Cécile Moroni

Norsk kultur sett utenfra med humor

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Cécile Moroni

Ønsker dere et morsomt foredrag om kulturforskjeller? Cécile Moroni er fransk-norsk og holder humoristiske foredrag om kulturforskjeller mellom Norge og andre land, mellom nordmenn og andre – spesielt franskmenn.

Cécile tar utgangspunkt hennes opplevelser rundt det å komme til Norge fra Frankrike, og hva hun har sett og opplevd på norske arbeidsplasser de siste årene. Vafler på fredager. Champagne-frokost med Cava. Inneklemte feriedager og hurra-meg-rundt bursdagsfeiring med normalt sindige nordmenn. Hun har sett det meste, og har treffende og morsomme historier og poeng.

Cécile Moroni har erfaring fra både næringsliv og stand up, og har mastergrad både innen finans og interkulturell ledelse.

Hennes jobberfaring er blant annet som strategikonsulent og markedsfører for internasjonale selskaper, har Cécile det lille ekstra som gjør hennes opptreden meget relevant og faglig til din bedrift.

Cécile Moroni tar oppdrag som både foredragsholder, standupkomiker og konferansier, og opptrer på norsk, engelsk eller fransk.

Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Cécile Moroni

Brunost& Champagne, et krasjkurs om kulturkrasj

I dette foredraget forteller Cécile om sin opplevelse av norsk arbeidskultur på en humoristisk måte. Kjenn deg igjen i hennes vittige observasjoner og vær forberedt på en god og lærerik latter.

2024 © Talerlisten AS