Bente Josefsen

Foredrag om ansattes helse, konsekvensene av avhengighet

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Bente Josefsen

Bente Josefsen holder foredrag om helse, avhengighet og hvordan å skape sunne vaner. Hennes foredrag passer godt for virksomheter som vil at deres ansatte skal være friske og arbeidsomme lenge. Bente er gründer av Frisk uten sukker AS og er Norges fremste ekspert på sukkeravhengighet. Hun er utdannet innen ernæring og har en fordypning i avhengighetsmedisin, med spesialisering på sukkeravhengighet. Men avhengighet kan også handle om alkohol, spilling eller andre matvarer enn sukker. Bente har gitt ut bestselgerboken Bli frisk uten sukker. Snart er hun aktuell med en ny bok hvor hun vil motivere nordmenn til en sukker-detox. Det er nødvendig fordi over 70 % av den voksne norske befolkningen i dag lider av ulike livsstilsrelaterte sykdommer. Dette skaper mindre produktive medarbeidere og høyere sykefravær, noe som er en kostnad ikke bare for samfunnet, men for arbeidsgiveren og for kollegene som påvirkes. Bentes foredrag er spekket med sjokkerende og interessante detaljer og hun er kjent for å motivere og inspirere. Et foredrag med Bente Josefsen kan være starten på en friskere og gladere arbeidsplass hvor de ansatte får ut sitt fulle potensiale. Ta kontakt!

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Bente Josefsen

Den søte illusjonen!

Over 70 % av den voksne befolkningen lider i dag av livsstilsrelaterte sykdommer. Samtidig er sukker tilsatt i så mye som 80 % av maten og sukker selges overalt. Kan det henge sammen? Hvordan vil helseplager som slitenhet, vondt i hodet/migrene, mageproblemer, nedstemthet, diabetes type 2 påvirke produktiviteten, arbeidsgleden og sykefraværet? Et inspirasjonsforedrag med Bente kan bidra til en friskere, gladere og mer produktiv arbeidsplass med lavere sykefravær.

Bare MÅ ha sukker?

Hva kommer det av at noen kan nyte en liten bit sjokolade eller potetgull, mens andre blir helt ustoppelige? Hva sier hjerneforskning om hva som skjer i belønningssenteret og hvordan kan man ta tilbake kontrollen? Så mange som 25 % sliter med overspising av sukker og andre raske karbohydrater. Dette fører til lav selvfølelse, dårlig helse og sykefravær. Et foredrag med avhengighetsspesialist Bente Josefsen kan snu livet totalt og gjøre en stor forskjell for alle som sliter med dette.

Slitne ansatte etter korona?

I kjølvannet av korona sliter mange med manglende overskudd. Noen som følge av lang isolering, dårlig mat og like aktivitet. Forskning viser også at mange opplever symptomer på longcovid etter gjennomført sykdomsforløp. Bente vil i foredraget fortelle konkrete ting man selv kan gjøre for å bedre helsen og gi kroppen forutsetning for å få tilbake energien. Et smart foredrag for å redusere sykefraværet og øke produktiviteten på din arbeidsplass.

Kurs med Bente Josefsen

Hvordan få til en endring på livsstil du vil elske og ønske å beholde?

Bente kan skreddersy kurs for din bedrift for å sikre at de ansatte implementerer en livsstil over tid som vil gjøre en stor forskjell for deres helse og livskvalitet. Hun har kurset flere tusen mennesker som har fått endret sine liv totalt. Mange har kommet tilbake på jobb etter lang tids sykdom. Overraskelsen er alltid like stor når slitenhet blir snudd til overskudd på kort tid, når ustabilt blodsukker blir stabilt, vekten kommer tilbake til normale nivåer og kronisk sykdom blir borte.

Talerlisten mener

Bente Josefsen er en frisk, engasjerende og dyktig foredragsholder. Hun snakker om et livsviktig tema, og tilpasser sine foredrag til gruppen som hører på, og tilbyr også kurs og workshops om hvordan å takle avhengighet av ulike slag.

2024 © Talerlisten AS