Ibrahim Mohamad

Leder, statsviter & foredragsholder

Fra kr 19.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Ibrahim Mohamad

Ibrahim Mohamad har vunnet flere internasjonale priser for sin evne til å gi inspirerende taler. Han har blant annet vært utnevnt til årets nordiske taler av Toastmasters International. Mohamad holder foredrag om tillit, fellesskap, mangfold og inkludering, samt om muligheter og hvordan vi kan håndtere utfordringer. Han snakker om viktigheten av å bygge tillit og empati i grupper, og om hvordan mangfold og inkludering er en styrke når vi har et plattform av fellesskap, spesielt når tillit og fellesskap spiller en viktig rolle i en tid med høye krav til effektivitet og innovasjon. Ibrahims bakgrunn fra krig og fattigdom i Bagdad til en talentfull formidler og leder har ikke vært en enkel vei. Han vet hvordan det føles å være i et miljø der det er mangel på fellesskap, men han vet også hva som trengs for å skape forandring. Ibrahim bruker forskning, praksis og sine erfaringer når han videreformidler og inspirerer alt fra ledere til medarbeidere når han holder foredrag.

Hjemsted
Sverige
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Ibrahim Mohamad

Tillit og fellesskap – fokus på relasjoner og samarbeid

Hvordan definerer vi tillit og fellesskap, og hvordan påvirker mangel på tillit prestasjon, samarbeid og velvære? Hva er ”covering”? Hva er forskjellen på den overfladiske tilliten og den dype tilliten? Ibrahim bruker forskning og egne erfaringer for å lyfte fram hvordan vi kan skapa mer tillit og fellesskap i våra arbeidsgrupper og i våre organisasjoner. Hvor mye vi stoler på hverandre og føler oss inkludert påvirker oss og vår velvære mer enn vi tror.

Mangfold og inkludering– muligheter og utfordringer

Mangfold er en tillgang og kan gjøre organisasjoner mer lønnsomme, effektive og innovative, men mangfold kan likevel føre til mer konflikter, mindre tillit og lavere produktivitet. Hvordan skaper man en mangfold-drevet organisasjon som er bygget på tillit og inkludering? Hvilke utfodringer kan forekomme i en gruppe med mennesker med ulik bakgrunn? Hvilke selskaper vil være attraktive i fremtiden? Ibrahim snakker om hvordan vi kan dra nytte av mangfoldet i vårt samfunn og på våre organisasjoner.

Covering – slutte å skjule hvem du er!

Å dekke eller skjule hvem vi er når vi er på jobb er mer vanlig enn vi tror. Forskning viser att visse grupper kan skjule opptill 90 % om seg selv. Hvorfor dekker vi ting om oss selv, og hva fører det til? Hvordan påvirkes vår formåge å samarbeide, presterere, og viktigst av allt: hvordan kan dette påverke vår helse og velvære? Hva fører mangel på inkludering til? Ibrahim forteller om sig selv, bruker forskning og inspirerer deltakere til å skape en mer inkluderende arbeidsplass.

En god integrering: muligheter og utfordringer

Hvordan kan vi skape en god integrasjon? Hvilke utfordringer venter oss? Hva er den `doble ensomheten` og hvordan påvirker det vårt samfunn? Hvordan påvirker selskaper folks holdninger, og hvordan kan inkludering og mangfold bidra till en bærekraftig integrasjon? Ibrahim snakker om veien till en bedre integrering og hvordan vi kan bekjempe eksklusjon og parallelle samfunn. Foredraget skreddersys etter dine ønsker og behov. Ibrahim bruker forskning og egne erfaringer.

Kurs med Ibrahim Mohamad

La oss snakke om tillit og fellesskap

Ibrahim tilbyr foredrag og workshop i tillit og fellesskap. Hva er tillit og fellesskap? Hva betyr ”covering” og hvordan kan dette påvirke hvordan vi samarbeider og presterer? Hva er forskjellen på den overfladiske tilliten og den dype tilliten? Hva kan vi lære av humanitære organisasjoner? Hvordan har vi det i vår gruppe? Deltakere får arbeide i små grupper for å diskutere alt fra hvordan de ser på tillit i sin egen arbeidsgruppe til hvordan de kan skape mer fellesskap. Min 2 h.

Avansert presentasjonsteknikk – informere, inspirere, engasjere!

Ibrahim har vunnet flere nasjonale og internasjonale konkurranser i kunsten å gi taler. Han har samarbeidet med internasjonale selskaper, foredragsholdere og ledere. Kurs: Karisma, kroppsspråk, stemme, struktur, argumentasjonsteknikk, inspirerer og involver publikum, historiefortelling, PowerPoint , presentere teknisk informasjon, etc. Kurset inneholder flere øvelser og hver deltaker får under løpet av kurset utforme en tale som presenteres i plenum. Alle mottar individuelle tilbakemeldinger.

Presentasjonsteknikk 101 – Presenter effektivt og med stil!

For deltakere som ikke har mye erfaring av å presentere fremfor en gruppe. Kurset tilpasses etter deltakernes behov og kunnskaper. Kurset dekker: håndtere nervøsitet og sceneskrekk, forberedelse, kroppsspråk, stemme, struktur, PowerPoint, historiefortelling, og mye mer. Kurset inneholder flere øvelser, og hver deltaker får under løpet av kurset skrive en tale som presenteres i plenum. Alle mottar individuelle tilbakemeldinger. Min: 4 h.

2024 © Talerlisten AS