Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Carl Erik Thomsen

Snakker om gründerskap

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Carl Erik Thomsen

Carl Erik er daglig leder og medgründer av CVideo – et moderne rekrutteringsverktøy hvor jobbsøkere kan lage sin egen video-CV. I ung alder, uten relevant bransjeerfaring eller kapital, var han med på å starte et IT selskap som utfordrer det etablerte. CVideo er et lønnsomt selskap med over 70.000 registrerte jobbsøkere og mange kjente selskaper på kundelisten. Carl Erik tok mastergrad i økonomi i Dubai. Ved siden av studietid og oppstart som gründer har han opparbeidet en bred kommersiell erfaring fra mange ulike jobber innen salg. Carl Erik holder foredrag om reisen som gründer, fundraising og nye trender innen rekruttering.

Foredrag med Carl Erik Thomsen

Usensurert gründerhistoire

Carl Erik tar oss med på reisen som skulle til for å lykkes som gründer. De første årene bestod av mange avslag og uventede utfordringer. Men etter mye prøving og feiling ble selskapet en suksess. Han deler ærlige og ferske historier fra reisen som kan inspirere og gi et perspektiv på hva som skal til for å lykkes med egen virksomhet. Dette er et underholdende, lærerikt og inspirerende foredrag.

Fundraising med deadline

Fundraising kan gjøres på mange måter. Carl Erik valgte en utradisjonell vei som viste seg å være effektiv. I desperate tider ringte han 200 investorer i aksjemarkedet som han ikke hadde kjennskap til. Resultatet var 1,5 millioner kr investert på kun 3 uker. I dette foredraget går han gjennom de ulike fasene av avslag, som til slutt fikk landet investeringen. Dette er et relevant foredrag for grundere og de som ønsker å bli bedre på salg.

Video-CV, rekruttering og employer branding

Selskapet Carl Erik var med å starte har gitt han en unik innsikt innenfor nye og spennende trender i rekruttering. Han har rådgitt over 100 selskaper de siste 6 år med å sette opp profiler til å tiltrekke de beste kandidatene. Han har også laget veiledende videoer som har fått mange tusen nordmenn til å lage video-CV-er. I dette foredraget går han i dybden på hvordan både jobbsøkere og bedrifter burde markedsføre seg selv i dagens arbeidsmarked.

Carl Erik Thomsen har 2 vurderinger

Anne Haaland Høy

27. mars 2020

NITO

6

Thomsen holder faglige, morsomme og inspirerende foredrag. Han forteller om egne erfaringer – både oppturer og nedturer – og formidle budskap på en troverdig måte. Vi kan trygt anbefale Carl Erik Thomsen som foredragsholder.

Monika Gillerhaugen

18. mars 2020

BDO

6

Jeg hadde gleden av å overvære foredraget «Usensurert gründerhistorie» med Carl Erik i forbindelse med Gründerdagen 2019 på Lillehammer. Carl Erik forteller levende, åpenhjertig og med stor entusiasme om sin vei fra student til gründer, med tilhørende opp- og nedturer. Både nyttig og inspirerende!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS