Talerlisten
Jan-Martin Berge

Jan-Martin Berge

Psykologspesialist "Akademisk Stand-up" | Akershus

Pris / 45 min

NOK 30.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 40.000,- (eks. mva)

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Jan-Martin holder motiverende og inspirerende foredrag om arbeidsglede. Han er spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitiv terapi, og har utdannelse fra Universitetet i Bergen og hovedpraksis fra San Francisco. Berge har lang erfaring med psykoterapi, undervisning, ledelsesutvikling og veiledning. Til daglig har Jan-Martin ansvaret for psykologtjenestene hos Aker Care. Psykologberge har lenge interessert seg særlig for arbeidslivet og menneskene i organisasjoner og hvordan godt samarbeid skapes. Berge er rekruttert til pågående internasjonal studie av gode terapeuter. Psykologberge er hyppig brukt innen TV og Radio i både NRK og TV2. I tillegg er han en anerkjent fagformidler med flere faglige publiseringer. Jan-Martin holder foredrag på både norsk og engelsk og foredragene hans er kjent som «Akademisk Stand-up!» Jan-Martin sine mest populære foredrag er «Arbeidsglede – Hvordan skape jobbengasjement» «Stressmestring: Hvordan skape Work-life balance». Pris avtales i dialog med oppdragsgiver og vi finner gode løsninger!

Se video av Jan-Martin Berge

Foredrag

Arbeidsglede: Hvordan skape jobbengasjement?

Hvordan få engasjerte og dedikerte medarbeidere? Dette er foredraget presenterer forskningsresultater om jobbtilfredshet og arbeidsglede med humor og illustrerende eksempler. Et foredrag som inspirerer og som fremkaller mye latter!

Arbeid under press: Hvordan jobbe effektivt og bevare overskuddet?

Foredraget fokuserer på hvordan vi kan lære oss å jobbe effektivt og bevare overskudd. Tema som belyses er stress, stresshåndtering, og fokuserer på hvordan du kan mestre utfordringer på en effektiv måte samtidig som du har overskudd og balanse mellom jobb og fritid. Lær mer om hva som er arbeidsgivers ansvar og hvilket ansvar den enkelte har for å jobbe effektivt under krevende omstendigheter Foredraget kombinerer psykologisk kunnskap med eksempler fra arbeidslivet og med en god dose humor!

Endring ja takk?

Arbeidslivet er i omstilling og omstillingskompetanse er nøkkelen til fremtidig suksess for norske bedrifter. Dette foredraget fokuserer på hvordan man lykkes med omstillingsprosesser og gir forklaring på hvorfor mange omstillingsprosesser mislykkes. Publikum vil lære viktigheten av å ha fokus på menneskene i bedriften når det skal digitaliseres, omstilles og endres. Omstilling lykkes gjennom samarbeid! Foredraget passer for ledere, tillitsvalgte og ansatte.

Inkluderingskompetanse

Arbeidsinkludering er et fagområde i kraftig utvikling. Foredraget tar sikte på å gi økt kunnskap og fokus på hvordan den vanlige arbeidsplassen kan brukes som middel og mål for mennesker som står utenfor arbeidslivet. Foredraget er midt i blinken for NAV, HR og helsepersonell.

Ledelse i usikre tider

Det nye arbeidslivet vil kreve omstilling og endring. Hvordan skal bedriften og de ansatte skape gode og sunne omstillingsprosesser? Dette foredraget ble første gang presentert i forbindelse med et oppdrag der en bedrift ønsket å forberede tillitsvalgte, verneombud og ledere om forestående omstilling og endringsprosess. Foredraget tematiserer omstilling og belyser hvorfor over 50% av bedriftene som er i omstilling ikke når sine mål etter endt omstilling. I dette foredraget avslører Berge suksessfaktorer for en vellykket omstillingsprosess. Et foredrag som har mottatt meget gode tilbakemeldinger.

Talerlisten mener

Jan-Martin Berge engasjerer fra første stund. Hans foredrag byr på en unik kombinasjon av humor og forskning, til stor glede for publikum. Han er en dyktig og underholdende foredragsholder - og gjennom gode og illustrerende eksempler inspirerer han til økt arbeidsglede. Balansen mellom det alvorlige og det morsomme gjør inntrykk, og det er fare for høy gjenkjennelsesfaktor!

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Jan-Martin Berge har 23 vurderinger

Inger Solstad

15. januar 2018

Franzefoss AS

4

Psykolog Berge ble invitert til allmøte for konsernstab i Franzefoss AS for å ha en «Akademisk stand-up» om arbeidsglede. Omtalen passet godt da Jan-Martin kombinerte fag og humor på en flott måte. Latteren satt løst hos oss og Jan-Martin inspirerte forsamlingen med sin formidlingsevne og gode poenger som de fleste kunne kjenne seg igjen i. Han bød på seg selv, traff publikum og engasjerte oss!

Mariann Sørensen

13. januar 2018

Odontia Gruppen

6

Vi var så heldige å ha Psykolog Jan Martin Berge til å holde et svært underholdende og inspirerende foredrag om arbeidsglede og samarbeid på vår første samling / kick-off i Odontia. Det var utrolig god stemning, og han traff publikum med humor og gode poenger som alle kjente seg igjen i. Berge kan anbefales på det varmeste!

Wenche Steen

4. januar 2018

Leder, NAV Asker

6

Psykolog Jan Martin Berge holdt et motiverende og inspirerende foredrag om arbeidsglede i forbindelse med vår workshop i anledning sammenslåing av NAV-kontorer. Hans foredrag omtales som «Akademisk Stand-up» og latteren satt løst i salen. Han hadde en unik tilstedeværelse som traff publikum i hodet og hjertet. Jan-Martin evnet å kombinere fag med humor og engasjement. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS