Camilla Hager

Markedsføring og tekst- og innholdsproduksjon

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Camilla Hager

Camilla Hager holder foredrag om skriving, tekstproduksjon og innholdsmarkedsføring. Hun holder også foredrag og kurs om hvordan kunstig intelligens kan brukes i markedsføring og tekstproduksjon. Camilla er lærer på papiret, tekstforfatter i hjertet – og av yrke. Hun drømmer om å utrydde all svada. I snart 20 år har hun jobbet som tekstforfatter, og har siden 2010 drevet tekstbyrået HvabeHager i Trondheim. Der er hun i sitt ess når hun får pønske ut lekende budskap og tekster som selger. Som en følge har Camillas tekster både vunnet og vært blant de topp nominerte i Best i Tekst-prisen i kategorien Beste selgende tekst. Kanskje er det lærerbakgrunnen som gjør det, men én ting er sikkert: Ingen får gå ut døra før Camilla er sikker på at de har med seg ny, konkret kunnskap og verktøy som gjør at de kan skrive bedre enn da de kom. I 2020 ga hun ut boken Skriv så du får JA. Ta kontakt for å høre hvordan Camilla kan være med å løse deres behov.

Konferansier
Fagekspert
Hjemsted
Trøndelag
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Camilla Hager

ChatGPT – hils på din nye markedsassistent

Hørt at ChatGPT kan hjelpe deg med å skrive mer og bedre på kortere tid – men ikke helt fått dreisen på det? Eller kanskje er du ny i AI-gamet? Dette er et kræsjkurs i hvordan du kan bruke kunstig intelligens for å få fart på tekst- og innholdsproduksjonen.

Selgende tekst – hvordan skrive for å få JA?

Hva om du kunne skrive med mer punch og overbevisning, så tekstene dine faktisk ga deg resultatene du vil ha – enten det var besøk, klikk, kjøp eller konverteringer? Dette foredraget gir deg teknikker som hjelper deg med nettopp det.

SOLGT – 5 enkle steg til flere kunder, mer salg og økt engasjement

En genial idé er bortkastet om du ikke klarer å overbevise de rette folka om hvorfor de trenger det du har skapt. Her får du en praktisk innføring i SOLGT-oppskriften: En enkel fremgangsmåte for hvordan du skriver tekster som treffer, overbeviser – og selger produktene og tjenestene dine.

Skriv så du får JA på jobbsøknaden

Skal du søke jobb, men er usikker på hva du skal skrive? Og ikke minst, hvordan du skal få søknaden til å glitre i bunken? Ordene du velger kan avgjøre om du får et «JA, deg vil vi ha med på intervju!» Så hvilke spørsmål bør du stille deg for å finne de riktige ordene? Og hvorfor er det ingen god idé å bruke malene du finner på internett? Her får du en enkel innføring i hvordan du kan: Vekke nysgjerrigheten til rekruttereren, vise hva du kan – på en ryddig og tydelig måte skryte av deg selv – uten at det blir kleint, overbevise om at nettopp DU må bli invitert til intervju. Kurset er krydret med eksempler som viser hva som får rekruttereren til å nikke. Og ikke.

Talerlisten mener

Camilla Hager er en engasjerende formidler som deler raust av sin lange erfaring. Hun er energisk og tilstedeværende på scenen og gir publikum mange konkrete tips om hvordan å skrive bedre.

2023 © Talerlisten AS