Petter Pilgaard holder foredrag og er blant flere konferansierer

Petter Pilgaard

TV-profil og programleder

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Petter Pilgaard

Petter Pilgaard tar oppdrag som konferansier og i forbindelse med events. Hele Norge endret sitt syn på mannen, etter at han i seks uker viste seg som arbeidsom, positiv, morsom og sympatisk i «Farmen Kjendis» på TV2 vinteren 2017.  I foredraget «Pilgaards metode» forteller Petter med sjarm og snert om hvordan han tenker, hvordan han behandler andre og hvordan han ser på livet. Han tar et oppgjør med fordommer og negativ tenking, og oppfordrer sine tilhørere til ikke bare å være noe for seg selv – men også være noe for andre. Etter foredraget med Petter Pilgaard vil du trolig ha et annet inntrykk enn før. Og du vil se at det å vinne venner og bygge relasjoner, egentlig handler om noen helt enkle ting. Han har også et dialog-foredrag sammen med tidligere TV-journalist Mathias Reierth der han snakker om hva han lærte av å være med på Farmen og hva kjendislivet har gitt ham av erfaringer, for eksempel ved å være en «merkevare» mange har forventninger til. Petter Pilgaard gjør ikke stand-up, men tar oppdrag som konferansier. Han kan også bookes til events sammen med Vendela Kirsebom. Ta kontakt med Sarah Emilie Mørch på 400 600 35, eller på Sarah@talerlisten.no for booking

Paneldeltaker
Humor

Foredrag med Petter Pilgaard

Pilgaards Metode

Hvordan vinner du Norges mest omtalte reality-konkurranse? Og kan noen av triksene derfra brukes til å vinne venner og bygge relasjoner på skolen eller i jobbmarkedet? I dette foredraget forteller Petter om sin livsfilosofi når det gjelder seg selv og andre mennesker - krydret med historier fra livet så langt, Paradise Hotel og Farmen Kjendis 2017. En annerledes foredragsopplevelse, som gjerne gjøres som intervju sammen med Mathias Reierth, tidligere journalist i TV2.

Hva jeg lærte på Farmen

Rundt 1 million nordmenn har hver uke vinteren 2017 sett "Farmen Kjendis" på Tv2. Der har de sett en glad, ivrig og positiv Petter Pilgaard, som har gitt seg i kast med alle nye oppgaver med glimt i øyet og smil om munnen. For de fleste er dette en side de ikke har sett av Pilgaard før. I dette foredraget forteller Petter hva han lærte på Farmen og hvordan hans erfaringer med arbeid på Farmen-gården og samarbeidet om ukesoppdragene med Vendela, Lothepus og de andre kan motivere andre til innsats på sin egen arbeidsplass.

Konferansier

Petter tar oppdrag som konferansier, toastmaster eller innleder til kveldsarrangement. Ta kontakt for å diskutere opplegg og pris.

Foredrag for studenter og lærlinger

Petter er, i motsetning til det mange tror, svært pliktoppfyllende og ordentlig - og kan også snakke for eller bli intervjuet overfor unge målgrupper, om det å gjøre en skikkelig jobb, hjelpe andre, ikke ha fordommer etc. Morsomt og annerledes.

ABC-kjendis

For de fleste er varmen fra rampelyset kortvarig, men Petter Pilgaard har holdt seg i varmen. I mer enn ti år har han levd av å være kjendis. Petter har gått fra å være partygutt med pappas gullkort på Paradise Hotel til å skulle bli «mann» under seesuksessen Farmen Kjendis. I dette foredraget forteller Petter Pilgaard om sine prinsipper for hvordan han jobber. For han har faktisk prinsipper! Hvordan holder man seg kommersielt relevant i det enorme landskapet av TV-konsepter og oppdrag? Hvordan har Petter jobbet strategisk med å bygge nettverk og forvalte sin egen merkevare? Hva ligger bak overskriftene og hvordan er egentlig livet i kulissene? Dette er noen av spørsmålene som blir besvart i dette dialogforedraget der tidligere TV 2-journalist, Mathias Reierth, også stiller spørsmålene som ikke står i manus. Vi ser tilbake på pinlige TV-øyeblikk og hører historier som pressen (heldigvis) aldri fikk tak i.

Talerlisten mener

Petter Pilgaard har humor, varme og sjarm, og hans direkte og ærlige stil gjør ham til en annerledes konferansier og foredragsholder. Han kan også være med som gjest eller prisutdeler på events, en oppgave som han mestrer med sjarm, stil og morsomme kommentarer. Alle føler seg sett av Petter, og det blir som regel en god latter der han er til stede. Fungerer spesielt godt overfor unge.

Petter Pilgaard har 8 vurderinger

Model Art

18. april 2018

MODEL ART AS

6

Vi booket inn Petter som konferansier under en casting på Kvadrat kjøpesenter. Han gjorde en kjempejobb. Veldig profesjonell og behagelig å samarbeide med 🙂

Andrea Nordvik

27. februar 2018

Havets Døgn

6

Petter Pilgaard ble booket til «Havets døgn» hvor han skulle delta hele dagen, fra morgen til kveld. Petter var utrolig opptatt av at han skulle treffe målgruppen og stemningen. Dags-arrangementet var et faglig arrangement, hvor han blant annet skulle introdusere andre foredragsholdere. Han sørget for å skaffe seg kunnskap om de enkelte, samt passe på at det han sa underveis ble riktig i forhold til forventningene og stemningen. På kveldstid var han konferansier på en gallamiddag med flere hundre deltakere, som var en blanding av studenter og næringsliv. Dette gjorde han sammen med Mathias Reierth, og de fungerte sammen som et «radarpar». Han så an stemningen, og rettet seg etter vårt ønske om mer underholdning, og mindre faglig. Han og Mathias viste forskjellige små klipp av Petter sin karriere som passet til introduksjonene underveis, samt skrev om manus underveis etter hva vi ønsket. Utrolig glad for denne bookingen, og hadde ikke ville velge annerledes dersom jeg hadde hatt mulighet. Vi fikk kun gode tilbakemeldinger fra både studenter og næringslivet.

Johnny Gravfort

18. oktober 2017

Imento Norge AS

6

Vi brukte Petter som stuntreporter på Puzzle 2017, hvor han intervjuet kunder og leverandører. Dette tok Petter på «strak arm» og vår produsent opplevde Petter som svært profesjonell. Søk Imento Puzzle 2017 på Youtube. Petter kan anbefales!

Erik Klevar

5. september 2017

Studentunionen ved Høyskolen Kristiania

6

Vi arrangerte karrieredag for våre nye studenter og fikk besøk av Petter Pilgaard og Mathias Reierth. I intervjuform fikk studentene våre nyttige tips og råd, i tillegg til morsomme erfaringer Pilgaard har opparbeidet seg i et liv som kjendis. Vi er veldig fornøyde med opplegget!

Liss Samuelsen

26. juni 2017

Jekta Storsenter

6

Vi arrangerte vår årlige butikksjef-fest med Farmen-tema og i den forbindelse hyret vi inn Petter Pilgaard som konferansier. Vi opplevde Petter som profesjonell, uhøytidelig, imøtekommende og positiv. Han satte prikken over i’en for vårt arrangement og vi har ingen betenkeligheter med å gi han vår beste anbefaling.

Ida Melhuus

24. mars 2017

Sirkus Shopping

6

Fantastisk jobb som konferansier under moteshow på vårt kjøpesenter. Utrolig positiv person som ga mye. Strålende fornøyd med alt fra organisering + planlegging og ikke minst Petter som person!

Christoffer Ryste

20. mars 2017

Næringslivsdagene BI Bergen

6

Vi leide inn Petter Pilgaard som konferansier for Næringslivsdagene ved BI Bergen med et håp om at han med sin sprudlende personlighet og sine mange historier ville holde godt liv i salen gjennom hele dagen. Det gjorde han så absolutt! En lett person å forholde seg til med en positiv holdning til alt. Han fikk også knyttet inn litt seriøsitet mellom foredragene, noe jeg tror mange respekterte! Vi er strålende fornøyde!

Karl Petter Sandvik

27. desember 2016

Eventi AS

6

Petter Pilgaard er en person med utrolig mye positiv energi. Vil du ha noe annet enn A4 er Petter rette mann. Vi har benyttet han som konferansier og er veldig fornøyde.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS