Eirik ble Årets taler 2018

Publisert i Tips og råd av

Foredragsholder Eirik Norman Hansen ble kåret til årets beste foredragsholder på Talerlisten 2018.

– En stor ære. Jeg er ganske overveldet, svært takknemlig, men selvsagt også stolt, sier Eirik Norman Hansen.

Det var på Talerlistens årsmiddag 16. januar at Norman Hansen fikk prisen. En kombinasjon av antall forespørsler, vurderinger fra kundene og foredragsholderens engasjement, ble vurdert.

VINNER: Eirik Norman Hansen etter å ha mottatt prisen som beste foredragsholder på Talerlisten. 

De andre nominerte foredragsholderne var Jan-Martin Berge og Solfrid Flateby, to foredragsholdere som også er svært populære og får solide vurderinger på talerlisten.no. Juryen besto av Nils M. Apeland og Sarah Emilie Mørch i Talerlisten.

– Svært dyktig

Nils M. Apeland er toastmaster for Talerlisten, som har nesten 600 foredragsholdere å tilby. Han er imponert Eirik Norman Hansens innsats på scenen: 

– Eirik snakker oftest om konsekvenser av digitaliseringen, et tema som svært mange er opptatt av for tiden. Han gjør det med høy energi, relevant humor og ekte engasjement. 

TUT & KJØR: En smakebit på et energisk foredrag med Eirik Norman Hansen.

– Eirik har originale eksempler og observasjoner som publikum kjenner seg igjen i, og tar gjerne med roboten Pepper eller en drone på scenen, noe som selvsagt høyner opplevelsen. Etterspørselen er stor og vurderingene er av ypperste klasse. Vi gratulerer Eirik med seieren, sier Apeland.

Ønsker du å sende en forespørsel om et foredrag med prisvinner Eirik Norman Hansen, kan du gjøre det her.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2023 © Talerlisten AS