Eirik Norman Hansen

Ekspert på digitalisering og teknologi

Fra kr. 37.500,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen er en ekte og oppriktig teknologioptimist. Han holder energiske og inspirerende foredrag om digitalisering, teknologi, kunstig intelligens og roboter. Han kan også stille som konferansier eller moderator under deres samling. Eirik har de siste årene vært med på å produsere en rekke digitale arrangementer og han kan stille som programleder og produsent på ditt event. Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer, og hva dette vil bety for nettop din bransje. Han har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler, og har gjennom hele sin karriere jobbet med og for digitalisering og endring. Eirik er glad i å prate og elsker å holde foredrag. Han inspirerer og engasjerer sitt publikum. Han mener at godt foredrag skal være en fin og balansert blanding av underholdning og læring. Eirik kan skreddersy et foredrag til din virksomhet. Det blir naturligvis med utgangspunkt i hans kompetanse og erfaring, men etter snart 20 år som leder i byråer som først og fremst har holdt til i den digitale verden har han et «ok» utgangspunkt. Han tilpasser foredrag for kick-offs og lanseringer, og stiller gjerne som moderator eller konferansier. Eirik ble kåret til ”Årets taler 2018” blant nesten 600 foredragsholdere på Talerlisten, så ønsker du et foredrag med Eirik er det lurt å bestille i god tid…

Foredrag med Eirik Norman Hansen

Fremtidens arbeidsplass

Etter korona ble mange av oss tvunget til å jobbe hjemmefra, og ordet «hjemmekontor» har fått en annen betydning enn før. Hva innebærer dette? Har vi blitt mer eller mindre effektive? I dag kan de fleste ha videomøter uten problemer. Slik var det ikke nødvendigvis i mars. Det som tidligere var et hinder for oss har nå blitt en selvfølge. De digitale løsningene har endret måten vi jobber på. Tid og sted er ikke så viktig lenger. Vi tester ting raskere enn noen gang, og vi har høyere toleranse for at det ikke er perfekte første gang. Dette skaper en sterkere strøm av nye initiativer og tanker om hvordan vi kan jobbe bedre og smartere sammen. Teknologi kommer til å være en viktig faktor når vi skal løse mange av de store utfordringene vi står overfor. Det er opp til oss å gripe de mulighetene som ligger der!

Hvordan vi bruker teknologi - under og etter korona...

Teknologi utvikler seg i et rasende tempo og det kommer stadig nye ting vi må forholde oss til. Hva betyr dette for din bransje eller din hverdag? Og hva betyr det nå som vi alle har blitt mer digitale i koronapandemien? Jeg tilpasser og lager foredrag spesielt for oppdragsgivere hvor vi ser på hva som skjer og hva det betyr for den bransjen oppdragsgiveren befinner seg i.

Bra er ikke godt nok, vi må bli besatt av kundeopplevelse

Kunden er i dag i førersetet og bestemmer i grunnen det meste. Deres forventinger kan føles både urimelige og urettferdige, men som kunder så sammenligner vi det meste med den beste opplevelsen vi har hatt tidligere - uavhengig av hvem vi har hatt den hos. Undersøkelser viser at det er slaget om den beste kundeopplevelsen som er viktig, og her skal du få en inspirerende dose med hvorfor, hva og hvordan. Humor og alvor i skjønn forening, levert med stor grad av iver og entusiasme.

TEMA: Teknologi og mennesker - Ingen bryr seg om teknologi

Teknologi og prat om den har en tendens til å ta litt over. Realiteten er at de aller aller fleste av oss er ikke så forferdelig opptatt av teknologien i seg selv. Veldig ofte tenker vi ikke over hvor mye teknologi som er involvert i selv ganske enkel dagligdagse ting, men vi forventer bare at det er sånn og at det virker. For det vi er mest av alt opptatt av er at alt bare skal virke alltid og hele tiden. Dette stiller egentlige vanvittige krav til bedrifter og organisasjoner.

Konferansieroppdrag

Jeg har mange ganger ledet både større og mindre konferanser. Her må vi bli enig om hva som er riktig for akkurat din konferanse. Jeg har flere ganger innledet med et kort foredrag som legger et bakteppe for dagen. Der etter gjelder det å skape en god fremdrift og ikke minst å hjelpe foredragsholderne til å lever så bra som de bare måtte kunne.

Talerlisten mener

Eirik Norman Hansen er en av Talerlistens mest populære foredragsholdere. Årsaken er at han evner å formidle kunnskap om teknologi på en enkel, engasjerende og personlig måte - med humor. Han har et høyt energinivå på scenen og er dyktig til å holde på deltakernes oppmerksomhet. Han tar også oppdrag som konferansier, og binder sammen arrangementet med teft og profesjonalitet.

Eirik Norman Hansen har 43 vurderinger

Kristin Haug

8. juni 2021

Tekna

6

Eirik har vært fantastisk å jobbe med! Vi hadde gleden av å ha Eirik som programleder for en heldags digital konferanse om teknologi og kundeopplevelse nå i juni hvor han også ledet flere panelsamtaler. Han var veldig engasjert, tok kontakt med foredragsholderne i forkant og satte seg godt inn i tematikken. Ledet dagen med masse energi og fikk veldig gode tilbakemeldinger fra publikum. Kopierer inn en av kommentarene her: «Masse ros til konferansieren. Han var kjempeflink, stødig, effektiv og flink!». Håper vi får anledning til å jobbe sammen med Eirik igjen, og anbefales varmt videre!

Inspire Konferansen

23. mars 2021

Handelshøyskolen BI

6

For et engasjement! Selv uten publikum, klarte Eirik å inspirere studentene. Årets Inspire konferanse ved BI Oslo ble gjennomført digitalt via streaming fra en tom sal på campus. Eirik møtte opp med en positivitet og en iver for å formidle sine kunnskaper og erfaringer med studentene gjennom skjermen. Presentasjonen ble gjennomført med en kombinasjon av humor og kunnskap, og teknologi ble forklart med et enkelt språk slik at alle kunne forstå. Dette er et minneverdig foredrag som engasjerer uansett om du er interessert i teknologi eller ikke. Vi anbefaler Eirik på det sterkeste.

Stine Thøring Juul-Dam

11. januar 2021

Nofima

6

Fra vi tok kontakt var Eirik på hele veien. Har var engasjert, imøtekommende og omstilte seg til enhver tid, både da vi måtte gå over til en digital løsning og vi gikk fra et norsk til et internasjonalt publikum. Eirik er utrolig profesjonell og dyktig, han er morsom og engasjerende. Jeg kan anbefale Eirik på det varmeste.

Stian Fjerdingen

30. november 2020

Akan kompetansesenter

6

Vi er veldig fornøyd med Eiriks bidrag på de digitale Akan-dagene 2020. Han er en kunnskapsrik formidler med masse energi og humor, og bidrar til gode refleksjoner i møte mellom teknologi og mennesker. Vi opplevde god dialog med både Eirik og Talerlisten, som resulterte i et foredrag som ivaretok målgruppen og tema for vår konferanse på en god måte.

Jeanette Tharaldsen

27. oktober 2020

Digin

6

Eirik Norman Hansen hadde full kontroll for oppdraget han utførte for oss i Digin med online konferansen «Kunstig intelligens – dommedag eller frelse?» den 21.oktober. Eirik tok rollen som både konferansier, foredragsholder og debattleder og var utrolig profesjonell, kunnskapsrik og dyktig i hele gjennomføringen. Konferansen ble streamet live, noe han tok på strak arm med troverdighet og glimt i øyet. God refleksjoner, treffende replikker og reelle eksempler som var satt litt på spissen, ga masse underholdningsverdi. Vi hadde en meget god dialog både i forkant og i etterkant av konferansen. Eirik er hjertelig velkommen tilbake til det blide Sørlandet og vi gir ti tomler opp!

Christoffer Leandersson

16. oktober 2020

Rambøll Energy

6

Eirik leverte stort og overgikk forventningene til samtlige deltakere. Han deler entusiasme, kunnskap og faglig innhold med presisjon, timing, en god dose humor og raske responser på kommentarer fra publikum. Gode vinklinger og presentasjoner der deltakere blir blandet inn i innholdet som skaper høylytt diskusjon, latter og snakkepunkter til senere på kvelden. Kan på det sterkeste anbefales!

Thomas Seeberg

20. mai 2020

6.Sans Event

6

Vi benyttet Eirik på Norges første drive in konferanse i Telenor Arena, hvor deler av publikum var til stede i biler og resterende biler var med via web. Det var totalt ca 1600 deltakere. Eirik ble utfordret til å snakke om teknologiens og digitaliseringens fremtid skreddersydd for bilbransjen og leverte 100% med god energi, inspirerende innhold og vledig positiv fremtoning under hele planleggingsfasen. Eirik er en mann å anbefale på det sterkeste 🙂

Jahn Olav Marum

13. februar 2020

Studentsamskipnaden i Agder

5.5

Engasjerende foredrag med masse energi og relevant/spennende innhold. Eirik er god på å skape respons hos publikum. Som bestiller av oppdraget, var det enkelt og behagelig å forholde seg til Eirik. Anbefales!

Grethe Kjernsrød

8. januar 2020

DNV GL

5.5

Kjempebra foredrag. Eirik skapte god stemning med masse energi og humoristiske innslag. Kan virkelig anbefales.

Truls Klokkerud

12. desember 2019

Rejlers Norge

6

Eirik var foredragsholder på et kundeseminar vi hadde høsten 2019 og leverte 100%! Hvis du trenger en foredragsholder som på en engasjerende og morsom måte tar for seg vesentlige utviklingstrekk innen eksempelvis teknologi og digitalisering ifht samfunn og moderne forbrukeratferd så er dette uten tvil riktig valg – anbefales!

Katrine Gilleece

12. desember 2019

Eurojuris Norge

6

Eirik Norman Hansen leverte absolutt 100% med sitt foredrag for Eurojuris Norge. Vi ønsket oss entusiasme og energi rundt temaet teknologi, og det fikk vi til gangs. Han hadde forberedt seg og tilpasset vårt publikum, og det var både underholdende og profesjonelt på samme tid. Kort sagt – anbefales!

Stian Hauge

28. oktober 2019

6.Sans

6

Eirik var superproff hele veien og leverte et veldig godt foredrag som sto til forventningene! Enkel å kommunisere med, veldig fleksibel med tanke på innhold og tvers igjennom en fin fyr. Eirik fikk toppkarakter av samtlige!

Liv Anne Holst

30. september 2019

Bisnode Norge AS

6

Eirik Norman Hansen var med som konferansier, moderator og foredragsholder på vår konferanse «Smarte Beslutninger» i Palma. Han leverte meget godt fra scenen og var sosialt sett også et flott tilskudd til gruppen. Eiriks kunnskap og brennende engasjement for innovasjon og ny teknologi begeistret og tilførte ny kompetanse til alle som deltok – jeg kan anbefale Eirik på det varmeste!

Bodil Sandøy Tveitan

27. september 2019

USUS AS

6

Eirik er en sann glede å samarbeide med – helproff, svinedyktig og hyggelig fyr i tillegg. Eirik snakket på Norwegian Digital Travel Conference i september 2019 og leverte et forrykende foredrag på slutten av dagen som fikk oss både til å le og reflektere. Anbefales!

Britt Inger Kolset

27. mai 2019

Kongsbergregionen

6

Vi har 2 år på rad hatt gleden av å ha Eirik som konferansier og foredragsholder på vår årlige digitaliseringskonferanse for over 100 ledere i 7 kommuner i Kongsbergregionen. Eirik skaper god stemning og binder programmet sammen på en veldig god og profesjonell måte. Hans faglige innlegg er relevante, lærerike og morsomme. Vi har begge årene fått veldig gode tilbakemeldinger på Eirik fra deltakerne, og vi samarbeider gjerne med Eirik igjen!

Mats Fensholt

20. mai 2019

Trimble Solutions

6

Kjempekult foredrag. Eirik anbefales.

Ane Marte Hammerø

4. april 2019

Nordveggen AS

5

Har hatt Eirik på Åndalsnes i 2 runder; på Innovasjonsfestivalen i 2016 og på åpningen av Utrøna Innovasjonssenter i mars 2019. Eirik leverer alltid: engasjerende, morsom og inspirerende. Anbefales!

Christian Romar Hagen

25. mars 2019

ITO PALL-PACK

6

Veldig bra. ENH leverer både faglig og med en god slump humor!

Ørjan Hegg

11. mars 2019

SWARCO Norge

6

Vi hadde en nordisk salgssamling innenfor ITS hvor det skjer masse innen digitalisering og teknologiskifter. Eirik er veldig flink til å bruke relevante eksempler på hva som var bra nok i går, men som ikke er bra nok i morgen. Eirik klarer å holde inspirasjonen og interessen oppe i 45 minutter, selv i dødens time (les: etter lunsj). Anbefales, naturligvis!

Hildegard Bøhmer

12. februar 2019

Patentstyret

6

Vi hadde gleden av å ha Eirik som konferansier og moderator for vårt arrangement «IP-dagen» i februar 2019 med ca. 100 deltakere. Dette var en bransjedag for fagfolk som arbeider med immaterielle verdier i Norge, og selv om både fagområdet og agendaen var utfordrende, loset Eirik oss trygt og profesjonelt igjennom hele programmet. – God stemning og godt driv hele veien!
Han har en ledig og humoristisk stil, men følger årvåkent med på alt som blir sagt, og fungerte ypperlig som en godt forberedt ordstyrer i panelrunden. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS