Bård Eker

En av Norges fremste entreprenører

Fra kr 60.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Bård Eker

Bård Eker er en av Norges mest fremragende industridesignere og en av Skandinavias mest suksessfulle entreprenører. Hans foredrag handler om kreativitet, innovasjon og suksess. Bård tar for seg historien fra han startet sin egen designbedrift på midten av åttitallet og frem til i dag. Han har avlet en mengde interessante produkter, et antall kjente merkevarer og flere vellykkede bedrifter som det prisvinnende designselskapet Eker Design, båtprodusenten Hydrolift og sportsbilprodusenten Koenigesegg. Historien omhandler suksessfaktorene, ideene, utfordringene og finanskrisen. Bård hadde egentlig planer om å bli arkitekt, men etter studier på Statens håndverks- og kunstindustriskole og Pratt i New York, startet han i 1989 egen industridesignvirksomhet i Norge. Siden den gang har Fredrikstad-mannen jobbet for mange internasjonale industrielle aktører med designløsninger og ideer. Bård tilpasser sine foredrag etter kundes ønsker, og snakker gjerne på engelsk. Anbefalt lengde på hans foredrag er en time, kontakt Talerlisten direkte for mer informasjon.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Bård Eker

Action

Bli med på et foredrag om innovasjon, høyt tempo, vilje og mot. Lær hvordan innovasjon, design og ingeniørkunst kan bidra til vekst og økt lønnsomhet. Se hvordan Eker-systemet og deres kunder har tatt nye markedsposisjoner og skapt økt kollektiv begeistring, gjennom målrettet forretningsdrevet innovasjon. Foredraget byr på en motiverende time hvor dere får innsikt i historien om industridesigner og gründer Bård Eker og hva som har gjort ham til en av Skandinavias mest suksessfulle og etterspurte entreprenører.

Talerlisten mener

Et foredrag med Bård Eker er en spesiell og unik opplevelse. Gjennom film, bilder, eksempler og historier viser han hvordan Eker design tenker og jobber, og får fram den store bredden i prosjekter de har vært involvert i. Han forteller om motivasjon, arbeidsmåter, oppturer og nedturer. Bårds foredrag ligner ikke på andre foredrag. Det er høyst visuelt, ofte personlig, ganske uformelt og veldig inspirerende.

2024 © Talerlisten AS