Snorre Rønning

Snorre «DJ Snorre» Rønning

Profesjonell DJ innen lyd og produksjon

Fra kr 17.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Snorre «DJ Snorre» Rønning

DJ Snorre er en profesjonell DJ med tung faglig bakgrunn innen lyd og produksjon og lang erfaring. Han blir ofte brukt som lydmann og DJ for å løfte forskjellige arrangementer.

Snorre har lang fartstid som DJ i Norge og Spania. Han kan spille de fleste genre og har for eksempel spilt i over 200 bryllup. DJ Snorre har også utført konferansier-oppdrag for eksempel på Rauma Rock og MoldeJazz. Han har styrt lyd for StandUp Norge, Arve Tellefsen, Maria Mena med flere. DJ Snorre utfører også lydoppdrag med spesialeffekter for å gjøre taler til en opplevelse.

Ha er utdannet IT-kandidat, akustikk og produksjon på NIS, organist fra Yamaha musikkskole, ARC-godkjent og har omfattende kompetanse innen lyd og lys.

Snorre har jobbet med musikk som DJ, musikkprodusent, musikkomponist, samt vært programleder i Radio (Radio Rauma, Radio1, Kanal1/Slipstvang) og TV (interaktiv direkte-tv på TV2, og TV2 Zebra). Produsent /komponist for blant annet finalebidrag i Melodi Grand Prix og Melodi Grand Prix Junior. Har samarbeidet med blant andre Torstein Bieler, David Eriksen, Dag Kolsrud og Lars Kilevold og vært DJ på Bølgen & Moi, Michaels Briskeby og Hard Rock Café Oslo.

DJ Snorre er derfor et trygt valg hvis dere skal ha firmafest, kick-off, ledersamling, julebord eller sommerfest. Han kommer i god tid, rigger alt utstyr selv, og får festen til å ta av når den skal!

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

2024 © Talerlisten AS