Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Stefan Engeseth

Dykker, futurist og kreativ strateg

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Stefan Engeseth

Stefan er dykker, har bakgrunn innen økonomi og har skrevet bøker om strategi og ledelse, blant annet boka «Sharkonomics». Boka har fått ros og skryt fra kjente eksperter innen markedsføring og strategi, som Philip Kotler, Kevin Keller og Brian Solis. Stefan Engeseths foredrag kombinerer flere hundre tusen års kunnskap om haiers atferd med markeds- og forretningsstrategi. Koblingen kan høres søkt ut, men det er er mange fellestrekk mellom hvordan haier tenker og oppfører seg og hvordan du som leder kan tenke når det gjelder å angripe et nytt marked eller å forsvare bedriften din mot angrep. Stefan Engeseth deler derfor 10 angrepsstrategier eller 10 forsvarsstrategier – og knytter sine råd til fakta og anekdoter fra sine erfaringer fra å dykke med haier. Et annerledes og spennende foredrag!

Foredrag med Stefan Engeseth

Sharkonomics: 10 måter å angripe en markedsleder på

I dette foredraget forteller Stefan Engeseth om likheten mellom hvordan haiene tenker og handler, og hvordan du og din bedrift kan handle for å angripe en markedsleder. Han kombinerer egne dykkerhistorier med teorier og eksempler fra business-verdenen, og gir konkrete råd og advarsler som er lette å huske. Engasjerende og provoserende, og bygget på Engeseths bok Sharkonomics.

Sharkonomics: 10 måter å forsvare seg mot angrep på

Som i et farvann med haier, der de som er fete og trege vil bli angrepet først, vil det være i et marked. Aktører som er "fat and lazy" er mest utsatt for angrep fra mindre og sprekere konkurrenter. I dette foredraget forteller Stefan Engeseth hvordan du bør forsvare deg mot angrep fra andre, og kanskje raskere og farligere, markedsaktører og konkurrenter. Underholdende og tankevekkende, og bygget på Engeseths bok Sharkonomics.

Stefan Engeseth har 2 vurderinger

mekhatria mustapha

9. april 2019

Highsoft

6

Excellent speech. You are making a huge positive impact on entrepreneurs and employees alike by sharing your experience.
Thank you Stefan 🙂

Stefan Petersson

3. april 2019

Xplorico AS

6

Stefan Engeseth! Thanks for your excellent Keynote and thanks for being part of the Event. You did a fantastic and really engaging shark angle speech, in a very clever digital setting at Oslo Big Data Day.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS