Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Thomas Reinholdt

Meditasjonsinstruktør, Siv.øk, Jurist

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Thomas Reinholdt

Thomas Reinholdt er brennende opptatt av bevissthetsutvikling og hvordan du kan få mer ut av det potensialet som du allerede besitter. Thomas holder 40-60 foredrag i året, og er en sterk inspirator til å få deg til å reflektere over hvordan du kan utvide ditt potensial. Han har en bred bakgrunn som siviløkonom, jurist, fallskjermjeger og meditasjonsinstruktør. Til daglig jobber han i et advokatfirma og holder meditasjonskurs på kveldstid.

Foredrag med Thomas Reinholdt

Suksess fra stillhet

Thomas kobler urgammel kunnskap med moderne vitenskap og forklarer målsettingen med meditasjon. Hva som er forskjellen på de mange typene meditasjon/mindfulness, hva som skjer i hjernen når man mediterer samt hvordan du kan mestre stress bedre, få mer indre ro og glede samt mer energi. Dere vil forstå hvordan du får spontan riktig handling og bruker mer av ditt latente potensial. Eksempler fra Jerry Seinfeld, Cameron Diaz, grunnlegger av verdens største hedgefond Ray Dalio.

Juridisk forebygging

I dette foredraget gis det konkrete eksempler på hvordan man bør være juridiske forebyggende i forskjellige situasjoner. I foredraget vil det bli gitt konkrete eksempler. Foredraget tilpasses publikum i forhold til om det er snakk om forbrukerforhold eller bedriftsmessige forholdet evt. en kombinasjon av dette. Etter foredraget vil man sitte igjen med konkrete tips til juridisk forebygging.

Finn din indre fallskjermjeger

Dette foredraget vil garantert utfordre deg til å finne frem til den beste utgaven av deg selv. Foredraget kan gjøres som en workshop for middels/små grupper, og som et rent foredrag for store grupper (300+).

Kurs med Thomas Reinholdt

Stressmestringskurs / TM

Stressmestringskurset gir deg et systematisk mentalt verktøy hvor målet er at du etter hvert skal bli uovervinnelig mot stress. Du vil etter kun 4 dager à 2 timer per dag være i stand til å praktisere teknikken på egenhånd. Kurset består av 16-20 timers undervisning hvor hovedsaken av undervisningen foregår de første 4 dagene.

Thomas Reinholdt har 2 vurderinger

Ulrikke Wahl Sunde

23. april 2017

Econa

6

Thomas holdt foredraget «Suksess fra Stillhet» for Karriereutviklings- nettverket i Econa. Vi var nærmere 80 personer som deltok og vi fikk en veldig god innføring i meditasjon generelt og Transcendental Meditasjon spesielt, og Thomas brukte god tid på å svare på mange spørsmål fra et veldig engasjert publikum.

Roy Arve Garvik

21. april 2017

Amesto Translations

6

Jeg har vært på flere foredrag med Thomas og det som alltid fascinerer meg er hvordan han klarer å formidle dyp kunnskap på en klar, forståelig og håndfast måte. Anbefaler dette til alle!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS