Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Tips og råd

Hvordan blir konferanser med korona?

– Vi må slutte å snakke om en verden etter korona, og i stedet begynne å fokusere på en verden med korona. Det sier futurist og foredragsholder Stefan Hyttfors. Les hans tanker om hvordan koronakrisen endrer foredrag og konferanser.

salg-etter-korona

Hvordan selge etter koronakrisen?

For alle som skal selge noe, er arbeidsdagen under koronakrisen annerledes enn før. Og den vil sannsynligvis være annerledes etterpå. – Det smarteste du kan gjøre nå, er å tilpasse deg situasjonen og lage bedre rutiner, sier Ole-Bengt Moe som i snart en mannsalder har holdt kurs og foredrag innen salg.

Kulturforskjeller mellom fixed mindset og growth mindset

Hvordan feil kultur kostet milliarder

Skrevet av: Torstein Harildstad, toppleder, styrearbeider og gründer og Jon Ivar Johansen forfatter av Endringskoden. «Vi er alle født med definerte talenter og evner, som vil bestemme hvor langt vi vil nå i livet.» Denne påstanden er både feil og farlig. De som tror på den, utvikler bevisst eller ubevisst et Fixed Mindset og en […]

Cecilie Lone

10 motiverende foredragsholdere

Etter måneder med frykt, skjermtid og avstand, er det endelig mer trygt å møtes igjen. Kanskje er tiden inne for å finne en inspirerende foredragsholder til sommerens eller høstens samling for de ansatte? Her er 10 motiverende foredragsholdere som er klare for ditt arrangement.

Talerlisten ansetter ung salgsansvarlig

Talerlisten vil vokse og ansetter nyutdannede Vedis Gjestemoen (23) som salgsansvarlig.  – Det er utfordrende tider, men et virus skal ikke få ta livet av min gründerbaby. Markedet for flinke foredragsholdere kommer tilbake, og vi satser for å vinne, sier Nils Apeland, toastmaster for Talerlisten.

Derfor bør du bestille høstens foredrag nå

Derfor bør du bestille høstens foredrag nå

Etter uker med digitale møter av ulik kvalitet, er tiden inne for å møtes fysisk igjen. Le sammen. Lære sammen. Oppleve inspirerende foredragsholdere i levende live, med rene hender og god avstand. Her er tre grunner til at du bør bestille foredrag nå.

Hvordan formidle og engasjere via en skjerm?

Hvordan engasjere via en skjerm?

Å formidle godt er krevende. Å formidle godt via en skjerm er en kunst. Her er syv råd du kan ha nytte av hvis du vil komme «gjennom skjermen» med et digitalt foredrag eller kurs.

2020 © Talerlisten AS