Labib Malik

Master Mentalist og Magiker

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Labib Malik

Labib Malik er en av Norges fremste magikere og mentalister. Han skiller seg ut med sin unike evne til å formidle ord, handlinger og bilder. Han har over 10 års erfaring i showbransjen. Han har underholdt og fascinert alle fra vanlige publikummere til millionærer og entreprenører i 15 land. Fellesnevneren i hans opptredener er den kreative måten han utfordrer menneskesinnet, tankegang og logikk på. Fordelen med å kunne mestre kommunikasjon slik Labib gjør, er at publikumet har full oppmerksomhet og høye forventninger – en egenskap som egner seg godt når han jobber som foredragsholder og konferansier. Han er kjent som en engasjerende og tilpasningsdyktig person som klarer å nå ut til både mindre og større grupper med mennesker.

Fagekspert
Inspirator
Humor

Talerlisten mener

Labib Malik er en talentfull og energisk underholder. Han er magiker, og gjør fascinerende kunster sammen med sitt publikum. Han involverer og fascinerer, og publikum sitter måpende igjen når han gjør sitt show. Han passer både som kveldsunderholdning og som innslag mellom en fagdag og middag, og han tar oppdrag som konferansier - der han legger inn magiske innslag i mellom foredragene. Labib Malik gjør også "bordmagi", der han går blant gjestene og forbløffer dem med små tricks.

Labib Malik har 9 vurderinger

Tom Erik Mykjåland

23. desember 2019

Norwegian Concept AS

6

Imponerende. Flink til å inkludere publikum på en god måte. Svært enkel å forholde seg til som arrangør. Anbefales!

Christoffer Røstad

16. desember 2019

Berg-Hansen

6

Vi inviterte Labib til å underholde på julefrokosten vår i Oslo. Labib leverte fantastisk underholdning på de forskjellige bordene. Som tilskuer til Labib for andre gang er det morsomt å se hvor god kontakt han får med publikum. Han underholder med et glimt i øye og latteren sitter løst. Jeg anbefaler absolutt Labib til de som trenger et godt underholdningsbidrag.

Mari Vold

18. november 2019

Glitter

6

Fantastisk show! Snakk om å trollbinde publikum med sin sjarm og magi.
Anbefales på det sterkeste!!

Reidar Våge

17. november 2019

Mowi

6

Labib gjorde et fantastisk magisk show på vår nasjonale driftsledersamling i Bergen. Han gjorde show frå scenen og i tillegg trollbandt han publikum med sitt forrykande nærmagi-show på alle bordene. Denne mannen har unike evner. Anbefales på det sterkeste.

Elisabeth Syversen

10. oktober 2019

Berg-Hansen

6

Vi inviterte Labib til å underholde på sommerfesten vår. Han trollbandt publikum fra første sekund, og overrasket oss med utrolig magi! Labib er flink til å kommunisere med publikum og sørger for en fin amtosfære på arrangementent. Jeg kan anbefale Labib på det varmeste.

Mari Ottesen

12. september 2019

Arvato Financial Solutions

6

Labib stod for underholdninga under kveldsprogrammet i vårt årlige kundearrangement. Han skapte magisk stemning med sine innslag, både på scenen og i kanskje spesielt i nær-magi ved bordene. Det løfta arrangementet vårt eit hakk, og var den store snakkisen i ettertid. Me anbefaler Labib Malik på det sterkaste.

Nina Gade Tenvik

22. april 2019

Kampanje

6

Vi har vært heldige å ha Labib som «overraskelsesinnslag» på to store marketing konferanser med 300 mennesker i salen til stor begeistring for alle. Labib lager en unik og personlig atmosfære og holder publikum i ånde. Han er rasende dyktig på det han gjør i tillegg til å være utrolig sympatisk og imøtekommende . Han har fått den høyeste ratingen av alle foredragsholderne på konferansen begge ganger, hvilket er utrolig imponerende blant så mange dyktige folk . ( 5.6/6) . Jeg anbefaler Labib på det varmeste!!

Ida Rosåsen

29. mars 2019

Markedsføringsforeningen i Kristiansand

6

Vi inviterte Labib til Kristiansand i mars og har allerede booket han igjen i desember. Fantastisk show og magisk underholdning, som sjokkerte samtlige i salen. Labib er også smidig å forholde seg til, noe som er viktig som arrangør. Anbefales på det varmeste. ✨

Lena Riis

19. mars 2019

Documaster

6

Labib har en fantastisk evne til å begistre og fortrylle publikum med sine unike evner. Han skaper stemning og forbløffer med sin opptreden. I tillegg er han utrolig lett å forholde seg til, når du er arrangør. Han er tilpasningsdyktig og lett å jobbe med.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS