Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Tips og råd

Slik bruker du mentaltrening for å mestre krevende tider

– Vi har den mest utfordrende milen foran oss, sier mentaltrener og foredragsholder Cecilie Ystenes, som snart er aktuell med boken «Stå støtt – slik lykkes du med ledelse, ansvar og press på jobben» og podkasten GRIT. Les hennes tre råd for mentaltrening i tøffe tider.

Hva er en god foredragsholder?

En god foredragsholder skaper en «wow-effekt» og får publikum til å føle seg sett og oppløftet, etter å ha satt seg godt inn i kundens utfordringer. Det var konklusjonen da over 100 personer nylig samlet seg på det åpne om mye omtalte diskusjonsforumet Clubhouse for å diskutere spørsmålet «Hva forventer du av en god foredragsholder?» 

Hvorfor er arbeidsglede så mye viktigere enn du tror?

«Hva vet du om hva jeg tror?» vil du kanskje svare. «Ingenting» vil jeg svare tilbake, men jeg har vært rundt i bedrifter, og som innleid foredragsholder til konferanser siden 1994, og det er lite som tyder på at bedrifter tar viktigheten av sann arbeidsglede på alvor.

Sett farge på hjemmekontoret med et digitalt foredrag

Tusenvis av nordmenn jobber fortsatt fra hjemmekontor. Og selv om det går mot lysere tider, er hverdagen på hjemmekontoret litt grå for mange. Talerlisten tilbyr nå ni ulike foredragsholdere som kan sette farge på hjemmekontoret. 

Den hemmelige ingrediensen

Du som presenterer ofte, som er tålelig god på det. Som forbereder deg, men som likevel kan føle på at du mangler litt frihet, trygghet og egentlig gjerne kunne «wow»-et mer på scenen. Hva gjør du for å komme dit at du kan «wowe»? Hva er din strategi?

Hva er etisk kunstig intelligens?

Forståelse av menneskelig atferd kan være den største fordelen med kunstig intelligens, men bare hvis det hjelper oss å finne måter å redusere konflikter og leve bærekraftig.

2021 © Talerlisten AS