Eirik Norman Hansen

Futurist, Årets taler 2018

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen er futurist, teknologioptimist, og en av Norges mest etterspurte formidlere. Han har et øye for samfunnstrender og hjelper bedrifter i inn- og utland med å vokse og tilpasse seg den digitale verden. Han er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for mennesker, organisasjoner og samfunn, og hvordan utviklingen vil påvirke nettopp din bransje. Han snakker om kunstig intelligens, utvidede virkeligheter, data, roboter og automatisering – om hva det egentlig er, og hva det ikke er? Få oversikt og innblikk i hva de store utviklingene kan bety for både oss som individ, bedriftene våre, og samfunnet.

Eirik ble kåret til Årets taler av Talerlisten i 2018, og har vært nominert hvert år siden. En meget ettertraktet foredragsholder, som bør bookes i god tid.

Han er tilknyttet Ideas Lab som Senior Researcher, underviser på Høyskolen Kristiania og forfatter av boken «Når juss møter AI». Han lever av å stå på scener og formidle, enten som foredragsholder, konferansier, eller som trener når han lærer andre å bli bedre formidlere. Han er utdannet siviløkonom med master i teknologiledelse og har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler.

Eirik er kjent for sine engasjerende foredrag om fremtiden, arbeidsliv, teknologi og digitalisering, krydret med fersk innsikt og ny inspirasjon. Alle foredrag tilpasses og skreddersys din samling.

Han har lang erfaring som konferansier, både fysisk og digitalt, og håndterer programleder-rollen og store forsamlinger med glans.

Ønsker dere å gå mer i dybden? Eirik holder også workshops og gruppeoppgaver med arbeidsmatter. Her involveres publikum til å bruke kunnskapen de har fått fra foredraget i praksis, tilpasset ønsket tema. Mattene kan brukes til å utvikle f.eks. strategiprosesser, kundereiser, forretningsmodeller, produkt- og tjenesteforbedring og idégenerering

Premium
Konferansier
Inspirator
Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Eirik Norman Hansen

Forbi det åpenbare

Vi lever i en tid som er fantastisk. Aldri før har vi hatt så mange muligheter som vi har med dagens teknologi. Hva betyr alle disse endringene og teknologien for oss mennesker, for organisasjonene våre og ikke minst for samfunnet? Vi skal forberede oss på fremtiden, og må se forbi det åpenbare, og omfavne mulighetene som ligger der. Med et øye for samfunnstrender og fersk innsikt fra Ideas Lab, gir Eirik dere en oppdatering på det siste nye.

Fremtidens arbeidsliv

De digitale løsningene har endret måten vi jobber på. Det som tidligere var et hinder for oss har nå blitt en selvfølge. Tid og sted er ikke så viktig lenger. Vi tester ting raskere enn noen gang, og vi har høyere toleranse for at det ikke er perfekte første gang. Dette skaper en sterkere strøm av nye initiativer og tanker om hvordan vi kan jobbe bedre og smartere sammen. Teknologi kommer til å være en viktig faktor når vi skal løse mange av de store utfordringene vi står overfor. Det er opp til oss å gripe de mulighetene som ligger der! I løpet av noen få år har vi blitt sjokkdigitalisert. Vi har lært enormt mye nytt på kort tid. Hva tar vi med oss, hva har vi mistet, hva er bra og hvordan skaper vi fremtiden sammen? De digitale mulighetene handler ikke om enten eller, men om begge deler. Aldri før har vi kunnet gjøre så mye som vi gjør nå, på så kort tid og med mulighet for alle å være med, bidra og delta. Teknologien bare så vidt startet med å vise oss mulighetene som finnes. Innen 2050 vil 80% av oss bo i, eller i tilknytning til, urbane strøk og over 90% av arbeidsoppgavene vi gjør i dag vil i større eller mindre grad være påvirket av digitalisering. Hva betyr det for deg og din arbeidsplass, hva betyr det for oss som mennesker? Dette gir oss muligheter til å maksimere de relasjonelle ressursene vi har og bygge kulturer og måter å jobbe sammen på som vi aldri har sett før. Bli med på en reise i mulighetene som ligger foran dere - de er fantastiske!

Bra er ikke godt nok, vi må bli besatt av kundeopplevelse

Kunden er i dag i førersetet og bestemmer i grunnen det meste. Deres forventinger kan føles både urimelige og urettferdige, men som kunder så sammenligner vi det meste med den beste opplevelsen vi har hatt tidligere - uavhengig av hvem vi har hatt den hos. Undersøkelser viser at det er slaget om den beste kundeopplevelsen som er viktig, og her skal du få en inspirerende dose med hvorfor, hva og hvordan. Humor og alvor i skjønn forening, levert med stor grad av iver og entusiasme.

Konferansier / Programleder

Eirik har ledet samlinger med alt fra 10-1000 deltakere. Han kan være konferansier, programleder, moderator, debattleder og ordstyrer under din samling. Han innleder gjerne dagen med et kort foredrag som skaper en felles referanseramme for dagen. Han er også kjent for sin måte å oppsummere dagen på helt til slutt, med et kort foredrag om hva deltakerne har vært igjennom. Eirik liker å være med tidlig i planleggingen, og spiller alltid foredragsholderne gode, slik at de kan leverer som best på scenen.

Gruppeoppgaver / Arbeidsmatter

Eirik holder også workshops med arbeidsmatter. Dette er gruppeoppgaver som tilpasses din virksomhet og ønsket tema. Mattene er et flott verktøy som kan brukes til å utvikle f.eks. strategiprosesser, kundereiser, forretningsmodeller, produkt- og tjenesteforbedring og idégenerering. Arbeidsmattene designes som en felles prosess og målet er at gruppene bruker kunnskapen de har fått fra foredraget i praksis. Vi starter med å tenke bredt, før det snevres inn med deloppgaver, og til slutt beskriver vi en løsning eller lager en skisse på en løsning for videre fremdrift. Gruppeoppgavenen egner seg godt fra 30 - 60 minutter, og gruppene bør være på mellom 5 og 10 personer. Arbeisamattene trykkes på A0 eller A1 ark, og Eirik kan bistå med å skaffe materialet. Arbeidsmattene utarbeides i samråd med arrangør, slik at innholdet er relevant til samlingen som arrangeres. Oppgavene kan enkelt gjennomføres med grupper på flere hundre personer, men da forutsettes det at gruppene er delt inn på forhånd og at deltakerne sitter på gruppebord. Ta kontakt for mer info.

Talerlisten mener

Eirik Norman Hansen er en av Norges mest populære foredragsholdere og konferansierer. Eirik leverer med mye engasjement og energi, som gjør det enkelt og morsomt å følge med. Han evner å formidle kunnskap om fremtiden og teknologi på en enkel, engasjerende og personlig måte - med humor. Eirik har vært programleder under små og store samlinger, og binder alltid sammen arrangementet med teft, glimt i øyet og profesjonalitet. Tidligere kunder trekker spesielt frem Eirik sin fleksibilitet og kreativitet, samt hans positive og løsningsorienterte samarbeidsevne.

2024 © Talerlisten AS