Camilla Hager

Tekstforfatter og innholdsutvikler

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Camilla Hager

Camilla Hager er lærer på papiret, tekstforfatter i hjertet – og av yrke. Hun drømmer om å utrydde all svada. I 15 år har hun jobbet som tekstforfatter, og har siden 2010 drevet tekstbyrået HvabeHager i Trondheim. Der er hun i sitt ess når hun får pønske ut lekende budskap og tekster som selger. Som en følge har Camillas tekster både vunnet og vært blant de topp nominerte i Best i Tekst-prisen i kategorien Beste selgende tekst. Kanskje er det lærerbakgrunnen som gjør det, men én ting er sikkert: Ingen får gå ut døra før Camilla er sikker på at de har med seg ny, konkret kunnskap og verktøy som gjør at de kan skrive bedre enn da de kom. I 2020 ga hun ut boken Skriv så du får JA.

Foredrag med Camilla Hager

Ut av idétørken – skap Google-vennlig innhold målgruppen tørster etter

Det finnes ikke kjedelige temaer, bare dårlige vinklinger. Det er Camillas utgangspunkt i arbeidet med innholdsmarkedsføring, enten produktet er kredittkort eller middel mot lakselus. Men det er lite hjelp i all verdens gode ideer, dersom de du vil nå ikke bryr seg. Derfor må du vite hva målgruppen faktisk lurer på. Her får du et knippe verktøy som gjør idédugnaden til en lek, og sikrer deg en evig kilde til innhold som både Google og leserne vil elske.

SOLGT – effektive skrivetips for travle eiendomsmeglere

Lyst til å lære hvordan du skriver selgende boligbeskrivelser som gir folk lyst til å flytte inn med det samme? Med SOLGT-metoden får du oppskriften. Du lærer enkle knep for hvordan du kan spille på følelsene og fronte fordelene, slik at boligen skiller seg ut i havet av slitne adjektiver og tungrodde «copy & paste»-annonser.

Selgende tekst – hvordan skrive for å få JA?

Hva om du kunne skrive med mer punch og overbevisning, så tekstene dine faktisk ga deg resultatene du vil ha – enten det var besøk, klikk, kjøp eller konverteringer? Dette foredraget gir deg teknikker som hjelper deg med nettopp det.

Få bedriften til å skinne – et lynkurs for gründere

En genial idé er bortkastet om du ikke klarer å overbevise de rette folka om hvorfor de trenger det du har skapt. Dette lynkurset er skreddersydd for gründerbedrifter. Her får du en innføring i hvordan du skriver for å nå gjennom, overbevise og selge produktene og tjenestene dine ved hjelp av tekstene du skriver.

SEO – hvordan skrive for å få bedre synlighet i Google?

Starter kundene dine kjøpsprosessen med et søk? Da er det også der du bør være. Dette foredraget gir deg en rask innføring i oppskriften på SEO-suksess – og helt konkret hvordan du skriver for å sanke plusspoeng hos Google.

Camilla Hager har 4 vurderinger

Ranveig Heggem

7. juni 2019

NTNU

6

NTNU har samarbeidet med Camilla Hager ved flere anledninger. Vi har benyttet hennes kompetanse til kurs og opplæring av nye ansatte innen sosiale medier. Her har tema vært hvordan skrive gode og engasjerende tekster for forskjellige målgrupper i forskjellige kanaler. Camilla er utrolig dyktig! Hun er rolig og velformulert, konkret og tydelig. Etter kursene satt alle igjen med konkrete verktøy, tips og teknikker som kunne tas i bruk umiddelbart. Vi har også benyttet henne som foredragsholder på frokostmøte for kommunikasjonsmedarbeidere. Noen av temaene der var hvordan skrive i tråd med NTNUs verdier – med én stemme, og hvordan skrive med et klart språk og et tydelig budskap. Vi er veldig fornøyd og vil absolutt anbefale andre å samarbeide med henne.

Marianne Danielsen

26. februar 2019

Daglig leder i Engasjert Byrå

6

Camilla Hager bidro med foredrag på Engasjert Byrå sitt arrangement «Gjennomføringskraft 2016». Av i alt åtte erfarne foredragsholdere, var det Camilla som fikk samlet sett den beste evalueringen for sitt bidrag. Camilla er en sterk formidler, som evner å fortelle unike historier med stor troverdighet. Hun er åpen, språklig sterk og evner å overføre sin kunnskap. Hun var en av de viktige årsakene til at arrangementet ble en suksess. Vi kan anbefale Camilla som foredragsholder.

Silje Gården Lian

26. februar 2019

Næringshagen i Orkdalsregionen

6

Vi i Næringshagen i Orkdalsregionen har i flere anledninger benyttet Camilla som foredragsholder. En fagperson som har høy kompetanse på sitt fagfelt og som har en veldig god formidlingsevne. Vi har hatt foredrag innen blant annet søkemotoroptimalisering – hvordan skrive for å få bedre synlighet i Google. Anbefales!

Kathrine Koren Bjertnæs

25. februar 2019

Volo

6

Camilla er en inspirerende foredragsholder med en genuin interesse og kompetanse innen tekstfaget. Jeg opplevde hennes foredrag som engasjerende, og veldig nyttig i forhold til konkrete tips. Anbefales.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS