Jan-Martin Berge

Psykologspesialist "Akademisk stand-up"

Fra 35.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jan-Martin Berge

Jan-Martin holder motiverende og inspirerende foredrag om arbeidsglede. Han er spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitiv terapi, og har utdannelse fra Universitetet i Bergen og hovedpraksis fra San Francisco. Berge har lang erfaring med psykoterapi, undervisning, ledelsesutvikling og veiledning. Til daglig har Jan-Martin ansvaret for psykologtjenestene hos Aker Care. «PsykologBerge» har lenge interessert seg særlig for arbeidslivet og menneskene i organisasjoner og hvordan godt samarbeid skapes og han er rekruttert til en pågående internasjonal studie av gode terapeuter. Jan-Martin var nominert til «Årets Taler» på Talerlisten i 2018. «PsykologBerge» er hyppig brukt innen TV og Radio i både NRK og TV2. I tillegg er han en anerkjent fagformidler med flere faglige publiseringer. Jan-Martin holder foredrag på både norsk og engelsk og foredragene hans er kjent som «Akademisk stand-up». Hans mest populære foredrag er «Arbeidsglede – Hvordan skape jobbengasjement»og «Stressmestring: Hvordan skape work-life balance». Pris avtales i dialog med oppdragsgiver og vi finner gode løsninger.

Foredrag med Jan-Martin Berge

Arbeidsglede: Hvordan skape jobbengasjement?

Hvordan få engasjerte og dedikerte medarbeidere? Dette er foredraget presenterer forskningsresultater om jobbtilfredshet og arbeidsglede med humor og illustrerende eksempler. Et foredrag som inspirerer og som fremkaller mye latter! https://www.facebook.com/Psykologberge www.psykologberge.no

Arbeid under press: Hvordan jobbe effektivt og bevare overskuddet?

Foredraget fokuserer på hvordan vi kan lære oss å jobbe effektivt og bevare overskudd. Tema som belyses er stress, stresshåndtering, og fokuserer på hvordan du kan mestre utfordringer på en effektiv måte samtidig som du har overskudd og balanse mellom jobb og fritid. Lær mer om hva som er arbeidsgivers ansvar og hvilket ansvar den enkelte har for å jobbe effektivt under krevende omstendigheter Foredraget kombinerer psykologisk kunnskap med eksempler fra arbeidslivet og med en god dose humor!

Sykefraværsoppfølging: Når livet blir for mye å takle - gode verktøy til den vanskelige samtalen

Hvordan kan du som leder bli bedre på å møte ansatte som sliter, slik at både du, bedriften og den ansatte kommer best mulig ut av en krevende situasjon? Foredraget fokuserer på hva vi vet fra forskning, hva virker av kommunikasjon, hvordan skaper du den viktige samtalen? Hva gjør de gode lederne? Case blir brukt til å belyse tema på en verdifull måte.

Inkluderingskompetanse

Arbeidsinkludering er et fagområde i kraftig utvikling. Foredraget tar sikte på å gi økt kunnskap og fokus på hvordan den vanlige arbeidsplassen kan brukes som middel og mål for mennesker som står utenfor arbeidslivet. Foredraget er midt i blinken for NAV, HR og helsepersonell.

Ledelse i usikre tider

Det nye arbeidslivet vil kreve omstilling og endring. Hvordan skal bedriften og de ansatte skape gode og sunne omstillingsprosesser? Dette foredraget ble første gang presentert i forbindelse med et oppdrag der en bedrift ønsket å forberede tillitsvalgte, verneombud og ledere om forestående omstilling og endringsprosess. Foredraget tematiserer omstilling og belyser hvorfor over 50% av bedriftene som er i omstilling ikke når sine mål etter endt omstilling. I dette foredraget avslører Berge suksessfaktorer for en vellykket omstillingsprosess. Et foredrag som har mottatt meget gode tilbakemeldinger.

Kurs med Jan-Martin Berge

Lederkurs: Hvordan fremme økt indre motivasjon hos våre ansatte?

Økt læring gir varig endring av atferd Læringsmål: *Skape økt bevissthet og kunnskap om indre motivasjon *Lære hvordan man som leder fremmer indre motivasjon hos seg selv og sine kollegaer. *Øke rollebevissthet hos ledere som igjen kan ta større ansvar for å stimulere og fremme indre motivasjon *Etablere sterk kultur hvor man fremmer og stimulerer til indre motivasjon *Gi deltakerne konkrete innspill og verktøy de kan bruke etter samlingen.

Sykefravær: Når livet blir for mye å takle -gode verktøy til den vanskelige samtalen

Når livet byr på for mange utfordringer for 24-timersmennesket, blir ofte resultatet en sykmelding fra jobben. Hvordan kan ledere bli bedre på å møte ansatte som sliter, slik at både bedriften og den ansatte kommer best mulig ut av en krevende situasjon? Stikkord: *Oppdatert forskning – hva har vi lært? *kommunikasjonsstrategier *Samtaleteknikk: Hvordan gjør du det? *Case: Hva gjør ledere som lykkes? https://www.facebook.com/Psykologberge

Arbeidsglede når du jobber under press

Kurset fokuserer på hvordan vi kan bevare arbeidsgleden i tider endring og press. Hvordan skape arbeidsglede og hvordan bli bedre til å håndtere stress er kursets hovedtema. På kurset lærer du mer om hva stress er, hva kjennetegner negativt stress og finns positivt stress? Kurset har som målsetting at deltagerne skal få verktøy; teknikker og strategier, de selv kan bruke i eget liv og arbeidshverdag. Kurset har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra hele deltakere over hele landet.

Talerlisten mener

Jan-Martin Berge engasjerer fra første stund. Hans foredrag byr på en unik kombinasjon av humor og forskning, til stor glede for publikum. Han er en dyktig og underholdende foredragsholder - og gjennom gode og illustrerende eksempler inspirerer han til økt arbeidsglede. Balansen mellom det alvorlige og det morsomme gjør inntrykk, og det er fare for høy gjenkjennelsesfaktor!

Jan-Martin Berge har 66 vurderinger

Therese Sjøen

16. mai 2019

Equinor ASA, Vedlikehold, Kårstø

6

Vi hadde som utgangspunkt å få inn et eksternt bidrag som skulle løfte oss og gi energi i en hverdag preget av tøffe målsetninger, kontinuerlig forbedring og høyt tempo. Gjennom våre forberedende samtaler klarte du å fange opp essensen til våre forventninger. Du stilte veldig godt forberedt og klarte å engasjere salen med glans. Vi likte veldig godt formen på foredraget med seriøse temaer ispedd masse humor.Vi kan med glede anbefale deg til våre kollegaer. Med vennlig hilsen,
Equinor ASA, Vedlikehold, Kårstø
Therese Sjøen, Svein Lohne og Bjarne Lier

Liv Toril Pettersen

25. april 2019

Meløy Næringforum

6

Takk for et artig, engasjerende og inspirerende foredrag under Meløyseminaret. Viktig kunnskap om arbeidsglede og motivasjon ble formidlet på en humoristisk måte og latteren satt løst i salen. Vi satt igjen med god stemning og masse positiv energi etter innlegget ditt.

Jørn Eriksen

9. april 2019

Bærum Kommune

6

Takk for et fantastisk foredrag i på Trivselsseminaret! Fy søren så dyktig du er! Når man får kunnskapen ut på den måten du gjorde, er det rett og slett en fornøyelse 🙂

Kjartan Eide

3. april 2019

Daglig leder og gründer av Trivselsleder

6

Over 300 lærere, inspektører og rektorer ga Jan-Martin 5,4 av 6 på årets Trivselsseminar på Lillestrøm. Det sier sitt! Han leverte et relevant, engasjerende, innholdsrikt og morsomt foredrag. Du skal være rimelig sur for å ønske deg mer 🙂

Ingvild Sommerfelt

3. april 2019

AstraZeneca

6

Latter-humor-fakta-gode eksempler fra arbeidslivet-klart budskap-viktig take home message. Jan-Martin leverer! Han gjør dette på en balansert og dyktig måte. Publikum skratter, og det er god energi fra start til slutt. Jeg kan absolutt anbefale dette foredraget.

Mette Klungseth

26. mars 2019

Distriktskontorleder Tekna Tromsø

6

Vi fikk et godt inntrykk av deg som formidler, og det er en god metode å bruke masse bilder (ikke tekst) for å få frem budskapet. Humor slår godt an her i nord, så veldig bra med glimt i øyet 😊 Du må gjerne holde flere kurs for oss.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS