Gi julebordet et løft

Gi julebordet et løft med en inspirerende foredragsholder

Publisert i Tips av

Julebord-sesongen nærmer seg. I tillegg til velsmakende mat og drikke, vil mange starte med et inspirerende foredrag. Underholdning til kvelden må også bookes. Her er 10 ulike profiler som alle kan bidra med godt innhold på deres juleavslutning.

– Mange velger å starte julebordet med et foredrag i kantinen eller spisesalen før de går til bords. Det virker samlende, og det er lettere å holde på publikums oppmerksomhet før festen tar av, sier Nils Apeland i Talerlisten.

Han har håndplukket 10 profiler som alle kan bidra med innhold og underholdning på julefesten.

FORTRYLLENDE: Med Labib Malik på scenen blir kvelden helt magisk.

Labib Malik – fascinerende magiker

Byr på fascinerende magi der han involverer hele salen fra scenen eller ved å gå rundt og drive med nær-magi ved bordene. Labib har hatt hundrevis av opptredener, og også vært på Norske talenter på Tv2. Han vil garantert skape suksess på julebordet.

Send forespørsel her

Jacob Conradi – underholdende Elvis-tolker

Dukker opp som Elvis på juleavslutningen og synger 3-4 sanger som han syr sammen med små anekdoter om Elvis, tilpasset gruppen og anledningen. Han kan også sette sammen en morsom «Beat for beat»-aktig konkurranse for alle i salen. Underholdene og samlende.

Les mer

Thomas Lone – inspirerende eventyrer

Ung eventyrer som klatret Mount Everest og «7 summits» før han fylte 25. Thomas holder energiske foredrag om hvordan å sette seg mål og nå dem. Han deler personlige historier og involverer publium med en interessant øvelse. Thomas kan god inspirasjon før festen!

Bestill et foredrag med Thomas

Katarina Lalander Hamnes – engasjerende service-ekspert

Erfaren og dyktig formidler som snakker om kundebegeistring og service på en underholdene måte. Hun har mange historier og eksempler og en lett og levende stil. Katarina vil derfor være et god valg for alle som jobber med salg og kundebehandling.

Les mer om Katarina her

ERFAREN: Erik Hanøy har holdt foredrag i 25 år. Hans foredrag om arbeidsglede får svært gode vurderinger.

Erik Hanøy – energisk inspirator

Erik Hanøy er en morsom og engasjerende motivator fra Bergen, men som opptrer over hele Norge. Hanøy snakker om hvordan du kan skape deg en bedre arbeidsdag med noen enkle grep. Han byr på mye energi og humor, og gode historier som passer alle virksomheter.

Send forespørsel i dag

Ali Mohammed – treffende skråblikk på Norge

Ali Mohammed kom til Norge og møtte på mange rare ord og uttrykk. «Hoppe etter Wirkola?», «Gamle ørn!» og «Kjerringa mot strømmen». Derfor skrev han «Griseflax», som har vært mye omtalt. Hans foredrag vekker latter og gjenkjennelse, og passer for alle.

Les mer

Tore Sunde-Rasmussen – inspirerende fjellklatrer

Norges sprekeste pensjonist? Tore er 73 år men trener hver dag og har six pack. Har klatret Everest flere ganger. I foredraget forteller han at alt er mulig og forteller om sine turer.

Bestill et inspirerende foredrag i dag

SKJULT TEATER: Freddy Kjensmo holder humorforedrag og opptrer som kokken Bruce

Freddy Kjensmo – humorist med skjult teater

Freddy Kjensmo holder humorforedrag og hans anti-motivasjonsforedrag kan være en glimrende og lattervekkende start på kvelden. Han kan også opptre som «Kokken Bruce», en litt brautende kjøkkensjef som lager moro og rabalder i salen, og avslører seg selv til slutt.

Bestill humorforedrag med Freddy her

Jon Morten Melhus – morsomme foredrag om kultur

Jon Morten er en dreven foredragsholder og komiker, som selv har vært bedriftsleder i mange ulike virksomheter. Han blander spøk og alvor når han holder foredrag om ledelse, bedriftskultur og kommunikasjon – og tilpasser innholdet godt til deres publikum.

Les mer om Jon Morten

KUNSTNER: Björg er en av Norges mest folkekjære kunstnere

Björg Thorhallsdottir – varm og inkluderende kunstner

Björg er kjent som kunstner og skribent i Tara, og som en fargerik og morsom foredragsholder. Hun beskriver både livets fjelltopper og livets dype daler på sin egne spesielle måte – og treffer spesielt godt publikum der voksne kvinner er i flertall.

Send forespørsel

Fant du ikke noen du likte? Send en epost til bestilling@talerlisten.no med noen ord om hva dere planlegger eller benytt skjemaet under, så finner vi noen nye forslag til deg!

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2022 © Talerlisten AS