Rowegians

Atlanterhavsroere om samarbeid og lagånd

Fra kr 39.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Rowegians

Dette er et inspirerende og underholdende foredrag med fire vanlige norske jenter som forvandlet seg til ekte eventyrere da de rodde over Atlanteren i 2018. På kun 36 dager rodde Cornelia, Sophie, Hege og Camilla inn i historiebøkene som de første norske kvinnene som overvant de utfordrende 5000 kilometerne over det mektige Atlanterhavet. Denne historien er ikke bare et episk eventyr, det er en inspirerende fortelling om målsetting, mot og samhold.

Gjennom levende historiefortelling, lyd og bilder, vil du føle deg som om du selv er med på eventyret.

De deler ikke bare sin historie, men også verdifull innsikt om håndtering av frykt, ensomhet, målsetting og gjennomføringsevne. Deres budskap om samarbeid og troen på å nå hårete mål vil inspirere og motivere deg til å ta tak i dine egne utfordringer.
Ikke gå glipp av denne sjansen til å oppleve et foredrag som vil gi deg gåsehud fra start til slutt! Bestill ditt foredrag med Rowegians i dag, og bli en del av denne utrolige historien!

Inspirator
Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Rowegians

Der ingen skulle tro at noen kunne ro

I Januar 2018 ble disse fire kvinnene historiske. På 36 dager rodde de som de første norske kvinnene 5000 km over Atlanterhavet. De nådde målene de satt, slo rekorder, nøt eventyret og forble venner. Den største bragden for dem var ikke nødvendigvis selve roturen, men at de gjennomførte et prosjekt mange var skeptiske til. Hvordan løste de utfordringer under primitive forhold, i syv meter høye bølger mangel på søvn? “Der ingen skulle tro at noen kunne ro” er et levende foredrag med lyd og bilder.

Talerlisten mener

Et foredrag med Rowegians vil være et godt valg hvis dere vil ha energi, inspirasjon og historiefortelling inn i arrangementet deres. De har en fascinerende historie og presentasjon som skaper latter, tårer og nysgjerrighet. Et spesielt godt valg hvis dere vil ha "noe annerledes".

2024 © Talerlisten AS