Jacob Conradi

Artist, holder foredrag om Elvis og er musikalsk konferansier

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jacob Conradi

Hva kan vi lære av Elvis Presley og Frank Sinatra når det gjelder identitets- og merkevarebygging? Eller hvordan kan vi ta lærdom av Elvis’ innovasjon og kreativitet? 

På dagtid er Jacob Conradi avdelingsleder for distriktsavdelingen i Kreftforeningen, men på kveldstid er han ofte å finne på en scene eller i et øvingslokale med en mikrofon i hånden. Jacob har nemlig et stort hjerte for musikk, som han tar med seg inn i sine oppdrag som foredragsholder og konferansier. Spesielt Elvis, Sinatra og Nat King Cole er Jacobs forkjærlighet og fagområde- som han aktivt bruker som eksempler og inspirasjon i sine arrangementer.

Foredragene til Jacob passer perfekt på slutten av dagen på en konferanse, eller som om «noe annerledes» før eller etter et måltid, der mange mennesker er sammen. Foredragene inneholder historier og fakta du ikke har hørt om før, samt en god dose sang.

Jacob Conradi har også et opplegg som heter «Livet i toner», der han er musikalsk toastmaster. Dette passer for grupper med kolleger, og innebærer blant annet at deltakerne får sette seg på bord etter sin musikksmak og synge sine favoritter alene, eller sammen med Conradi. Et morsomt og interaktivt opplegg som blir en fin «icebreaker» og start på kvelden.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Jacob Conradi

Innovasjon og nyskapning: Hva kan vi lære av Elvis Presley?

Da Elvis Presley slo gjennom i 1954 var det han kom med noe helt nytt. Skjønt alt nytt bygger jo som regel på noe gammelt, så også for Elvis. Men innovasjon og nyskaping er nøkkelord også for "The King", som alle har et forhold til. I dette foredraget forteller Jacob Conradi om noen avgjørende innovasjoner i Elvis sin karriere, illustrert med sanger. Opplegget tilpasses og har typisk en varighet på ca 25-30 minutter med 4-5 sanger.

Merkevarebyggeren Elvis Presley

Hvordan oppstår egentlig ny musikk? Hvordan får vi den til å vare? Elvis Presley er fortsatt blant verdens mestselgende artister. Hvordan ble merkevaren Elvis Presley skapt og foredlet som gjør at han oppleves som relevant i dag? Kan denne historien fortelle oss noe om innovasjon og nyskaping som vi kan bruke i vår hverdag? Jacob tar oss gjennom tre avgjørende perioder i Elvis sitt liv som kan gi oss noe av forklaringen

Livet i toner: Musikalsk toastmaster

Jacob Conradi tar toastmaster-jobben og inviterer til en musikalsk fest der deltakerne får synge, høre musikk og snakke om sine favoritter. Et interaktivt opplegg som passer for middager med 20-100 deltakere, og der gjestene velger bord etter sin musikksmak. Her er det både Elvis-opptredener og synging av gjestenes favoritter.

Talerlisten mener

Jacob Conradi er en entertainer som skaper god stemning og varige minner når han opptrer. Med lang erfaring fra scenen, stort repertoir og en varm og inkluderende personlighet, vil han være et verdifullt tilskudd til deres arrangement. Å se ham synge Elvis, i Elvis-kostyme, er noe publikum ikke glemmer...

2024 © Talerlisten AS