Labib Malik

Master Mentalist og Magiker

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Labib Malik

Labib Malik er en av Norges fremste magikere og mentalister. Han skiller seg ut med sin unike evne til å formidle ord, handlinger og bilder. Han har over 10 års erfaring i showbransjen. Han har underholdt og fascinert alle fra vanlige publikummere til millionærer og entreprenører i 15 land. Fellesnevneren i hans opptredener er den kreative måten han utfordrer menneskesinnet, tankegang og logikk på. Fordelen med å kunne mestre kommunikasjon slik Labib gjør, er at publikumet har full oppmerksomhet og høye forventninger – en egenskap som egner seg godt når han jobber som foredragsholder og konferansier. Han er kjent som en engasjerende og tilpasningsdyktig person som klarer å nå ut til både mindre og større grupper med mennesker.

Labib Malik har 5 vurderinger

Elisabeth Syversen

10. oktober 2019

Berg-Hansen

6

Vi inviterte Labib til å underholde på sommerfesten vår. Han trollbandt publikum fra første sekund, og overrasket oss med utrolig magi! Labib er flink til å kommunisere med publikum og sørger for en fin amtosfære på arrangementent. Jeg kan anbefale Labib på det varmeste.

Mari Ottesen

12. september 2019

Arvato Financial Solutions

6

Labib stod for underholdninga under kveldsprogrammet i vårt årlige kundearrangement. Han skapte magisk stemning med sine innslag, både på scenen og i kanskje spesielt i nær-magi ved bordene. Det løfta arrangementet vårt eit hakk, og var den store snakkisen i ettertid. Me anbefaler Labib Malik på det sterkaste.

Nina Gade Tenvik

22. april 2019

Kampanje

6

Vi har vært heldige å ha Labib som «overraskelsesinnslag» på to store marketing konferanser med 300 mennesker i salen til stor begeistring for alle. Labib lager en unik og personlig atmosfære og holder publikum i ånde. Han er rasende dyktig på det han gjør i tillegg til å være utrolig sympatisk og imøtekommende . Han har fått den høyeste ratingen av alle foredragsholderne på konferansen begge ganger, hvilket er utrolig imponerende blant så mange dyktige folk . ( 5.6/6) . Jeg anbefaler Labib på det varmeste!!

Ida Rosåsen

29. mars 2019

Markedsføringsforeningen i Kristiansand

6

Vi inviterte Labib til Kristiansand i mars og har allerede booket han igjen i desember. Fantastisk show og magisk underholdning, som sjokkerte samtlige i salen. Labib er også smidig å forholde seg til, noe som er viktig som arrangør. Anbefales på det varmeste. ✨

Lena Riis

19. mars 2019

Documaster

6

Labib har en fantastisk evne til å begistre og fortrylle publikum med sine unike evner. Han skaper stemning og forbløffer med sin opptreden. I tillegg er han utrolig lett å forholde seg til, når du er arrangør. Han er tilpasningsdyktig og lett å jobbe med.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS