Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Jan-Martin Berge

Årets foredragsholder 2019 Psykolog Berge

Fra 40.000,- per foredrag

Fra 50.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Jan-Martin Berge

Jan-Martin er motiverende og inspirerer med sine foredrag om arbeidsglede, psykisk helse, stressmestring og motivasjon. Han er spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitiv terapi, med utdannelse fra Universitetet i Bergen og hovedpraksis fra San Francisco. «PsykologBerge» har lang erfaring med psykoterapi, undervisning, ledelsesutvikling og veiledning. Til daglig har Jan-Martin ansvaret for psykologtjenestene hos Aker Care. Han har lenge interessert seg spesielt for arbeidslivet, menneskene i organisasjoner og hvordan godt samarbeid skapes. Jan-Martin ble kåret til «Årets Taler» på Talerlisten i 2019. «PsykologBerge» er hyppig brukt innen TV og Radio i både NRK og TV2. I tillegg er han en anerkjent fagformidler med flere faglige publiseringer. Jan-Martin holder foredrag på både norsk og engelsk og foredragene hans er kjent som «Akademisk stand-up». Hans mest populære foredrag er «Arbeidsglede – Hvordan skape jobbengasjement»og «Stressmestring: Hvordan skape work-life balance». Jan-Martin skreddersyr også prosesser for teamutvikling. Gjerne kombinert med foredrag. Priser avtales i dialog med oppdragsgiver og vi finner gode løsninger.

Foredrag med Jan-Martin Berge

Arbeidsglede og motivasjon i usikre tider (også tilgjengelig som webinar)

2020 et krevende og annerledes år. Mange bedrifter og ansatte er usikre på fremtiden. • Hvordan kan vi bevare arbeidsgleden i krevende tider? • Hvordan holder vi vår egen og andres motivasjon oppe? • Hva kan du som leder gjøre? • Hva kan du som kollega gjøre? Og hva kan psykologien hjelpe oss med? I dette foredraget får du både inspirasjon og råd om hvordan du kan fremme arbeidsglede og holde motivasjonen oppe hos deg selv og dine kollegaer.

Arbeid under press: Hvordan jobbe effektivt og bevare overskuddet?

Foredraget fokuserer på hvordan vi kan lære oss å jobbe effektivt og bevare overskudd. Tema som belyses er stress, stresshåndtering, og fokuserer på hvordan du kan mestre utfordringer på en effektiv måte samtidig som du har overskudd og balanse mellom jobb og fritid. Lær mer om hva som er arbeidsgivers ansvar og hvilket ansvar den enkelte har for å jobbe effektivt under krevende omstendigheter Foredraget kombinerer psykologisk kunnskap med eksempler fra arbeidslivet og med en god dose humor!

Sykefraværsoppfølging: Når livet blir for mye å takle - gode verktøy til den vanskelige samtalen

Hvordan kan du som leder bli bedre på å møte ansatte som sliter, slik at både du, bedriften og den ansatte kommer best mulig ut av en krevende situasjon? Foredraget fokuserer på hva vi vet fra forskning, hva virker av kommunikasjon, hvordan skaper du den viktige samtalen? Hva gjør de gode lederne? Case blir brukt til å belyse tema på en verdifull måte.

Webinar: Hvordan lykkes med omstilling? Bygg mentale muskler, skap robusthet og motstandskraft

2020 har vært krevende år. Men hva kjennetegner de som lykkes med endring? Resiliens er svaret og fokus i dette foredraget. Lær hvordan du kan bygge mentale muskler og robusthet hos deg selv og dine kollegaer. Mentale muskler bygges av tilhørighet, sunn tankegang, velvære og mening. Robusthet kan trenes og bygges best i krevende tider. Målet med foredraget er å gi kunnskap om hvordan du kan lykkes med omstilling og skape optimisme: Vi skal komme oss igjennom krevende tider, sammen!

Ledelse i usikre tider

Det nye arbeidslivet vil kreve omstilling og endring. Hvordan skal bedriften og de ansatte skape gode og sunne omstillingsprosesser? Dette foredraget ble første gang presentert i forbindelse med et oppdrag der en bedrift ønsket å forberede tillitsvalgte, verneombud og ledere om forestående omstilling og endringsprosess. Foredraget tematiserer omstilling og belyser hvorfor over 50% av bedriftene som er i omstilling ikke når sine mål etter endt omstilling. I dette foredraget avslører Berge suksessfaktorer for en vellykket omstillingsprosess. Et foredrag som har mottatt meget gode tilbakemeldinger.

Kurs med Jan-Martin Berge

Lederkurs: Hvordan fremme økt indre motivasjon hos våre ansatte?

Økt læring gir varig endring av atferd Læringsmål: *Skape økt bevissthet og kunnskap om indre motivasjon *Lære hvordan man som leder fremmer indre motivasjon hos seg selv og sine kollegaer. *Øke rollebevissthet hos ledere som igjen kan ta større ansvar for å stimulere og fremme indre motivasjon *Etablere sterk kultur hvor man fremmer og stimulerer til indre motivasjon *Gi deltakerne konkrete innspill og verktøy de kan bruke etter samlingen.

Sykefravær: Når livet blir for mye å takle -gode verktøy til den vanskelige samtalen

Når livet byr på for mange utfordringer for 24-timersmennesket, blir ofte resultatet en sykmelding fra jobben. Hvordan kan ledere bli bedre på å møte ansatte som sliter, slik at både bedriften og den ansatte kommer best mulig ut av en krevende situasjon? Stikkord: *Oppdatert forskning – hva har vi lært? *kommunikasjonsstrategier *Samtaleteknikk: Hvordan gjør du det? *Case: Hva gjør ledere som lykkes? https://www.facebook.com/Psykologberge

Arbeidsglede når du jobber under press

Kurset fokuserer på hvordan vi kan bevare arbeidsgleden i tider endring og press. Hvordan skape arbeidsglede og hvordan bli bedre til å håndtere stress er kursets hovedtema. På kurset lærer du mer om hva stress er, hva kjennetegner negativt stress og finns positivt stress? Kurset har som målsetting at deltagerne skal få verktøy; teknikker og strategier, de selv kan bruke i eget liv og arbeidshverdag. Kurset har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra hele deltakere over hele landet.

Talerlisten mener

Jan-Martin Berge engasjerer fra første stund. Hans foredrag byr på en unik kombinasjon av humor og forskning, til stor glede for publikum. Han er en dyktig og underholdende foredragsholder - og gjennom gode og illustrerende eksempler inspirerer han til økt arbeidsglede. Balansen mellom det alvorlige og det morsomme gjør inntrykk, og det er fare for høy gjenkjennelsesfaktor!

Jan-Martin Berge har 130 vurderinger

Torill Anita Segtnan

22. oktober 2019

Førde Kommune

6

Kombinasjonen av humor og alvor, og bruken av små avbrekk med diskusjonar var veldig god utpå ettermiddagen. Mykje av det du hadde med av informasjon kjent stoff ut frå dei førelesningane eg har vore med på i høve personalpsykologi. Det var likevel interessant å få inn fleire vinklingar på stoffet. Innhaldet vart framstilt tydeleg og på ein lettfatta måte. Eg kjem gjerne igjen på nye foredrag om det passar sånn!

Are Bertheussen

21. oktober 2019

Worley Origo Process

4

Bra foredrag om arbeidsglede under press i regi av Tekna. Avbalansert foredragsholder som evnet å holde oppmerksomheten til kursdeltakerne gjennom 3 økter.

Distrikskontorleder Ellen Hauge

16. oktober 2019

Tekna, Vestlandet

6

Jan-Martin Berge har i løpet av de siste årene holdt flere motiverende og inspirerende foredrag om «arbeidsglede når du jobber under press» for Tekna medlemmer i Hordaland og Sogn og Fjordane. Alle tilbakemeldinger er veldig positive og mange spør om flere foredrag med Jan-Martin. Hans foredrag er en blanding og alvor og humor. Han har mye kunnskap og er en veldig god formidler. Vi ønsker å høre mer av Jan-Martin og anbefaler alle andre til å invitere han til å holde foredrag.

Arne Lorvik

30. september 2019

Møller Logistikk

5

Jan-Martin Berge holdt foredrag på vår ansatte-samling på Tanumstrand i september 2019. Tema var bedriftskultur og arbeidsglede. Vi hadde en god dialog i forkant, og Jan-Martin leverte et innholdsrikt foredrag tilpasset vår hverdag der han kombinerte fag og humor på en meget god måte. Tilbakemeldingene fra de ansatte etterpå var at dette var veldig bra med gode poenger til ettertanke og refleksjon.

Tore Nordstrand Uggedal

20. september 2019

Fagdag Giske kommune

6

Tusen takk for et veldig morsomt, engasjerende, inspirerende og ikke minst viktig foredrag for oss som jobber i helsevesenet. Mange ble også sikkert introdusert for et nytt viktig begrep, Compassion fatigue. Dette er sikkert noe mange i helsevesenet kan kjenne seg igjen i. Du fanget alle 300 i salen fra første sekund. Og det er ikke ofte en foredragsholder får applaus til pausen mellom øktene.

Hilde

24. juni 2019

Forsvaret

6

Veldig bra, begge øktene med Jan-Martin. Godt faglig innhold og nytteverdi. Undervisning med kombinasjon av fakta, humor, dialog, forelesning og aktivisering av publikum er meget bra!
Hilde, Forsvaret

Hilde Zwaig Kolstad

21. juni 2019

Senter for digitalt liv Norge

6

Jan Martin Berges foredrag om mental helse og stressmestring på Senter for digitalt liv sin forskerskolekonferanse var en stor suksess! Han presenterer sin brede kunnskap på en svært engasjerende måte, med mye humor omhyggelig fordelt. Noe av hans åpenbare styrke ligger i at han både har god kunnskap og oversikt over fagfeltet og relevant forskning, samtidig som han har lang erfaring fra klinisk praksis. Til tider kan det virke som han har en utømmelig sekk med eksempler, som han plukker fra, og bruker ‘spot on’ til å underbygge det han snakker om, og til å belyse poengene fra ulike vinkler. De yngre forskerne i publikum hos oss fikk to meget interessante, engasjerende, nyttige, og også underholdende, foredrag – alt på engelsk. Tusen takk for ditt engasjerende bidrag!

Nina Trapness

15. juni 2019

Stendi

6

Tusen takk for ditt inspirerende foredrag med en fantastisk blanding av humor og alvor. Mange fornøyde beredskapshjem og familiehjem reiste hjem fra årets sommersamling😃

Liv Eggset Falkenberg

13. juni 2019

Conference of Digital Life Norway Research School

6

Tusen takk for bidraget ditt på konferansen vår, du fikk virkelig udelt positiv respons! Det er åpenbart at det er et (altfor) stort behov for dette hos yngre forskere. Jeg skal sørge for at presentasjonene dine blir distribuert, og be om at de gir deg tilbakemelding som du beskrev. Og det er ikke helt usannsynlig at vi kontakter deg igjen i fremtiden 😊

Marthe Lybak Greve

13. juni 2019

Statped

6

Morsom, bevisstgjørende og med faglig tyngde beskriver Jan-Martins innlegg som han hadde for 250 ledere i PP-tjenesten i Oslo. Med m gjenkjennelige eksempler gav han konkrete knagger å henge begrepet arbeidsglede på. Etter to dager med tungt faglig påfyll var det en befriende og herlig avslutning som fikk oss alle til å kroke oss av latter samtidig som vi nikket bekreftende. Anbefales!

Kristin Folge

11. juni 2019

Avdelingsdirektør kunde/marked, JM Norge AS

6

Jan-Martin holdt et engasjerende og lærerikt innlegg om arbeidsglede hos oss i JM. Han har mye kunnskap og meget god formidlingsevne. Mye humor «krydrer» foredraget og latteren satt løst både hos Jan-Martin og deltagerne. Anbefales.

Håkon Olsvik Fjukstad

5. juni 2019

Confex Norge

6

Over 110 controllere og økonomisjefer ga Jan-Martin 5,6 av 6 på Confex Norges Controllerdager. Oppdraget var å prate om arbeidsglede, motivasjon og inspirasjon i økonomihverdagen og var ment for å løfte salen og gi dem energi i en hverdag preget av tøffe målsetninger og høyt tempo. Jan-Martin stilte godt forberedt og grep oppmerksomheten i salen på godt vis. Han har vært en glede å samarbeide med – anbefales!

Mette Klungseth

3. juni 2019

Tekna Tromsø

6

Tusen takk for et godt kurs. Selv fikk jeg et godt inntrykk av deg som formidler, og det er en god metode å bruke masse bilder (ikke tekst) for å få frem budskapet. Humor slår godt an her i nord, så veldig bra med glimt i øyet 😊 Du må gjerne holde flere kurs for oss!

Kristin Nysted

28. mai 2019

Landinfo - Utlendingsforvaltningens fagenhet for landinformasjon

6

Jan-Martin Berge holdt et inspirerende og engasjert foredrag om Arbeidsglede – Motivasjon og samarbeid. Berge formidlet med humor viktige og ofte vanskelige forhold. Innspill fra møtet vi hadde i forkant med Berge, ble fulgt opp på en konstruktiv og god måte. Underveis i foredraget skapte han rom for aktiv deltakelse fra møtedeltakernes side både gjennom mulighet for kommentarer og gjennom korte gruppeoppgaver. Det ble skapt en god og positiv stemning, og vi fikk løftet blikket.

Therese Sjøen

16. mai 2019

Equinor ASA, Vedlikehold, Kårstø

6

Vi hadde som utgangspunkt å få inn et eksternt bidrag som skulle løfte oss og gi energi i en hverdag preget av tøffe målsetninger, kontinuerlig forbedring og høyt tempo. Gjennom våre forberedende samtaler klarte du å fange opp essensen til våre forventninger. Du stilte veldig godt forberedt og klarte å engasjere salen med glans. Vi likte veldig godt formen på foredraget med seriøse temaer ispedd masse humor.Vi kan med glede anbefale deg til våre kollegaer. Med vennlig hilsen,
Equinor ASA, Vedlikehold, Kårstø
Therese Sjøen, Svein Lohne og Bjarne Lier

Liv Toril Pettersen

25. april 2019

Meløy Næringforum

6

Takk for et artig, engasjerende og inspirerende foredrag under Meløyseminaret. Viktig kunnskap om arbeidsglede og motivasjon ble formidlet på en humoristisk måte og latteren satt løst i salen. Vi satt igjen med god stemning og masse positiv energi etter innlegget ditt.

Jørn Eriksen

9. april 2019

Bærum Kommune

6

Takk for et fantastisk foredrag i på Trivselsseminaret! Fy søren så dyktig du er! Når man får kunnskapen ut på den måten du gjorde, er det rett og slett en fornøyelse 🙂

Kjartan Eide

3. april 2019

Daglig leder og gründer av Trivselsleder

6

Over 300 lærere, inspektører og rektorer ga Jan-Martin 5,4 av 6 på årets Trivselsseminar på Lillestrøm. Det sier sitt! Han leverte et relevant, engasjerende, innholdsrikt og morsomt foredrag. Du skal være rimelig sur for å ønske deg mer 🙂

Ingvild Sommerfelt

3. april 2019

AstraZeneca

6

Latter-humor-fakta-gode eksempler fra arbeidslivet-klart budskap-viktig take home message. Jan-Martin leverer! Han gjør dette på en balansert og dyktig måte. Publikum skratter, og det er god energi fra start til slutt. Jeg kan absolutt anbefale dette foredraget.

Mette Klungseth

26. mars 2019

Distriktskontorleder Tekna Tromsø

6

Vi fikk et godt inntrykk av deg som formidler, og det er en god metode å bruke masse bilder (ikke tekst) for å få frem budskapet. Humor slår godt an her i nord, så veldig bra med glimt i øyet 😊 Du må gjerne holde flere kurs for oss.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS