Jacob Conradi

Artist, holder foredrag om Elvis og er musikalsk konferansier

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Jacob Conradi

Hva kan vi lære av Elvis Presley og Frank Sinatra når det gjelder identitets- og merkevarebygging? Hvordan kan vi dra nytte av Elvis’ innovasjon og kreativitet?

Jacob Conradi, avdelingsleder for distriktsavdelingen i Kreftforeningen på dagtid og musikkentusiast på kveldstid, bruker sin lidenskap for musikk til å inspirere og underholde som foredragsholder og konferansier. Med en forkjærlighet for Elvis, Sinatra og Nat King Cole, bringer Jacob deres historier og lærdommer inn i sine arrangementer, og skaper en unik og engasjerende opplevelse.

Jacobs foredrag er perfekte for å avslutte en konferansedag eller som et forfriskende innslag før eller etter et måltid. Gjennom fascinerende historier, ukjente fakta og en god dose sang, gir han publikum en minneverdig opplevelse. Hans opplegg «Livet i toner» som musikalsk toastmaster, hvor deltakerne synger sine favoritter og deler musikksmak, fungerer som en utmerket «icebreaker» og en morsom start på kvelden.

Jacob Conradi presenterer verdens aller første «Elvis on Ice show» i Varner Arena i januar neste år! Han feirer hva som ville vært Elvis’ 90-årsdag med et spektakulært musikalsk show som kombinerer idrett og kultur. Bestill et foredrag med Jacob som garantert svinger.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Jacob Conradi

Innovasjon og nyskapning: Hva kan vi lære av Elvis Presley?

Da Elvis Presley slo gjennom i 1954 var det han kom med noe helt nytt. Skjønt alt nytt bygger jo som regel på noe gammelt, så også for Elvis. Men innovasjon og nyskaping er nøkkelord også for "The King", som alle har et forhold til. I dette foredraget forteller Jacob Conradi om noen avgjørende innovasjoner i Elvis sin karriere, illustrert med sanger. Opplegget tilpasses og har typisk en varighet på ca 25-30 minutter med 4-5 sanger.

Merkevarebyggeren Elvis Presley

Hvordan oppstår egentlig ny musikk? Hvordan får vi den til å vare? Elvis Presley er fortsatt blant verdens mestselgende artister. Hvordan ble merkevaren Elvis Presley skapt og foredlet som gjør at han oppleves som relevant i dag? Kan denne historien fortelle oss noe om innovasjon og nyskaping som vi kan bruke i vår hverdag? Jacob tar oss gjennom tre avgjørende perioder i Elvis sitt liv som kan gi oss noe av forklaringen

Livet i toner: Musikalsk toastmaster

Jacob Conradi tar toastmaster-jobben og inviterer til en musikalsk fest der deltakerne får synge, høre musikk og snakke om sine favoritter. Et interaktivt opplegg som passer for middager med 20-100 deltakere, og der gjestene velger bord etter sin musikksmak. Her er det både Elvis-opptredener og synging av gjestenes favoritter.

Talerlisten mener

Jacob Conradi er en entertainer som skaper god stemning og varige minner når han opptrer. Med lang erfaring fra scenen, stort repertoir og en varm og inkluderende personlighet, vil han være et verdifullt tilskudd til deres arrangement. Å se ham synge Elvis, i Elvis-kostyme, er noe publikum ikke glemmer...

2024 © Talerlisten AS