Eirik Norman Hansen

Ekspert på digitalisering og teknologi

Fra 37.500,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen er en ekte og oppriktig teknologioptimist. Han holder energiske og inspirerende foredrag om digitalisering, teknologi, kunstig intelligens og roboter. Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer og hva dette vil bety for nettop din bransje. Han har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler, og har gjennom hele sin karriere jobbet med og for digitalisering og endring. Eirik er glad i å prate og elsker å holde foredrag. Han inspirerer og engasjerer sitt publikum. Han mener at godt foredrag skal være en fin og balansert blanding av underholdning og læring. Eirik kan skreddersy et foredrag til din virksomhet. Det blir naturligvis med utgangspunkt i hans kompetanse og erfaring, men etter snart 20 år som leder i byråer som først og fremst har holdt til i den digitale verden har han et «ok» utgangspunkt. Han tilpasser foredrag for kick-offs og lanseringer, og stiller gjerne som moderator eller konferansier. Eirik ble kåret til ”Årets taler 2018” blant nesten 600 foredragsholdere på Talerlisten, så ønsker du et foredrag med Eirik er det lurt å bestille i god tid…

Foredrag med Eirik Norman Hansen

Fremtidens arbeidsplass

Etter korona ble mange av oss tvunget til å jobbe hjemmefra, og ordet «hjemmekontor» har fått en annen betydning enn før. Hva innebærer dette? Har vi blitt mer eller mindre effektive? I dag kan de fleste ha videomøter uten problemer. Slik var det ikke nødvendigvis i mars. Det som tidligere var et hinder for oss har nå blitt en selvfølge. De digitale løsningene har endret måten vi jobber på. Tid og sted er ikke så viktig lenger. Vi tester ting raskere enn noen gang, og vi har høyere toleranse for at det ikke er perfekte første gang. Dette skaper en sterkere strøm av nye initiativer og tanker om hvordan vi kan jobbe bedre og smartere sammen. Teknologi kommer til å være en viktig faktor når vi skal løse mange av de store utfordringene vi står overfor. Det er opp til oss å gripe de mulighetene som ligger der!

Hvordan vi bruker teknologi - under og etter korona...

Teknologi utvikler seg i et rasende tempo og det kommer stadig nye ting vi må forholde oss til. Hva betyr dette for din bransje eller din hverdag? Og hva betyr det nå som vi alle har blitt mer digitale i koronapandemien? Jeg tilpasser og lager foredrag spesielt for oppdragsgivere hvor vi ser på hva som skjer og hva det betyr for den bransjen oppdragsgiveren befinner seg i.

Bra er ikke godt nok, vi må bli besatt av kundeopplevelse

Kunden er i dag i førersetet og bestemmer i grunnen det meste. Deres forventinger kan føles både urimelige og urettferdige, men som kunder så sammenligner vi det meste med den beste opplevelsen vi har hatt tidligere - uavhengig av hvem vi har hatt den hos. Undersøkelser viser at det er slaget om den beste kundeopplevelsen som er viktig, og her skal du få en inspirerende dose med hvorfor, hva og hvordan. Humor og alvor i skjønn forening, levert med stor grad av iver og entusiasme.

TEMA: Teknologi og mennesker - Ingen bryr seg om teknologi

Teknologi og prat om den har en tendens til å ta litt over. Realiteten er at de aller aller fleste av oss er ikke så forferdelig opptatt av teknologien i seg selv. Veldig ofte tenker vi ikke over hvor mye teknologi som er involvert i selv ganske enkel dagligdagse ting, men vi forventer bare at det er sånn og at det virker. For det vi er mest av alt opptatt av er at alt bare skal virke alltid og hele tiden. Dette stiller egentlige vanvittige krav til bedrifter og organisasjoner.

Konferansieroppdrag

Jeg har mange ganger ledet både større og mindre konferanser. Her må vi bli enig om hva som er riktig for akkurat din konferanse. Jeg har flere ganger innledet med et kort foredrag som legger et bakteppe for dagen. Der etter gjelder det å skape en god fremdrift og ikke minst å hjelpe foredragsholderne til å lever så bra som de bare måtte kunne.

Talerlisten mener

Eirik Norman Hansen er en av Talerlistens mest populære foredragsholdere. Årsaken er at han evner å formidle kunnskap om teknologi på en enkel, engasjerende og personlig måte - med humor. Han har et høyt energinivå på scenen og er dyktig til å holde på deltakernes oppmerksomhet. Han tar også oppdrag som konferansier, og binder sammen arrangementet med teft og profesjonalitet.

Eirik Norman Hansen har 43 vurderinger

Tone E Jakobsen

17. november 2021

momentum as

Eirik leverte en meget bra presentasjon for vår kunde. Må rose ham for å komme før for å plukke opp elementer fra foredragene i forkant som han elegant tok med videre i sitt eget foredrag. Veldig fornøyde, og enda viktigere, det er kunden også 🙂

Bjørn Thomas Nygaard

16. november 2021

EY

6

Eirik var veldig flink og vi er veldig fornøyde med hans opptreden i forbindelse med regionsfinalen på EY Entrepreneur of the Year. Han var enkel og samarbeide med og gjorde mer enn vi kunne forvente når vi opplevde litt tekniske utfordringer. Reaksjonene rundt bordet og fra de andre i lokalet var også utelukkende positive. Kommer høyt anbefalt fra oss som en underholdende, informativ og relevant foredragsholder/konfransier. 6/6.

Monica Elin Mohr Gjesdahl

25. oktober 2021

Opplevelsesfestivalen i Møre og Romsdal

6

Eirik Norman Hansen leverte over forventning. Han tok seg god tid i forkant av leveransen for å bli kjent med oppdragsgiver og behov. Under arrangementet var han en mester til å sy sammen programmet og skape interessante øyeblikk. Eirik Norman Hansen er kunnskapsrik, fengende og godt forberedt. Vi anbefaler Eirik Norman Hansen på det varmeste, både som konferansier og foredragsholder.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS