Talerlisten
Ole Aleksander Janzso

Ole Aleksander Janzso

Rekrutteringsrådgiver

Pris / 45 min

NOK 12.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Ole Aleksander Janzso er en erfaren konsulent og rekrutteringsrådgiver med bakgrunn fra markedsføring, teknologi og utvikling av fagmiljøer i den norske medie- og kommunikasjonsbransjen. Med sin erfaring holder han foredrag om endringer i markedsføringsbransjen og dets betydning for markedsavdelingen. Han snakker også om ansettelsesprosesser, og fremlegger funn fra medie- og kommunikasjonsbransjens største medarbeiderundersøkelse. Ole Aleksander er frittalende og ydmyk.

Foredrag

Kompetanse og organisering i den nye markedsavdelingen

Både faget, verktøyene og ikke minst forbrukerne har endret seg voldsomt i løpet av de siste årene. Markedsføring er ikke lenger bare reklame, men også IT, salg og innovasjon. Hva slags mennesker og hvilken kompetanse skal til for å skape en kunnskapsdrevet og effektiv markedsorganisasjon? Hva er buzzwords og hva er virkelighet? Foredraget viser noen modeller og caser, og åpner for diskusjon og spørsmål.

Hva skjer egentlig i en ansettelsesprosess?

Er du på jakt etter jobb? I alle prosesser er det et vell av koder, hindre og store muligheter for de som kjenner spillet. Hva betyr det som står i stillingsannonsen? Hva gjør deg til en "vinner" i intervjuet? Trenger du egentlig CV? Hvilken kompetanse ser "alle" etter? Foredraget passer for personer som er på vei ut i arbeidslivet, eller trenger å se seg om etter nye muligheter. Jeg deler erfaringer fra tusenvis av intervjuer og den påfølgende "praten på kammerset".

Bransjerapporten - medie- og kommunikasjonsbransjens største medarbeiderundersøkelse

Hvert år samler vi inn et omfattende datagrunnlag fra personer som jobber med markedskommunikasjon, salg, digital utvikling og andre relevante fagområder i hos annonsørene, byråene og i kanalene. Jeg går igjennom lønnsnivåer, demografi, ambisjoner og holdninger blant spesialistene og lederne som skaper resultater i markedet akkurat nå.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Talerlisten AS