Rowegians

Atlanterhavsroere om samarbeid og lagånd

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Rowegians

Dette er et inspirerende og morsomt foredrag om fire vanlige norske jenter som rodde over Atlanteren i 2018. På 36 dager rodde Cornelia, Sophie, Hege og Camilla historiske som de første norske kvinnene 5000 km over Atlanterhavet. De nådde målene de satt, slo rekorder, nøt eventyret og forble venner. Den største bragden for dem var ikke nødvendigvis selve roturen, men at de gjennomførte et prosjekt mange var skeptiske til. I foredraget forteller de om forberedelsene, reisen, konfliktene, gleder, sorger og praktiske utfordringer. Hvordan løste de utfordringer under primitive forhold, i syv meter høye bølger, med mangel på søvn? “Der ingen skulle tro at noen kunne ro” er et levende foredrag med lyd og bilder der historiefortellingen brukes som et bakteppe for å belyse temaer som håndtering av frykt, ensomhet, målsetting og gjennomføringsevne.

Foredrag med Rowegians

Der ingen skulle tro at noen kunne ro

I Januar 2018 ble disse fire kvinnene historiske. På 36 dager rodde de som de første norske kvinnene 5000 km over Atlanterhavet. De nådde målene de satt, slo rekorder, nøt eventyret og forble venner. Den største bragden for dem var ikke nødvendigvis selve roturen, men at de gjennomførte et prosjekt mange var skeptiske til. Hvordan løste de utfordringer under primitive forhold, i syv meter høye bølger mangel på søvn? “Der ingen skulle tro at noen kunne ro” er et levende foredrag med lyd og bilder.

Rowegians har 15 vurderinger

Line Sletvold

5. november 2019

Crayon AS

6

Rowegians var gjesteforedragsholder på vårt årlige partnerarrangement og de holdt et spennende og engasjerende foredrag om deres rotur over Atlanteren. De var godt forberedt og navigerte temaet rundt sikkerhet, som var den røde tråden for årets seminar. Publikum ble revet med, og Rowegians ble et frikst pust i en ellers tung faglig agenda. De fikk meget gode tilbakemeldinger og ble «snakkisen» på middagen etter seminaret. Anbefaler Rowegians på det sterkeste!

Christine Køster

17. oktober 2019

Metier OEC

6

Imponerende foredrag! Svært profesjonelt med fin kombinasjon av bilder og videoer fra turen. Fikk virkelig et innblikk i hvordan de hadde det underveis. Anbefales på det varmeste.

Grete Strand

25. juni 2019

Folkehelseinstituttet

6

Dette var et foredrag som inspirerte og rørte svært mange av de hundre tilhørerne hos oss. Det var bare en av Rowegians som holdt innlegget, men det spilte ingen rolle. Hun var initiativtakeren til turen, og hadde mange gode historier å fortelle og vise på video. Hun var en flink forteller, og det var varmt og personlig. Det var en historie om en tur som man skjønner har vært veldig tøff, og der man virkelig må vise utholdenhet og ha motivasjon for å gjennomføre. Anbefaler dette foredraget varmt!

Hedvig Margrethe Meidell

3. april 2019

Nordea Corporate & Investment Banking

6

Et engasjerende, rørende og ikke minst imponerende foredrag fra fire vel så inspirerende jenter. Det er en historie om samhold, lederskap, mot og ekstreme utfordinger som de formidler på en svært god måte. Hvordan de også knytter sine erfaringer fra team samarbeid under ekstremt pressede situasjoner til utfordringer vi møter i næringslivet er veldig interessant. Foredraget er fyllt med spenning, humor, gode paralleler og kan motivere selv en landkrabbe til å gå ut av sin komfortsone. Anbefaler dette på det sterkeste!

Ida Marie Fottland

14. februar 2019

Flytoget AS

6

Spennende, rørende, lærerikt og ikke minst inspirerende. Publikum satt trollbundet fra første stund og få ville gå da innlegget nærmet seg slutten. Camilla og Hege leverte innlegget med humor, varme og sjarm. Rowegians evner å gjøre fortellingen om en ambisiøs ferd over Atlanteren til noe norske arbeidstakere kan bruke i sin hverdag og gir konkrete råd for hva de mener er kjernen i godt samarbeid. Anbefales på det sterkeste!

Janicke H. Eckbo

1. februar 2019

Schibsted

6

Knallbra, inspirerende og ikke minst rørende foredrag med mye humor og sjarm – publikum ble revet med fra første sekund og har pratet masse om foredraget i etterkant. Fine og morsomme bilder og filmer innimellom historiefortellingen gjorde at tiden fløy avgårde. Anbefales på det varmeste!

Anniken Ellingsen

20. januar 2019

Norges Roforbund

6

Morsomt og inspirerende foredrag om et utrolig eventyr. En fortelling som handler om så mye mer enn en en rotur over Atlanterhavet, og har mange overføringsverdier. Fra det å sette seg et hårete mål, god planlegging, riktig fordeling av ressurser både faglig og fysisk, holde seg til målsetningen selv når fristelsene til å avvike blir store til ikke minst det å tro på seg selv når ingen andre gjør det. Alt dette fremstilles på en ydmyk måte uten å skryte av det jeg tross alt vil kalle en stor bragd. I tillegg til dette har Rowegians laget en spennende audiovisuell fremstilling av roturen som spiller på hele følelsesspekteret. Anbefales på det varmeste.

Erling Storm

18. januar 2019

Christiania Roklub

6

Det var fullsatt på Kongen igår, og både roere i Christiania Roklub og andre gjester lot seg imponere, ikke bare over hva jentene har gjennomført av en bragd, men og over den utrolig gode måte å fortelle om hele prosjektet på! Vi roere er vant til å sette oss ål, og trene for å gjennomføre. her var målet ikke bare å ro, men å ro i et ukjent antall døgn, kanskje 70 -80. De fortalte om hvor vanskelig og tungt dette ble på en måte som virkelig trollbant! Vi er stolte over at det var fire Christiania Roklub medlemmer som gjennomførte en slik bragd! Hilsen styreleder i CR Erling S.

Siri J. Laurendz

18. desember 2018

Damenes Skiklubb

6

Av med hatten for Rowegians!
Friske, inspirerende, sjarmerende og profesjonelle foredragsholdere som på sin åpne og ærlige måte tok oss med på en reise fra start til mål som vi vil huske. Fire, dyktige, tøffe jenter som har gjennomført et mål de hadde om å ro over Atlanterhavet. De kom og holdt foredraget sitt med bilder og film på årsmøte i Damenes Skiklubb som holdes på Polhøgda, i Fridtjof Nansens hjem på Lysaker. Vi har medlemmer som har gått på høye fjelltopper, gått alene som første kvinne til Sydpolen, seilt som første jentebåt over Atlanteren med kvinnelig skipper og mange av oss har vært ute en vinternatt før. Ideen, planleggingene, treningen og gjennomføringen står på alle måter til laud og vi har stor respekt for hva de har gjort. De bare stille og rolig rodde 3000 nautiske mil over et hav med økter på to timer roing og to timer hvile i 36 døgn en åpen båt i opptil syv meter høye bølger. De greide det mange tenkte det ville bli vanskelig å gjennomføre. Det er fantastisk og vi har stor beundring for hva disse fire jentene har gjennomført profesjonelt på alle plan.

Camilla Barr

30. november 2018

YoungShip Oslo

6

Interessant og engasjerende foredrag! Flott bilde- og videobruk på høyt nivå. Vi ba om å få foredraget holdt på engelsk og fikk tilpasset også med tekst på videoene. Inspirerende foredrag som vil passe til mange anledninger. Anbefales på det sterkeste!

Stig Grimsgaard Andersen

3. oktober 2018

Grieg Gruppen

6

Et inspirerende foredrag om deres store utfordring og gjennomføring av en fantastisk reise til vanns i en liten robåt på det store hav. Dere evnet å gjenskape både utfordringen, spenningen underveis og ikke minst den vellykkete gjennomføringen med verdens rekord! Foredraget gjenspeilte på mange måter hva et foretak står overfor når det gjelder løsning av forskjellige utviklingsoppgaver. Forretningsutvikling handler også om nøye planlegging av oppgaver i ofte ukjente omgivelser. Viktigheten av forberedelser og prioritering av oppgavene er direkte linket til hvor vellykket resultatet av forretningsutviklingen til slutt ender opp. Derfor var innholdet i foredraget veldig relevant som en oppstart til årets strategi samling som denne gang hadde fokus på forretningsutvikling. Både formidling, tilnærming og vektlegging av de forskjellige delene av gjennomføringen var gjort på en god og «levende» måte. Positivitet og utstråling vekket vår begeistring, og vi følte vi var del av reisen og kunne godt identifisere oss med både utfordringene og gleden ved en vellykket gjennomføring.

Christian Ness

11. september 2018

Ness, Risan & Partners

6

Det har vært en stor glede å være første sponsor for dette prosjektet. Vi har har fulgt dem fra første «åretak» og har blitt imponert hele veien – av motet, stå på viljen og gjennomføringsevnen. Foredraget tar oss gjennom forberedelser, trening og selv kryssingen av Atlanteren og gir et levende bilde av hvordan samhold og lagspill resulterte i et strålende gjennomført bragd! Presentasjonen er engasjerende, personlig og hele prosjektet er overførbart for selskaper og andre som ønsker å oppnå noe mer!

Erik Ask

11. september 2018

KNS

6

Dette var et kjempegodt foredrag og svært proff med masse spennende video-snutter. For oss seilere er det nesten vanskelig å forstå at noen har rodd over dette havet som vi bruker 19 dager for å krysse!!

Christian Hallan

10. september 2018

Travellers Club

6

Svært profesjonelt foredrag med mange flotte bilder og videoer fra både planlegging og fra den imponerende turen over Atlanteren. Fin flyt i fremføringen. Publikum ble revet med og vi fikk stille spørsmål som ble besvart med sjarm og stolthet. Meget gode tilbakemeldinger fra medlemmene i Travellers Club (som er godt vant til å høre om spreke turer). Anbefales!

Rolv Erik Ryssdal

9. september 2018

Schibsted

Meget bra foredrag. Vi var hovedsponsor for Rowegians. Spennende å høre om hvordan 4 modige kvinner satte seg høye mål, hvordan de forberedte seg på en profesjonell måte, og hvordan de gjennomførte turen og taklet prøvelser som oppsto underveis. Inspirerende foredrag for alle som er opptatt av teamwork og hvordan man kan nå nye høyder. Friske og dyktige foredragsholdere som også talte til hjertene, salen ble revet med og mange felte en tåre underveis. Veldig god tilbakemelding fra alle som hørte på.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS