Camilla Hager

Tekstforfatter og innholdsutvikler

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Camilla Hager

Camilla Hager er lærer på papiret, tekstforfatter i hjertet – og av yrke. Hun drømmer om å utrydde all svada. I 16 år har hun jobbet som tekstforfatter, og har siden 2010 drevet tekstbyrået HvabeHager i Trondheim. Der er hun i sitt ess når hun får pønske ut lekende budskap og tekster som selger. Som en følge har Camillas tekster både vunnet og vært blant de topp nominerte i Best i Tekst-prisen i kategorien Beste selgende tekst. Kanskje er det lærerbakgrunnen som gjør det, men én ting er sikkert: Ingen får gå ut døra før Camilla er sikker på at de har med seg ny, konkret kunnskap og verktøy som gjør at de kan skrive bedre enn da de kom. I 2020 ga hun ut boken Skriv så du får JA.

Foredrag med Camilla Hager

Ut av idétørken – skap Google-vennlig innhold målgruppen tørster etter

Det finnes ikke kjedelige temaer, bare dårlige vinklinger. Det er Camillas utgangspunkt i arbeidet med innholdsmarkedsføring, enten produktet er kredittkort eller middel mot lakselus. Men det er lite hjelp i all verdens gode ideer, dersom de du vil nå ikke bryr seg. Derfor må du vite hva målgruppen faktisk lurer på. Her får du et knippe verktøy som gjør idédugnaden til en lek, og sikrer deg en evig kilde til innhold som både Google og leserne vil elske.

Skriv så du får JA på jobbsøknaden

Skal du søke jobb, men er usikker på hva du skal skrive? Og ikke minst, hvordan du skal få søknaden til å glitre i bunken? Ordene du velger kan avgjøre om du får et «JA, deg vil vi ha med på intervju!» Så hvilke spørsmål bør du stille deg for å finne de riktige ordene? Og hvorfor er det ingen god idé å bruke malene du finner på internett? Her får du en enkel innføring i hvordan du kan: Vekke nysgjerrigheten til rekruttereren, vise hva du kan – på en ryddig og tydelig måte skryte av deg selv – uten at det blir kleint, overbevise om at nettopp DU må bli invitert til intervju. Kurset er krydret med eksempler som viser hva som får rekruttereren til å nikke. Og ikke.

Selgende tekst – hvordan skrive for å få JA?

Hva om du kunne skrive med mer punch og overbevisning, så tekstene dine faktisk ga deg resultatene du vil ha – enten det var besøk, klikk, kjøp eller konverteringer? Dette foredraget gir deg teknikker som hjelper deg med nettopp det.

SOLGT – 5 enkle steg til flere kunder, mer salg og økt engasjement

En genial idé er bortkastet om du ikke klarer å overbevise de rette folka om hvorfor de trenger det du har skapt. Her får du en praktisk innføring i SOLGT-oppskriften: En enkel fremgangsmåte for hvordan du skriver tekster som treffer, overbeviser – og selger produktene og tjenestene dine.

SEO – hvordan skrive for å få bedre synlighet i Google?

Starter kundene dine kjøpsprosessen med et søk? Da er det også der du bør være. Dette foredraget gir deg en rask innføring i oppskriften på SEO-suksess – og helt konkret hvordan du skriver for å sanke plusspoeng hos Google.

2023 © Talerlisten AS