Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Aja Humm

Kreativt samspill og flytsone nerd

Fra 12.500,- per foredrag

Fra 25.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Aja Humm

Aja innehar den unike kombinasjonen proff fiolinist og «flytsone» ekspert. I flytsonen opplever vi nærhet og harmoni med oss selv og verden rundt oss. Du finner podcastene «The Pill of Success» og «Tune In med Aja» på Podcaster/Spotify. Som foredragsholder stimulerer hun deg til nye og varige innsikter. Hun skaper ekte engasjement, deler raust med egne erfaringer og har en positiv og inkluderende stil. Dette fører til at du slapper av og kommer i den beste tilstanden for læring og ny faglig input. Ved å bli kjent med konkrete mentale verktøy for å mestre dette «tankeuniverset» vårt, vil også menneskene rundt oss bli påvirket positivt og dermed er den gode, kreative tanke-spiralen satt i gang. Derfra er ALT mulig. «Aja har stor kunnskap om mennesket, masse varme, humor og livserfaring. Ingen problemstilling er for vanskelig å få et nytt perspektiv på. Hun får en til å våge å kaste seg ut i det positive» Skuespiller Dennis Storhøi www.tuneinlabs.com

Foredrag med Aja Humm

Finn glede og følelsen av psykologisk frihet på jobb i en vanskelig tid.

2020 ble definitivt ikke som vi trodde. Nye utfordringer står i kø. Dette er et populært foredrag med umiddelbar positiv effekt. Hva er psykologisk frihet og hvorfor bidrar det til motiverte ansatte, positiv atmosfære, arbeidslyst og ikke minst kunnskap om hvordan vi kommer oss opp av gjørma? Det jeg snakker om her skulle jeg ønsket jeg visste om allerede som barn. Jeg bruker fargerike eksempler fra egen karriere, familie og kjærlighetsliv og setter det i en relevant kontekst for bedriften.

Optimal kommunikasjon

Er dere lei av personlighetstester og det å putte mennesker i en "boks". Nysgjerrig på å lære noe nytt, som faktisk varer livet ut? :-) Da passer dette dere. Her fokuserer vi på hva vi mennesker har FELLES i motsetning til hvor forskjellige vi er. Ironisk nok er dette det beste verktøyet jeg har kommet bort i for å forstå hverandres separate virkeligheter. Bli rå på det å samhandle og kommuniserer i ledergrupper og team, selv i (meget) utfordrende situasjoner. Anbefales som en workshop.

Ditt Drømmeforedrag - skreddersøm

Min erfaring er at den aller største verdien og vekstpotensialet for din bedrift er når vi skreddersyr foredraget og innholdet spesifikt for dere. Noen av temaene jeg brenner for og også har erfaring med er stress og utbrenthet blandt kvinner, kommunikasjon på tvers av kjønn og kulturer (er selv flerkulturell), løse vanskelige oppgaver eller problem som innsparinger, nedbemanninger, merging (her er det fordelaktig med minst en hel dag), kunsten å feile for så å komme seg raskt opp igjen!

Eventoppdrag fiolin

Jeg tar også rene spilleoppdrag som fiolinist og gjerne i kombinasjon med løst og relevant snakk fra meg for å lage stemning før en middag eller et større arrangement med lydspor og visuelle effekter. Ofte kombinerer jeg to låter og skreddersydd tale tilpasset publikum. Dette skaper en god stemning blandt tilhørerne og er en super start/faglig innhold på en ditt event, arrangement eller middag. Ta kontakt for en samtale. Har 25 års erfaring med eventer.

Møter og prosesser med kvalitet og godt samspill.

En av mine styrker er å få mennesker til å fungere optimalt sammen. Til å tenke klart i vanskelige situasjoner der mye står på spill. Jeg guider dere til å tenke/ta viktige avgjørelser med et klart hode og optimal kommunikasjon. Passer også veldig godt i innovasjons prosesser og bedrifter. For ledergrupper og team.

Kurs med Aja Humm

Er jeg kreativ? Er du? Hemmeligheten bak kreativitet og hvor det kommer fra.

Ønsker du mere innovativ tankegang i bedriften? Er dere i en omstillingsprosess og sliter med å få alle på laget? Da kan dette kurset være midt i blinken. Her forteller jeg my om min egen reise i det å jobbe med et kreativt fag, men overhode ikke FØLE meg kreativ og nytenkende. Så hva skjedde på veien der jeg en dag innså jeg hadde det jeg trengte allerede? Min påstand er at alle mennesker har 100% evnen til å være kreativ og tenke nytt, men trenger litt hjelp å finne retningen dit. :)

Harde mål

Mange av foredragene mine handler mere om de "myke" sidene ved oss. Dette kurset handler om å jobbe med konkrete resultater og hvordan dere kan løse tilsynelatende umulige oppgaver på minimalt med tid. Ideelt sett bruker vi 2 dager på læring om vårt innebygde design for suksess og så 1-2 dager med det dere trenger å finne en løsning på. Dette er en populær og utprøvd metode. Anbefales på det sterkeste. Ta kontakt for kvantitative og kvalitative resultater andre har hatt av denne prosessen.

Aja Humm har 2 vurderinger

Linda Berglund Ekstrøm

4. januar 2021

Entur AS

6

Vi hadde gleden av å ha med oss Aja Humm på våre fagdager i november 2020. En veldig inspirerende dame med mange gode tanker, tips og innspill innenfor temaet ‘Psykologisk frihet på arbeidsplassen’. Vi fikk høre nydelig fiolinspill og engasjementet var stort da deltakerne fikk spørsmål undervegs. Å samarbeide med Aja i forkant av fagdagene har vært helt strålende – meget engasjert i både innholdet i selve foredraget, testing av det tekniske i forkant (gjennomføringen var digital) og en fin avrunding etterpå. Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive fra deltakerne og jeg kan sterkt anbefale Aja Humm til ditt neste event!

Richard Edvard Schiørn

1. mars 2018

Zalaris ASA

6

Aja Humm skapte den perfekte atmosfæren for Zalaris ASA i forbindelse med våres kick-off 2018 på Gardemoen i slutten av Januar 2018. Aja utførte et evntoppdrag med fiolin for å skape en spesiell stemning ifm middagen på kvelden for et globalt sammensatt publikum som tidligere aldri hadde vært sammen. Zalaris er samtidig et norsk selskap, så vi ønsket å sette et norskt preg på selve innslaget og det ble gjort med glans! Vi hadde noen korte samtaler før selve dagen for å planlegge hvordan vi skulle få dette til å bli en god opplevelse under selve arrangementet. Dette var et spennende og annerledes måte å gjennomføre noe på og overgikk mine forvetninger. Tilbakemeldingen fra alle har vært meget positivt! Takk!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS