Eirik Norman Hansen

Ekspert på digitalisering og teknologi

Fra 35.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen er en ekte og oppriktig teknologioptimist. Han holder energiske og inspirerende foredrag om digitalisering, teknologi, kunstig intelligens og roboter. Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer og hva dette vil bety for nettop din bransje. Han har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler, og har gjennom hele sin karriere jobbet med og for digitalisering og endring. Eirik er glad i å prate og elsker å holde foredrag. Han ønsker å inspirere og engasjere sitt publikum. Han mener at godt foredrag skal være en fin og balansert blanding av underholdning og læring. Han skreddersyr foredrag for kick-offs og lanseringer, og stiller gjerne som moderator eller konferansier. Eirik ble kåret til ”Årets taler 2018” blant nesten 600 foredragsholdere på Talerlisten, så ønsker du et foredrag med Eirik er det lurt å bestille i god tid…

Foredrag med Eirik Norman Hansen

Bra er ikke godt nok, vi må bli besatt av kundeopplevelse

Kunden er i dag i førersetet og bestemmer i grunnen det meste. Deres forventinger kan føles både urimelige og urettferdige, men som kunder så sammenligner vi det meste med den beste opplevelsen vi har hatt tidligere - uavhengig av hvem vi har hatt den hos. Undersøkelser viser at det er slaget om den beste kundeopplevelsen som er viktig, og her skal du få en inspirerende dose med hvorfor, hva og hvordan.

TEMA: Skreddersydd om teknologi

Teknologi utvikler seg i et rasende tempo og det kommer stadig nye ting vi må forholde oss til. Hva betyr dette for din bransje eller din hverdag? Jeg tilpasser og lager foredrag spesielt for oppdragsgivere hvor vi ser på hva som skjer og hva det betyr for den bransjen oppdragsgiveren befinner seg i.

TEMA: Teknologi og mennesker - Ingen bryr seg om teknologi

Teknologi og prat om den har en tendens til å ta litt over. Realiteten er at de aller aller fleste av oss er ikke så forferdelig opptatt av teknologien i seg selv. Veldig ofte tenker vi ikke over hvor mye teknologi som er involvert i selv ganske enkel dagligdagse ting, men vi forventer bare at det er sånn og at det virker. For det vi er mest av alt opptatt av er at alt bare skal virke alltid og hele tiden. Dette stiller egentlige vanvittige krav til bedrifter og organisasjoner.

Skreddersydd foredrag

Jeg lager også foredrag tilpasset din bedrift. Det blir naturligvis med utgangspunkt i min kompetanse og erfaring, men etter snart 20 år som leder i byråer som først og fremst har holdt til i den digitale verden har jeg et ok utgangspunkt. Humor og alvor i skjønn forening, levert med stor grad av iver og entusiasme.

Konferansier oppdrag

Jeg har mange ganger ledet både større og mindre konferanser. Her må vi bli enig om hva som er riktig for akkurat din konferanse. Jeg har flere ganger innledet med et kort foredrag som legger et bakteppe for dagen. Der etter gjelder det å skape en god fremdrift og ikke minst å hjelpe foredragsholderne til å lever så bra som de bare måtte kunne.

Talerlisten mener

Eirik Norman Hansen er en av Talerlistens mest populære foredragsholdere. Årsaken er at han evner å formidle kunnskap om teknologi på en enkel, engasjerende og personlig måte - med humor. Han har et høyt energinivå på scenen og er dyktig til å holde på deltakernes oppmerksomhet. Han tar også oppdrag som konferansier, og binder sammen arrangementet med teft og profesjonalitet.

Eirik Norman Hansen har 28 vurderinger

Liv Anne Holst

30. september 2019

Bisnode Norge AS

6

Eirik Norman Hansen var med som konferansier, moderator og foredragsholder på vår konferanse «Smarte Beslutninger» i Palma. Han leverte meget godt fra scenen og var sosialt sett også et flott tilskudd til gruppen. Eiriks kunnskap og brennende engasjement for innovasjon og ny teknologi begeistret og tilførte ny kompetanse til alle som deltok – jeg kan anbefale Eirik på det varmeste!

Bodil Sandøy Tveitan

27. september 2019

USUS AS

6

Eirik er en sann glede å samarbeide med – helproff, svinedyktig og hyggelig fyr i tillegg. Eirik snakket på Norwegian Digital Travel Conference i september 2019 og leverte et forrykende foredrag på slutten av dagen som fikk oss både til å le og reflektere. Anbefales!

Britt Inger Kolset

27. mai 2019

Kongsbergregionen

6

Vi har 2 år på rad hatt gleden av å ha Eirik som konferansier og foredragsholder på vår årlige digitaliseringskonferanse for over 100 ledere i 7 kommuner i Kongsbergregionen. Eirik skaper god stemning og binder programmet sammen på en veldig god og profesjonell måte. Hans faglige innlegg er relevante, lærerike og morsomme. Vi har begge årene fått veldig gode tilbakemeldinger på Eirik fra deltakerne, og vi samarbeider gjerne med Eirik igjen!

Mats Fensholt

20. mai 2019

Trimble Solutions

6

Kjempekult foredrag. Eirik anbefales.

Ane Marte Hammerø

4. april 2019

Nordveggen AS

5

Har hatt Eirik på Åndalsnes i 2 runder; på Innovasjonsfestivalen i 2016 og på åpningen av Utrøna Innovasjonssenter i mars 2019. Eirik leverer alltid: engasjerende, morsom og inspirerende. Anbefales!

Christian Romar Hagen

25. mars 2019

ITO PALL-PACK

6

Veldig bra. ENH leverer både faglig og med en god slump humor!

Ørjan Hegg

11. mars 2019

SWARCO Norge

6

Vi hadde en nordisk salgssamling innenfor ITS hvor det skjer masse innen digitalisering og teknologiskifter. Eirik er veldig flink til å bruke relevante eksempler på hva som var bra nok i går, men som ikke er bra nok i morgen. Eirik klarer å holde inspirasjonen og interessen oppe i 45 minutter, selv i dødens time (les: etter lunsj). Anbefales, naturligvis!

Hildegard Bøhmer

12. februar 2019

Patentstyret

6

Vi hadde gleden av å ha Eirik som konferansier og moderator for vårt arrangement «IP-dagen» i februar 2019 med ca. 100 deltakere. Dette var en bransjedag for fagfolk som arbeider med immaterielle verdier i Norge, og selv om både fagområdet og agendaen var utfordrende, loset Eirik oss trygt og profesjonelt igjennom hele programmet. – God stemning og godt driv hele veien!
Han har en ledig og humoristisk stil, men følger årvåkent med på alt som blir sagt, og fungerte ypperlig som en godt forberedt ordstyrer i panelrunden. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS