Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Jan-Martin Berge

Årets foredragsholder 2019 Psykolog Berge

Fra 35.000,- per foredrag

Fra 40.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jan-Martin Berge

Jan-Martin holder motiverende og inspirerende foredrag om arbeidsglede. Han er spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitiv terapi, og har utdannelse fra Universitetet i Bergen og hovedpraksis fra San Francisco. Berge har lang erfaring med psykoterapi, undervisning, ledelsesutvikling og veiledning. Til daglig har Jan-Martin ansvaret for psykologtjenestene hos Aker Care. «PsykologBerge» har lenge interessert seg særlig for arbeidslivet og menneskene i organisasjoner og hvordan godt samarbeid skapes og han er rekruttert til en pågående internasjonal studie av gode terapeuter. Jan-Martin var nominert til «Årets Taler» på Talerlisten i 2018. «PsykologBerge» er hyppig brukt innen TV og Radio i både NRK og TV2. I tillegg er han en anerkjent fagformidler med flere faglige publiseringer. Jan-Martin holder foredrag på både norsk og engelsk og foredragene hans er kjent som «Akademisk stand-up». Hans mest populære foredrag er «Arbeidsglede – Hvordan skape jobbengasjement»og «Stressmestring: Hvordan skape work-life balance». Jan-Martin skreddersyr også prosesser for teamutvikling. Gjerne kombinert med foredrag. Priser avtales i dialog med oppdragsgiver og vi finner gode løsninger.

Foredrag med Jan-Martin Berge

Arbeidsglede: Hvordan skape jobbengasjement?

Hvordan få engasjerte og dedikerte medarbeidere? Dette er foredraget presenterer forskningsresultater om jobbtilfredshet og arbeidsglede med humor og illustrerende eksempler. Et foredrag som inspirerer og som fremkaller mye latter!

Arbeid under press: Hvordan jobbe effektivt og bevare overskuddet?

Foredraget fokuserer på hvordan vi kan lære oss å jobbe effektivt og bevare overskudd. Tema som belyses er stress, stresshåndtering, og fokuserer på hvordan du kan mestre utfordringer på en effektiv måte samtidig som du har overskudd og balanse mellom jobb og fritid. Lær mer om hva som er arbeidsgivers ansvar og hvilket ansvar den enkelte har for å jobbe effektivt under krevende omstendigheter Foredraget kombinerer psykologisk kunnskap med eksempler fra arbeidslivet og med en god dose humor!

Sykefraværsoppfølging: Når livet blir for mye å takle - gode verktøy til den vanskelige samtalen

Hvordan kan du som leder bli bedre på å møte ansatte som sliter, slik at både du, bedriften og den ansatte kommer best mulig ut av en krevende situasjon? Foredraget fokuserer på hva vi vet fra forskning, hva virker av kommunikasjon, hvordan skaper du den viktige samtalen? Hva gjør de gode lederne? Case blir brukt til å belyse tema på en verdifull måte.

Inkluderingskompetanse

Arbeidsinkludering er et fagområde i kraftig utvikling. Foredraget tar sikte på å gi økt kunnskap og fokus på hvordan den vanlige arbeidsplassen kan brukes som middel og mål for mennesker som står utenfor arbeidslivet. Foredraget er midt i blinken for NAV, HR og helsepersonell.

Ledelse i usikre tider

Det nye arbeidslivet vil kreve omstilling og endring. Hvordan skal bedriften og de ansatte skape gode og sunne omstillingsprosesser? Dette foredraget ble første gang presentert i forbindelse med et oppdrag der en bedrift ønsket å forberede tillitsvalgte, verneombud og ledere om forestående omstilling og endringsprosess. Foredraget tematiserer omstilling og belyser hvorfor over 50% av bedriftene som er i omstilling ikke når sine mål etter endt omstilling. I dette foredraget avslører Berge suksessfaktorer for en vellykket omstillingsprosess. Et foredrag som har mottatt meget gode tilbakemeldinger.

Kurs med Jan-Martin Berge

Lederkurs: Hvordan fremme økt indre motivasjon hos våre ansatte?

Økt læring gir varig endring av atferd Læringsmål: *Skape økt bevissthet og kunnskap om indre motivasjon *Lære hvordan man som leder fremmer indre motivasjon hos seg selv og sine kollegaer. *Øke rollebevissthet hos ledere som igjen kan ta større ansvar for å stimulere og fremme indre motivasjon *Etablere sterk kultur hvor man fremmer og stimulerer til indre motivasjon *Gi deltakerne konkrete innspill og verktøy de kan bruke etter samlingen.

Sykefravær: Når livet blir for mye å takle -gode verktøy til den vanskelige samtalen

Når livet byr på for mange utfordringer for 24-timersmennesket, blir ofte resultatet en sykmelding fra jobben. Hvordan kan ledere bli bedre på å møte ansatte som sliter, slik at både bedriften og den ansatte kommer best mulig ut av en krevende situasjon? Stikkord: *Oppdatert forskning – hva har vi lært? *kommunikasjonsstrategier *Samtaleteknikk: Hvordan gjør du det? *Case: Hva gjør ledere som lykkes? https://www.facebook.com/Psykologberge

Arbeidsglede når du jobber under press

Kurset fokuserer på hvordan vi kan bevare arbeidsgleden i tider endring og press. Hvordan skape arbeidsglede og hvordan bli bedre til å håndtere stress er kursets hovedtema. På kurset lærer du mer om hva stress er, hva kjennetegner negativt stress og finns positivt stress? Kurset har som målsetting at deltagerne skal få verktøy; teknikker og strategier, de selv kan bruke i eget liv og arbeidshverdag. Kurset har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra hele deltakere over hele landet.

Talerlisten mener

Jan-Martin Berge engasjerer fra første stund. Hans foredrag byr på en unik kombinasjon av humor og forskning, til stor glede for publikum. Han er en dyktig og underholdende foredragsholder - og gjennom gode og illustrerende eksempler inspirerer han til økt arbeidsglede. Balansen mellom det alvorlige og det morsomme gjør inntrykk, og det er fare for høy gjenkjennelsesfaktor!

Jan-Martin Berge har 119 vurderinger

Kjell Kristoffersen

11. mars 2019

KKC

6

Gode poeng, innsiktsfult, motiverende, humor og svært nyttig!

Ingvild Sommerfelt

13. februar 2019

AstraZeneca

6

Jan-Martin leverer et morsomt, men også et viktig foredrag. Latter-humor-fakta-gode eksempler fra arbeidslivet- klart budskap- viktig take home message. Jan-Martin leverer! Han gjør dette på en balansert og dyktig måte. Publikum skratter, og det er god energi fra start til slutt.
Jeg kan absolutt anbefale han.

Marius Stensrud

13. februar 2019

Fjordkraft AS

6

Kombinasjonen av herlige selvopplevde situasjoner satt opp mot våre hverdagslige utfordringer og gjøremål syntes alle var fantastisk. Legger seg på et enkelt og underholdende nivå for alle, samtidig som han engasjerer både med kunnskap og humor. Fikk svært gode tilbakemeldinger fra deltagerne på seminaret.

Kirsten Bolstad

13. februar 2019

Deltok privat

Veldig inspirerende og underholdende!

Lene Helstad Haugen

7. februar 2019

Advokatfirmaet Wiersholm

6

Jan-Martin holdt et veldig bra foredrag hos oss. Han kan kunsten å formidle et faglig forankret budskap, på en humoristisk måte. Det ble veldig godt motatt hos oss. Han fikk kjempe gode evalueringer i etterkant. Det var et budskap som det var enkelt å kjenne se igjen i for alle

Elife Glittum Gøkce

6. februar 2019

Sweco Norge

6

Jan Martin holdt foredrag for 30 av våre nyansatte om temaet arbeidsglede som nyansatt. Med svært god formidlingsevne og god fag-kunnskap fanger han publikum, og inspirerer nyansatte til å ta grep om egen onboarding-periode. Han fikk mange umiddelbare positive tilbakemeldinger, og blir skåret svært godt på evaluering i etterkant. Mye latter fra både senior ingeniører så vel som nyutdannede. Fin avslutning på en lang dag.

Dragnimira B. Johnsen

31. januar 2019

Autorisert helsesekretær / Ris legesenter

6

Kunnskapsrik foredragsholder med fantastisk formidlingsevne. Det var ikke et eneste kjedelig sekund, det virket som om foredraget tok slutt rett etter at det hadde begynt. Tiden bare fløy. Fag knyttet til morsomme eksempler, mye latter og engasjert publikum. Jeg håper at det ikke er siste gang at jeg ser og hører Jan-Martin «i aksjon». Anbefales!

Ann-Kristin Kristiansen

31. januar 2019

Kalbakken legegruppe

6

Fantastisk å høre på, morsom og «spot on» i kasusene.

Trine Halsnes

27. januar 2019

PDS

Fantastisk bra! Morsomt og lærerikt.

Jannicke Bache-Wiig

4. januar 2019

GIEK

5

Jan-Martin evner å formidle viktige budskap på en morsom og underholdende måte, uten å bli belærende. God å samarbeide med i forberedelsene også. Kan anbefales!

Vidar Amundal

2. januar 2019

Anleggsleder i Veidekke Entreprenør AS

6

I regi av Tekna holdt Jan-Martin et foredrag om arbeidsglede når man jobber under press. Dette var for min del svært relevant og lærerikt. Jeg fikk lære om verktøy jeg kan benytte i min arbeidshverdag. For meg selv og mine medarbeidere. Balansen i foredraget mellom humor og alvor var veldig bra. Jeg vil absolutt anbefale dette foredraget!

Monika Solheim Meyer

20. desember 2018

Miljøkoordinator i Helseetaten, Oslo kommune

6

Jeg var en av veldig mange i salen på Hotel Continental som hørte på det utrolig fine, og ikke minst gode innlegget ditt om arbeidslivet og hvordan mange av oss har det i arbeids-hverdagen. Jeg har allerede tipset etatsdirektøren og HR leder om en potensiell dyktig formidler om et brennhet tema som aldri går ut på dato! Tusen takk for at jeg fikk høre på deg!

Birgit Kirkeby

20. desember 2018

SpareBank 1 Forsikring AS

6

Vi engasjerte Jan-Martin til å holde foredrag om «Arbeidsglede i tider med endring og usikkerhet». Jan-Martin byr på seg selv og formidler med både humor og faglig tyngde, noe som skapte engasjement og latter fra første stund. Kan så absolutt anbefales:)

Elisabeth Syversen

19. desember 2018

Berg-Hansen

6

Jan-Martin holdt et foredrag om arbeidsglede på vårt kundearrangement og i etterkant har vi fått veldig mange gode tilbakemeldinger! Jan-Martin formidler sitt budskap med et humoristisk skråblikk og evner å få publikum med seg fra første sekund. Dette er et foredrag vi på det varmeste kan anbefale dersom du ønsker å gi deltakerne inspirasjon, energi og ikke minst noen nyttige verktøy man kan ta med seg tilbake til arbeidshverdagen.

Nils Arne Øygarden

19. desember 2018

Privatperson

5

Tusen takk for et fantastisk bra innlegg i dag på Berg-Hansens julefrokost.

Andreas Hansen

19. desember 2018

Ambio Helse AS

6

Kan sterkt anbefales. Mange gode og morsomme poenger om motivasjon og arbeidsglede.

Nina Cecilie Hedqvist Holte

13. desember 2018

Assisterende avdelingssjef, Nevroklinikken AHUS

6

Knall start på dagen for ledergjengen ved Nevroklinikken Ahus. Vi fikk gleden av å være med på et knakendes godt og underholdende foredrag med fokus på ledelse. Mye latter og smil preget timen. Ledelse som fag et er stort og komplisert område, med en god del utfordringer. Vi fikk både en del aha-opplevelser og bedre innsikt i det å være leder. Hvilke verktøy kan være nyttige, og et og annet knep det lønner seg å bruke 🙂 Sammen er vi best. Gode verdier og etikk i bunn. Superbra, anbefales på det sterkeste 🙂

Bo Lennart Johansson

11. desember 2018

Deltok privat

5

Veldig bra, innholdsrikt, engasjerende og motiverende. Bra dialog med andre kursdeltakere. Kan sterkt anbefales.

Ann Helene Arnestad

28. november 2018

Virksomhetsleder: Samfunnshelse og integrering Asker kommune

6

Motivasjon og arbeidsglede – på veien inn i ny kommune: Jan-Martin fanger publikum fra første setning og holder oppmerksomheten gjennom hele foredraget. Han formidler et viktig budskap, med faglig tyngde og masse humor. Våre medarbeidere gav tilbakemelding om at dette traff dem og at de sitter igjen med mange viktige elementer til ettertanke. Godt levert!

Tone Reinholdtsen

31. oktober 2018

Avd. Medisinsk teknologi og eHelse på Akershus Universitetssykehus

5

Vi inviterte Jan-Martin til å holde foredrag om «Arbeidsglede og kommunikasjon» som oppstart på en av våre avdelingssamlinger. «Stand-up»-innlegget ble veldig godt mottatt av våre ansatte. Jan-Martin fanget interessen fra første stund og hadde god kontakt med publikum. Han hadde en artig formidlingsform på et viktig tema. Jan-Martin fikk godt frem, på en humoristisk måte, at et godt arbeidsmiljø og arbeidsglede er et «felles prosjekt» og ikke ligger kun til lederne. Han hadde en god blanding av fakta og humoristiske filmsnutter. En svært bra start på dagen! Som en av de ansatte sa «Hvis jeg en dag skulle ha behov for en psykolog, så spør jeg etter Jan-Martin». Vi anbefaler han gjerne!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS