Labib Malik

Mentalist og magiker, profesjonell underholder

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Labib Malik

La deg fasinere av Labib Malik – magikeren, mentalisten og tankeleseren som har trollbundet publikum over hele verden med sine fantastiske forestillinger og show!

Etter å ha imponert dommerne og nådd semifinalen i Norske Talenter i 2017, har Labib fortsatt å spre magi og glede overalt hvor han går. Med suksessfulle opptredener både nasjonalt og internasjonalt, fra New York til Monaco, har han begeistret mennesker i alle aldre og med alle bakgrunner.

Labibs popularitet skjøt til værs da han hadde utsolgte show på The Thief i Oslo fra 2018 til 2020. Etter dette har hans prestasjoner blitt etterspurt av både nasjonale og internasjonale kunder. Ikke minst fikk han sitt store gjennombrudd på amerikansk TV i 2023, etter å ha imponert deltakerne og seerne i den amerikanske utgaven av The Bachelor.

I Norge har Labib spesialisert seg på å levere opptredener som varer mellom 20 og 30 minutter på konferanser, seminarer og julebord. Han er også mesteren av «close-up-magi», hvor han går rundt og forbløffer gjestene med sine utrolige triks mens de mingler eller sitter til bords på arrangementet.

Men Labib er ikke bare en dyktig magiker og tankeleser – han er også ekspert i å skape minneverdige øyeblikk og engasjerende opplevelser som bringer folk sammen. Han tilpasser gjerne sitt show for å inkludere firmaets produkter i triksene sine, eller involvere ledelsen, kundene eller de ansatte for å skape en spesiell opplevelse for dere.

Ta kontakt i dag for å finne ut hvordan Labib best kan bidra til å gjøre deres arrangement til en magisk suksess!

Se Labib sjokkere vantro deltakere i The Bachelor.

Fagekspert
Inspirator
Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Talerlisten mener

Labib Malik er en talentfull og energisk underholder. Han er magiker, og gjør fascinerende kunster sammen med sitt publikum. Han involverer og fascinerer, og publikum sitter måpende igjen når han gjør sitt show. Han passer både som kveldsunderholdning og som innslag mellom en fagdag og middag, og han tar oppdrag som konferansier - der han legger inn magiske innslag i mellom foredragene. Labib Malik gjør også "bordmagi", der han går blant gjestene og forbløffer dem med små tricks.

2024 © Talerlisten AS