Cécile Moroni

Norsk kultur sett utenfra med humor

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Cécile Moroni

Cécile Moroni er født og oppvokst i Paris og har en imponerende internasjonal karriere. Hun er siviløkonom og har jobbet i Frankrike, Tyskland, Sveits og Norge i toppselskaper som Bain & Company, Ringnes, og Nespresso. Hun har vært markedsjef i Nespresso og daglig leder i en skjønnhetsbedrift.


Cécile har personlig opplevd de utfordrende kulturkrasjene som kan oppstå i et globalt arbeidsmiljø, og hun brenner for å hjelpe andre med å navigere disse forskjellene. Hun har to mastergrader innen finans og skrev sin masteroppgave på tysk om interkulturell ledelse. Hun har også delt sin innsikt på TedXTrondheim med temaet «Foreign women leaders in Norway».


Det som virkelig gjør Cécile unik, er hennes karriere som komiker. Hun bruker humor på en treffende og intelligent måte for å ufarliggjøre mangfold og fremme bedre forståelse av kulturforskjeller.
I 2024 mottok Cécile den prestisjetunge prisen «Trophée des Francais de l’étranger» for sitt unike arbeid med å kombinere kultur og humor. Hun ble også nominert til Humorprisen 2023 i kategorien Årets stand-up komiker.


Cécile Moroni tar oppdrag som foredragsholder, standupkomiker og konferansier, og hun kan opptre på norsk, engelsk eller fransk. Med sin unike kombinasjon av profesjonell erfaring og humoristisk talent, tilbyr hun engasjerende og innsiktsfulle opplevelser for sitt publikum.

Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Cécile Moroni

Brunost & Champagne, et krasjkurs om kulturkrasj

Kulturkræsj finnes de fleste steder i arbeidslivet. På tvers av nasjonaliteter, byer, generasjoner eller funksjoner i en bedrift. Hvordan dyrke en sunn og verdiskapende arbeidskultur? Hva skal til for å bygge bro mellom mennesker og få alle med? I dette foredraget får du praktiske tips og enkle verktøy for å jobbe intelligent og effektivt med mangfold og inkludering, på tross av ulike typer kulturkrasj. Med masse inspirasjon og humor. Cécile tar utgangspunkt i hennes opplevelser rundt det å komme til Norge fra Frankrike, og hva hun har sett og opplevd på norske arbeidsplasser de siste årene. Kjenn deg igjen i hennes viktige observasjoner og vær forberedt på en god og lærerik latter.

Talerlisten mener

Hennes evne til å få folk til å le og tenke samtidig gjør henne til en populær taler på konferanser og seminarer, hvor hun etterlater varige inntrykk. Cécile Moroni er den ideelle taleren for alle som ønsker å få en ny og humoristisk tilnærming til å håndtere kulturkrasj, samtidig som de blir inspirert til å omfavne mangfold og lære av hverandres forskjeller.

2024 © Talerlisten AS