Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Audun Molde

Musikkformidler, musikkviter, forfatter

Fra 12.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Audun Molde

Trenger du et spennende musikkforedrag, med fagkunnskap, overraskende poenger, idéer og inspirerende tanker? Audun Molde er fagekspert på populærmusikk og på musikkbransjen, og en erfaren og allsidig formidler. Audun har lang erfaring med talentutvikling for musikere, låtskrivere og artister. Han ledet den faglige oppbyggingen av Norges første høyskolestudium i populærmusikk på NISS (fra 2018 Høyskolen Kristiania). Han foreleser om musikkbransjen på Handelshøyskolen BI, og har også vært tilknyttet Norges Musikkhøgskole. Audun har skrevet flere bøker om musikk, nyeste bok er «POP. En historie», Cappelen Damm 2018. Dette er en historie om popmusikken, gjennom 200 år – fra den industrielle revolusjon til den digitale pionértida: Musikk, teknologi, medier, formater og musikkindustri. Audun er en ofte brukt mediekommentator i aktuelle saker om musikk, musikkbransjen og de kreative næringene.

Foredrag med Audun Molde

Hvor er vi nå? Popmusikken og musikkindustrien 2010 – 2020

Hva skjedde i dette tiåret? Et overblikk over de siste ti årene – fra smarttelefonen, Spotify og Sør-Korea begynte å overta verden.

Ti pop-heltinner som du har hørt, men kanskje ikke hørt om

Musikkhistorien er overbefolket av menn. I dette foredraget får du derimot oppleve en inspirerende kavalkade av nokså ukjente kvinner som har inspirert verden med fantastisk musikk. Du har nok hørt dem, men kanskje ikke hørt om dem?

Den digitale pionértida i musikkbransjen – hva skjedde, og hvorfor?

20 år med analoge nedturer og digitale oppturer: Et foredrag om hvordan musikkindustrien fikk panikk etter årtusenskiftet, og langsomt kom tilbake i en ny versjon. Hva skjer når folk føler at teppet trekkes bort under en hel industri? Når nye aktører kommer og overtar? Og hvordan kan det ha seg at pilene igjen peker oppover, og at musikkindustrien i dag vokser over store deler av verden?

Mobil musikk: Hvordan ny teknologi har revolusjonert måten vi opplever musikk

Musikkspillerne våre har blitt skiftet ut noen ganger - app, smartmobil, iPod, discman, hi-fi-anlegg, walkman, kassettspiller, båndspiller, reiseradio eller grammofonplate. 70 år etter vinyl-singlen ble lansert, 40 år etter at walkman sendte oss alle på joggetur med musikk på øret, og 20 år etter at Napster sjokkerte musikkverdenen, spør vi: Hvordan har teknologisk innovasjon påvirket og forandret vårt forhold til musikk?

Foredrag om en bestemt artist eller sjanger, et musikalsk fenomen eller trend

Dette kan skreddersys på forespørsel, innhold og pris tilpasses og avtales fra gang til gang.

Audun Molde har 1 vurdering

Knut Aga

3. april 2017

AGA SpinnOff AS

5

I forbindelse med konserten Andrea Bocelli i Oslo hadde Audun et innslag om historien og fakta rundt artisten for mine gjester. Audun kan og vet mye om musikk og fortalte i en munter setting om Bocelli – fra hans barndom til voksen artist. Mine kunder og jeg satt stor pris på hans innslag. Det ga oss ny viten om Bocelli og Auduns formidling ga gjestene akkurat den starten på kvelden som vi ønsket.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS