Jacob Conradi

Artist, holder foredrag om Elvis og er musikalsk konferansier

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jacob Conradi

Jacob Conradi er en mann med mange talenter og interesser. På dagtid er han avdelingsleder for distriktsavdelingen i Kreftforeningen. På kveldstid er han ofte å finne på en scene eller i et øvingslokale med en mikrofon i hånden. Hovedinteressen hans er nemlig musikk, og som foredragsholder og konferansier er sang og musikk nøkkelord. Han holder for eksempel underholdende foredrag om hva vi kan lære av Elvis Presley og Frank Sinatra når det gjelder identitets- og merkevarebygging. Han har også et foredrag om innovasjon og kreativitet, og hva vi kan lære av Elvis på det området. Foredragene passer på slutten av dagen på en konferanse, eller som om «noe annerledes» før eller etter et måltid, der mange mennesker er sammen. Foredragene inneholder historier, fakta du ikke har hørt om før og sang. Jacob Conradi har også et opplegg som heter «Livet i toner», der han er musikalsk toastmaster. Dette passer for grupper med kolleger, og innebærer blant annet at deltakerne får sette seg på bord etter sin musikksmak og synge sine favoritter alene, eller sammen med Conradi. Et morsomt og interaktivt opplegg som blir en fin «icebreaker» og start på kvelden. Jacob vokste opp i en familie der musikk var en viktig ingrediens, og har en spesiell kjærlighet for Elvis, Sinatra og Nat King Cole – og er kjent for sine Elvis-show i hjembygda Asker.

Foredrag med Jacob Conradi

Innovasjon og nyskapning: Hva kan vi lære av Elvis Presley?

Da Elvis Presley slo gjennom i 1954 var det han kom med noe helt nytt. Skjønt alt nytt bygger jo som regel på noe gammelt, så også for Elvis. Men innovasjon og nyskaping er nøkkelord også for "The King", som alle har et forhold til. I dette foredraget forteller Jacob Conradi om noen avgjørende innovasjoner i Elvis sin karriere, illustrert med sanger. Opplegget tilpasses og har typisk en varighet på ca 25-30 minutter med 4-5 sanger.

Merkevarebyggeren Elvis Presley

Hvordan oppstår egentlig ny musikk? Hvordan får vi den til å vare? Elvis Presley er fortsatt blant verdens mestselgende artister. Hvordan ble merkevaren Elvis Presley skapt og foredlet som gjør at han oppleves som relevant i dag? Kan denne historien fortelle oss noe om innovasjon og nyskaping som vi kan bruke i vår hverdag? Jacob tar oss gjennom tre avgjørende perioder i Elvis sitt liv som kan gi oss noe av forklaringen

Livet i toner: Musikalsk toastmaster

Jacob Conradi tar toastmaster-jobben og inviterer til en musikalsk fest der deltakerne får synge, høre musikk og snakke om sine favoritter. Et interaktivt opplegg som passer for middager med 20-100 deltakere, og der gjestene velger bord etter sin musikksmak. Her er det både Elvis-opptredener og synging av gjestenes favoritter.

Talerlisten mener

Jacob Conradi er en entertainer som skaper god stemning og varige minner når han opptrer. Med lang erfaring fra scenen, stort repertoir og en varm og inkluderende personlighet, vil han være et verdifullt tilskudd til deres arrangement. Å se ham synge Elvis, i Elvis-kostyme, er noe publikum ikke glemmer...

Jacob Conradi har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS