Eirik Norman Hansen

Leder itch Norway, ekspert på digitalisering

Fra 35.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen holder energiske foredrag om digitalisering, kunstig intelligens og robot-teknologi. Han er CEO i itch design i Norge og har lang erfaring som rådgiver innen forretningsutvikling, digital strategi, kommunikasjon og sosiale medier, der han selv er en meget aktiv deltaker. De siste årene har Eirik vært en mye brukt foredragsholder og konferansier hvor temaer rundt betydningen av det digitale står helt sentralt. Han brenner spesielt for den makten brukerne har fått og hva dette betyr for måten vi driver forretning på. Eirik er glad i å prate og elsker å holde foredrag. Han ønsker å inspirere og engasjere de han snakker for. Eirik mener at godt foredrag skal være en god, balansert blanding av underholdning og læring. Han brenner for den digitale verden og alt det spennende som skjer og hvilken effekt det har på oss mennesker, samfunnet og næringslivet. Han skreddersyr foredrag for kick-offs og lanseringer, og stiller gjerne som moderator eller konferansier.

Foredrag

Bra er ikke godt nok, vi må bli besatt av kundeopplevelse

Kunden er i dag i førersetet og bestemmer i grunnen det meste. Deres forventinger kan føles både urimelige og urettferdige, men som kunder så sammenligner vi det meste med den beste opplevelsen vi har hatt tidligere - uavhengig av hvem vi har hatt den hos. Undersøkelser viser at det er slaget om den beste kundeopplevelsen som er viktig, og her skal du få en inspirerende dose med hvorfor, hva og hvordan.

Vi må ønske lyktestolpen velkommen til internett

Alt skal på nett, også lyktestolper. Tingenes internett er en realitet og mulighetene er så mange at det er vanskelig å forestille seg. Dette foredraget gir et morsomt og inspirerende innblikk i hva som skjer og hva det kan bety for oss.

Ingen bryr seg om teknologi

Teknologi og prat om den har en tendens til å ta litt over. Realiteten er at de aller aller fleste av oss er ikke så forferdelig opptatt av teknologien i seg selv. Veldig ofte tenker vi ikke over hvor mye teknologi som er involvert i selv ganske enkel dagligdagse ting, men vi forventer bare at det er sånn og at det virker. For det vi er mest av alt opptatt av er at alt bare skal virke alltid og hele tiden. Dette stiller egentlige vanvittige krav til bedrifter og organisasjoner.

Skreddersydd foredrag

Jeg lager også foredrag tilpasset din bedrift. Det blir naturligvis med utgangspunkt i min kompetanse og erfaring, men etter snart 20 år som leder i byråer som først og fremst har holdt til i den digitale verden har jeg et ok utgangspunkt. Humor og alvor i skjønn forening, levert med stor grad av iver og entusiasme.

Konferansier oppdrag

Jeg har mange ganger ledet både større og mindre konferanser. Her må vi bli enig om hva som er riktig for akkurat din konferanse. Jeg har flere ganger innledet med et kort foredrag som legger et bakteppe for dagen. Der etter gjelder det å skape en god fremdrift og ikke minst å hjelpe foredragsholderne til å lever så bra som de bare måtte kunne.

Talerlisten mener

Eirik Norman Hansen er en av Talerlistens mest populære foredragsholdere. Årsaken er at han evner å formidle kunnskap om teknologi på en enkel, engasjerende og personlig måte - med humor. Han har et høyt energinivå på scenen og er dyktig til å holde på deltakernes oppmerksomhet. Han tar også oppdrag som konferansier, og binder sammen arrangementet med teft og profesjonalitet.

Eirik Norman Hansen har 21 vurderinger

Hildegard Bøhmer

12. februar 2019

Patentstyret

6

Vi hadde gleden av å ha Eirik som konferansier og moderator for vårt arrangement «IP-dagen» i februar 2019 med ca. 100 deltakere. Dette var en bransjedag for fagfolk som arbeider med immaterielle verdier i Norge, og selv om både fagområdet og agendaen var utfordrende, loset Eirik oss trygt og profesjonelt igjennom hele programmet. – God stemning og godt driv hele veien!
Han har en ledig og humoristisk stil, men følger årvåkent med på alt som blir sagt, og fungerte ypperlig som en godt forberedt ordstyrer i panelrunden. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS