Talerlisten
Jan-Martin Berge

Jan-Martin Berge

Psykologspesialist "Akademisk Stand-up" | Akershus

Pris / 45 min

NOK 30.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 40.000,- (eks. mva)

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Jan-Martin holder motiverende og inspirerende foredrag om arbeidsglede. Han er spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitiv terapi, og har utdannelse fra Universitetet i Bergen og hovedpraksis fra San Francisco. Berge har lang erfaring med psykoterapi, undervisning, ledelsesutvikling og veiledning. Til daglig har Jan-Martin ansvaret for psykologtjenestene hos Aker Care. Psykologberge har lenge interessert seg særlig for arbeidslivet og menneskene i organisasjoner og hvordan godt samarbeid skapes. Berge er rekruttert til pågående internasjonal studie av gode terapeuter. Psykologberge er hyppig brukt innen TV og Radio i både NRK og TV2. I tillegg er han en anerkjent fagformidler med flere faglige publiseringer. Jan-Martin holder foredrag på både norsk og engelsk og foredragene hans er kjent som «Akademisk Stand-up!» Jan-Martin sine mest populære foredrag er «Arbeidsglede – Hvordan skape jobbengasjement» «Stressmestring: Hvordan skape Work-life balance». Pris avtales i dialog med oppdragsgiver og vi finner gode løsninger!

Se video av Jan-Martin Berge

Foredrag

Arbeidsglede: Hvordan skape jobbengasjement?

Hvordan få engasjerte og dedikerte medarbeidere? Dette er foredraget presenterer forskningsresultater om jobbtilfredshet og arbeidsglede med humor og illustrerende eksempler. Et foredrag som inspirerer og som fremkaller mye latter!

Arbeid under press: Hvordan jobbe effektivt og bevare overskuddet?

Foredraget fokuserer på hvordan vi kan lære oss å jobbe effektivt og bevare overskudd. Tema som belyses er stress, stresshåndtering, og fokuserer på hvordan du kan mestre utfordringer på en effektiv måte samtidig som du har overskudd og balanse mellom jobb og fritid. Lær mer om hva som er arbeidsgivers ansvar og hvilket ansvar den enkelte har for å jobbe effektivt under krevende omstendigheter Foredraget kombinerer psykologisk kunnskap med eksempler fra arbeidslivet og med en god dose humor!

Endring ja takk?

Arbeidslivet er i omstilling og omstillingskompetanse er nøkkelen til fremtidig suksess for norske bedrifter. Dette foredraget fokuserer på hvordan man lykkes med omstillingsprosesser og gir forklaring på hvorfor mange omstillingsprosesser mislykkes. Publikum vil lære viktigheten av å ha fokus på menneskene i bedriften når det skal digitaliseres, omstilles og endres. Omstilling lykkes gjennom samarbeid! Foredraget passer for ledere, tillitsvalgte og ansatte.

Inkluderingskompetanse

Arbeidsinkludering er et fagområde i kraftig utvikling. Foredraget tar sikte på å gi økt kunnskap og fokus på hvordan den vanlige arbeidsplassen kan brukes som middel og mål for mennesker som står utenfor arbeidslivet. Foredraget er midt i blinken for NAV, HR og helsepersonell.

Ledelse i usikre tider

Det nye arbeidslivet vil kreve omstilling og endring. Hvordan skal bedriften og de ansatte skape gode og sunne omstillingsprosesser? Dette foredraget ble første gang presentert i forbindelse med et oppdrag der en bedrift ønsket å forberede tillitsvalgte, verneombud og ledere om forestående omstilling og endringsprosess. Foredraget tematiserer omstilling og belyser hvorfor over 50% av bedriftene som er i omstilling ikke når sine mål etter endt omstilling. I dette foredraget avslører Berge suksessfaktorer for en vellykket omstillingsprosess. Et foredrag som har mottatt meget gode tilbakemeldinger.

Talerlisten mener

Jan-Martin Berge engasjerer fra første stund. Hans foredrag byr på en unik kombinasjon av humor og forskning, til stor glede for publikum. Han er en dyktig og underholdende foredragsholder - og gjennom gode og illustrerende eksempler inspirerer han til økt arbeidsglede. Balansen mellom det alvorlige og det morsomme gjør inntrykk, og det er fare for høy gjenkjennelsesfaktor!

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Jan-Martin Berge har 18 vurderinger

Nina Holm

15. november 2017

Rektor på Lukas vgs

5

Jan Martin Berge er en foreleser som byr på seg selv. Underholdningsverdien er høy. Flere av deltakerne på kurset, uttrykte at selv om temaet var noe «tungt» så klarer han å gjøre dette både interessant og artig. Han er god på dialog og til å undervise! Anbefales!

Mats Carlin

25. oktober 2017

SINTEF

6

SINTEF benyttet Jan-Martin Berge i forbindelse med en avdelingssamling i september 2017 med 30 høyt utdannede forskere. Tema var «inspirasjon, og Jan Martin var flink til å være inspirerende på en morsom og i blant overraskende måte, samtidig som han tydelig hadde et solid faglig fundament for det han formidlet. Jeg har utelukkende fått god tilbakemelding på det han presenterte for oss. Han var flink til å tilpasse seg våre behov og jeg vil ikke nøle med å anbefale ham til andre.

Gunbjørg Lenes

19. oktober 2017

NAV Bærum

6

Jan-Martin Berge fikk i oppdrag å snakke om temaet arbeidsglede for oss i Stab og støtte ved NAV Bærum. Avdelingen er delt opp i flere forskjellige underavdelinger som har svært forskjellige arbeidsoppgaver og vi har noe begrenset kunnskap om hverandres arbeidsområder. Dette preger avdelingen på en sånn måte at vi ikke får anledning til å skape et felles faglig miljø, og mister dermed akkurat det fellesskapet og den plattformen som man ellers ser i andre avdelinger. Med sin jordnære, humoristiske og selvironiske tilnærming oppnådde han god kontakt med hver og en av oss. Vi følte oss forstått og tatt på kornet, der han serverte anekdoter med et skråblikk på potensielle fallgruver dersom man snakker forbi hverandre eller dersom man tar snarveier gjennom antakelser i stedet for viten. Vi fikk med oss gode tips og råd å jobbe videre med, og timen med Jan-Martin fløy av gårde med ettertenksomhet og refleksjon i en lettbent ramme. Dette ga latter, energi og ny inspirasjon! Vi anbefaler trygt Jan-Martin Berge hvis dere trenger en klok og reflektert foredragsholder, som visste å fengsle sitt publikum.

Brit Brenno

9. september 2017

Konstitusjonell avdeling, Stortinget

Jan-Martin Berge innledet om arbeidsglede og stresshåndtering på konstitusjonell avdeling på Stortinget sitt fagseminar. Ikke bare hadde han gode faglige poenger om hvordan du utvikler og dyrker arbeidsglede, han bidro i høyeste grad til å spre arbeidsglede selv. En innertier av en innledning – med poenger som var målrettede, gjenkjennelige og relevante. Det hele ble fremført med faglig troverdighet og store porsjoner humor. Vi lå til tider over bordet og lo! Berge engasjerte oss underveis og forsamlingen på ca. 50 deltok med iver og glød der han åpnet for en dialog. Et høydepunkt på vårt seminar, og et innslag jeg gir min beste anbefaling.

Ole Jørgen Stevik

16. august 2017

Øya videregående skole

5

Psykolog Berge leverte et foredrag om arbeidsglede for 130 lærere fra 3 forskjellige videregående skoler august 2017. Berge underviser om temaet med god fundamentering i forskning og egne erfaringer. Han er en dyktig formidler og bruker humor aktivt i sin formidling slik at latterbygene kommer tett. Forelesningen var relevant i den forstand at fagstoffet som Berge formidlet var igjenkjennbart for tilhørerne. Vi anbefaler Jan-Martin Berge.

Marianne Garmann Ullsand

7. april 2017

NAV Alna

5

Jan-Martin Berge var invitert som foredragsholder på NAV Alnas internseminar med tema Arbeidsinkludering og arbeidsglede. Han har en engasjerende og humoristisk fremtoning og fremstår som kunnskapsrik. Ved hjelp av eksempler og personlige erfaringer får han med seg forsamlingen. Bruk av bilder, illustrasjoner og filmsnutter fremhever poeng og frembringer smil og latter. Jeg la også merke til at han bevisst ba om tilbakemeldinger underveis, dette er bra fordi vi lærer mer. Det blir heller en dialog enn en enveis-forelesning. Det var også bra at vi som publikum fikk tilbakemelding.Både om arbeidet vi gjør og hvordan vi var som publikum.

Elisabeth Stenseth

27. februar 2017

Naturviterstudentene

6

Jan-Martin Berge holdt et glimrende foredrag for Naturviternes studentmedlemmer på NMBU. Han fortalte godt og levende om prokrastinering, og hvorfor utsettelsesatferd er så vanlig hos oss studenter. Dette er et tema som mange kjenner seg igjen i, og det var givende å få innblikk i den vitenskapelige bakgrunnen. Han kom med mange gode råd til hvordan vi kan slutte å prokrastinere, og jeg er tror disse kommer til å hjelpe mange av de som hørte på. Måten Jan-Martin brukte humor på gjorde foredraget både engasjerende og enkelt å følge.

Jørn Davidsen

13. januar 2017

ICOPAL AS

6

Jan-Martin Berge leverte det eksterne innslaget under Icopal Kick-Off 2017 på Oslo Plaza.
Det kan være hyggelig og interessant å høre om erfaringene til folk som går til Sydpolen eller har vunnet et VM, men den store nytteverdien opplever man når foredraget er tilpasset ens egen situasjon, og med innhold som er aktuelt og relevant.
Jan-Martin Berge leverte både innhold og verdi. På sluttern av en lang dag holdt han over 50 medarbeidere våkne og interesserte. I en god kombinasjon av fag og humor ga han oss stikk, påminnelser og nyttig innsikt både når det gjelder endringsprosesser, medarbeiderskap og stressmestring. Trenger man et trekkplaster så betal gjerne dyrt for kjent navn. Ønsker man nytteverdi og faglig godt innhold, kombinert med humør, så anbefales Berge på det varmeste!

Maren Palismaa

19. desember 2016

Samisk høgskole

6

Vi benyttet Jan-Martin Berge som foredragsholder på samling for ansatte ved Samisk høgskole. Han ble invitert til SH for å formidle akademisk stand-up med tema Stresshåndtering og Arbeidsglede. Jan-Martin kombinerte fag og humor på en veldig god måte. Han var engasjerende, underholdende, inspirerende, interessant og godt forberedt. Jeg kan med glede anbefale Berge som foredragsholder.

Christin Røisland

30. november 2016

Politidirektoratet

6

Vi benyttet Jan-Martin Berge som foredragsholder på samling for ansatte innen den sivile rettspleien i politiet. Tema var arbeidsglede under omstilling. Berge formidlet avtalt budskap med faglig tyngde og med humor som et effektivt virkemiddel. Det ble mye latterer og ettertanke knyttet til et viktig tema. Vi kan med glede anbefale Berge som foredragsholder.

Marit Husby Bratseth

7. november 2016

Kristen videregående skole Trøndelag

6

Vi spurte Jan Martin Berge om å holde et 45 minutters foredrag på et foreldremøte for Vg2 og Vg3, etter at vi over tid har lagt merke til at en del problemer hos elever bunner i utsettelse og dårlig planlegging. Vi søkte på nett og fant artikler om bl.a. prokrastinering. Her dukket Jan-Martin Berges navn opp, og vi spurte ham «usett» 🙂 og uten å ha hørt ham som foredragsholder – MEN, vi ble ikke skuffet! Han leverte et interessant, engasjerende og faglig forankret foredrag som både foreldre, elever og lærere kjente seg igjen i. Dette gjorde han med gode eksempler og humor.

Ole Reidar Johansen

28. oktober 2016

Manuellterapeutenes Servicekontor

6

Vi hadde Jan-Martin til å holde en workshop for oss på oppmerksomhetstrening (Mindfulness) under en konferanse for manuellterapeuter. Det var utelukkende positive tilbakemeldinger å få fra de som deltok på workshop’en hans. Anbefales!

Lars Fredriksen

19. oktober 2016

Byåsen Grunnarbeid AS

6

Vi hadde den glede av å ha Jan Martin som toastmaster på et privat arrangement. Han losa alle gjestene våre elegant gjennom kvelden og er helproff foran forsamlinger. Flink både med det tekniske og «taktiske». Flink å lese folk og var godt forberedt.
Han har godt humør, god lun humor og er lett å samarbeide med-en stor ressurs.

Olav Weider

17. oktober 2016

Dr.techn.Olav Olsen AS

5

Vi inviterte Jan-Martin til å holde et innlegg på et kundearrangement om de menneskelige sidene ved omstillingsprosesser i en utfordrende tid for selskaper som jobber mot offshorebransjen. Jan-Martin kombinerte fag og humor på en veldig god måte og var lettfattelig, underholdende og relevant. Samtidig viste han en tydelig respekt for mennesker som påvirkes av omstilling og for hvordan vi alle takler omstilling på ulike måter. Anbefales!

Ole Bjørn Edner

14. oktober 2016

Husbanken

5

Kunnskapsrik, engasjerende og interessant.

Knut Lie

10. oktober 2016

Gyldendal Undervisning

5

Vi benyttet Jan-Martin Berge på et seminar for idrettsfagslærere i videregående skole. Han infridde absolutt våre forventninger. På evalueringsskjemaet fikk han en score i snitt på 5.07 (skala fra 1-6). Altså veldig bra. Han var trygg på scenen og var en god formidler, lett å følge. Jan-Martin kombinerte humør med faglig substans (psykologien som er hans fag) på en veldig bra måte. Som tidligere topp-spiller i baketball og god kjennskap til skolen var han veldig god på å knytte foredraget til forsamlingens virkelighet.

Paul Erling Andersen

6. oktober 2016

Finnmark Fotballkrets

5

Vi benyttet Jan – Martin sine tjenester i forbindelse med Impulssamlingen vi hadde høsten 2013. Det organisatoriske rundt reise, opphold, tema, bestilling etc fungerte greit og alle avtaler ble holdt. Berge er faglig sterk og med sine morsomme innspill og krydder i forelesningen er det enkelt for tilhørerne å få med seg budskapet i det han sier. Vi kan varmt anbefale Jan – Martin til slike oppdrag for andre.

Hilde Rostad

5. oktober 2016

Kredinor

6

Vi har benyttet Jan Martin Berge ved flere anledninger, både internt og eksternt. Han scorer svært høyt på questbackene vi har sendt ut i etterkant. Berge er faglig sett svært sterk, men det beste er nok hans evne til å formidle arbeidsglede og motivasjon gjennom humor, videoklipp og gode eksempler. Jeg kan på det varmeste anbefale Berge både til interne og eksterne arrangement.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS