Carl Erik Thomsen

Snakker om gründerskap, salg og salgsledelse

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Carl Erik Thomsen

Carl Erik er medgründer av CVideo – et verdifullt programvareselskap som har gjort merkverdig suksess. Med over 300 kunder og over 200 000 registrerte jobbsøkere har CVideo fått en solid plass i det norske markedet..
Han startet selskapet i ung alder sammen med en kamerat, uten startkapital, relevant erfaring innen HR eller teknologi. I dag er CVideo det raskest voksende rekrutteringssystemet i det norske markedet. Denne reisen har ikke vært en rett linje. Carl Erik holder foredraget «usensurert gründerhistorie» hvor han deler historier fra reisen.
Han har en omfattende salgserfaring fra mange bransjer. Salg har vært en nøkkelingrediens for suksess, og han deler også spennende foredrag om dette emnet.
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Carl Erik Thomsen

Usensurert gründerhistoire

Carl Erik tar oss med på reisen som skulle til for å lykkes som gründer. De første årene bestod av mange avslag og uventede utfordringer. Men etter mye prøving og feiling ble selskapet en suksess. Han deler ærlige og ferske historier fra reisen som kan inspirere og gi et perspektiv på hva som skal til for å lykkes med egen virksomhet. Dette er et underholdende, lærerikt og inspirerende foredrag.

Fundraising med deadline

Fundraising kan gjøres på mange måter. Carl Erik valgte en utradisjonell vei som viste seg å være effektiv. I desperate tider ringte han 200 investorer i aksjemarkedet som han ikke hadde kjennskap til. Resultatet var 1,5 millioner kr investert på kun 3 uker. I dette foredraget går han gjennom de ulike fasene av avslag, som til slutt fikk landet investeringen. Dette er et relevant foredrag for grundere og de som ønsker å bli bedre på salg.

Video-CV, rekruttering og employer branding

Selskapet Carl Erik var med å starte har gitt han en unik innsikt innenfor nye og spennende trender i rekruttering. Han har rådgitt over 100 selskaper de siste 6 år med å sette opp profiler til å tiltrekke de beste kandidatene. Han har også laget veiledende videoer som har fått mange tusen nordmenn til å lage video-CV-er. I dette foredraget går han i dybden på hvordan både jobbsøkere og bedrifter burde markedsføre seg selv i dagens arbeidsmarked.

2024 © Talerlisten AS