Arne Sigurd Rognan Nielsen

Inspirasjon, effektivitet og tidsbruk

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Arne Sigurd Rognan Nielsen

Et foredrag med Arne gir deltakerne en oppvåkning når det gjelder bruk av tid og hvordan bli mer effektiv. Med personlige historier, saftig humor og eksempler du kjenner deg igjen i lærer han deg å bli mer effektiv uten å slite deg ut. Over 230.000 har fått med seg hans foredrag «Jobb mindre og få mer gjort» på TEDx som har beskrevet ham som en «Wild Duck». Han har en allsidig bakgrunn som fotograf, journalist, militær, konsulent og coach i personlig effektivitet. Han har skrevet og publisert en rekke artikler og bøker om salg og markedsføring. Arne har også en 16 år lang karriere i verdens største IT-bedrift, International Business Machines (IBM) der han arbeidet som evangelist og rådgiver innen digital samhandling (hjemmekontor og distribuert arbeide). Han har hjulpet bedrifter i inn- og utland med å øke produktiviteten med opp til 25 %. Arne er nordnorsk folkelig og direkte i stilen, og hans foredrag skaper begeistring og engasjement!

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Arne Sigurd Rognan Nielsen

Personlig Effektivitet: Jobb mindre og få mer gjort!

Dette svært inspirerende foredraget lærer deg hvordan du kan øke din personlige effektivitet ved å skille det viktige og verdifulle fra det som haster. Foredraget er sett av tusener av deltakere både på konferanser og på TEDx. Du lærer hvordan du kan jobbe enklere og smartere - få mer gjort på kortere tid og alltid være i forkant. Foredragsholderen har personlig erfaring med stress og utbrenthet og tar deg med på en inspirerende, morsom, engasjerende og personlig reise, med en rekke tips og råd.

For selgere og salgssjefer: Slik gjør du prospecting på LinkedIn

LinkedIn er ikke bare for deg som vil ha en ny jobb. LinkedIn er også for deg som vil finne nye potensielle kunder. I dette foredraget får du innblikk i hvordan du kan bruke LinkedIn til å skaffe nye kunder og leads. Med denne metoden vil du mangedoble din tilgang på nye kunder i løpet av kort tid. Arne viser teknikker som automatiserer dette arbeidet for deg og prosesserer nye mulige kunder for deg om natten mens du sover! På to uker økte Arne sin prospekt-base med over 250 %...

For bedriftsledere: The New Way To Work gir økt effektivitet!

Visste du at med å ta i bruk nye arbeidsmetoder vil du i følge McKinsey kunne øke produktiviteten i din bedrift med hele 25 %..? Hva vil ikke det kunne bety for bunnlinjen i regnskapet? Ny teknologi og nye åpne former for samarbeide internt og eksternt bidrar til høyere kunnskapsdeling, mer energi og arbeidsglede, større eierskap hos medarbeiderne og langt høyere effektivitet! Dette er foredraget for deg som er bedriftsleder og som trenger inspirasjon og idéer til hvordan du kan endre bedriften!

For bedriftsledere: Slik leder du virtuelle team mer effektivt!

Den digitale utviklingen gjør at dine medarbeidere kan jobbe hvor som helst og når som helst (hjemmekontor). Dette stiller nye krav til ledere. Foredragsholderen har arbeidet i virtuelle og geografisk spredte team i en årrekke og vet at dette medfører nye utfordringer i måten man leder, koordinerer og følger opp de ansatte. I dette foredraget deler han sine erfaringer slik at du kan unngå fallgruvene og få mest mulig effektivitet ut av den nye måten å jobbe på.

For medarbeidere: Slik jobber du effektivt i et virtuelt team!

Foredragsholderen har mange års erfaring med å jobbe i virtuelle team både nasjonalt og internasjonalt. I mer enn 20 år har han jobbet ut fra hjemmekontor som base, men mest fra der han til enhver tid befinner seg. Han lærer deg hvordan du unngår feilene, hvordan du kan øke effektiviteten betydelig ved å jobbe "remote" og oppnå suksess med en god balanse mellom jobb og privatliv. Dette foredraget gir deg en rekke råd og tips du vil ha nytte av. "Jobben er ikke et sted, men noe du gjør"!

Kurs med Arne Sigurd Rognan Nielsen

Jobb mindre og få mer gjort!

I løpet av denne tre timers workshop'en får du hjelp til å analysere din egen arbeidsdag, kartlegge hva som hindrer deg i å jobbe smartere, fokusere bedre og få oppgavene unna med mindre innsats. Vi gjør en rekke øvelser som gjør deg mer bevisst din egen atferd slik at du etterpå blir dyktigere til å prioritere det som er viktig og verdifullt og bli mindre stresset Etter dette minikurset vil du fokusere bedre, jobbe mindre og få mer gjort!

Talerlisten mener

Arne Sigurd er en energisk og tydelig foredragsholder, som på en enkel og engasjerende måte deler erfaringer og råd om det å jobbe mer effektiv. Han fanger interessen fra start og holder på den gjennom sine foredrag og kurs. En jovial og fin formidler med mye erfaring.

2024 © Talerlisten AS