Talerlisten
Arne Sigurd Rognan Nielsen

Arne Sigurd Rognan Nielsen

Lærer deg og dine ansatte å jobbe smartere! | Østfold

Pris / 45 min

Kr 15 000,-

Pris / hel dag

Kr 30 000,-

Veldedighet

50% rabatt

Beskrivelse

30 000 mennesker har nå fått med seg Arne Sigurd Rognan Nielsens foredrag «Jobb mindre og få mer gjort»! TEDx har beskrevet som en «wild duck», og har en allsidig bakgrunn som fotograf, journalist, militær, konsulent, forfatter av artikler og lærebøker i salg og markedsføring. Han har også en 16 år lang karriere som Social Business Evangelist bak seg hos verdens største datafirma IBM. Arne’s foredrag har høyt engasjement og skaper stor energi og begeistring hos tilhørerne. Ved ranking av foredragsholdere på konferanser ligger han alltid blant de to-tre beste. Book ham for et spennende foredrag eller workshop der han lærer deg og dine medarbeidere hvordan de kan jobbe mer effektivt og få oppgavene unna!

Foredrag

Personlig Effektivitet: Jobb mindre og få mer gjort!

Dette svært inspirerende foredraget lærer deg hvordan du kan øke din personlige effektivitet ved å skille det viktige og verdifulle fra det som haster. Foredraget er sett av tusener av deltakere både på konferanser og på TEDx. Du lærer hvordan du kan jobbe enklere og smartere - få mer gjort på kortere tid og alltid være i forkant. Foredragsholderen har personlig erfaring med stress og utbrenthet og tar deg med på en inspirerende, morsom, engasjerende og personlig reise, med en rekke tips og råd.

Effektivt Salg: Slik skaffer du nye kunder på LinkedIn

LinkedIn er ikke bare for deg som vil ha en ny jobb. LinkedIn er også for deg som vil finne nye potensielle kunder. I dette foredraget får du innblikk i hvordan du kan bruke LinkedIn til å skaffe nye kunder og leads. Med denne metoden vil du mangedoble din tilgang på nye kunder i løpet av kort tid. Jeg viser teknikker som automatiserer dette arbeidet for deg og prosesserer nye mulige kunder for deg om natten mens du sover! På to uker økte jeg min prospekt-base med over 250 %...

The New Way To Work

Hvordan kan nye arbeidsmetoder og ny teknologi gjøre deg mer effektiv slik at du kan oppnå bedre resultater både i jobb og privatliv. Foredraget viser praktiske eksempler på teknologier og verktøy som skaper delingskultur og energi i bedrifter og organisasjoner. Opptil 25 % produktivitets-økning!

Produktivitet: Slik øker du effektiviteten hos dine medarbeidere!

Visste du at med å ta i bruk nye arbeidsmetoder vil du i følge McKinsey kunne øke produktiviteten i din bedrift med hele 25 %..? Hva vil ikke det kunne bety for bunnlinjen i regnskapet? Ny teknologi og nye åpne former for samarbeide internt og eksternt bidrar til høyere kunnskapsdeling, mer energi og arbeidsglede, større eierskap hos medarbeiderne og langt høyere effektivitet! Dette er foredraget for deg som er bedriftsleder og som trenger inspirasjon og idéer til hvordan du kan endre bedriften!

Hvordan bruke LinkedIn som en proff, og skaffe nye kunder

Dette er et hands-on minikurs der du lærer å bruke LinkedIn som en profesjonell. Her får du kjennskap til hvordan du kan utnytte LinkedIn profesjonelt, hvordan lage en profil som trekker til seg nye kunder, hvordan finne nye kunde-prospekter, hvordan få kontaktene dine til å bli interessert i videre dialog, samt trestegs-modellen som gir deg verdifulle kontakter. Ta med egen laptop og ta dine første profesjonelle steg på LinkedIn. Dette mini-kurset er på tre timer, men kan utvides individuelt etter eget ønske.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Arne Sigurd Rognan Nielsen har 1 vurdering

Stian Moen

9. januar 2017

6

Exhibition Management AS

Vi kan sterkt anbefale Arne Sigurd Rognan Nilsen som foredragsholder. Hans foredrag som handler om å endre måten man jobber på for å oppnå økt produktivitet fikk toppscore hos deltagerne på vårt arrangement «Gründermessen» som gikk både i Trondheim og i Oslo i løpet av 2016. Foredraget er svært engasjerende, morsomt, nyttig og vekker en del tanker rundt hvordan vi selv jobber.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS