Labib Malik

Mentalist og magiker, profesjonell underholder

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Labib Malik

Labib Malik er en anerkjent magiker, mentalist og tankeleser som har begeistret publikum over hele verden med sine forestillinger og show. Etter å ha nådd semifinalen i Norske Talenter i 2017, har Labib utført en rekke vellykkede opptredener i Norge, i New York, Los Angeles og Monaco. 

Labibs popularitet skjøt ytterligere i været da han hadde utsolgte show på The Thief i Oslo fra 2018 til 2020, og hans opptredener ble raskt etterspurt av både nasjonale og internasjonale klienter. I 2023 fikk Labib sitt store TV-gjennombrudd i USA etter å ha imponert deltakerne og seerne i den amerikanske utgaven av The Bachelor.

I Norge har han spesialisert seg på opptredener på 20-30 minutter på konferanser, seminarer og julebord – og han utfører også «close up-magi», der han går rundt og forbløffer gjestene som mingler eller sitter til bords på et arrangement. Labib Malik er ikke bare en dyktig magiker og tankeleser, men også en mester i å skape minneverdige øyeblikk og engasjerende opplevelser som bringer folk sammen. Han legger gjerne inn et firmas produkter i et av sine tricks, eller bruker ledelsen, kunder eller ansatte i sine show – etter avtale med dere. Ta kontakt i dag for å finne ut hvordan Labib best kan bidra på deres arrangement.

Se Labib sjokkere vantro deltakere i The Bachelor.

Fagekspert
Inspirator
Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Talerlisten mener

Labib Malik er en talentfull og energisk underholder. Han er magiker, og gjør fascinerende kunster sammen med sitt publikum. Han involverer og fascinerer, og publikum sitter måpende igjen når han gjør sitt show. Han passer både som kveldsunderholdning og som innslag mellom en fagdag og middag, og han tar oppdrag som konferansier - der han legger inn magiske innslag i mellom foredragene. Labib Malik gjør også "bordmagi", der han går blant gjestene og forbløffer dem med små tricks.

2024 © Talerlisten AS