Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Tips og råd

Derfor bør du bestille høstens foredrag nå

Derfor bør du bestille høstens foredrag nå

Etter uker med digitale møter av ulik kvalitet, er tiden inne for å møtes fysisk igjen. Le sammen. Lære sammen. Oppleve inspirerende foredragsholdere i levende live, med rene hender og god avstand. Her er tre grunner til at du bør bestille foredrag nå.

Hvordan formidle og engasjere via en skjerm?

Hvordan engasjere via en skjerm?

Å formidle godt er krevende. Å formidle godt via en skjerm er en kunst. Her er syv råd du kan ha nytte av hvis du vil komme «gjennom skjermen» med et digitalt foredrag eller kurs.

Slik skaper du en bedre hverdag for deg selv og andre

Hva skal til for å skape en bedre hverdag for deg og de rundt? Hvordan påvirker relasjonene oss i mellom resultater? Foredragsholder Siri Abrahamsen snakker om kultur og kommunikasjon på jobben. Les hennes tips til en bedre hverdag her.

Bærekraft – dette bør bedrifter passe seg for

– Mange bedrifter forsøker å fremstå som grønnere og mer ansvarlige enn de egentlig er. Hvis vi ikke passer oss, kommer markedsførerne til å ta livet bærekraften, sier klimaoptimist og foredragsholder Petter Gulli.

Slik løser du konflikter

Konflikter oppstår på alle arenaer. Hvordan kan de unngås og hvordan de kan løses? Her får du noen råd om konfliktløsning fra foredragsholdere som snakker om dette.

Seks tips for bedre ledelse

Hvordan blir du en bedre leder? Hva skaper engasjerte, produktive og fornøyde medarbeidere? Hvordan motivere dine ansatte?

– Blant Norges beste foredragsholdere

Foredragsholderne Solfrid Flateby og Jan-Martin Berge ble kåret til «Årets kvinnelige taler 2019» og «Årets mannlige taler 2019» av Talerlisten. – Formidlere av første klasse og blant Norges beste foredragsholdere, sier toastmaster Nils Apeland.

2020 © Talerlisten AS