Eirik Norman Hansen

Futurist, kåret til Årets taler 2018 og har vært nominert siden

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen er futurist, teknologioptimist, og en av Norges mest etterspurte formidlere. Han har et øye for samfunnstrender og hjelper bedrifter i inn- og utland med å vokse og tilpasse seg den digitale verden. Han er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for mennesker, organisasjoner og samfunn, og hvordan utviklingen vil påvirke nettopp din bransje.

Eirik er tilknyttet Ideas Lab som Senior Researcher, underviser på Høyskolen Kristiania og forfatter av boken «Når juss møter AI». Han lever av å stå på scener og formidle, enten som foredragsholder, konferansier, eller som trener når han lærer andre å bli bedre formidlere. Han er utdannet siviløkonom med master i teknologiledelse og har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler.

Eirik er kjent for sine engasjerende foredrag om fremtiden, arbeidsliv, teknologi og digitalisering, krydret med fersk innsikt og ny inspirasjon. Alle foredrag tilpasses og skreddersys din samling.

Han har lang erfaring som konferansier, både fysisk og digitalt, og håndterer programleder-rollen og store forsamlinger med glans.

Ønsker dere å gå mer i dybden? Eirik holder også workshops og gruppeoppgaver med arbeidsmatter. Her involveres publikum til å bruke kunnskapen de har fått fra foredraget i praksis, tilpasset ønsket tema. Mattene kan brukes til å utvikle f.eks. strategiprosesser, kundereiser, forretningsmodeller, produkt- og tjenesteforbedring og idégenerering

Eirik var en av fem talere blant 650 som ble nominert til Årets taler 2021, en tittel han vant i 2018 og har vært nominert til siden, så ønsker du et foredrag med Eirik er det lurt å bestille i god tid…

Premium
Konferansier
Inspirator
Humor

Foredrag med Eirik Norman Hansen

Fremtidens arbeidsliv

De digitale løsningene har endret måten vi jobber på. Det fikk vi alle erfare under covid - vi ble sjokkdigitalisert. Har vi blitt mer eller mindre effektive siden det? Det som tidligere var et hinder for oss har nå blitt en selvfølge. Tid og sted er ikke så viktig lenger. Vi tester ting raskere enn noen gang, og vi har høyere toleranse for at det ikke er perfekte første gang. Dette skaper en sterkere strøm av nye initiativer og tanker om hvordan vi kan jobbe bedre og smartere sammen. Teknologi kommer til å være en viktig faktor når vi skal løse mange av de store utfordringene vi står overfor. Det er opp til oss å gripe de mulighetene som ligger der!

Fleksibilitet gir muligheter vi ikke hadde før!

I løpet av noen få år har vi blitt sjokkdigitalisert. Vi har lært enormt mye nytt på kort tid. Hva tar vi med oss, hva har vi mistet, hva er bra og hvordan skaper vi fremtiden sammen? De digitale mulighetene handler ikke om enten eller, men om begge deler. Aldri før har vi kunnet gjøre så mye som vi gjør nå, på så kort tid og med mulighet for alle å være med, bidra og delta. Teknologien bare så vidt startet med å vise oss mulighetene som finnes. Innen 2050 vil 80% av oss bo i, eller i tilknytning til, urbane strøk og over 90% av arbeidsoppgavene vi gjør i dag vil i større eller mindre grad være påvirket av digitalisering. Hva betyr det for deg og din arbeidsplass, hva betyr det for oss som mennesker? Dette gir oss muligheter til å maksimere de relasjonelle ressursene vi har og bygge kulturer og måter å jobbe sammen på som vi aldri har sett før. Bli med på en reise i mulighetene som ligger foran dere - de er fantastiske!

Bra er ikke godt nok, vi må bli besatt av kundeopplevelse

Kunden er i dag i førersetet og bestemmer i grunnen det meste. Deres forventinger kan føles både urimelige og urettferdige, men som kunder så sammenligner vi det meste med den beste opplevelsen vi har hatt tidligere - uavhengig av hvem vi har hatt den hos. Undersøkelser viser at det er slaget om den beste kundeopplevelsen som er viktig, og her skal du få en inspirerende dose med hvorfor, hva og hvordan. Humor og alvor i skjønn forening, levert med stor grad av iver og entusiasme.

Konferansier / Programleder

Eirik har ledet samlinger med alt fra 10-1000 deltakere. Han kan være konferansier, programleder, moderator, debattleder og ordstyrer under din samling. Han innleder gjerne dagen med et kort foredrag som skaper en felles referanseramme for dagen. Han er også kjent for sin måte å oppsummere dagen på helt til slutt, med et kort foredrag om hva deltakerne har vært igjennom. Eirik liker å være med tidlig i planleggingen, og spiller alltid foredragsholderne gode, slik at de kan leverer som best på scenen.

Gruppeoppgaver / Arbeidsmatter

Eirik holder også workshops med arbeidsmatter. Dette er gruppeoppgaver som tilpasses din virksomhet og ønsket tema. Mattene er et flott verktøy som kan brukes til å utvikle f.eks. strategiprosesser, kundereiser, forretningsmodeller, produkt- og tjenesteforbedring og idégenerering. Arbeidsmattene designes som en felles prosess og målet er at gruppene bruker kunnskapen de har fått fra foredraget i praksis. Vi starter med å tenke bredt, før det snevres inn med deloppgaver, og til slutt beskriver vi en løsning eller lager en skisse på en løsning for videre fremdrift. Gruppeoppgavenen egner seg godt fra 30 - 60 minutter, og gruppene bør være på mellom 5 og 10 personer. Arbeisamattene trykkes på A0 eller A1 ark, og Eirik kan bistå med å skaffe materialet. Arbeidsmattene utarbeides i samråd med arrangør, slik at innholdet er relevant til samlingen som arrangeres. Oppgavene kan enkelt gjennomføres med grupper på flere hundre personer, men da forutsettes det at gruppene er delt inn på forhånd og at deltakerne sitter på gruppebord. Ta kontakt for mer info.

Talerlisten mener

Eirik Norman Hansen er en av Norges mest populære foredragsholdere og konferansierer. Eirik leverer med mye engasjement og energi, som gjør det enkelt og morsomt å følge med. Han evner å formidle kunnskap om fremtiden og teknologi på en enkel, engasjerende og personlig måte - med humor. Eirik har vært programleder under små og store samlinger, og binder alltid sammen arrangementet med teft, glimt i øyet og profesjonalitet.

Eirik Norman Hansen har 49 vurderinger

Kristin Haug

23. juni 2022

Tekna

6

Eirik leverte strålende som konferansier under Kundeservicedagene til Tekna.Han fikk 5,7 av 6 mulige på evaluering av programleder-rollen, omtrent full score fra alle. Utrolig bra! Her er noen av kommentarer vi har fått: «Veldig inspirerende og dyktig programleder». «Stilte meget gode spørsmål, var morsom». «Ekstra fornøyd med at han i tillegg til å ta oss gjennom programmet på en kyndig og morsom måte, også tilførte litt faglig stoff selv også».«Bra med energi og kunnskap!». «Super programleder som er oppdatert og som har mange gode spørsmål til foredragsholderne underveis». «Flink fyr». «Folkelig og stilte gode spørsmål». «Behagelig fremtoning og flyt». «Sydde sammen programmet på en profesjonell måte – med akkurat passe kombinasjon av humor og alvor».

Oskar Aas

2. juni 2022

Coop Norge SA

6

Engasjerende foredragsholder med god kunnskap og som klarer å fange salen. Eirik har god tilstedeværelse på scenen, og har mye energi som smitter over på publikum. Flott innlegg, og vi bruker han gjerne igjen på fremtidige samlinger.

Per-Tore Støen

6. mai 2022

Trondheim eiendom

6

Eirik Norman Hansen snakket til over 600 personer sammenhengende i 60 min. Ikke et eneste dødpunkt og han målbandt sitt publikum gjennom sitt smittende engasjement. «Vi ønsket det skulle vare lengere»…..var det flere som uttalte i etterkant. Vi har allerede booket Eirik på ny i en annen sammenheng, og vet at det kommer til å bli en suksess.

Malin Ø. Andersen

22. april 2022

Trondheim Markedsforening

6

Vi booket Eirik som en av foredragsholderne på Markedskonferansen 2022. Eirik har stor tilstedeværelse på scenen og er veldig entusiastisk om det han prater om, noe som gjorde at han klarte å engasjere og få med seg publikum hele veien. Eirik fikk veldig gode tilbakemeldinger og høy score fra publikum.
Foredraget var morsomt og engasjerende, og en fantastisk start på dagen med latter, energi og kule gadgets 🙂

Eirik er energisk og supertrivelig, og han skapte god stemning og god energi gjennom hele dagen, både på og av scenen. Anbefales ! 🙂

Lea Evje

22. mars 2022

Norsk Tipping

6

Erik leverte et meget spennende og inspirerende foredrag for oss. Han er både engasjerende å høre på og byr på gode faglige poenger. Samlet sett var vi svært fornøyd og kan varmt anbefal Eirik videre.

Jorunn Kjærgård

18. mars 2022

Peak Group

6

Foredraget til Eirik var interessant og fengende, og han er en engasjert foreleser. Kombinasjonen med foredrag og gruppeoppgaver var også veldig bra. På den tiden vi hadde med Eirik er det ikke noe jeg kan se skulle vært gjort annerledes.

Tone E Jakobsen

17. november 2021

momentum as

Eirik leverte en meget bra presentasjon for vår kunde. Må rose ham for å komme før for å plukke opp elementer fra foredragene i forkant som han elegant tok med videre i sitt eget foredrag. Veldig fornøyde, og enda viktigere, det er kunden også 🙂

Bjørn Thomas Nygaard

16. november 2021

EY

6

Eirik var veldig flink og vi er veldig fornøyde med hans opptreden i forbindelse med regionsfinalen på EY Entrepreneur of the Year. Han var enkel og samarbeide med og gjorde mer enn vi kunne forvente når vi opplevde litt tekniske utfordringer. Reaksjonene rundt bordet og fra de andre i lokalet var også utelukkende positive. Kommer høyt anbefalt fra oss som en underholdende, informativ og relevant foredragsholder/konfransier. 6/6.

Monica Elin Mohr Gjesdahl

25. oktober 2021

Opplevelsesfestivalen i Møre og Romsdal

6

Eirik Norman Hansen leverte over forventning. Han tok seg god tid i forkant av leveransen for å bli kjent med oppdragsgiver og behov. Under arrangementet var han en mester til å sy sammen programmet og skape interessante øyeblikk. Eirik Norman Hansen er kunnskapsrik, fengende og godt forberedt. Vi anbefaler Eirik Norman Hansen på det varmeste, både som konferansier og foredragsholder.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS