Eirik Norman Hansen

Futurist, kåret til Årets taler 2018 og har vært nominert siden

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen er futurist, teknologioptimist, og en av Norges mest etterspurte formidlere. Han har et øye for samfunnstrender og hjelper bedrifter i inn- og utland med å vokse og tilpasse seg den digitale verden. Han er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for mennesker, organisasjoner og samfunn, og hvordan utviklingen vil påvirke nettopp din bransje. Han snakker også om «Metaverset, en fantastisk mulighet eller bare fantasi?», hva er det og hva er det ikke. Hvor er vi nå og hva dette kan betyr for både oss, bedriftene våre og samfunnet?

Eirik er tilknyttet Ideas Lab som Senior Researcher, underviser på Høyskolen Kristiania og forfatter av boken «Når juss møter AI». Han lever av å stå på scener og formidle, enten som foredragsholder, konferansier, eller som trener når han lærer andre å bli bedre formidlere. Han er utdannet siviløkonom med master i teknologiledelse og har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler.

Eirik er kjent for sine engasjerende foredrag om fremtiden, arbeidsliv, teknologi og digitalisering, krydret med fersk innsikt og ny inspirasjon. Alle foredrag tilpasses og skreddersys din samling.

Han har lang erfaring som konferansier, både fysisk og digitalt, og håndterer programleder-rollen og store forsamlinger med glans.

Ønsker dere å gå mer i dybden? Eirik holder også workshops og gruppeoppgaver med arbeidsmatter. Her involveres publikum til å bruke kunnskapen de har fått fra foredraget i praksis, tilpasset ønsket tema. Mattene kan brukes til å utvikle f.eks. strategiprosesser, kundereiser, forretningsmodeller, produkt- og tjenesteforbedring og idégenerering

Eirik var en av fem talere blant 650 som ble nominert til Årets taler 2021, en tittel han vant i 2018 og har vært nominert til siden, så ønsker du et foredrag med Eirik er det lurt å bestille i god tid…

Premium
Konferansier
Inspirator
Humor

Foredrag med Eirik Norman Hansen

Fremtidens arbeidsliv

De digitale løsningene har endret måten vi jobber på. Det fikk vi alle erfare under covid - vi ble sjokkdigitalisert. Har vi blitt mer eller mindre effektive siden det? Det som tidligere var et hinder for oss har nå blitt en selvfølge. Tid og sted er ikke så viktig lenger. Vi tester ting raskere enn noen gang, og vi har høyere toleranse for at det ikke er perfekte første gang. Dette skaper en sterkere strøm av nye initiativer og tanker om hvordan vi kan jobbe bedre og smartere sammen. Teknologi kommer til å være en viktig faktor når vi skal løse mange av de store utfordringene vi står overfor. Det er opp til oss å gripe de mulighetene som ligger der!

Fleksibilitet gir muligheter vi ikke hadde før!

I løpet av noen få år har vi blitt sjokkdigitalisert. Vi har lært enormt mye nytt på kort tid. Hva tar vi med oss, hva har vi mistet, hva er bra og hvordan skaper vi fremtiden sammen? De digitale mulighetene handler ikke om enten eller, men om begge deler. Aldri før har vi kunnet gjøre så mye som vi gjør nå, på så kort tid og med mulighet for alle å være med, bidra og delta. Teknologien bare så vidt startet med å vise oss mulighetene som finnes. Innen 2050 vil 80% av oss bo i, eller i tilknytning til, urbane strøk og over 90% av arbeidsoppgavene vi gjør i dag vil i større eller mindre grad være påvirket av digitalisering. Hva betyr det for deg og din arbeidsplass, hva betyr det for oss som mennesker? Dette gir oss muligheter til å maksimere de relasjonelle ressursene vi har og bygge kulturer og måter å jobbe sammen på som vi aldri har sett før. Bli med på en reise i mulighetene som ligger foran dere - de er fantastiske!

Bra er ikke godt nok, vi må bli besatt av kundeopplevelse

Kunden er i dag i førersetet og bestemmer i grunnen det meste. Deres forventinger kan føles både urimelige og urettferdige, men som kunder så sammenligner vi det meste med den beste opplevelsen vi har hatt tidligere - uavhengig av hvem vi har hatt den hos. Undersøkelser viser at det er slaget om den beste kundeopplevelsen som er viktig, og her skal du få en inspirerende dose med hvorfor, hva og hvordan. Humor og alvor i skjønn forening, levert med stor grad av iver og entusiasme.

Konferansier / Programleder

Eirik har ledet samlinger med alt fra 10-1000 deltakere. Han kan være konferansier, programleder, moderator, debattleder og ordstyrer under din samling. Han innleder gjerne dagen med et kort foredrag som skaper en felles referanseramme for dagen. Han er også kjent for sin måte å oppsummere dagen på helt til slutt, med et kort foredrag om hva deltakerne har vært igjennom. Eirik liker å være med tidlig i planleggingen, og spiller alltid foredragsholderne gode, slik at de kan leverer som best på scenen.

Gruppeoppgaver / Arbeidsmatter

Eirik holder også workshops med arbeidsmatter. Dette er gruppeoppgaver som tilpasses din virksomhet og ønsket tema. Mattene er et flott verktøy som kan brukes til å utvikle f.eks. strategiprosesser, kundereiser, forretningsmodeller, produkt- og tjenesteforbedring og idégenerering. Arbeidsmattene designes som en felles prosess og målet er at gruppene bruker kunnskapen de har fått fra foredraget i praksis. Vi starter med å tenke bredt, før det snevres inn med deloppgaver, og til slutt beskriver vi en løsning eller lager en skisse på en løsning for videre fremdrift. Gruppeoppgavenen egner seg godt fra 30 - 60 minutter, og gruppene bør være på mellom 5 og 10 personer. Arbeisamattene trykkes på A0 eller A1 ark, og Eirik kan bistå med å skaffe materialet. Arbeidsmattene utarbeides i samråd med arrangør, slik at innholdet er relevant til samlingen som arrangeres. Oppgavene kan enkelt gjennomføres med grupper på flere hundre personer, men da forutsettes det at gruppene er delt inn på forhånd og at deltakerne sitter på gruppebord. Ta kontakt for mer info.

Talerlisten mener

Eirik Norman Hansen er en av Norges mest populære foredragsholdere og konferansierer. Eirik leverer med mye engasjement og energi, som gjør det enkelt og morsomt å følge med. Han evner å formidle kunnskap om fremtiden og teknologi på en enkel, engasjerende og personlig måte - med humor. Eirik har vært programleder under små og store samlinger, og binder alltid sammen arrangementet med teft, glimt i øyet og profesjonalitet.

Eirik Norman Hansen har 55 vurderinger

Kristin Haug

8. juni 2021

Tekna

6

Eirik har vært fantastisk å jobbe med! Vi hadde gleden av å ha Eirik som programleder for en heldags digital konferanse om teknologi og kundeopplevelse nå i juni hvor han også ledet flere panelsamtaler. Han var veldig engasjert, tok kontakt med foredragsholderne i forkant og satte seg godt inn i tematikken. Ledet dagen med masse energi og fikk veldig gode tilbakemeldinger fra publikum. Kopierer inn en av kommentarene her: «Masse ros til konferansieren. Han var kjempeflink, stødig, effektiv og flink!». Håper vi får anledning til å jobbe sammen med Eirik igjen, og anbefales varmt videre!

Inspire Konferansen

23. mars 2021

Handelshøyskolen BI

6

For et engasjement! Selv uten publikum, klarte Eirik å inspirere studentene. Årets Inspire konferanse ved BI Oslo ble gjennomført digitalt via streaming fra en tom sal på campus. Eirik møtte opp med en positivitet og en iver for å formidle sine kunnskaper og erfaringer med studentene gjennom skjermen. Presentasjonen ble gjennomført med en kombinasjon av humor og kunnskap, og teknologi ble forklart med et enkelt språk slik at alle kunne forstå. Dette er et minneverdig foredrag som engasjerer uansett om du er interessert i teknologi eller ikke. Vi anbefaler Eirik på det sterkeste.

Stine Thøring Juul-Dam

11. januar 2021

Nofima

6

Fra vi tok kontakt var Eirik på hele veien. Har var engasjert, imøtekommende og omstilte seg til enhver tid, både da vi måtte gå over til en digital løsning og vi gikk fra et norsk til et internasjonalt publikum. Eirik er utrolig profesjonell og dyktig, han er morsom og engasjerende. Jeg kan anbefale Eirik på det varmeste.

Stian Fjerdingen

30. november 2020

Akan kompetansesenter

6

Vi er veldig fornøyd med Eiriks bidrag på de digitale Akan-dagene 2020. Han er en kunnskapsrik formidler med masse energi og humor, og bidrar til gode refleksjoner i møte mellom teknologi og mennesker. Vi opplevde god dialog med både Eirik og Talerlisten, som resulterte i et foredrag som ivaretok målgruppen og tema for vår konferanse på en god måte.

Jeanette Tharaldsen

27. oktober 2020

Digin

6

Eirik Norman Hansen hadde full kontroll for oppdraget han utførte for oss i Digin med online konferansen «Kunstig intelligens – dommedag eller frelse?» den 21.oktober. Eirik tok rollen som både konferansier, foredragsholder og debattleder og var utrolig profesjonell, kunnskapsrik og dyktig i hele gjennomføringen. Konferansen ble streamet live, noe han tok på strak arm med troverdighet og glimt i øyet. God refleksjoner, treffende replikker og reelle eksempler som var satt litt på spissen, ga masse underholdningsverdi. Vi hadde en meget god dialog både i forkant og i etterkant av konferansen. Eirik er hjertelig velkommen tilbake til det blide Sørlandet og vi gir ti tomler opp!

Christoffer Leandersson

16. oktober 2020

Rambøll Energy

6

Eirik leverte stort og overgikk forventningene til samtlige deltakere. Han deler entusiasme, kunnskap og faglig innhold med presisjon, timing, en god dose humor og raske responser på kommentarer fra publikum. Gode vinklinger og presentasjoner der deltakere blir blandet inn i innholdet som skaper høylytt diskusjon, latter og snakkepunkter til senere på kvelden. Kan på det sterkeste anbefales!

Thomas Seeberg

20. mai 2020

6.Sans Event

6

Vi benyttet Eirik på Norges første drive in konferanse i Telenor Arena, hvor deler av publikum var til stede i biler og resterende biler var med via web. Det var totalt ca 1600 deltakere. Eirik ble utfordret til å snakke om teknologiens og digitaliseringens fremtid skreddersydd for bilbransjen og leverte 100% med god energi, inspirerende innhold og vledig positiv fremtoning under hele planleggingsfasen. Eirik er en mann å anbefale på det sterkeste 🙂

Jahn Olav Marum

13. februar 2020

Studentsamskipnaden i Agder

5.5

Engasjerende foredrag med masse energi og relevant/spennende innhold. Eirik er god på å skape respons hos publikum. Som bestiller av oppdraget, var det enkelt og behagelig å forholde seg til Eirik. Anbefales!

Grethe Kjernsrød

8. januar 2020

DNV GL

5.5

Kjempebra foredrag. Eirik skapte god stemning med masse energi og humoristiske innslag. Kan virkelig anbefales.

Truls Klokkerud

12. desember 2019

Rejlers Norge

6

Eirik var foredragsholder på et kundeseminar vi hadde høsten 2019 og leverte 100%! Hvis du trenger en foredragsholder som på en engasjerende og morsom måte tar for seg vesentlige utviklingstrekk innen eksempelvis teknologi og digitalisering ifht samfunn og moderne forbrukeratferd så er dette uten tvil riktig valg – anbefales!

Katrine Gilleece

12. desember 2019

Eurojuris Norge

6

Eirik Norman Hansen leverte absolutt 100% med sitt foredrag for Eurojuris Norge. Vi ønsket oss entusiasme og energi rundt temaet teknologi, og det fikk vi til gangs. Han hadde forberedt seg og tilpasset vårt publikum, og det var både underholdende og profesjonelt på samme tid. Kort sagt – anbefales!

Stian Hauge

28. oktober 2019

6.Sans

6

Eirik var superproff hele veien og leverte et veldig godt foredrag som sto til forventningene! Enkel å kommunisere med, veldig fleksibel med tanke på innhold og tvers igjennom en fin fyr. Eirik fikk toppkarakter av samtlige!

Liv Anne Holst

30. september 2019

Bisnode Norge AS

6

Eirik Norman Hansen var med som konferansier, moderator og foredragsholder på vår konferanse «Smarte Beslutninger» i Palma. Han leverte meget godt fra scenen og var sosialt sett også et flott tilskudd til gruppen. Eiriks kunnskap og brennende engasjement for innovasjon og ny teknologi begeistret og tilførte ny kompetanse til alle som deltok – jeg kan anbefale Eirik på det varmeste!

Bodil Sandøy Tveitan

27. september 2019

USUS AS

6

Eirik er en sann glede å samarbeide med – helproff, svinedyktig og hyggelig fyr i tillegg. Eirik snakket på Norwegian Digital Travel Conference i september 2019 og leverte et forrykende foredrag på slutten av dagen som fikk oss både til å le og reflektere. Anbefales!

Britt Inger Kolset

27. mai 2019

Kongsbergregionen

6

Vi har 2 år på rad hatt gleden av å ha Eirik som konferansier og foredragsholder på vår årlige digitaliseringskonferanse for over 100 ledere i 7 kommuner i Kongsbergregionen. Eirik skaper god stemning og binder programmet sammen på en veldig god og profesjonell måte. Hans faglige innlegg er relevante, lærerike og morsomme. Vi har begge årene fått veldig gode tilbakemeldinger på Eirik fra deltakerne, og vi samarbeider gjerne med Eirik igjen!

Mats Fensholt

20. mai 2019

Trimble Solutions

6

Kjempekult foredrag. Eirik anbefales.

Ane Marte Hammerø

4. april 2019

Nordveggen AS

5

Har hatt Eirik på Åndalsnes i 2 runder; på Innovasjonsfestivalen i 2016 og på åpningen av Utrøna Innovasjonssenter i mars 2019. Eirik leverer alltid: engasjerende, morsom og inspirerende. Anbefales!

Christian Romar Hagen

25. mars 2019

ITO PALL-PACK

6

Veldig bra. ENH leverer både faglig og med en god slump humor!

Ørjan Hegg

11. mars 2019

SWARCO Norge

6

Vi hadde en nordisk salgssamling innenfor ITS hvor det skjer masse innen digitalisering og teknologiskifter. Eirik er veldig flink til å bruke relevante eksempler på hva som var bra nok i går, men som ikke er bra nok i morgen. Eirik klarer å holde inspirasjonen og interessen oppe i 45 minutter, selv i dødens time (les: etter lunsj). Anbefales, naturligvis!

Hildegard Bøhmer

12. februar 2019

Patentstyret

6

Vi hadde gleden av å ha Eirik som konferansier og moderator for vårt arrangement «IP-dagen» i februar 2019 med ca. 100 deltakere. Dette var en bransjedag for fagfolk som arbeider med immaterielle verdier i Norge, og selv om både fagområdet og agendaen var utfordrende, loset Eirik oss trygt og profesjonelt igjennom hele programmet. – God stemning og godt driv hele veien!
Han har en ledig og humoristisk stil, men følger årvåkent med på alt som blir sagt, og fungerte ypperlig som en godt forberedt ordstyrer i panelrunden. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS