Paal Leveraas

Ledertrener, foredragsholder, workshop-leder

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Paal Leveraas

Paal Leveraas er sertifisert coach og team- og organisasjonsutvikler, basert i Oslo, men med et nasjonalt og internasjonalt nedslagsfelt. Han har mer enn 35 års erfaring fra ulike roller i små og store virksomheter. Han var ansvarlig redaktør i Computerworld, gründer og redaktør i digi.no før han startet egen virksomhet innen coaching, rådgivning innen ledelse og strategi. Trygghet, tillit, intensjon, klarhet, kommunikasjon, «hel ved» er noen av ordene man bruker når man snakker om Paal. Hans egen brede erfaring og kunnskapsbase gir friske, nye perspektiver og innsikter til kundene hans. Paal er spesielt fokusert på ledere som går inn i en ny lederrolle. Paal fasiliterer også workshops og lignende. Paal skriver bloggen og ukebrevet «Tirsdag morgen» (se https://tirsdagmorgen.no) med ukentlige refleksjoner om lederskap. Han er sertifisert profesjonell co-active coach gjennom Coaches Training Institute og sertifisert team- og organisasjonscoach gjennom CRR Global.

Foredrag

Lederskap 3.0: Ledelse for en ny tid

Ledelse er en av verdens eldste profesjoner, men lederfaget og våre ledere fornyer seg ikke like raskt som verden. Mange ledere jobber fremdeles etter prinsipper fra 1950-tallet og før. Globalisering, digitalisering og en generasjon iPhone-"zombier" på vei inn i arbeidslivet stiller nye krav til våre ledere. Som iPhonen trenger de en oppgradering av operativsystemet. Her får du oppskriften.

De første 100 dagene som leder

Hver tredje norske leder burde aldri vært leder i følge de som ledes av ham eller henne. Dårlig lederskap er et av våre største samfunnsproblem. Nye ledere har en "nådetid" på ca 100 dager. Alt du sier, tenker, gjør i denne kritiske perioden er med å definere ditt videre lederskap. Foredraget gir tips og råd om hvordan du best legger opp en strategi for din nye lederjobb.

Strategi og virkelighet

Dere har en visjon. Dere har en drøm. Så kommer virkeligheten i veien. Hva skal til for å operasjonalisere strategiene? "Strategi og virkelighet" leveres fortrinnsvis som en interaktiv workshop i en gruppe på 8-20 deltakere, men kan også leveres som et foredrag.

Paal Leveraas har 1 vurdering

Ingeborg Volan

25. september 2018

Dagens Næringsliv

6

Paal har ledet workshop med ledelsen i Dagens Næringsliv på en utmerket, strukturert, men samtidig underholdende måte – og vi er ikke verdens enkleste gruppe å håndtere. Vi bruker ham gjerne igjen.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS