Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Nils Apeland

Nils Apeland

Nils Apeland er toastmaster for Talerlisten. Han startet Talerlisten i 2016 etter å ha fått ideen på en café i Tromsø. Nils bruker mye tid på å hjelpe foredragsholdere som vil utvikle seg. Han har selv lang fartstid som foredragsholder og har holdt foredrag over hele landet, i USA og rundt i Europa. Nils har jobbet for ulike PR-byråer, gitt ut bok og er tildelt PR-bransjens hederspris. Han er fra Bærum og har utdanning fra NMH og University of Wisconsin.

+47 916 44 266
nils@talerlisten.no

Sarah Emilie Mørch

Sarah Emilie Mørch

Sarah Emilie Mørch er bookingansvarlig for Talerlisten. Hun tar hånd om alle forespørsler og hjelper Talerlistens kunder å finne og booke rett foredragsholder. Hun har jobbet for Talerlisten siden før tjenesten ble lansert og har god oversikt over norske foredragsholdere. Hun er også en av aksjonærene i Talerlisten. Sarah er fra Hurum og har en bachelorgrad i PR fra Høyskolen Kristiania.

+47 938 65 370
sarah@talerlisten.no

Lava Dawood

Lava Dawood

Lava Dawood er markedsmedarbeider på Talerlisten. Hun har ansvar for oppfølging av gjennomførte oppdrag og dialog med kunder som har brukt Talerlisten. Lava hjelper deretter kundene med å finne rett foredragsholder til deres neste arrangement. Lava er fra Tønsberg og er 3. års-student ved Høyskolen Kristiania. Hun har tidligere jobbet som salgskonsulent.

+47 454 17 654
lava@talerlisten.no

Sindre Brække

Sindre Brække

Sindre Brække er innholdsansvarlig på Talerlisten. Sindre produserer videofilmer og annet innhold som promoterer Talerlistens foredragsholdere og som publiseres på talerlisten.no og på Facebook, Instagram og LinkedIn. Sindre er fra Halden og har en bachelor i filosofi og en bachelor i TV-ledelse fra Høgskolen i Lillehammer, Innlandet.

+47 932 58 090
sindre@talerlisten.no

Henrik Apeland

Henrik Apeland

Henrik Apeland Bergh er juniormedarbeider på Talerlisten. Han jobber blant annet med våre arrangementer og med å følge opp foredragsholderne så deres profiler på Talerlisten er mest mulig oppdaterte. Han er også aksjonær i Talerlisten. Henrik er elev ved Nadderud videregående, opptatt av trening og basketball. Henrik snakker også kinesisk.

henrik@talerlisten.no

Vedis Gjestemoen

Vedis Gjestemoen

Vedis Gjestemoen er salgsansvarlig i Talerlisten. Vedis har ansvaret for utgående salg og opfølging av Talerlistens mange kunder, som er på jakt etter en foredragsholder, kursholder eller konferansier til sitt arrangement. Vedis har en bachelor i markedsføring og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania, og har jobbet med salg for Talent team og Temp team. Vedis er fra Kongsberg.

+47 944 88 135
vedis@talerlisten.no

Trenger du hjelp til å finne foredragsholder?

Vi kan hjelpe deg. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Nils Apeland
Daglig leder

+47 916 44 266
nils@talerlisten.no

Nils Apeland

2021 © Talerlisten AS