Bente Josefsen

Foredrag om ansattes helse, ernæring og konsekvenser av avhengighet

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Bente Josefsen

Bente Josefsen holder foredrag om helse, ernæring, avhengighet og hvordan man skaper sunne vaner. Hennes foredrag passer godt for virksomheter som gir fokus til at deres medarbeidere skal være friske, arbeidsomme og produktive lenge.

Bente er gründer av Frisk uten sukker AS og er Norges fremste ekspert på ernæring og avhengighetsmedisin med spesialisering på mat- og sukkeravhengighet. Men avhengighet kan også handle om alkohol, spilling eller andre matvarer enn sukker, dette forklarer Bente på en overraskende og forståelig måte.

Bente har gitt ut hele tre bestselgerbøker, Bli frisk uten sukker, Sukkerdetox på 14 dager og Spis Dette! Hun har nådd ut til mange tusen mennesker med sine foredrag, kurs og bøker. I tillegg er hun stadig å se i media og har også hatt mange møter på Stortinget for å komme med helsefremmende råd.

I dag lider hele 70 % av den voksne norske befolkningen av ulike livsstilsrelaterte sykdommer og plager som diabetes type 2, betennelser, hodepine, mage- og tarmproblemer, energiløshet, nedstemthet, søvnproblemer og konsentrasjons- og hukommelsesvansker. Dette skaper mindre produktive medarbeidere og høyere sykefravær, noe som er en kostnad ikke bare for samfunnet, men for arbeidsgiveren og for kollegene som påvirkes.

Bentes foredrag er spekket med sjokkerende og interessante detaljer og hun er kjent for å motivere og inspirere. Et foredrag med Bente Josefsen kan være starten på en friskere og gladere arbeidsplass hvor de ansatte får ut sitt fulle potensial. Ta kontakt!

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Bente Josefsen

Sukkersjokket - hvor er egentlig sukkeret skjult, og hva gjør det med oss?

Visste du at hele 74 % av all innpakket mat er tilsatt sukker, så selv om du ikke kjøper godteri og brus på butikken, risikerer du å komme hjem med en god porsjon sukker i handleposen. I tillegg er ca 60 % av all maten vi kjøper ultraprossesert mat, hvor også sukker inngår. Dette temaet belyser Bente Josefsen i foredraget sitt, hvor du kan forvente både sjokkerende fakta og masse inspirasjon til et sunnere liv. Et jevnt blodsukker vil dessuten kunne forebygge sykefravær og øke produktiviteten på enhver arbeidsplass.

Vårt avhengige samfunn - hva har sukker og skjermer til felles?

Mange sliter med å kontrollere inntaket av sukker, junkfood og ultraprosessert mat, og en tilsvarende tendens kan observeres med smarttelefoner og skjermer, hvor de fleste synes å være limt til skjermen selv i fellesskap. Selv om mange ønsker å redusere bruken av disse, ender det ofte bare med gode forsetter. Bente Josefsen, med sin bakgrunn innen avhengighetsmedisin, tilbyr virkelige aha-opplevelser og enkle verktøy for å håndtere disse utfordringene.

Kurs med Bente Josefsen

Hvordan få til en endring på livsstil du vil elske og ønske å beholde?

Bente kan skreddersy kurs for din bedrift for å sikre at de ansatte implementerer en livsstil over tid som vil gjøre en stor forskjell for deres helse og livskvalitet. Hun har kurset flere tusen mennesker som har fått endret sine liv totalt. Mange har kommet tilbake på jobb etter lang tids sykdom. Overraskelsen er alltid like stor når slitenhet blir snudd til overskudd på kort tid, når ustabilt blodsukker blir stabilt, vekten kommer tilbake til normale nivåer og kronisk sykdom blir borte.

Talerlisten mener

Bente Josefsen er en frisk, engasjerende og dyktig foredragsholder. Hun snakker om et livsviktig tema, og tilpasser sine foredrag til gruppen som hører på, og tilbyr også kurs og workshops om hvordan å takle avhengighet av ulike slag.

2024 © Talerlisten AS