Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Tips og råd

10 bokaktuelle foredragsholdere

Julen nærmer seg og mange leter etter gaver til venner og familie. Derfor har vi samlet et bredt utvalg av foredragsholdere som er aktuelle med bøker. Her finnes noe for enhver smak enten det handler om mat, kjernefysikk, innholdsmarkedsføring eller mobbing.

Hvorfor er de dårligste idéene de beste?

Det finnes trillioner av idéer. Hundrevis genereres hver dag i idémøter, dusjer, biler eller ved skrivebordet. Hvert år får mange av disse en sjanse til å vise hva de er gode for, og om de fortjener livets rett. Men hvilke ideer er egentlig de beste?

Hvordan skille teknologisk fremskritt fra tullete fiksjon?

Snart lager vi roboter med intelligens og bevissthet på et menneskelig nivå. Og om ikke lenge overtar såkalt kunstig intelligente nærmest alle jobbene våre, og vi kan vinke far vel til yrker som lege, lærer, og mellomleder. Skrevet av Morten Goodwin, Førsteamanuensis ved Universitet i Agder, Nestleder Senter for Kunstig Intelligens-forskning. Du har sikkert hørt […]

Slik blir den nye normalen i konferansemarkedet

– Vi må slutte å snakke om en verden etter korona, og i stedet begynne å fokusere på en verden med korona. Det sier futurist og foredragsholder Stefan Hyttfors. I januar og februar tilbyr han å holde foredrag og workshop om framtiden og «den nye normalen».

Hvordan ta bedre bilder med mobilen?

La oss si du sitter og blar gjennom et magasin, eller scroller nedover på ett eller annet sosialt medium. Hva er det som gjør at du noen ganger stanser opp ved et bilde og betrakter det mens du lar de fleste andre bilder helt eller delvis bare gli ubemerket forbi? Hva gjør at ett bilde […]

Hvordan bli forstått?

«How dare you!» sa en svensk 16-åring til FN i 2019, og endret for alltid måten vi snakker om klima på. Tenk om vi alle kunne vært så tydelige når det er et tema vi brenner for?

Nils Apeland

Slik blir du bedre til å presentere – 10 tips

La oss være ærlige. Mange foredrag og presentasjoner er både intetsigende og kjedelige. Koronatiden har gjort oss enda mer kritiske. Her er 10 tips til hvordan du kan fange og holde på ditt publikums oppmerksomhet i en presentasjon eller et foredrag.

Digitale foredrag: Tre råd for god gjennomføring

– Mens vi venter på å møtes for fysiske foredrag igjen, velger mange å streame foredrag fra et studio. Her har våre foredragsholdere unike erfaringer, sier Nils Apeland i Talerlisten. Les hans tre tips til hvordan å arrangere fengende, digitale foredrag her.

2020 © Talerlisten AS