Arne Sigurd Rognan Nielsen

Inspirasjon, effektivitet og tidsbruk

Fra 25.000,- per foredrag

Fra 35.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Arne Sigurd Rognan Nielsen

Arne holder foredrag om tidsbruk. Et foredrag med ham gir deltakerne en oppvåkning når det gjelder hvordan vi bruker tiden vår, og hvordan å bruke den mer effektivt på jobb. Med personlige historier, humor og eksempler deler han råd og teknikker om hvordan å jobbe mindre men få gjort mer. Over 200.000 mennesker har til nå fått med seg hans foredrag «Jobb mindre og få mer gjort»! TEDx har beskrevet ham som en «Wild Duck», og han har også en allsidig bakgrunn som fotograf, journalist, militær, konsulent og coach i personlig effektivitet. Han har skrevet og publisert en rekke artikler og bøker om salg og markedsføring. Arne har også en 16 år lang karriere i verdens største IT-bedrift, International Business Machines (IBM) der han arbeidet som evangelist og rådgiver innen digital samhandling. Han har hjulpet en rekke små og store bedrifter og organisasjoner i inn- og utland til å øke produktiviteten med opp til 25 %. Arne er folkelig og direkte i stilen, og hans foredrag skaper ofte begeistring hos tilhørerne. Book ham for et spennende foredrag eller workshop der han lærer deg og dere å jobbe smartere, bli mer fokuserte og få oppgavene unna!

Foredrag med Arne Sigurd Rognan Nielsen

Personlig Effektivitet: Jobb mindre og få mer gjort!

Dette svært inspirerende foredraget lærer deg hvordan du kan øke din personlige effektivitet ved å skille det viktige og verdifulle fra det som haster. Foredraget er sett av tusener av deltakere både på konferanser og på TEDx. Du lærer hvordan du kan jobbe enklere og smartere - få mer gjort på kortere tid og alltid være i forkant. Foredragsholderen har personlig erfaring med stress og utbrenthet og tar deg med på en inspirerende, morsom, engasjerende og personlig reise, med en rekke tips og råd.

For selgere og salgssjefer: Slik gjør du prospecting på LinkedIn

LinkedIn er ikke bare for deg som vil ha en ny jobb. LinkedIn er også for deg som vil finne nye potensielle kunder. I dette foredraget får du innblikk i hvordan du kan bruke LinkedIn til å skaffe nye kunder og leads. Med denne metoden vil du mangedoble din tilgang på nye kunder i løpet av kort tid. Arne viser teknikker som automatiserer dette arbeidet for deg og prosesserer nye mulige kunder for deg om natten mens du sover! På to uker økte Arne sin prospekt-base med over 250 %...

For bedriftsledere: The New Way To Work gir økt effektivitet!

Visste du at med å ta i bruk nye arbeidsmetoder vil du i følge McKinsey kunne øke produktiviteten i din bedrift med hele 25 %..? Hva vil ikke det kunne bety for bunnlinjen i regnskapet? Ny teknologi og nye åpne former for samarbeide internt og eksternt bidrar til høyere kunnskapsdeling, mer energi og arbeidsglede, større eierskap hos medarbeiderne og langt høyere effektivitet! Dette er foredraget for deg som er bedriftsleder og som trenger inspirasjon og idéer til hvordan du kan endre bedriften!

For bedriftsledere: Slik leder du virtuelle team mer effektivt!

Den digitale utviklingen gjør at dine medarbeidere kan jobbe hvor som helst og når som helst (hjemmekontor). Dette stiller nye krav til ledere. Foredragsholderen har arbeidet i virtuelle og geografisk spredte team i en årrekke og vet at dette medfører nye utfordringer i måten man leder, koordinerer og følger opp de ansatte. I dette foredraget deler han sine erfaringer slik at du kan unngå fallgruvene og få mest mulig effektivitet ut av den nye måten å jobbe på.

For medarbeidere: Slik jobber du effektivt i et virtuelt team!

Foredragsholderen har mange års erfaring med å jobbe i virtuelle team både nasjonalt og internasjonalt. I mer enn 20 år har han jobbet ut fra hjemmekontor som base, men mest fra der han til enhver tid befinner seg. Han lærer deg hvordan du unngår feilene, hvordan du kan øke effektiviteten betydelig ved å jobbe "remote" og oppnå suksess med en god balanse mellom jobb og privatliv. Dette foredraget gir deg en rekke råd og tips du vil ha nytte av. "Jobben er ikke et sted, men noe du gjør"!

Kurs med Arne Sigurd Rognan Nielsen

Jobb mindre og få mer gjort!

I løpet av denne tre timers workshop'en får du hjelp til å analysere din egen arbeidsdag, kartlegge hva som hindrer deg i å jobbe smartere, fokusere bedre og få oppgavene unna med mindre innsats. Vi gjør en rekke øvelser som gjør deg mer bevisst din egen atferd slik at du etterpå blir dyktigere til å prioritere det som er viktig og verdifullt og bli mindre stresset Etter dette minikurset vil du fokusere bedre, jobbe mindre og få mer gjort!

Talerlisten mener

Arne Sigurd er en energisk og tydelig foredragsholder, som på en enkel og engasjerende måte deler erfaringer og råd om det å jobbe mer effektiv. Han fanger interessen fra start og holder på den gjennom sine foredrag og kurs. En jovial og fin formidler med mye erfaring.

Arne Sigurd Rognan Nielsen har 4 vurderinger

Hogne Bø Pettersen

7. januar 2019

ISBG

6

Som leder av IBM Samhandlingsbrukergrupper (ISBG) har jeg brukt Arne som foredragsholder flere ganger. I tillegg har jeg også jobbet en del med Arne i ulike sammenhenger. Arne er flink til å gå inn i kompleks materie, og få det til å være forståelig for både ledelse og de på gulvet. Han er engasjerende, vittig og snakker rett fra levra. Han er også god til å svare på spørsmål og utfordringer underveis i sine foredrag. Alle de gangene vi har brukt Arne har tilbakemeldingene om hans foredrag uten unntak vært strålene på evalueringsskjema som blir sendt ut i etterkant av konferansene.

Trond Haugå

24. november 2018

SGOS - Setesdal Gründer og Samfunnsutvikling

5

Arne Nielsen er meget dyktig foredragsholder.

Han var med oss en hel dag, og leverte et inspirerende, men også svært lærerikt foredrag! Gjennom årene har Arne bygget opp en unik kompetanse som han ikke er redd for å dele. Dette er virkelig tips en kan få bruk for, og implementerer man disse er det ikke tvil om at effektiviteten, men også livs-gleden vil nå nye høyder.
Takk Arne!

Surendra Neupane

9. november 2017

TelstraClear

6

This is one of the best talks I have listened to. I wish I could understand Norwegian. I am trying to learn now just to understand you.

Stian Moen

9. januar 2017

Exhibition Management AS

6

Vi kan sterkt anbefale Arne Sigurd Rognan Nilsen som foredragsholder. Hans foredrag som handler om å endre måten man jobber på for å oppnå økt produktivitet fikk toppscore hos deltagerne på vårt arrangement «Gründermessen» som gikk både i Trondheim og i Oslo i løpet av 2016. Foredraget er svært engasjerende, morsomt, nyttig og vekker en del tanker rundt hvordan vi selv jobber.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS