Nils Apeland

Nils Apeland

Nils Apeland er toastmaster for Talerlisten. Han startet Talerlisten i 2016 etter å ha fått ideen på en café i Tromsø. Nils bruker mye tid på å hjelpe foredragsholdere som vil utvikle seg. Han har selv lang fartstid som foredragsholder og har holdt foredrag over hele landet, i USA og rundt i Europa. Nils har jobbet for ulike PR-byråer, gitt ut bok og er tildelt PR-bransjens hederspris. Han er fra Bærum og har utdanning fra NMH og University of Wisconsin.

+47 916 44 266
nils@talerlisten.no

Vedis Gjestemoen

Vedis Gjestemoen

Vedis Gjestemoen er salgsansvarlig i Talerlisten. Vedis har ansvaret for utgående salg og oppfølging av Talerlistens mange kunder, som er på jakt etter en foredragsholder, kursholder eller konferansier til sitt arrangement. Vedis har en bachelor i markedsføring og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania, og har jobbet med salg for Talent team og Temp team. Vedis er fra Kongsberg.

+47 944 88 135
vedis@talerlisten.no

Maren Skjaker Grefsrud

Maren Skjaker Grefsrud

Maren Skjaker Grefsrud er rådgiver i Talerlisten, og hjelper Talerlistens kunder å velge rett foredragsholder, kursholder eller konferansier. Hun har en utdanning innen markedsføring og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania, der hun gikk ut i 2022. Maren har også jobbet som produksjonsassistent i flere TV-produksjoner. Hun har blant annet jobbet med «Idol», «Jakten på kjærligheten» og som gjesteansvarlig for «Senkveld». Maren er fra Eina på Toten.

+47 991 21 061
maren@talerlisten.no

Christina Waale Salomaa

Christina Waale Salomaa

Christina er seniorrådgiver i Talerlisten med fokus på langsiktige og trygge kundeforhold. Hun har 10 års erfaring med rådgivende salg innenfor rekruttering og bemanning og har sittet i en rekrutterings- og HR-rolle med fokus på «People and Culture». Christina har en Bachelor i markedskommunikasjon og er fra Asker.

+47 909 76 986
christina@talerlisten.no

Cathrine Apeland

Cathrine Apeland

Cathrine Apeland er kontorsjef i Talerlisten. Hun sørger blant annet for at fakturaer blir sendt ut til våre kunder og for at alle våre foredragsholdere får sitt honorar i tide. Cathrine er utdannet Sivilmarkedsfører fra NMH (nå BI) og har blant annet jobbet som selger og butikksjef i skobransjen og innen helsesektoren. Cathrine er fra Høvik i Bærum.

cathrine@talerlisten.no

2024 © Talerlisten AS