Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo

Morsom foredragsholder og konferansier

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo er en erfaren og morsom konferansier og foredragsholder. Freddy Kjensmo har bakgrunn som standup-komiker, og har hatt over 1000 opptredener i Norge. Freddy Kjensmo vet hvordan å bruke humor. Han har både smakt på livets lyse og mørke sider. Derfor kan han være morsom med en alvorlig undertone. Freddy holder flere ulike foredrag, blant annet hans nye bestselger: ”Grip dagen før du tar kvelden – et inspirerende foredrag uten pekefinger”. Han er også god på skjult teater, og kan gjerne dukke opp som den nye kollegaen deres eller som kokken Bruce, og skape morsomme scener sammen med deres ansatte. En annen av Freddy spesialiteter er «Wake up comedy» – et humorforedrag rett etter frokost på dag to av arrangementet, hvor mange kanskje er litt trøtte etter kvelden før. Ta kontakt for en samtale og et tilbud.

Humor

Foredrag med Freddy Kjensmo

Tid For Tomgang – Antimotivasjon 2.0

Hva hadde fotballspiller Martin Ødegaard, suksessforfatter Jo Nesbø og brødrene Ingebrigtsen til felles før viruset fant oss? Det er innlysende. De hadde ikke konsultert verdens fremste og eneste antimotivator, noe som var grunnen til at vi har hørt om dem. Komikeren Freddy Kjensmo har i mange år sagt høyt at vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og ser på Netflix og vasker seg med antibac hele dagen som skaper problemer! Se derimot på for eksempel hvitsnippforbrytere og økonomisk kriminelle – det er topp motiverte folk hele gjengen. Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, er lei av de med hårete mål som roper endelig mandag. Det er foredraget for alle som synes JA-hatten begynner å bli vel trang. Ved hjelp av learning by NOT doing lærer man i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. (Eller i det minste minne oss på at verden går fremover selv om ikke alt går så fort hele tiden) Det er lurt for både helse og velvære og sette av litt ENDA MER TID FOR TOMGANG! Varighet: 45 minutter.

Grip dagen før du tar kvelden

Et veldig morsomt foredrag om takknemlighet og perspektiv. Norge har flere ganger blitt kåret til verdens lykkeligste og beste land å bo i. Hvorfor er vi så misfornøyde, sutrete og krenket hele tiden da? Det kan virke som at tynn hud har blitt den nye folkesykdommen. Freddy Kjensmo har holdt over 800 humorforedrag for næringsliv, organisasjoner og offentlig sektor. I dette morsomme foredraget er hovedtemaet å skape gode dager og hvordan velge et bedre perspektiv. Gjennom en sterk og personlig historie forteller han hvordan han oppdaget takknemlighet som et nødvendig og effektfullt verktøy for å komme seg ut av offerrollen. Med bøttevis av humor og selvironi inviteres tilhørerne med på en ærlig og brutal men morsom reise, fra da han nådde bunnen som menneske og satt full i underbuksa og hørte bikkja si snakke til seg og frem til det favorittlivet han lever i dag. Det gjelder å gripe dagen før vi tar kvelden. Enten man er ansatt, leder eller kollega – i dette tankevekkende foredraget får du gode tips som virker når i-landsproblemene tårner seg opp og vi glemmer at vi er født med beina plantet mitt i lotto-potten. Et energisk, annerledes, givende og morsomt foredrag som passer perfekt for arrangementer med fokus på arbeidsmiljø, omstilling og arbeidsglede. Eller konferanser, seminarer, kick-off og medarbeiderdager hvor HMS-arbeid står i fokus. Varighet: 60 minutter uten pause.

Skjult teater: Kokken Bruce

Etter at det er ønsket velkommen til bords overlates ordet til kjøkkensjef Bruce som presenterer kveldens meny. På sjarmerende norsk-amerikansk får han umiddelbart oppmerksomhet. Han forteller litt om seg selv, og latteren sitter løst når han på en svært underholdende måte fortsetter med å informere om maten og gå gjennom praktisk info om røyking og nødutganger. Etter at gjestene har begynt å spise, dukker han opp mellom rettene med små tablåer som alle ender i latter. Middagen rekker aldri å bli kjedelig. Publikum tror virkelig det er den ekte kokken de har med å gjøre. Etter hovedretten er tiden kommet for finalen med avsløringen og kveldens største latterbrøl ledsaget av et spektakulært slippkutter-stunt. Publikum får vite at Bruce faktisk ikke er kjøkkensjef, men komikeren Freddy Kjensmo. De har vært med på skjult kamera – uten kamera. Det er ingen tvil om hva som blir snakkisen resten av kvelden. Dette er en hel kveld med underholdning uten at gjestene en gang vet de blir underholdt. De tror bare at firmamiddagen er lagt til et sted med verdens morsomste, rareste og kuleste kjøkkensjef.

Talerlisten mener

Freddy Kjensmo sin styrke er humor. Han holder humor-foredrag, noen ganger med en alvorlig undertone. Hans lange erfaring fra stand up-scenen har gjort ham god til å tilpasse seg publikum. Freddy snakker spesielt godt til store grupper medarbeidere som skal ha et humoristisk innslag etter lunsj eller før middag på seminar.

Freddy Kjensmo har 6 vurderinger

Arrangementskomiteen v/Andreas Kjelby

24. mai 2022

Equinor Stjørdal

5

Vi engasjerte Freddy Kjensmo til å holde to foredrag for våre ansatte på en HMS-dag på Equinor Stjørdal i mai 2022. Freddy holdt humorforedraget «Grip dagen før du tar kvelden», og dette traff veldig godt, skapte smil, latter og refleksjon. Foredraget er både morsomt og alvorlig, og passet derfor både anledningen og målgruppen.

Rune Steinseth

4. oktober 2021

JP Professional

6

Vi er veldig fornøyde med å ha benyttet Freddy Kjensmo alias kokken Bruce til å underholde på julebordet vårt. Kokken Bruce sikret latter og god stemning gjennom hele kvelden. Han fant en fin balanse i antall opptredener og varigheten på disse slik at vi fikk god underholdning samtidig som vi kunne nyte en god middag og få tid til å prate og ha det hyggelig sammen.

Øyvind Halnes

4. oktober 2021

Norsk Sikkerhetsforening

6

Du leverte et utmerket foredrag som vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger på. Akkurat det vi var ute etter. Kort og godt veldig bra levert.

Ida Bakkene

4. oktober 2021

BlomsterFrakt Øst

5.5

Takker igjen for et herlig og overraskende besøk av Freddy som Politibetjent Hermansen på firmafesten til BlomsterFrakt. Vil anbefale til andre å sørge for at Hermansen patruljerer i området ved neste firma -arrangement.

Asbjørn Jacobsen

4. oktober 2021

Nerliens Meszansksy AS

Stemningen var høy og helt på topp etter foredraget! Lommetørklet var vått, tårekanalene tørre – og lattermusklene måtte masseres! Oppgaven som toastmaster ble også gjennomført med «bravur», og morsomheter og treffende replikker raste ut som maskingeværskudd – og traff! En «snakkis» resten av kvelden. Anbefales!

Hallvard Skaare

8. september 2021

Kärcher Norge

6

Vi booket Freddy Kjensmo for å «dra oss i gang» etter en lang korona-periode med mye hjemmekontor. Han holdt foredraget «Endelig tilbake!» og leverte et morsomt og aktuelt innslag som satte i gang gode følelser og latter. Helt topp og midt i blinken for oss på det tidspunktet. Vi anbefaler ham gjerne til andre!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS