Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Aja Humm

Samspill- og Endringsagent

Fra 15.000,- per foredrag

Fra 25.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Aja Humm

Aja innehar den unike kombinasjonen proff fiolinist og næringslivscoach. Som foredragsholder stimulerer hun publikum til å se noe nytt og transformativt. Hun skaper ekte engasjement fra innsiden og ut, deler raust med egne erfaringer og har en positiv og inkluderende stil. Dette fører til at deltakerne slapper av og kommer i den beste tilstanden for læring og ny faglig input. Hun har en Mastergrad fra Amsterdam, er grunnlegger av www.tuneinlabs.com og har en populær podcast om hva som ligger bak varig indre og ytre suksess. Du finner Suksesspillen på iTunes/Podbean. Hennes mål er at det som deles, er varige og nye innsikter og opplevelser, som hjelper menneskene i bedriften/organisasjonen til å nå sine mål og samtidig ha det bra med seg selv. «Aja opens up doors to self-understanding and what really matters in life, how we can use these tools everyday personally and in business to be successful. She guides you how to put it in to action and to make it happen» -André Ringquist deltaker.

Foredrag med Aja Humm

Psykologisk frihet på arbeidsplassen

Hva avgjør egentlig at vi er smarte? Hvordan kan vi vite at vi ser ting klart? Et populært foredrag med umiddelbar effekt på arbeidsplassen. Forstå hva som ligger bak gode, kloke avgjørelser og hvorfor vi så ofte blir lurt av følelsene våre i negativ retning. Her får du en målestokk på om du skal/bør ta et valg akkurat nå eller vente. Du blir også flinkere som leder til å hjelpe og forstå medarbeiderne dine og vite hva du kan gjøre for de. Passer både for ledergrupper og ansatte.

Når er jeg smart? Enkel og kraftfull innføring i kloke avgjørelser!

Ett av mine favoritt tema. Hva er psykologisk frihet og hvorfor bidrar det til motiverte ansatte, gode valg, positiv atmosfære, arbeidslyst og ikke minst kunnskap om hvordan vi kommer oss opp av gjørma? Det jeg snakker om her skulle jeg ønsket jeg visste om allerede som barn. Jeg bruker fargerike eksempler fra egen karriere, familie og kjærlighetsliv og setter det i en relevant kontekst for bedriften.

Ditt Drømmeforedrag - skreddersøm

Min erfaring er at den aller største verdien og vekstpotensialet for din bedrift er når vi skreddersyr foredraget og innholdet spesifikt for dere. Noen av temaene jeg brenner for og også har erfaring med er stress og utbrenthet blandt kvinner, kommunikasjon på tvers av kjønn og kulturer (er selv flerkulturell), løse vanskelige oppgaver eller problem som innsparinger, nedbemanninger, merging (her er det fordelaktig med minst en hel dag), kunsten å feile for så å komme seg raskt opp igjen!

Eventoppdrag fiolin

Jeg tar også rene spilleoppdrag som fiolinist og gjerne i kombinasjon med løst og relevant snakk fra meg for å lage stemning før en middag eller et større arrangement med lydspor og visuelle effekter. Ofte kombinerer jeg to låter og skreddersydd tale tilpasset publikum. Dette skaper en god stemning blandt tilhørerne og er en super start/faglig innhold på en ditt event, arrangement eller middag. Ta kontakt for en samtale. Har 25 års erfaring med eventer.

Møter med kvalitet.

En av mine styrker er å få mennesker til å fungere optimalt sammen. Til å tenke klart i vanskelige situasjoner der mye står på spill. Jeg starter møtet med relevant input slik at gruppa er klar til å senke skuldrene og tenke/ta viktige avgjørelser med et klart hode og optimal kommunikasjon. Pris diskuteres.

Kurs med Aja Humm

Er jeg kreativ? Er du? Hemmeligheten bak kreativitet og hvor det kommer fra.

Ønsker du mere innovativ tankegang i bedriften? Er dere i en omstillingsprosess og sliter med å få alle på laget? Da kan dette kurset være midt i blinken. Her forteller jeg my om min egen reise i det å jobbe med et kreativt fag, men overhode ikke FØLE meg kreativ og nytenkende. Så hva skjedde på veien der jeg en dag innså jeg hadde det jeg trengte allerede? Min påstand er at alle mennesker har 100% evnen til å være kreativ og tenke nytt, men trenger litt hjelp å finne retningen dit. :)

Harde mål

Mange av foredragene mine handler mere om de "myke" sidene ved oss. Dette kurset handler om å jobbe med konkrete business results og hvordan dere kan løse tilsynelatende umulige oppgaver på minimalt med tid. Ideelt sett bruker vi 2 dager på å forstå hvordan vi fungerer psykologisk i business og så 1-2 dager med det dere trenger å finne en løsning på. Dette er en metode med stor suksess. Se også Insight Principles og deres resultat med fortune 500 companies. Anbefales på det sterkeste.

Aja Humm har 1 vurdering

Richard Edvard Schiørn

1. mars 2018

Zalaris ASA

6

Aja Humm skapte den perfekte atmosfæren for Zalaris ASA i forbindelse med våres kick-off 2018 på Gardemoen i slutten av Januar 2018. Aja utførte et evntoppdrag med fiolin for å skape en spesiell stemning ifm middagen på kvelden for et globalt sammensatt publikum som tidligere aldri hadde vært sammen. Zalaris er samtidig et norsk selskap, så vi ønsket å sette et norskt preg på selve innslaget og det ble gjort med glans! Vi hadde noen korte samtaler før selve dagen for å planlegge hvordan vi skulle få dette til å bli en god opplevelse under selve arrangementet. Dette var et spennende og annerledes måte å gjennomføre noe på og overgikk mine forvetninger. Tilbakemeldingen fra alle har vært meget positivt! Takk!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS