Gi julebordet et løft

Gi julebordet et løft med en inspirerende foredragsholder

Publisert i Tips og råd av

Desember betyr tid for julebord, julefrokost, julelunsj og fest. Mange vil ha et inspirerende foredrag eller litt morsom underholdning for å sette en spiss på programmet. Her er 10 foredragsholdere og underholdere som alle kan bidra med godt innhold på deres juleavslutning.

– De siste årene har vi sett at mange velger å starte julebordet eller julelunsjen med et foredrag. Det virker samlende, og får folk til å møte opp i tide. Det er dessuten lettere å holde på publikums oppmerksomhet før mat og drikke står i fokus, sier toastmaster Nils Apeland i Talerlisten.

Han har håndplukket 10 profiler som alle kan bidra med innhold og underholdning på julefesten.

FORTRYLLENDE: Med Labib Malik på scenen blir kvelden helt magisk.

Labib Malik – fascinerende magiker

Byr på fascinerende magi der han involverer hele salen fra scenen eller ved å gå rundt og drive med nær-magi ved bordene. Labib har hatt hundrevis av opptredener, og også vært på Norske talenter på Tv2. Han vil garantert skape suksess på julebordet. Labib passer både i store og små forsamlinger, og lager gjerne spesial-tricks med selskapets produkter, ledere eller ansatte.

Send forespørsel her

Jan Wehrman – HMS-rådgiver som formidler med humor og varme

Er dere opptatt av helse, miljø og sikkerhet og ønsker en annerledes tvist på det? Jan Wehrmann er HMS-rådgiver i offentlig virksomhet med over 30 års erfaring. Han er en dyktig foredragsholder og har gode ferdigheter innen «stand-up» pedagogikk, noe som gjør at foredragene oppleves som lærerike, artige og positive.

Les mer og se video av Jan Wehrman

Rowegians – bli med over Atlanterhavet i åpen båt

Rowegians er fire jenter fra Oslo som rodde over Atlanterhavet i åpen båt i 2018. I dette fartsfylte foredraget tar de dere med på turen som varte i 36 dager, og forteller om oppturer og nedturer, gleder og farer, savn og spenning. To av jentene stiller, og foredraget er fylt med bilder, film, morsomme historier og rørende øyeblikk. Et «feel good»-foredrag som treffer bredt og ikke støter noen.

Se film om Rowegians her

Thomas Lone – inspirerende eventyrer

Ung eventyrer som klatret Mount Everest og «7 summits» før han fylte 25. Thomas holder energiske foredrag om hvordan å sette seg mål og nå dem. Han deler personlige historier og involverer publium med en interessant øvelse. Thomas har akkurat kommet tilbake fra to ekspedisjoner, og har med seg historier og erfaringer. Han kan derfor gi inspirasjon før festen!

Bestill et foredrag med Thomas

Petter Haga

Petter Haga – morsomt og interaktivt foredrag om kreativitet

Petter Haga holder underholdende foredrag om å tørre å ta sjansen. Han er multikunstner med mye energi og humør. Petter står blant annet bak partylåta «Mango IPA», under hans artistnavn Slæm Dønk. Låta ble utviklet gjennom et systematisk forsøk på å lage en hit, basert på en oppskrift som de forbedret gjennom prøving og feiling.

Send Petter Haga en forespørsel her

Erik Hanøy – energisk inspirator

Erik Hanøy er en morsom og engasjerende motivator fra Bergen, men som opptrer over hele Norge. Hanøy snakker om hvordan du kan skape deg en bedre arbeidsdag med noen enkle grep. Han byr på mye energi og humor, og gode historier som passer alle virksomheter.

Send forespørsel i dag

Jan Monsen og Mattis Thørud

Jan Monsen og Mattis Thørud – inspirerende om samarbeid og relasjoner

Vil dere ha et lett foredrag på vei inn i juletiden? Om samarbeid, kommunikasjon og relasjoner i et team? Jan Monsen og Mattis Thørud er kjent fra NRK-serien “Monsen, Monsen og Mattis”. Nå holder de engasjerende foredrag om hvordan å sikre godt samarbeid, forebygge konflikt og jobbe mot samme mål – med egne ekspedisjoner som ramme. Perfekt for jule-lunsjen eller juleavslutningen, ute og inne!

Les mer og se video her

Cathrine Louise Finstad – få julebord-praten i gang med hemmelighetene på jobben

Hva slags hemmeligheter bærer kollegene dine på? Og hva er vanlige hemmeligheter i din bransje eller innen det fagfeltet du jobber? Cathrine Louise Finstad vet svarene. Hun har nemlig samlet over 150 tusen hemmeligheter… I sine morsomme og avslørende foredrag deler hun noen, og får gang praten rundt bordene etterpå. Dette er et fint foredrag som passer både for offentlige virksomheter og bedrifter.

Les mer og se video av Cathrine

SKJULT TEATER: Freddy Kjensmo holder humorforedrag og opptrer som kokken Bruce

Freddy Kjensmo – humorist med skjult teater

Freddy Kjensmo holder humorforedrag og hans anti-motivasjonsforedrag kan være en glimrende og lattervekkende start på kvelden. an har både smakt på livets lyse og mørke sider. Derfor kan han være morsom med en alvorlig undertone. Freddy holder flere ulike foredrag, blant annet bestselgere: ”Grip dagen før du tar kvelden – et inspirerende foredrag uten pekefinger”. Han kan også opptre som «Kokken Bruce», en litt brautende kjøkkensjef som lager moro og rabalder i salen, og avslører seg selv til slutt.

Bestill humorforedrag med Freddy her

Cecile Moroni – morsomt standup-foredrag om nordmenn

Cecile Moroni er stand up-komiker og foredragsholder. Hun er fransk, men bor i Norge. I løpet av sine mange år her, har hun gjort mange observasjoner av hvordan nordmenn er og hva som skiller oss fra personer lenger ned i Europa. Dette forteller hun morsomme og treffende historier om i sine foredrag, som egner seg spesielt godt i virksomheter med ansatte fra flere land. Cecilie har nylig hatt forestilling på Klubbscenen på Latter i Oslo.

Sjekk hennes tilgjengelighet her

Fant du ikke noen du likte? Send en epost til bestilling@talerlisten.no med noen ord om hva dere planlegger eller benytt skjemaet under, så finner vi noen nye forslag til deg!

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS