Talerlisten hjelper arrangører å finne og bestille foredragsholdere og kursholdere til seminarer, kick-off, kurs, konferanser, julebord, sommeravslutninger og møter. Vi gir råd og hjelper alle.

Talerlisten var og er den eneste aktøren i Norge som viser foredragsholderens priser. Du kan lese om det i denne saken fra Dagens Næringsliv da Talerlisten ble lansert i 2016.

På Talerlisten kan du også se andres vurderinger av våre foredragsholdere, så du lettere kan bestemme hvilken foredragsholder som passer best for ditt arrangement og budsjett.

Du betaler ingen gebyrer ved å bruke oss, men får ærlige råd, en formell oppdragsbekreftelse og hjelp fra oss om noe uforutsett skulle skje.

Vi har god oversikt over gode foredragsholdere i Norge, og vet hvem som passer til hva. Vi har et stort kontaktnett og skaffer også kjendiser, utenlandske foredragsholdere og gode underholdere.

Vil du motivere dine ansatte? Ha en inspirerende foredragsholder ? Finne en svensk foredragsholder? Foredrag på engelsk? Lurer du på hvilken pris en foredragsholder tar? Ta kontakt så hjelper vi deg.

2024 © Talerlisten AS