For arrangører

Talerlisten hjelper deg å finne gode foredragsholdere raskt. Du betaler ikke noe ekstra eller noe for våre tjenester.

1. Velg tema eller søk på navn
Skriv inn temaet du ønsker et kurs eller foredrag om, eller søk etter et navn. Du vil få opp alle foredragsholdere som passer til ditt søk.

2. Finn foredragsholder
Velg ønsket foredragsholder og les mer på hans eller hennes profil. Sjekk pris, hvilke foredrag som tilbys og se andres vurderinger.

3. Send forespørsel
Finner du en foredragsholder du er interessert i, trykk på ”Send forespørsel”. Velg dato, og skriv litt om ditt arrangement: Hvem og hvor mange er i salen? Hvor er det? Hvilket tema eller foredrag ønsker dere? Hvor lenge?

Henvendelsen går direkte til foredragsholder med kopi til Talerlisten.

Innen 24 timer får du et svar på om foredragsholderen er tilgjengelig. Hvis ikke hjelper Talerlisten deg med å finne et godt alternativ til ditt arrangement.

4. Gjør en avtale
Får du et positivt svar, og vil gjøre en bestilling, lager Talerlisten en avtale med din virksomhet.

For å gjøre en avtale må du akseptere Talerlistens betingelser. Så setter vi deg i dialog med foredragsholderen om detaljene.

Talerlisten sørger for at du og foredragsholderen har samme informasjon om og forventninger rundt oppdraget.

Når oppdraget er utført, gir du en vurdering av foredragsholderen på talerens profil på Talerlisten.no. Dette bygger verdi for alle. Du får til slutt én faktura for jobben, på avtalt pris.

For foredragsholdere

Talerlisten.no er en markedsplass for foredragsholdere. Her kan arrangører finne og bestille flinke foredragsholdere, kursholdere og konferansierer innen alle temaer og prisklasser.

Talerlisten er den eneste tjenesten som viser priser og vurderinger fra andre arrangører og publikum. Vi mener det gir kundene bedre oversikt, og gjør det lettere for dem å velge.

Slik kan du bli markedsført og få flere oppdrag på Talerlisten:

1. Søk om å få en profil
Det er gratis å ha en profil på Talerlisten.no, men du må søke om å bli medlem. Vi er for tiden svært restriktive med hvem vi tar inn.

Om Talerlisten aksepterer din søknad, lager vi i fellesskap en tydelig profil med beskrivelse, bilde, pris og temaer på dine foredrag. Du må også akseptere våre samarbeidsbetingelser.

2. Bli synlig på Talerlisten
Når din profil er publisert, er den synlig for alle på Talerlisten.no. Arrangører kan da finne deg, om de søker på ditt navn eller på et tema du dekker.

Alle foredragsholderne som dekker et tema, blir synlig ved søk.

3. Hva hvis du får en forespørsel?
Om arrangøren vil bruke deg, får du en forespørsel direkte fra dem på e-post. Talerlisten får en kopi. Du må svare innen 24 timer på om du kan ta oppdraget, hvis ikke finner Talerlisten en erstatter.

Talerlisten svarer arrangøren og sørger så for å lage en avtale med kunden. I noen tilfeller blir det forhandlinger om pris, innhold eller lengde. Talerlisten bistår deg med dette.

4. Når oppdraget er utført
Etter at du har utført oppdraget, sender du faktura på avtalt honorar + reisekostnader til Talerlisten AS. Vi sender faktura til arrangøren.

Talerlisten tar en provisjon per formidlede oppdrag. Dette er dekket i en avtale mellom taler og oss.

Vi gjør en løpende vurdering av hvem vi vil ha på Talerlisten, og har alle rettigheter når det gjelder å slette profiler.

2024 © Talerlisten AS