Nils Apeland

Nils Apeland

Nils Apeland er toastmaster for Talerlisten. Han startet Talerlisten i 2016 etter å ha fått ideen på en café i Tromsø. Nils bruker mye tid på å hjelpe foredragsholdere som vil utvikle seg. Han har selv lang fartstid som foredragsholder og har holdt foredrag over hele landet, i USA og rundt i Europa. Nils har jobbet for ulike PR-byråer, gitt ut bok og er tildelt PR-bransjens hederspris. Han er fra Bærum og har utdanning fra NMH og University of Wisconsin.

+47 916 44 266
nils@talerlisten.no

Sarah Emilie Mørch

Sarah Emilie Mørch

Sarah Emilie Mørch er kundeansvarlig for Talerlisten. Hun tar hånd om alle forespørsler og hjelper Talerlistens kunder å finne og booke rett foredragsholder. Hun har jobbet for Talerlisten siden før tjenesten ble lansert og har god oversikt over norske foredragsholdere. Hun er også en av aksjonærene i Talerlisten. Sarah er fra Hurum og har en bachelorgrad i PR fra Høyskolen Kristiania.

+47 938 65 370
sarah@talerlisten.no

Sindre Brække

Sindre Brække

Sindre Brække er innholdsansvarlig på Talerlisten. Sindre produserer videofilmer og annet innhold som promoterer Talerlistens foredragsholdere og som publiseres på talerlisten.no og på Facebook, Instagram og LinkedIn. Sindre er fra Halden og har en bachelor i filosofi og en bachelor i TV-ledelse fra Høgskolen i Lillehammer, Innlandet.

+47 932 58 090
sindre@talerlisten.no

Vedis Gjestemoen

Vedis Gjestemoen

Vedis Gjestemoen er salgsansvarlig i Talerlisten. Vedis har ansvaret for utgående salg og oppfølging av Talerlistens mange kunder, som er på jakt etter en foredragsholder, kursholder eller konferansier til sitt arrangement. Vedis har en bachelor i markedsføring og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania, og har jobbet med salg for Talent team og Temp team. Vedis er fra Kongsberg.

+47 944 88 135
vedis@talerlisten.no

Maren Skjaker Grefsrud

Maren Skjaker Grefsrud

Maren Skjaker Grefsrud er rådgiver i Talerlisten, og hjelper Talerlistens kunder å velge rett foredragsholder, kursholder eller konferansier. Hun har en utdanning innen markedsføring og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania, der hun gikk ut i 2022. Maren har også jobbet som produksjonsassistent i flere TV-produksjoner. Hun har blant annet jobbet med «Idol», «Jakten på kjærligheten» og som gjesteansvarlig for «Senkveld». Maren er fra Eina på Toten.

+47 991 21 061
maren@talerlisten.no

Christina Waale Salomaa

Christina Waale Salomaa

Christina er seniorrådgiver i Talerlisten med fokus på langsiktige og trygge kundeforhold. Hun har 10 års erfaring med rådgivende salg innenfor rekruttering og bemanning og har sittet i en rekrutterings- og HR-rolle med fokus på «People and Culture». Christina har en Bachelor i markedskommunikasjon og er fra Asker.

+47 909 76 986
christina@talerlisten.no

Trenger du hjelp til å finne foredragsholder?

Vi kan hjelpe deg. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Nils Apeland
Daglig leder

+47 916 44 266
nils@talerlisten.no

Nils Apeland

2023 © Talerlisten AS