Petter Pilgaard holder foredrag og er blant flere konferansierer

Petter Pilgaard

TV-profil og programleder

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Petter Pilgaard

Petter Pilgaard tar oppdrag som konferansier og i forbindelse med events. Hele Norge endret sitt syn på mannen, etter at han i seks uker viste seg som arbeidsom, positiv, morsom og sympatisk i «Farmen Kjendis» på TV2 vinteren 2017.  Han har siden vært å se i flere TV-serier sammen med Vendela Kirsebom, samt vennen Lothepus.

Petter Pilgaard gjør ikke stand-up, men tar oppdrag som konferansier. Han kan også bookes til events sammen med Vendela Kirsebom.

Paneldeltaker
Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Petter Pilgaard

Pilgaards Metode

Hvordan vinner du Norges mest omtalte reality-konkurranse? Og kan noen av triksene derfra brukes til å vinne venner og bygge relasjoner på skolen eller i jobbmarkedet? I dette foredraget forteller Petter om sin livsfilosofi når det gjelder seg selv og andre mennesker - krydret med historier fra livet så langt, Paradise Hotel og Farmen Kjendis 2017. En annerledes foredragsopplevelse, som gjerne gjøres som intervju sammen med Mathias Reierth, tidligere journalist i TV2.

Hva jeg lærte på Farmen

Rundt 1 million nordmenn har hver uke vinteren 2017 sett "Farmen Kjendis" på Tv2. Der har de sett en glad, ivrig og positiv Petter Pilgaard, som har gitt seg i kast med alle nye oppgaver med glimt i øyet og smil om munnen. For de fleste er dette en side de ikke har sett av Pilgaard før. I dette foredraget forteller Petter hva han lærte på Farmen og hvordan hans erfaringer med arbeid på Farmen-gården og samarbeidet om ukesoppdragene med Vendela, Lothepus og de andre kan motivere andre til innsats på sin egen arbeidsplass.

Konferansier

Petter tar oppdrag som konferansier, toastmaster eller innleder til kveldsarrangement. Ta kontakt for å diskutere opplegg og pris.

Foredrag for studenter og lærlinger

Petter er, i motsetning til det mange tror, svært pliktoppfyllende og ordentlig - og kan også snakke for eller bli intervjuet overfor unge målgrupper, om det å gjøre en skikkelig jobb, hjelpe andre, ikke ha fordommer etc. Morsomt og annerledes.

ABC-kjendis

For de fleste er varmen fra rampelyset kortvarig, men Petter Pilgaard har holdt seg i varmen. I mer enn ti år har han levd av å være kjendis. Petter har gått fra å være partygutt med pappas gullkort på Paradise Hotel til å skulle bli «mann» under seesuksessen Farmen Kjendis. I dette foredraget forteller Petter Pilgaard om sine prinsipper for hvordan han jobber. For han har faktisk prinsipper! Hvordan holder man seg kommersielt relevant i det enorme landskapet av TV-konsepter og oppdrag? Hvordan har Petter jobbet strategisk med å bygge nettverk og forvalte sin egen merkevare? Hva ligger bak overskriftene og hvordan er egentlig livet i kulissene? Dette er noen av spørsmålene som blir besvart i dette dialogforedraget der tidligere TV 2-journalist, Mathias Reierth, også stiller spørsmålene som ikke står i manus. Vi ser tilbake på pinlige TV-øyeblikk og hører historier som pressen (heldigvis) aldri fikk tak i.

Talerlisten mener

Petter Pilgaard har humor, varme og sjarm, og hans direkte og ærlige stil gjør ham til en annerledes konferansier og foredragsholder. Han kan også være med som gjest eller prisutdeler på events, en oppgave som han mestrer med sjarm, stil og morsomme kommentarer. Alle føler seg sett av Petter, og det blir som regel en god latter der han er til stede. Fungerer spesielt godt overfor unge.

2024 © Talerlisten AS