Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Jan-Martin Berge

Årets foredragsholder 2019 Psykolog Berge

Fra 35.000,- per foredrag

Fra 40.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jan-Martin Berge

Jan-Martin holder motiverende og inspirerende foredrag om arbeidsglede. Han er spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitiv terapi, og har utdannelse fra Universitetet i Bergen og hovedpraksis fra San Francisco. Berge har lang erfaring med psykoterapi, undervisning, ledelsesutvikling og veiledning. Til daglig har Jan-Martin ansvaret for psykologtjenestene hos Aker Care. «PsykologBerge» har lenge interessert seg særlig for arbeidslivet og menneskene i organisasjoner og hvordan godt samarbeid skapes og han er rekruttert til en pågående internasjonal studie av gode terapeuter. Jan-Martin var nominert til «Årets Taler» på Talerlisten i 2018. «PsykologBerge» er hyppig brukt innen TV og Radio i både NRK og TV2. I tillegg er han en anerkjent fagformidler med flere faglige publiseringer. Jan-Martin holder foredrag på både norsk og engelsk og foredragene hans er kjent som «Akademisk stand-up». Hans mest populære foredrag er «Arbeidsglede – Hvordan skape jobbengasjement»og «Stressmestring: Hvordan skape work-life balance». Jan-Martin skreddersyr også prosesser for teamutvikling. Gjerne kombinert med foredrag. Priser avtales i dialog med oppdragsgiver og vi finner gode løsninger.

Foredrag med Jan-Martin Berge

Arbeidsglede: Hvordan skape jobbengasjement?

Hvordan få engasjerte og dedikerte medarbeidere? Dette er foredraget presenterer forskningsresultater om jobbtilfredshet og arbeidsglede med humor og illustrerende eksempler. Et foredrag som inspirerer og som fremkaller mye latter!

Arbeid under press: Hvordan jobbe effektivt og bevare overskuddet?

Foredraget fokuserer på hvordan vi kan lære oss å jobbe effektivt og bevare overskudd. Tema som belyses er stress, stresshåndtering, og fokuserer på hvordan du kan mestre utfordringer på en effektiv måte samtidig som du har overskudd og balanse mellom jobb og fritid. Lær mer om hva som er arbeidsgivers ansvar og hvilket ansvar den enkelte har for å jobbe effektivt under krevende omstendigheter Foredraget kombinerer psykologisk kunnskap med eksempler fra arbeidslivet og med en god dose humor!

Sykefraværsoppfølging: Når livet blir for mye å takle - gode verktøy til den vanskelige samtalen

Hvordan kan du som leder bli bedre på å møte ansatte som sliter, slik at både du, bedriften og den ansatte kommer best mulig ut av en krevende situasjon? Foredraget fokuserer på hva vi vet fra forskning, hva virker av kommunikasjon, hvordan skaper du den viktige samtalen? Hva gjør de gode lederne? Case blir brukt til å belyse tema på en verdifull måte.

Inkluderingskompetanse

Arbeidsinkludering er et fagområde i kraftig utvikling. Foredraget tar sikte på å gi økt kunnskap og fokus på hvordan den vanlige arbeidsplassen kan brukes som middel og mål for mennesker som står utenfor arbeidslivet. Foredraget er midt i blinken for NAV, HR og helsepersonell.

Ledelse i usikre tider

Det nye arbeidslivet vil kreve omstilling og endring. Hvordan skal bedriften og de ansatte skape gode og sunne omstillingsprosesser? Dette foredraget ble første gang presentert i forbindelse med et oppdrag der en bedrift ønsket å forberede tillitsvalgte, verneombud og ledere om forestående omstilling og endringsprosess. Foredraget tematiserer omstilling og belyser hvorfor over 50% av bedriftene som er i omstilling ikke når sine mål etter endt omstilling. I dette foredraget avslører Berge suksessfaktorer for en vellykket omstillingsprosess. Et foredrag som har mottatt meget gode tilbakemeldinger.

Kurs med Jan-Martin Berge

Lederkurs: Hvordan fremme økt indre motivasjon hos våre ansatte?

Økt læring gir varig endring av atferd Læringsmål: *Skape økt bevissthet og kunnskap om indre motivasjon *Lære hvordan man som leder fremmer indre motivasjon hos seg selv og sine kollegaer. *Øke rollebevissthet hos ledere som igjen kan ta større ansvar for å stimulere og fremme indre motivasjon *Etablere sterk kultur hvor man fremmer og stimulerer til indre motivasjon *Gi deltakerne konkrete innspill og verktøy de kan bruke etter samlingen.

Sykefravær: Når livet blir for mye å takle -gode verktøy til den vanskelige samtalen

Når livet byr på for mange utfordringer for 24-timersmennesket, blir ofte resultatet en sykmelding fra jobben. Hvordan kan ledere bli bedre på å møte ansatte som sliter, slik at både bedriften og den ansatte kommer best mulig ut av en krevende situasjon? Stikkord: *Oppdatert forskning – hva har vi lært? *kommunikasjonsstrategier *Samtaleteknikk: Hvordan gjør du det? *Case: Hva gjør ledere som lykkes? https://www.facebook.com/Psykologberge

Arbeidsglede når du jobber under press

Kurset fokuserer på hvordan vi kan bevare arbeidsgleden i tider endring og press. Hvordan skape arbeidsglede og hvordan bli bedre til å håndtere stress er kursets hovedtema. På kurset lærer du mer om hva stress er, hva kjennetegner negativt stress og finns positivt stress? Kurset har som målsetting at deltagerne skal få verktøy; teknikker og strategier, de selv kan bruke i eget liv og arbeidshverdag. Kurset har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra hele deltakere over hele landet.

Talerlisten mener

Jan-Martin Berge engasjerer fra første stund. Hans foredrag byr på en unik kombinasjon av humor og forskning, til stor glede for publikum. Han er en dyktig og underholdende foredragsholder - og gjennom gode og illustrerende eksempler inspirerer han til økt arbeidsglede. Balansen mellom det alvorlige og det morsomme gjør inntrykk, og det er fare for høy gjenkjennelsesfaktor!

Jan-Martin Berge har 119 vurderinger

Kari Ytreland

26. oktober 2018

Norled

6

Jan Martin Berge traff svært godt med sitt foredrag om arbeidsglede, og fikk frem aktiv deltagelse og engasjement hos gruppen. Det var tydelig godt forberedt og tilpasset den aktuelle gruppen og våre problemstillinger og utfordringer. Foredraget var både veldig relevant og anvendbart, i tillegg til underholdende! Vi anbefaler Jan Martin Berge på det varmeste som akademisk stand-up.

Anne Bøe

14. september 2018

Seniorrådgiver RBUP

6

Vi inviterte Jan-Martin til oss på RBUP, for å holde et foredrag på høstens første fellesmøte.
Vi ønsket oss et foredrag som kombinerte temaene arbeidsglede, motivasjon og stressmestring – og dette landet Jan-Martin perfekt. Det var strålende! Responsen var god fra start til slutt, og vi har fått mange gode tilbakemeldinger også i etterkant. Latteren satt løst i salen. Foredraget hadde en faglig tyngde -og et inspirerende innhold. Bestillingen via talerlisten.no gikk knirkefritt, og vi kan anbefale Jan-Martin på det varmeste.

Cathrine Løvmon Holden

6. september 2018

HeadQuarter AS

6

Jan-Martin fikk stående applaus forrige lørdag under vårt årlige arrangement for frisørbransjen. Han treffer sitt publikum med en utmerket kombinasjon av faglig dyktighet tilpasset publikumet, kombinert med en utrolig avslappet ledighet og spontanitet som gjør ham i stand til å involvere de som sitter i salen. Alt dette er pakket inn i humor, og integrert med små videosnutter som skaper ytterligere latter i salen. Ønsker dere et foredrag som publikum tar inn over seg, tar til ettertanke og snakker om i etterkant? Da vil jeg på det sterkeste anbefale Jan-Martin Berge!

Liv Eriksen

30. august 2018

Avdelingsleder NAV Bærum

6

Vi inviterte Jan-Martin til å holde foredraget «Arbeidsglede i tider med endring». Det ble veldig godt mottatt av våre ansatte! Flere medarbeidere har gitt tilbakemelding om at foredraget traff den enkelte, ikke minst med en tydeliggjøring av at godt arbeidsmiljø og arbeidsglede er et «felles prosjekt» og ikke ligger kun til lederne. Vekslingen mellom små «snutter», relevante eksempler, sammen med din fremføring (på dialekt) traff oss i ditt foredrag. I tillegg opplevde vi at du forstod hva vi står i hver dag, dette sammen med at du var jordnær og møtte oss der hvor vi var. Takk til deg.

Antje Bomann-Larsen

12. juli 2018

ANTJE - kurs og foredrag

6

Jeg observerte et kurs med Jan-Martin juni 2018 og var imponert! Han har et briljant samspill med gruppa og lokker fram deres forkunnskaper om tema. Jan-Martin skaper en god atmosfære for læring og samarbeid, og oversetter tørr teori til enkle og relevante verktøy.

Trond Juliussen

19. juni 2018

Bonnier Media, Adm. direktør

6

Jeg syns at dagens seminar var veldig bra med enkelt og og lettfattlig budskap
som jeg tror samtlige fikk utbytte av – uavhengig av både stilling og avdeling. Bra jobba!

Linda Bern

19. juni 2018

Bonnier Media

6

Takk for et av årets aller beste foredrag! Vi lot oss begeistre og engasjere til å gjøre bevisste valg i eget arbeidsmiljø til det beste for oss selv og andre. Du traff en nerve som vi alle kjenner på ved bruk av humor. Jan-Martin har en enestående formidlingsevne og var for oss en skikkelig energiboost. Innholdet var et velkjent tema presentert på en morsom måte som vi trygt anbefaler videre.

Even Skui

25. april 2018

General Sales Manager, Stanley Black & Decker Norway

6

Kan en psykolog klare å motivere selgere og øvrige ansatte i vår bedrift tenkte jeg. Må innrømme at jeg var en smule nervøs dagen da Jan Martin skulle komme til oss. Vi jobber mot byggvarehus i Norge og selger proft verktøy til sluttbruker. Våre selgere på DeWalt og Stanley skulle motiveres! Og det klarte Jan Martin med glans. Jan Martin bruker lyd og bilde og fremlegger budskapet på en veldig god og forklarende måte. Dette kan anbefales 😎👍🏼

Heidi Glørstad Nielsen

15. mars 2018

Trøndersk Kystkompetanse AS

6

Tema arbeidsglede i tider med endring var midt i blinken for oss som satt i salen. Og foredraget var proft, nyttig, nært og hyggelig. Profesjonelt gjennomført på en avslappet måte (det er vel det som er akademisk stand up!), gode eksempler som vi lett kunne relatere oss til, referanser til fagstoff som var «on the spot» og så sist men ikke minst humor. Berge bød på seg selv og fikk oss til å engasjere oss og le med ham. Godt jobba! Ser ham gjerne på Frøya og Hitra igjen! Anbefales!

Ragnhild Plassen Vik

9. mars 2018

Nasjonalparken Næringshage

6

Vi booket akademisk stand-up med tema Arbeidsglede, motivasjon og inspirasjon. Foredraget var en fin og balansert blanding av faglig input og humor. Psykolog Berge har en meget god formidlingsevne og hadde tilhørerne i sin hule hånd gjennom hele foredraget. Vi har fått udelt positive tilbakemeldinger fra deltagerne, og kan anbefale ham på det varmeste.

Samareh Granqvist

8. mars 2018

Rørosregionen Næringshage

6

Jan-Martin er en meget god formidler! Han er ikke selvhøytidelig, spøker med egne svakheter og er personlig på en lun måte. Fag/alvorlig tema/humor i god blanding. Han klarer å formidle med god variasjon av humor, kunnskap og refleksjonsutfordringer. Vi kan anbefale Jan-Martin Berge på det sterkeste!

Silje Gården Lian

5. mars 2018

Næringshagen i Orkdalsregionen

6

Et utrolig innholdsrikt og humoristisk foredrag med temaet arbeidsglede i tider med endring! En foredragsholder som klarer å få alt til å bli interessant med sin humoristiske sans. Jan-Martin og temaet arbeidsglede i tider med endring er absolutt til å anbefale!

Olin Steinsvik

1. mars 2018

Rørosregionen Næringshage AS

God formidling av noe som enten kan bli for omfattende eller svevende i tematikk.
Tørr å være kritisk til egen bransje.

Aase Karstensen

20. februar 2018

Energi Norge, Leder arrangementstjenester

6

Jan-Martin holdt et fint og tankevekkende innlegg der tema var «Hjelp vi omstilles, hvordan skape arbeidsglede i tider med endring?» Foredraget ble levert med god entusiasme på vår Arbeidsgiverkonferanse i 2018.

Bjørn P Skjælaaen

14. februar 2018

Avinor Flysikring AS

6

Vi ønsket å ha et foredrag på slutten av flere samlinger der vi fokuserte på arbeidsmiljø og arbeidsglede. Ønsket for dagen var at vi etter en krevende dag endte opp på et høyere sted enn der vi gikk inn. Psykolog Jan Martin Berge leverte akkurat det vi trengte, en kombinasjon av masse humor, erfaringer fra øvrig arbeidsliv og forskning. Innimellom all latteren ble det plantet poenger som er til refleksjon i ettertid. På slutten av lange dager satte Jan Martin sitt foredrag akkurat der det skulle med sin naturlige tilstedeværelse og glimt i øyet. For oss var dette innertier.

Julie Hoff

9. februar 2018

NTNU, Fakultetet for medisin og helsevitenskap

6

I en sal med forskere, professorer, stipendiater og postdoktorer ved NTNU ga Jan-Martin oss et inspirerende og morsomt foredrag på engelsk om arbeidsmiljø og motivasjon, i forbindelse med nylig fusjon og gjennomførelse av arbeidsmiljøundersøkelse. Det var et faglig engasjerende foredrag med mange humoristiske innslag. Han bød på seg selv og kan anbefales på det sterkeste.

Marianne Valle

22. januar 2018

National Oilwell Varco

6

Foran en sal med mange og erfarne ledere ga Psykologberge oss et ærlig, engasjert og humørfylt foredrag med treffende og gode eksempler på ledelse og arbeidsglede! Med en sterk faglig bakgrunn tilpasset han seg våre behov og vi anbefaler han gjerne videre.

Inger Solstad

15. januar 2018

Franzefoss AS

4

Psykolog Berge ble invitert til allmøte for konsernstab i Franzefoss AS for å ha en «Akademisk stand-up» om arbeidsglede. Omtalen passet godt da Jan-Martin kombinerte fag og humor på en flott måte. Latteren satt løst hos oss og Jan-Martin inspirerte forsamlingen med sin formidlingsevne og gode poenger som de fleste kunne kjenne seg igjen i. Han bød på seg selv, traff publikum og engasjerte oss!

Mariann Sørensen

13. januar 2018

Odontia Gruppen

6

Vi var så heldige å ha Psykolog Jan Martin Berge til å holde et svært underholdende og inspirerende foredrag om arbeidsglede og samarbeid på vår første samling / kick-off i Odontia. Det var utrolig god stemning, og han traff publikum med humor og gode poenger som alle kjente seg igjen i. Berge kan anbefales på det varmeste!

Wenche Steen

4. januar 2018

Leder, NAV Asker

6

Psykolog Jan Martin Berge holdt et motiverende og inspirerende foredrag om arbeidsglede i forbindelse med vår workshop i anledning sammenslåing av NAV-kontorer. Hans foredrag omtales som «Akademisk Stand-up» og latteren satt løst i salen. Han hadde en unik tilstedeværelse som traff publikum i hodet og hjertet. Jan-Martin evnet å kombinere fag med humor og engasjement. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS