Syv svenske foredragsholdere som holder foredrag i Norge

Publisert i Tips og råd av

Svenske foredragsholdere har alltid vært populære i Norge. De har andre perspektiver, historier og eksempler, samtidig som vi forstår hva de sier. Foredrag på svensk fungerer kort og godt fint på norske scener – både digitale og fysiske. Her er de mest aktuelle og populære svenskene du kan booke nå til vårens og høstens arrangementer.

Svenske fremtidsoptimister gir nye perspektiver

Stefan Hyttfors har flere hundre foredrag bak seg i Norge. Hans profesjonalitet og evne til å fornye seg gjør at han stadig blir booket igjen, og han er særlig populær i store konsern, næringsforeninger og andre fora for ledere. Stefan er opptatt av hvordan vi skaper vår egen fremtid, men når det skjer noe uventet så må vi være i stand til å endre oss. Stefan gir perspektiver på bærekraft, endringsledelse, hvordan fremtidige generasjoner ser ut, fremtidens lederskap, nye trender og endringer i måter vi jobber på.

Bli bedre kjent med Stefan.
Send Stefan en uforpliktende forespørsel.

Andreas Ekstrøm er en av Talerlistens nye foredragsholdere, men en erfaren og anerkjent foredragsholder i Sverige. Nylig snakket han på Finn Jobb sitt store «The Hunt» i Norge, et 100 % digitalt arrangement. Han er journalist og snakker om store spørsmål som gjerne omhandler vår digitale fremtid. Mennesker både påvirker og blir påvirket av teknologi. Andreas utfordrer oss til å tenke hvordan dette både beriker og begrenser oss i hverdagen. Foredragene vil få deg til å tenke nytt når det gjelder samfunnet vi lever i, og hvordan vi ønsker at det skal være.

Bli bedre kjent med Andreas.
Send Andreas en uforpliktende forespørsel.

Retorikk-guru Elaine Eksvärd fascinerer alle

Elaine Eksvärd er en av Sveriges mest populære og erfarne foredragsholdere, og forfatter av flere bøker. Hun er ekspert på personlig retorikk, og snakker typisk om hvordan vi kommuniserer med hverandre på jobben. Mange vil huske hennes varme, treffende og morsomme foredrag der hun kombinerer personlige historier med gode råd og teknikker. Hun viser publikum hvordan retorikk og kommunikasjon brukes til å snakke med og til andre mennesker. Publikum får ny kunnskap om hvorfor noen er flinke til å snakke for seg, og hva de kan gjøre for at andre lytter til nettopp dem. Hersketeknikker og lederkommunikasjon er to andre temaer hun gjerne snakker om.

Bli bedre kjent med Elaine.
Send Elaine en uforpliktende forespørsel.

Hvordan skape tillit og inkludering?

Ibrahim Mohamad snakker om viktigheten ved tillit og hvordan inkludering kan brukes til en styrke i møte med innovasjon og i en tid med nye krav til effektivitet. Hans reise fra krig og fattigdom i Bagdad til leder og foredragsholder i Sverige har ikke vært enkel, og han har kjent på kroppen sin, hvorfor et inkluderende og åpent samfunn er viktig. Ibrahim har blitt tildelt priser for sin formidling, som er sterk, personlig og engasjerende.

Bli bedre kjent med Ibrahim.
Send Ibrahim en uforpliktende forespørsel.

Erfaren ledelsesekspert deler viktige perspektiv

Christer Olsson ble kåret til Årets taler av Talerforum i Sverige 2019. Som en erfaren toppleder-trener har Christer også bygget opp en enorm kunnskap rundt hvordan man kan trives i, og rundt egen organisasjon. Christer har en unik evne til å sette fingeren på det daglige samspillet mellom mennesker på en måte som inspirerer, oppfordrer til ettertanke og ikke minst til handling. Etter et foredrag med Christer vil du gå fra å vite til å handle.

Bli bedre kjent med Christer.
Send Christer en uforpliktende forespørsel.

Kundebegeistring er Katarina sin spesialitet

Katarina Lalander Hamnes er opprinnelig svensk, men bor i Norge – så hun får være med på denne listen også. Hun er et kjent navn for alle som er opptatt av kundeopplevelse. Katarina holder foredrag om hvordan bedrifter og organisasjoner kan jobbe med å skape kundebegeistring. Med sin brede og lange erfaring deler hun historier og konkrete eksempler, og også praktiske verktøy. Engasjement og humor er også noe hun er kjent for!

Katarina Lalander Hamnes

Bli bedre kjent med Katarina.
Send Katarina en uforpliktende forespørsel.

Kan ledere lære noe av haier?

Hva kan ledere lære av haier? Ifølge Stefan Engeseth er det mer enn du tror. Stefan er selv dykker og leder-konsulent, og kombinerer kunnskapen fra disse to rollene. Han har skrevet boka «Sharkonomics», en annerledes bok om hvordan å angripe og forsvare seg i et marked. Ved å ta i bruk kunnskap om haier, inspirerer Stefan bedrifter til hvordan de kan forsvare seg mot angrep eller selv angripe et nytt marked. I et av hans foredrag deler han 10 angrepsstrategier, og 10 forsvarstrategier som du kan ta i bruk i et stadig tøffere og mer globalt marked.

Bli bedre kjent med Stefan.
Send Stefan en uforpliktende forespørsel.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS