Camilla Hager

ChatGPT og tekst- og innholdsproduksjon

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Camilla Hager

Camilla Hager er en engasjerende formidler som deler raust av sin lange erfaring. Hun holder foredrag om tekst- og innholdsproduksjon – og hvordan utnytte kunstig intelligens både for å få fart på skrivingen og spare tid generelt.

Camilla er i sitt ess når hun får klekke ut lekende budskap og tekster som selger – og eksperimentere med hvordan AI og samtaleroboter som ChatGPT kan forenkle det hele. Tekstene hennes har både vunnet priser og er brukt i undervisningssammenheng.

Med komboen lærerutdanning og nesten 20 års erfaring som tekstforfatter, har hun ikke bare faglig tyngde, men evner å lære bort komplekse temaer på en folkelig, praktisk og underholdende måte. Camilla har drevet tekstbyrået HvabeHager i Trondheim siden 2010, og ga i 2020 ut boka «Skriv så du får JA».

Camilla er også kursekspert på kursplattformen Videocation, i temaet ChatGPT i tekst- og innholdsproduksjon. Dette kurset vant prisen for «Beste manus» i 2023.

Konferansier
Fagekspert
Hjemsted
Trøndelag
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Camilla Hager

Kræsjkurs i ChatGPT

Hørt at ChatGPT kan hjelpe deg med å skrive mer og bedre på kortere tid – men ikke helt fått dreisen på det? Eller kanskje er du ny i AI-gamet? Dette er et kræsjkurs i hvordan du kan bruke kunstig intelligens for å få fart på tekst- og innholdsproduksjonen. Oppdag kreative bruksområder, hvordan du henter ut de beste svarene – og hvilke fallgruver du bør styre unna på veien. Etter dette kan du si farvel til idétørke og skrivesperre for alltid. Camilla tilpasser alltid foredraget så eksemplene matcher tilhørerne.

Spar tid med ChatGPT

Hvordan kan ChatGPT hjelpe deg med å spare tid i hverdagen? Oppdag snarveiene, fallgruvene og alle de hemmelige knepene når det kommer til nettopp det. Her får du et arsenal av konkrete teknikker som gjør at du kan effektivisere hverdagen din – enten det er snakk om e-poster, presentasjoner, tidsstyring eller tekst- og innholdsproduksjon. Camilla tilpasser alltid foredraget så bruksområdene og eksemplene matcher tilhørerne.

SOLGT – skriv deg til flere kunder, mer salg og økt engasjement

En genial idé er bortkastet om du ikke klarer å overbevise de rette folka om hvorfor de trenger det du har skapt. Her får du en praktisk innføring i SOLGT-oppskriften: En enkel fremgangsmåte for hvordan du skriver tekster som treffer, overbeviser – og selger produktene og tjenestene dine. Camilla tilpasser alltid foredraget så eksemplene matcher tilhørerne. Dette foredraget kan også kjøres som kurs/workshop.

Skriv så du får JA

Hva om du kunne skrive med mer punch og overbevisning, så tekstene dine faktisk ga deg resultatene du vil ha – enten det var besøk, klikk, kjøp eller konverteringer? Enten du selger produkter, tjenester eller opplevelser, gir dette foredraget deg teknikkene som hjelper deg med nettopp det. Camilla tilpasser alltid foredraget så eksemplene matcher tilhørerne.

Skriv så du får JA på jobbsøknaden (med ChatGPT)

Skal du søke jobb, men er usikker på hva du skal skrive? Og ikke minst, hvordan du skal få søknaden til å glitre i bunken? Ordene du velger kan avgjøre om du får et «JA, deg vil vi ha med på intervju!» Her får du en enkel innføring i hvordan du kan vekke rekruttererens nysgjerrighet, skryte av deg selv (uten at det blir kleint!) og overbevise om at nettopp DU må bli invitert til intervju. Du lærer også hvordan du kan bruke ChatGPT på en smart måte. Kurset er krydret med eksempler som viser hva som får rekruttereren til å nikke. Og ikke.

Kurs med Camilla Hager

ChatGPT i tekst- og innholdsproduksjon

Hørt om samtaleroboter som ChatGPT, Bing og Gemini, men sitter fortsatt fast i startgropa? Denne workshopen viser deg både snarveiene, fallgruvene og alle de hemmelige knepene når det kommer til AI i tekst- og innholdsproduksjon. Her får du et arsenal av konkrete teknikker som gjør at du kan produsere mer, raskere – og langt bedre. Workshopen kommer med en «Du kommer til å spare tonnevis av tid med det du lærer her»-garanti. Camilla tilpasser alltid workshopen så bruksområdene og eksemplene matcher tilhørerne.

Effektiviser (leder)hverdagen med ChatGPT

Hvordan kan ChatGPT hjelpe deg med å spare tid i hverdagen? Denne workshopen viser deg både snarveiene, fallgruvene og alle de hemmelige knepene når det kommer til nettopp det. Her får du et arsenal av konkrete teknikker som gjør at du kan effektivisere hverdagen din – enten det er snakk om e-poster, presentasjoner, tidsstyring eller tekst- og innholdsproduksjon. Workshopen kommer med en «Du kommer til å spare tonnevis av tid med det du lærer her»-garanti. Camilla tilpasser alltid workshopen slik at bruksområdene og eksemplene matcher tilhørerne.

Skriv så du får JA (med eller uten ChatGPT)

Her lærer du teknikkene som forvandler utålmodige skrollere til betalende kunder. I Camillas signaturkurs lærer du hvordan du får tekstene til å jobbe for deg, så du oppnår mer salg – og mindre stress. Og hvis dere ønsker det, viser hun også hvordan dere – steg for steg – får samtaleroboter som ChatGPT til å hjelpe dere i arbeidet.

Talerlisten mener

Camilla Hager er en engasjerende formidler som deler raust av sin lange erfaring. Hun er energisk og tilstedeværende på scenen og gir publikum mange konkrete tips om hvordan å skrive bedre.

2024 © Talerlisten AS