Talerlisten
Jan-Martin Berge

Jan-Martin Berge

Psykologspesialist "Akademisk Stand-up" | Akershus

Pris / 45 min

Kr 30 000,-

Pris / hel dag

Kr 40 000,-

Veldedighet

Ja% rabatt

Beskrivelse

Jan-Martin er spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitiv terapi. Han har utdannelse fra Universitetet i Bergen og hovedpraksis fra San Francisco. Berge har lang erfaring med psykoterapi, undervisning, ledelsesutvikling og veiledning. Til daglig har Jan-Martin ansvaret for psykologtjenestene hos Aker Care. Psykologberge har lenge interessert seg særlig for arbeidslivet og menneskene i organisasjoner og hvordan godt samarbeid skapes. Berge er rekruttert til pågående internasjonal studie av gode terapeuter. Psykologberge er hyppig brukt innen TV og Radio i både NRK og TV2. I tillegg er han en anerkjent fagformidler med flere faglige publiseringer. Jan-Martin holder foredrag på både norsk og engelsk og foredragene hans er kjent som «Akademisk Stand-up!» Jan-Martin sine mest populære foredrag er «Arbeidsglede-Hvordan skape jobbengasjement» «Stressmestring: Hvordan skape Work-life balance». Pris avtales i dialog med oppdragsgiver og vi finner gode løsninger!

Se video av Jan-Martin Berge

Foredrag

Arbeidsglede: Hvordan skape jobbengasjement?

Hvordan få engasjerte og dedikerte medarbeidere? Dette er foredraget presenterer forskningsresultater om jobbtilfredshet og arbeidsglede med humor og illustrerende eksempler. Et foredrag som inspirerer og som fremkaller mye latter!

Arbeid under press: Hvordan jobbe effektivt og bevare overskuddet?

Foredraget fokuserer på hvordan vi kan lære oss å jobbe effektivt og bevare overskudd. Tema som belyses er stress, stresshåndtering, og fokuserer på hvordan du kan mestre utfordringer på en effektiv måte samtidig som du har overskudd og balanse mellom jobb og fritid. Lær mer om hva som er arbeidsgivers ansvar og hvilket ansvar den enkelte har for å jobbe effektivt under krevende omstendigheter Foredraget kombinerer psykologisk kunnskap med eksempler fra arbeidslivet og med en god dose humor!

Endring ja takk?

Arbeidslivet er i omstilling og omstillingskompetanse er nøkkelen til fremtidig suksess for norske bedrifter. Dette foredraget fokuserer på hvordan man lykkes med omstillingsprosesser og gir forklaring på hvorfor mange omstillingsprosesser mislykkes. Publikum vil lære viktigheten av å ha fokus på menneskene i bedriften når det skal digitaliseres, omstilles og endres. Omstilling lykkes gjennom samarbeid! Foredraget passer for ledere, tillitsvalgte og ansatte.

Inkluderingskompetanse

Arbeidsinkludering er et fagområde i kraftig utvikling. Foredraget tar sikte på å gi økt kunnskap og fokus på hvordan den vanlige arbeidsplassen kan brukes som middel og mål for mennesker som står utenfor arbeidslivet. Foredraget er midt i blinken for NAV, HR og helsepersonell.

Ledelse i usikre tider

Det nye arbeidslivet vil kreve omstilling og endring. Hvordan skal bedriften og de ansatte skape gode og sunne omstillingsprosesser? Dette foredraget ble første gang presentert i forbindelse med et oppdrag der en bedrift ønsket å forberede tillitsvalgte, verneombud og ledere om forestående omstilling og endringsprosess. Foredraget tematiserer omstilling og belyser hvorfor over 50% av bedriftene som er i omstilling ikke når sine mål etter endt omstilling. I dette foredraget avslører Berge suksessfaktorer for en vellykket omstillingsprosess. Et foredrag som har mottatt meget gode tilbakemeldinger.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Jan-Martin Berge har 14 vurderinger

Ole Jørgen Stevik

16. august 2017

Øya videregående skole

5

Psykolog Berge leverte et foredrag om arbeidsglede for 130 lærere fra 3 forskjellige videregående skoler august 2017. Berge underviser om temaet med god fundamentering i forskning og egne erfaringer. Han er en dyktig formidler og bruker humor aktivt i sin formidling slik at latterbygene kommer tett. Forelesningen var relevant i den forstand at fagstoffet som Berge formidlet var igjenkjennbart for tilhørerne. Vi anbefaler Jan-Martin Berge.

Marianne Garmann Ullsand

7. april 2017

NAV Alna

5

Jan-Martin Berge var invitert som foredragsholder på NAV Alnas internseminar med tema Arbeidsinkludering og arbeidsglede. Han har en engasjerende og humoristisk fremtoning og fremstår som kunnskapsrik. Ved hjelp av eksempler og personlige erfaringer får han med seg forsamlingen. Bruk av bilder, illustrasjoner og filmsnutter fremhever poeng og frembringer smil og latter. Jeg la også merke til at han bevisst ba om tilbakemeldinger underveis, dette er bra fordi vi lærer mer. Det blir heller en dialog enn en enveis-forelesning. Det var også bra at vi som publikum fikk tilbakemelding.Både om arbeidet vi gjør og hvordan vi var som publikum.

Elisabeth Stenseth

27. februar 2017

Naturviterstudentene

6

Jan-Martin Berge holdt et glimrende foredrag for Naturviternes studentmedlemmer på NMBU. Han fortalte godt og levende om prokrastinering, og hvorfor utsettelsesatferd er så vanlig hos oss studenter. Dette er et tema som mange kjenner seg igjen i, og det var givende å få innblikk i den vitenskapelige bakgrunnen. Han kom med mange gode råd til hvordan vi kan slutte å prokrastinere, og jeg er tror disse kommer til å hjelpe mange av de som hørte på. Måten Jan-Martin brukte humor på gjorde foredraget både engasjerende og enkelt å følge.

Jørn Davidsen

13. januar 2017

ICOPAL AS

6

Jan-Martin Berge leverte det eksterne innslaget under Icopal Kick-Off 2017 på Oslo Plaza.
Det kan være hyggelig og interessant å høre om erfaringene til folk som går til Sydpolen eller har vunnet et VM, men den store nytteverdien opplever man når foredraget er tilpasset ens egen situasjon, og med innhold som er aktuelt og relevant.
Jan-Martin Berge leverte både innhold og verdi. På sluttern av en lang dag holdt han over 50 medarbeidere våkne og interesserte. I en god kombinasjon av fag og humor ga han oss stikk, påminnelser og nyttig innsikt både når det gjelder endringsprosesser, medarbeiderskap og stressmestring. Trenger man et trekkplaster så betal gjerne dyrt for kjent navn. Ønsker man nytteverdi og faglig godt innhold, kombinert med humør, så anbefales Berge på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS