Paal Leveraas

Ledertrener, foredragsholder, workshop-leder

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Paal Leveraas

Paal Leveraas er sertifisert coach og team- og organisasjonsutvikler, basert i Oslo, men med et nasjonalt og internasjonalt nedslagsfelt. Han har mer enn 35 års erfaring fra ulike roller i små og store virksomheter. Han var ansvarlig redaktør i Computerworld, gründer og redaktør i digi.no før han startet egen virksomhet innen coaching, rådgivning innen ledelse og strategi. Trygghet, tillit, intensjon, klarhet, kommunikasjon, «hel ved» er noen av ordene man bruker når man snakker om Paal. Hans egen brede erfaring og kunnskapsbase gir friske, nye perspektiver og innsikter til kundene hans. Paal er spesielt fokusert på ledere som går inn i en ny lederrolle. Paal fasiliterer også workshops og lignende. Paal skriver bloggen og ukebrevet «Tirsdag morgen» (se https://tirsdagmorgen.no) med ukentlige refleksjoner om lederskap. Han er sertifisert profesjonell co-active coach gjennom Coaches Training Institute og sertifisert team- og organisasjonscoach gjennom CRR Global.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Paal Leveraas

Det 4. arbeidsliv (den viktigste samtalen i vår tid)

«Digitaliser eller dø!», ropes det fra scener og torg. Og vi har hørt det før - "ulv, ulv". Men det ser ut til at det er alvor denne gangen. Teknologien forandrer samfunnet på grunnleggende måter. Vi kan la den endre oss eller ta styringen selv. Bli med Paal Leveraas, coach, foredragsholder, skribent og redaktør av ukebrevet og bloggen Tirsdag morgen, på en tidsreise hvor vi utforsker vår nye digitale hverdag og ta en stemme i den viktigste samtalen i vår tid.

De første 100 dagene som leder

Hver tredje norske leder burde aldri vært leder i følge de som ledes av ham eller henne. Dårlig lederskap er et av våre største samfunnsproblem. Nye ledere har en "nådetid" på ca 100 dager. Alt du sier, tenker, gjør i denne kritiske perioden er med å definere ditt videre lederskap. Foredraget gir tips og råd om hvordan du best legger opp en strategi for din nye lederjobb.

Strategi og virkelighet

Dere har en visjon. Dere har en drøm. Så kommer virkeligheten i veien. Hva skal til for å operasjonalisere strategiene? "Strategi og virkelighet" leveres fortrinnsvis som en interaktiv workshop i en gruppe på 8-20 deltakere, men kan også leveres som et foredrag.

Digitalt leder-og medarbeiderskap

Alle kan erstattes av en algoritme. Alle VIL bli erstattet av en algoritme? Selv sjefen? Kanskje. Du kan ikke være gjennomsnittlig god hvis alternativet er automatisering. Hvilke leder- og medarbeideregenskaper overlever den 4. industrielle revolusjon? Hvilke vil bli plassert på en server innerst inne i en eller annen datahall i skyen? Journalist, lederutvikler, coach, blogger og forretningsmann Paal Leveraas er din guide til den nære fremtids arbeidsliv.

2024 © Talerlisten AS