Rowegians

Atlanterhavsroere om samarbeid og lagånd

Fra kr 39.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Rowegians

Dette er et inspirerende og morsomt foredrag om fire vanlige norske jenter som rodde over Atlanteren i 2018. På 36 dager rodde Cornelia, Sophie, Hege og Camilla historiske som de første norske kvinnene 5000 km over Atlanterhavet. De nådde målene de satt, slo rekorder, nøt eventyret og forble venner.

Den største bragden for dem var ikke nødvendigvis selve roturen, men at de gjennomførte et prosjekt mange var skeptiske til. I foredraget forteller de om forberedelsene, reisen, konfliktene, gleder, sorger og praktiske utfordringer. Hvordan løste de utfordringer under primitive forhold, i syv meter høye bølger, med mangel på søvn? “Der ingen skulle tro at noen kunne ro” er et levende foredrag med lyd og bilder der historiefortellingen brukes som et bakteppe for å belyse temaer som håndtering av frykt, ensomhet, målsetting og gjennomføringsevne.

Et foredrag med Rowegians vil variere i pris basert på om det er i Oslo-området eller om det er utenbys. Ta kontakt for et tilbud.

Inspirator
Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Rowegians

Der ingen skulle tro at noen kunne ro

I Januar 2018 ble disse fire kvinnene historiske. På 36 dager rodde de som de første norske kvinnene 5000 km over Atlanterhavet. De nådde målene de satt, slo rekorder, nøt eventyret og forble venner. Den største bragden for dem var ikke nødvendigvis selve roturen, men at de gjennomførte et prosjekt mange var skeptiske til. Hvordan løste de utfordringer under primitive forhold, i syv meter høye bølger mangel på søvn? “Der ingen skulle tro at noen kunne ro” er et levende foredrag med lyd og bilder.

Talerlisten mener

Et foredrag med Rowegians vil være et godt valg hvis dere vil ha energi, inspirasjon og historiefortelling inn i arrangementet deres. De har en fascinerende historie og presentasjon som skaper latter, tårer og nysgjerrighet. Et spesielt godt valg hvis dere vil ha "noe annerledes".

2023 © Talerlisten AS