Talerlisten

Paal Leveraas

Coach, skribent og foredragsholder | Oslo

Pris / 45 min

NOK 15.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 29.000,- (eks. mva)

Veldedighet

20% rabatt

Engelsk

Ja

Beskrivelse

Paal Leveraas er sertifisert coach og team- og organisasjonsutvikler, basert i Oslo, men med et nasjonalt og internasjonalt nedslagsfelt. Han har mer enn 35 års erfaring fra ulike roller i små og store virksomheter. Han var ansvarlig redaktør i Computerworld, gründer og redaktør i digi.no før han startet egen virksomhet innen coaching, rådgivning innen ledelse og strategi. Trygghet, tillit, intensjon, klarhet, kommunikasjon, «hel ved» er noen av ordene man bruker når man snakker om Paal. Hans egen brede erfaring og kunnskapsbase gir friske, nye perspektiver og innsikter til kundene hans. Paal er spesielt fokusert på ledertransisjon hvor en leder går fra en lederrolle til en annen. Han er sertifisert profesjonell co-active coach gjennom Coaches Training Institute og sertifisert team- og organisasjonscoach gjennom CRR Global.

Foredrag

Digitalt lederskap

"Alle" snakker om digitalisering og automatisering, og hva det vil bety for virksomheter, samfunn og medarbeidere. Men hva vil det bety for ledere? Hvilke nye egenskaper trenger ledere å tilegne seg for å holde seg på topp? Stikkord er kompleksitet, uforutsigbarhet og usikkerhet. Foredraget kan tilpasses publikum, og egner seg både for ledere, HR-medarbeidere og andre som er opptatt av å bygge en bærekraftig fremtid for sin virksomhet.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS