Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Bård Eker

En av Norges fremste entreprenører

Fra 50.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Bård Eker

Bård Eker er en av Norges mest fremragende industridesignere og en av Skandinavias mest suksessfulle entreprenører. Hans foredrag handler om kreativitet, innovasjon og suksess. Bård tar for seg historien fra han startet sin egen designbedrift på midten av åttitallet og frem til i dag. Han har avlet en mengde interessante produkter, et antall kjente merkevarer og flere vellykkede bedrifter som det prisvinnende designselskapet Eker Design, båtprodusenten Hydrolift og sportsbilprodusenten Koenigesegg. Historien omhandler suksessfaktorene, ideene, utfordringene og finanskrisen. Bård hadde egentlig planer om å bli arkitekt, men etter studier på Statens håndverks- og kunstindustriskole og Pratt i New York, startet han i 1989 egen industridesignvirksomhet i Norge. Siden den gang har Fredrikstad-mannen jobbet for mange internasjonale industrielle aktører med designløsninger og ideer. Bård tilpasser sine foredrag etter kundes ønsker, og snakker gjerne på engelsk. Anbefalt lengde på hans foredrag er en time, kontakt Talerlisten direkte for mer informasjon.

Foredrag med Bård Eker

Action

Bli med på et foredrag om innovasjon, høyt tempo, vilje og mot. Lær hvordan innovasjon, design og ingeniørkunst kan bidra til vekst og økt lønnsomhet. Se hvordan Eker-systemet og deres kunder har tatt nye markedsposisjoner og skapt økt kollektiv begeistring, gjennom målrettet forretningsdrevet innovasjon. Foredraget byr på en motiverende time hvor dere får innsikt i historien om industridesigner og gründer Bård Eker og hva som har gjort ham til en av Skandinavias mest suksessfulle og etterspurte entreprenører.

Talerlisten mener

Et foredrag med Bård Eker er en spesiell og unik opplevelse. Gjennom film, bilder, eksempler og historier viser han hvordan Eker design tenker og jobber, og får fram den store bredden i prosjekter de har vært involvert i. Han forteller om motivasjon, arbeidsmåter, oppturer og nedturer. Bårds foredrag ligner ikke på andre foredrag. Det er høyst visuelt, ofte personlig, ganske uformelt og veldig inspirerende.

Bård Eker har 1 vurdering

Tone Sørensen

16. november 2018

Næringsforeningen i Drammensregionen

6

Bård Eker holdt et actionfylt foredrag under Gründeruka i Drammensregionen i 2018. Han klarte å formidle de utfordringene og mulighetene en gründer kommer opp i, selv om han selv uttrykte at han ikke har hatt en plan for sin enorme suksess. Han er en god formidler, og klarer å holde publikums interesse fra start til slutt.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS