Freddy Kjensmo

Foredragsholder og komiker

Fra 35.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo holder morsomme foredrag og bedriver skjult teater. Han er humorveteran og var med på å etablere stand-up i Norge på begynnelsen av nittitallet. I tillegg er han forfatter av 10 humorøbøker og har skrevet vitser for Nytt på Nytt og Hallo i uken. Siden 2005 har han utelukkende fokusert på morsomme foredrag og innslag spesielt rettet mot arbeidslivet. Freddy er svært nøye på å ha god dialog med kunden i forkant og under arrangementet og han har to uttalte mål for hvert oppdrag: – At kunden skal være fornøyd og at publikum skal forlate lokalet med et smil om munnen. Han gjør ofte humorforedrag på dagtid og kommer tilbake som toastmaster under middagen på kvelden. Eller medvirker med skjult teater som toastmaster og med «wake up comedy» og antimotivasjon tidlig neste morgen. Skjult teater-innslag kan fremføres på engelsk. Freddys kunder teller kjente aktører som Statoil, DNB, NRK, Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon, Oljemessen, NSB, NAV, en rekke kommuner og direktorater, Adecco, Posten, Toyota Norge og Politiet.

Foredrag med Freddy Kjensmo

Grip dagen før du tar kvelden - et inspirerende foredrag uten pekefinger

Norge har flere ganger blitt kåret til verdens lykkeligste og beste land å bo i. Hvorfor er vi så misfornøyde, sutrete og krenket hele tiden da? Etter over 700 foredrag for næringslivet, organisasjoner og offentlig sektor er Freddy Kjensmo klar med sitt nye foredrag "Stakkars oss". Her tar han utgangspunkt i egne erfaringer, og lærer bort enkle teknikker for å sette mer pris på livet og hverdagen. Med bøttevis av humor og selvironi inviterer han på en ærlig og brutal men morsom reise, fra da han nådde bunnen som menneske og satt full i underbuksa og hørte bikkja si snakke til seg, til å oppdage at takknemlighet er motpol til alle negative følelser. Enten du er ansatt, leder eller kollega - i dette nye og energiske foredraget lærer man effektive verktøy som virker når i-landsproblemene tårner seg opp, livet er preget av rutine og vi begynner å ta ting for gitt. Et nyttig, tankevekkende og morsomt foredrag som passer perfekt for arrangementer med fokus på arbeidsmiljø, såvel som medarbeiderdager eller konferanser hvor motivasjon og inspirasjon står i fokus. Varighet: 60 minutter uten pause.

Tid For Tomgang - et ANTI-motivasjonsforedrag

Freddy Kjensmo sier høyt det som burde vært sagt for lenge siden:– Vi er overmotiverte! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen hele dagen som skaper problemer. Se derimot på hvitsnippforbrytere og økonomisk kriminelle – det er topp motiverte folk hele gjengen. Med bred pensel, stor entusiasme og humor males et ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Fremført over 650 ganger. Varighet 45 minutter.

Kokken Bruce / skjult teater

Perfekt for alle typer middager der kunder, ansatte eller kolleger er samlet. Etter at det er ønsket velkommen til bords overlates ordet til kjøkkensjefen som skal presentere kveldens meny. På sjarmerende norsk-amerikansk får han umiddelbart oppmerksomhet. Bruce forteller litt om seg selv, og latteren sitter løst når han fortsetter med å informere om maten og gå gjennom menyen og nødutganger. Moroa er i gang. Han dukker deretter opp med ulike innslag under hele middagen.

Skjult teater

Også her går Freddy undercover i det som kalles skjult teater. Han kan være en foredragsholder om et ønsket tema, en nyansatt med en merkelig tale eller en arbeidspsykolog med alternative øyne på omstilling. Mulighetene er mange. Manus skrives for hver anledning. Hensikten er å lure de tilstedeværende til å tro de er med på noe ordentlig, men så blir de lurt. Eller som skjult kamera, men at ingenting blir filmet. Du som kunde oppfordres til å komme med innspill og ønsker for et plott.

Freddy Kjensmo har 8 vurderinger

Lena Knutsen

22. mai 2019

SMØLA NÆRINGS- OG KULTURSENTER KF

6

Det er dagen etter Tid for Tomgang og det er nettopp det; tomt. Etter så mange latterkuler og tankevekkere er det vanskelig å svare Freddy når han spør om jeg vil skrive en anmeldelse. Et såpass ærefullt oppdrag at jeg burde hive meg over det, men jeg gidder faktisk ikke. Og vet du hva? Jeg vet at han forstår. Så fantastisk herlig! Anbefales.

Donald Brown

10. april 2019

Oslo kommune Vann- Og Avløpsetaten

6

Freddy holdt foredrag hos oss 29.03.2019, og vi er svært fornøyde med hans innlegg. Freddy ga mye av seg selv, og var både engasjerende og tankevekkende. Han holdt vår oppmerksomhet hele timen, og ga samtidig en deilig mosjon for lattermusklene. Tilbakemeldinger i etterkant av innlegget fra deltakere har vært svært positive. Vi kan anbefale han på det varmeste!

Ingun Medhus

29. juni 2018

KLP Skadeforsikring AS

6

«Stakkars oss» ble en intim forestilling og en flott oppladning til sommerfesten senere på kvelden. Mye latter, men også en og annen tåre i øyekroken. Freddy fortalte en sterk historie krydret med mye humor. Vi koste oss fra begynnelse til slutt, og tar med oss gode «lykketips» videre.

Stig Fonås

29. mai 2018

Kongsvinger kommune, Kultur og fritidsenheten

5

En takknemlig kveld med Freddy. Gjennom åpenhjertige refleksjoner og muntre kommentarer klarer han å sette tankene og refleksjonene i gang! Anbefales.

Eiril Roberg

10. mai 2018

BK Grafisk AS

5

Dette var et meget inspirerende foredrag med fin balanse mellom humor, seriøsitet og refleksjoner.
De ansatte ble tatt med på Freddy sin egenopplevde livsreise hvor velstandssamfunnets utfordringer og takknemlighet for de nære ting var i fokus. En investering for bedriften i «beste arbeidstid» hvor livets viktigste verdier ble satt i perspektiv! Kan anbefales!

Tone Sveen

9. mars 2018

Berggård Amundsen & Co AS

6

Takk for et morsomt foredrag på vårt avdelingsmøte i Holmsbu. Et innslag som fikk trent lattermusklene, og skapte stor stemning i gruppen. Anbefaler foredraget for dette var gøy.

Hjalmar Bøe

9. mars 2018

Höegh Capital

6

Freddy nailet rollen som ekstern konsulent og ekspert på det meste med fantastisk upopulære, men samtidig realistiske, endringsforslag som skulle gjøre bedriften vår mer «effektiv». Hysterisk morsomt, og de fleste spiste alt han sa rått, selv når han forsøkte å bli avslørt ved å dra forslagene lenger og lenger ut i det hårreisende. Freddy er en fagmann og han kan sitt fag. Profesjonelt, smakelig og hysterisk morsomt! Anbefales på det varmeste.

Eivind Belsvik

9. mars 2018

Elsikkerhet Norge AS

5

Kokken Bruce ble oppfattet som den riktige kjøkkensjefen, bare litt ekstra utadvendt og veldig morsom. Dette var kjempemoro og en historie som lever videre og stadig styrker lattermusklene! Freddy bidro til å løfte stemningen og fylle festmiddagen med latter gjennom kokken Bruce!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS