Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Jan-Martin Berge

Årets foredragsholder 2019 Psykolog Berge

Send forespørsel Hjelp meg

Om Jan-Martin Berge

Jan-Martin er motiverende og inspirerer med sine foredrag om arbeidsglede, psykisk helse, stressmestring og motivasjon. Han er spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitiv terapi, med utdannelse fra Universitetet i Bergen og hovedpraksis fra San Francisco. «PsykologBerge» har lang erfaring med psykoterapi, undervisning, ledelsesutvikling og veiledning. Til daglig har Jan-Martin ansvaret for psykologtjenestene hos Aker Care. Han har lenge interessert seg spesielt for arbeidslivet, menneskene i organisasjoner og hvordan godt samarbeid skapes. Jan-Martin ble kåret til «Årets Taler» på Talerlisten i 2019. «PsykologBerge» er hyppig brukt innen TV og Radio i både NRK og TV2. I tillegg er han en anerkjent fagformidler med flere faglige publiseringer. Jan-Martin holder foredrag på både norsk og engelsk og foredragene hans er kjent som «Akademisk stand-up». Hans mest populære foredrag er «Arbeidsglede – Hvordan skape jobbengasjement»og «Stressmestring: Hvordan skape work-life balance». Jan-Martin skreddersyr også prosesser for teamutvikling. Gjerne kombinert med foredrag. Priser avtales i dialog med oppdragsgiver og vi finner gode løsninger.

Foredrag med Jan-Martin Berge

Arbeidsglede og motivasjon i usikre tider (også tilgjengelig som webinar)

2020 et krevende og annerledes år. Mange bedrifter og ansatte er usikre på fremtiden. • Hvordan kan vi bevare arbeidsgleden i krevende tider? • Hvordan holder vi vår egen og andres motivasjon oppe? • Hva kan du som leder gjøre? • Hva kan du som kollega gjøre? Og hva kan psykologien hjelpe oss med? I dette foredraget får du både inspirasjon og råd om hvordan du kan fremme arbeidsglede og holde motivasjonen oppe hos deg selv og dine kollegaer.

Arbeid under press: Hvordan jobbe effektivt og bevare overskuddet?

Foredraget fokuserer på hvordan vi kan lære oss å jobbe effektivt og bevare overskudd. Tema som belyses er stress, stresshåndtering, og fokuserer på hvordan du kan mestre utfordringer på en effektiv måte samtidig som du har overskudd og balanse mellom jobb og fritid. Lær mer om hva som er arbeidsgivers ansvar og hvilket ansvar den enkelte har for å jobbe effektivt under krevende omstendigheter Foredraget kombinerer psykologisk kunnskap med eksempler fra arbeidslivet og med en god dose humor!

Sykefraværsoppfølging: Når livet blir for mye å takle - gode verktøy til den vanskelige samtalen

Hvordan kan du som leder bli bedre på å møte ansatte som sliter, slik at både du, bedriften og den ansatte kommer best mulig ut av en krevende situasjon? Foredraget fokuserer på hva vi vet fra forskning, hva virker av kommunikasjon, hvordan skaper du den viktige samtalen? Hva gjør de gode lederne? Case blir brukt til å belyse tema på en verdifull måte.

Webinar: Hvordan lykkes med omstilling? Bygg mentale muskler, skap robusthet og motstandskraft

2020 har vært krevende år. Men hva kjennetegner de som lykkes med endring? Resiliens er svaret og fokus i dette foredraget. Lær hvordan du kan bygge mentale muskler og robusthet hos deg selv og dine kollegaer. Mentale muskler bygges av tilhørighet, sunn tankegang, velvære og mening. Robusthet kan trenes og bygges best i krevende tider. Målet med foredraget er å gi kunnskap om hvordan du kan lykkes med omstilling og skape optimisme: Vi skal komme oss igjennom krevende tider, sammen!

Ledelse i usikre tider

Det nye arbeidslivet vil kreve omstilling og endring. Hvordan skal bedriften og de ansatte skape gode og sunne omstillingsprosesser? Dette foredraget ble første gang presentert i forbindelse med et oppdrag der en bedrift ønsket å forberede tillitsvalgte, verneombud og ledere om forestående omstilling og endringsprosess. Foredraget tematiserer omstilling og belyser hvorfor over 50% av bedriftene som er i omstilling ikke når sine mål etter endt omstilling. I dette foredraget avslører Berge suksessfaktorer for en vellykket omstillingsprosess. Et foredrag som har mottatt meget gode tilbakemeldinger.

Kurs med Jan-Martin Berge

Lederkurs: Hvordan fremme økt indre motivasjon hos våre ansatte?

Økt læring gir varig endring av atferd Læringsmål: *Skape økt bevissthet og kunnskap om indre motivasjon *Lære hvordan man som leder fremmer indre motivasjon hos seg selv og sine kollegaer. *Øke rollebevissthet hos ledere som igjen kan ta større ansvar for å stimulere og fremme indre motivasjon *Etablere sterk kultur hvor man fremmer og stimulerer til indre motivasjon *Gi deltakerne konkrete innspill og verktøy de kan bruke etter samlingen.

Sykefravær: Når livet blir for mye å takle -gode verktøy til den vanskelige samtalen

Når livet byr på for mange utfordringer for 24-timersmennesket, blir ofte resultatet en sykmelding fra jobben. Hvordan kan ledere bli bedre på å møte ansatte som sliter, slik at både bedriften og den ansatte kommer best mulig ut av en krevende situasjon? Stikkord: *Oppdatert forskning – hva har vi lært? *kommunikasjonsstrategier *Samtaleteknikk: Hvordan gjør du det? *Case: Hva gjør ledere som lykkes? https://www.facebook.com/Psykologberge

Arbeidsglede når du jobber under press

Kurset fokuserer på hvordan vi kan bevare arbeidsgleden i tider endring og press. Hvordan skape arbeidsglede og hvordan bli bedre til å håndtere stress er kursets hovedtema. På kurset lærer du mer om hva stress er, hva kjennetegner negativt stress og finns positivt stress? Kurset har som målsetting at deltagerne skal få verktøy; teknikker og strategier, de selv kan bruke i eget liv og arbeidshverdag. Kurset har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra hele deltakere over hele landet.

Talerlisten mener

Jan-Martin Berge engasjerer fra første stund. Hans foredrag byr på en unik kombinasjon av humor og forskning, til stor glede for publikum. Han er en dyktig og underholdende foredragsholder - og gjennom gode og illustrerende eksempler inspirerer han til økt arbeidsglede. Balansen mellom det alvorlige og det morsomme gjør inntrykk, og det er fare for høy gjenkjennelsesfaktor!

Jan-Martin Berge har 138 vurderinger

Ole-Jørgen Torp

10. desember 2019

NMBU - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

6

Vi var så heldige å få Jan-Martin til å holde foredrag for vår avdeling om arbeidsglede og hvordan vi som kollegium kan støtte hverandre på jobb. Jan-Martin er engasjerende, inspirerende og morsom foredragsholder som fikk veldig god kontakt med oss som hørte på. Eksemplene og erfaringene han brukte i foredraget, var godt tilpasset vårt behov og passet veldig bra inn i opplegget vårt for resten av dagen. Jan-Martin kick-startet en flott seminardag og deltakerne var veldig fornøyd i etterkant. Praten gikk videre utover dagen om arbeidsglede og om at vi var vitaminer for hverandre i hverdagen, så Jan-Martin gjorde inntrykk på flere. Lykke til videre og jeg kan anbefale Jan-Martin på det sterkeste.

Vildgun Jakobsen

5. desember 2019

Oslo kommune V/Bydel Nordstrand

6

Jeg har vært så heldig å høre Jan Martin Berge tidligere. Dermed ble han et klart førstevalg da vi skulle arrangere Medarbeiderkveld for ansatte i Bydel Nordstrand. Ved bruk av humor, forskning og egen kompetanse har Berge en unik evne til å formidle. Det formidles alvorlige tema med snert av humor. Det presenteres visuelle verktøy til bruk i arbeidslivet på en måte som alle forstår. Berge var dyktig i å få kontakt med sitt publikum, ca 400 personer. Anbefaler Berge på det varmeste

Therese Udin

5. desember 2019

TosLab AS

5.5

Nyttig og lærerikt kurs med Jan-Martin Berge i Tromsø om stresshåndtering. Anbefales!

Mary Le

3. desember 2019

Student UiT

6

Kan anbefale å gå på kurs med Jan-Martin Berge – hyggelig, engasjerende og morsom. Takk for nyttig kurs om stressmestring for Tekna i Tromsø!

Åse Ervik

2. desember 2019

Multiconsult

6

Morsomt og engasjerende foredrag om stressmestring i regi av Tekna Tromsø. Gode og enkle verktøy å ta med seg i forhold til søvnvansker relatert til stress.

Thomas Alexandersen

1. desember 2019

DKC Norway AS

6

Jeg har vært til mange gode kick off`s og foredrag, men Jan-Martin utmerket seg med nye innfallsvinkler og inspirerende tvister. Han er en usedvanlig humoristisk og kunnskapsrik foredragsholder, og er en inspirator av rang. Anbefales!

Trygve André Hagen Strømsnes

28. november 2019

Student UiT

6

Meget god foredragsholder. Likte hans kurs i stressmestring.

Anne Strand

22. november 2019

Nav Nesodden

5

Foredraget om arbeidsglede var en vitamininnsprøyting midt i vår omorganiseringsprosess. Jan-Martin Berge er en inspirerende og morsom foredragsholder. Samtidig presenterer han mye interessant forskning om arbeidsmiljø og ledelse. Og også om hva som er viktig for oss menige ansatte og ikke minst om hvordan vi kan støtte hverandre og skape ett bedre arbeidsmiljø.

Hektor Hovgaard

22. november 2019

Kristiansund kommune

6

Fikk gleden av å delta på foredrag med Jan Martin, min kulling på psykologstudiet i Bergen, den 21. November i Kristiansund. Han er flink til å formide fagkunnskap på en lettfattelig og god måte med mye humor, og med god kontakt med salen. 3×45 min gikk fort! Viktig budskap han formidler ift hvordan håndtere stressbelastninger, som jeg håper når ut til mange.

Inge Ekker Bartnes

21. november 2019

Wiersholm advokatfirma AS

6

Vi i Wiersholm har engasjert Jan-Martin til å komme med råd/innspill mv i forbindelse med vårt interne lederutviklingsprogram. Jan-Martin overbeviser, og med sine fag- og generelle kunnskaper i kombinasjon med stor begeistring og lun humor er dette en stor suksess. Jan-Martin har videre holdt innlegg / foredrag for oss i flere ulike forum, hvor han bl.a. har satt ord på taus kunnskap i forbindelse med ledelse og kommunikasjon. Alt dette har vært, og er, veldig inspirerende for oss. Vi ser frem til et videre samarbeide.

Elife Gøkce

20. november 2019

Sweco Norge

6

Jan-Martin har nå vært fast innslag på Nyansattsamlingene de fire gangene vi har kjørt det i 2019, noe som innebærer at han har holdt foredraget «Ny i Sweco: arbeidsglede for deg og dine kollegaer» for over 250 av våre nyansatte. Jan-Martin oppnår utrolig gode tilbakemeldinger i evalueringen, og vi kommer til å la han fortsette å spre veldokumentert informasjon om hvordan man skaper arbeidsglede som nyansatt også fremover. Utdrag fra evalueringen av gårsdagens Nyansattsamling: «Fantastisk foredrag. Jeg har vært i arbeidslivet i over 20 år, både som ansatt og leder, og det foredraget ville jeg hatt stor nytte av for mange år siden. Presist og fullt av aha-opplevelser. God energi og vel gjennomført som avslutning på en lang dag.», «Jan Martin burde reist rundt og hatt foredrag på de forskjellige avdelingene også for de som har jobbet her lenge samt ledere, dette var veldig bra og nyttig for alle tror jeg.»

Alf Ynnesdal-Jetmundsen

13. november 2019

Bergen Kommune

6

Jeg deltok på seminar Inkludering seminar i regi av NAV i Bergen. Veldig spennende og interessant foredrag av Berge. Han har en fin og underholdende måte å engasjere publikum på tema som det ikke snakkes så mye om, ispedd masse humor og gode poeng. Mine beste anbefalinger!

Ina Grepperud

6. november 2019

Stiftelsen CatoSenteret

6

Jan-Martin holdt foredrag for våre ansatte på et seminar om arbeidsmiljø, og fikk veldig god mottakelse der. Det var involverende, morsomt og forskningsbasert – akkurat det vi ønsket oss.

Dana Konings

3. november 2019

Nav

6

Jan-Martin Berge skreddersydde et foredrag om viktigheten av inkluderingsarbeid for sysselsetting av mennesker utenfor arbeidslivet, etter oppdrag fra NAV Bergen Sør. Dette resulterte i en faglig fremstilling, preget av humor og gode eksempler fra virkeligheten. Vi som deltok fikk verktøy til hvordan vi kunne tenke rundt inkludering og hvordan vi kan støtte andre mennesker, og være «vitaminer for hverandre». Anbefaler alle som vil ha psykologfaglig påfyll å delta på foredrag med Psykolog Berge – for underholdning med viktige temaer.

Leif Gabriel Kapstad

1. november 2019

Tekna Sogn og Fjordane

5

Vi hadde kurs i Arbeidsglede under press. Ein kombinasjon av å vere undeholdande og kunnskapsrikt foredrag. Får og med deg eit par tips som kan vere greie å ha med seg i kvardagen når arbeidspresset vert høgt.

Mark Ackers

31. oktober 2019

Spirit Energy

6

Veldig bra foredrag om Arbeidsglede under press, holdt i Stavanger. Veldig nyttig innhold formidlet på et bra måte. Har allerede anbefalt dette kurset til kolleger.

Britt Mari Holm

28. oktober 2019

CatoSenteret

6

Vi hadde gleden av å ha Jan-Martin som foredragsholder under vårt seminar i Strømstad sist helg. Tilbakemeldingene fra 80 kollegaer har vært helt fantastisk. De melder tilbake at foredraget var engasjerende og lærerikt. Det var passe spekket med humor og fag. Vi er veldig fornøyd med foredragsholder og anbefaler han på det sterkeste.

Gunvor Røssland Landro

28. oktober 2019

Universitetet i Bergen

5.5

Jeg opplevde at det var ett engasjerende foredrag og mye interessant for meg som arbeider med ansatte i arbeidshverdagen. Det at du gir små og enkle verktøy med er svært bra! Mange ledere må høre mer på deg Jan-Martin! Ledere må tørre å gi muligheten til sine ansatte og å få motiverte arbeidstakere i avklarte rolle. Kjekt med humor i foredraget – jeg tror vi alle trenger å ha mer humor i hverdagen! 🙂 Ser frem til å høre mer på podcaster med deg og flere foredrag! Ønsker deg gode arbeidsdager Jan-Martin! 🙂

Eldfrid Hognestad

28. oktober 2019

Equinor

6

Veldig bra og engasjerende foredrag, Arbeidsglede under press, i regi av Tekna Stavanger avdeling. Kjempebra formidling med høy kompetanse og engasjement, og du ga oss mange gode verktøy å ta med tilbake til hverdagen. Kan absolutt anbefale dette kurset.

Anne L Mortvedt

25. oktober 2019

NAV Os/ Midthordland

6

Jeg var så heldig å få oppleve Jan-Martin Berge i Bergen på seminar om Inkluderingsdugnaden i regi av Arbeidslivssenteret. Foredraget var inspirerende, engasjerende, lærerikt og morsomt. Måten han formidler på, balanse mellom humor og alvor situasjoner vi kjenner igjen og kan relatere oss til, er helt unikt. Kan absolutt anbefale psykoloberge.no. Håper jeg får sjansen til å være tilskuer i salen flere ganger. Mine kolleger i NAV var imponert over foredraget og måten det ble formidlet på. Hørte bare gode ord og skryt etterpå. I salen satt bl.a. arbeidsgivere, nav ansatte, andre som er interessert i inkludering i arbeidslivet m.fl. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS