Cathrine Louise Finstad

Snakker om norske hemmeligheter, Årets rakett 2021

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cathrine Louise Finstad

Cathrine er illustratør og dama bak kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER. Siden 2009 har hun samlet anonyme betroelser fra hele landet og vist dem fram som illustrasjoner på nettet. Et utvalg innsendte hemmeligheter blir hver dag illustrert og publisert på norskehemmeligheter.no og på Instagramkontoen med over 115 000 følgere! Hemmelighetene som vises speiler samfunnet vi lever i og er et visuelt dokument av det vi velger å skjule. Hemmelighetenes innhold varierer fra humor til alvor og er en god dose blanda drops fra virkeligheten! NORSKE HEMMELIGHETER ble i 2018 en del av «Community Voices from Facebook» og var invitert til Facebook Community Summit (London) som et av prosjektene som representerer god og inspirerende bruk av sosiale medier. Som foredragsholder er Cathrine engasjert, fri og har en levende formidlingsmåte som får publikum interessert. Om du arrangerer et fagtungt seminar passer det perfekt med et pusterom med NORSKE HEMMELIGHETER om tematikken dere allerede diskuterer.

Blant 650 talere ble Cathrine kåret til Årets rakett 2021 av Talerlisten.

Premium
Paneldeltaker
Inspirator

Foredrag med Cathrine Louise Finstad

NORSKE HEMMELIGHETER «skreddersydd om ditt tema»

Arkivet består av over 100 000 hemmeligheter og favner nesten alle temaer som finnes! Cathrine holder et foredrag skreddersydd ditt tema eller budskap, basert på innsendt materiale som er relevant. For eksempel innledet hun Nasjonal Barnevernskonferanse 2019 med hemmeligheter sendt inn fra dem som var direkte berørte av temaene på konferansens program. En unik mulighet til å synliggjøre dem som er i kontakt med Barnevernet.

NORSKE HEMMELIGHETER om klima, miljø og bærekraft

Hemmelighetene følger tida vi lever i og akkurat nå er bærekraft et hett stikkord. Hemmelighetene relatert til klima, miljø og bærekraft strekker seg fra frykt og flyskam til irritasjon over alle søppelbøttene under kjøkkenbenken. Et humoristisk blikk på et alvorlig tema. Foredraget er holdt for Klima- og miljødepartementet.

NORSKE HEMMELIGHETER om naboskap, boligblokka og familieliv

«En ny innsikt i etters utilgjengelige deler av bolivet» sa Christian F.B. Mathisen da Cathrine holdt foredrag om naboskap og blokklivet for Norske Boligbyggelags Landsforbund SA (NBBL). Det er mange hemmeligheter bak lukkede dører i en blokk, i huset som skal arves av flere eller bak epletreet med innrisset hjerte i barken. Dette foredraget forteller om alt vi skjuler for nabo´n!

NORSKE HEMMELIGHETER om arbeidsplassen, kollegaer og julebordet

Skal du arrangere Kick-off, sommerfest eller julebord? Hva med et foredrag om arbeidslivets hemmeligheter! Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som kilde forteller Cathrine om hemmelighetene fra sjefens kontor, fra lunsjrommet og fra timene som glir forbi mellom klokka 8 og 16.

NORSKE HEMMELIGHETER om politikk og påvirkning

Med stikkord som samfunnskontrakt, bærekraftig lokaldemokrati, dialog og innspillsrunde, holder Cathrine foredrag om hva grasrota egentlig tenker om politikk, lokalvalg og påvirkningskraft. Foredraget er holdt for politisk og administrativ ledelse i Viken kommune under høstkonferansen 2019 i regi av KS – kommunesektorens organisasjon. Et ypperlig eksempel på hvordan NORSKE HEMMELIGHETER ble trukket inn som et lettbeint innslag i et ellers fagtungt seminar.

Kurs med Cathrine Louise Finstad

Kreative prosesser og visualisering

Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som bakteppe forteller Cathrine om prosess, visualisering og om hvorfor vi rett og slett ikke kan leve uten illustrasjon! Foredraget inkluderer en kort (eller lenger) praktisk oppgave der deltagerne blir utfordret til å visualisere en hemmelighet sendt inn i løpet av de siste 24 timene... Cathrine gjesteforeleser i fagene «Design og kommunikasjon i digitale medier» og «Digital kunst og håndverk» på Oslo Met.

En strategi i sosiale medier

Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som bakteppe forteller Cathrine om sin strategi i sosiale medier. Hva skal til for å drive et kunstprosjekt på nettet? Hva forteller du om deg selv gjennom dine egne kontoer i sosiale medier? Cathrine gjesteforeleser i fagene «Design og kommunikasjon i digitale medier» og «Digital kunst og håndverk» på Oslo Met.

Talerlisten mener

Cathrine Louise Finstad står bak et unikt prosjekt, som hun bruker som skattekiste når hun holder foredrag om nær sagt alle temaer som kan kobles til livene våre og hemmelighetene vi alle bærer på. Hvert foredrag er nytt og hvert foredrag berører og skaper latter, tårer og ettertanke.

Cathrine Louise Finstad har 40 vurderinger

Ida Hevrøy

14. juni 2021

DKS Nordland

Cathrine møtte godt forberedt til arrangement og holdt et engasjerende innlegg om Norske hemmeligheter under Komma-festivalen på Lillehammer. Hun deltok aktivt i panelsamtale i etterkant, og bidro med både kunnskap og erfaring. Finstad var imøtekommende og hyggelig i dialog rundt arrangementet og svært hyggelig å samarbeide med.

Erik Tegnander

5. november 2019

Bufdir

6

Cathrine var første innleder på Nasjonal barnevernkonferanse 2019. Oppdraget var å minne de over 750 deltakerne på konferansen at det handler om barna. Vi brukte også hemmelighetene hennes som gjennomgangstone i det fysiske programmet og som innslag mellom de andre innlederne. Cathrine har vært positiv og lett å samarbeide med i utviklingen av konferansen. Foredraget var godt forberedt og tilpasset et stramt tidsskjema. Hun var dyktige på å velge gode hemmeligheter og lage god dramaturgisk utvikling i foredraget. Folk ble positivt engasjerte av innlegget og det ble en god start på dagen for konferansen!

Siv Kallhovd

23. oktober 2019

Brånås skole

6

Inspirerende og kreativt. Cathrine er ei tydelig og livlig dame med masse gode tanker. Dette er lett og ledig, en fornøyelig ettermiddag. Takk!

Kristin Haugsvold

12. mars 2019

Forbundsforeninga

6

Cathrine formidler med innlevelse og hemmelighetene prater for seg. Hemmelighetene gir både latter og dype tanker og var en super start på samlingen vår.

Magnus Tholin

1. mars 2019

FINN.no

6

Interessant, dagsaktuelt og morsomt foredrag fra en sprudlende Cathrine. Anbefales!

Linh Nguyen

19. september 2018

Student: Design og kommunikasjon i digitale medier

6

Cathrine Louise Finstad, har holdt en inspirerende foredrag om Norske Hemmeligheter og bruken av sosiale medier. Hun er en god foredragsholder som er engasjerende og gitt meg nytt og spennende innsyn i sitt arbeid på sosiale medier som jeg setter pris på!

Oscar Gregeborn

19. september 2018

OsloMet

6

Godt og inspirerende foredrag. Interessant å høre om Norske Hemmeligheter.

Mari Rotvold

19. september 2018

Oslo met

6

Chatrine kom inn i klassen (design og kommunikasjon i digitale medier) vår og holdt et skreddersydd og inspirerende foredrag om sitt prosjekt norske hemmeligheter, og om hvordan hun bruker sosiale medier i sin hverdag. Veldig spennende og lærerikt foredrag, holdt av en dame med formindlingsevne som fanger!

Rita Ly Pettersen

19. september 2018

OsloMet

5

Cathrine holdt foredrag om Norske hemmeligheter og illustrasjoner. Foredraget var veldig grundig gjennomført og godt tilpasset kveldstimen våres på ZKDM ved OsloMet.

Jade Hasselgård

19. september 2018

Student Oslo Met

6

Spennende og veldig engasjerende foredrag på OsloMet om Norske Hemmeligheter og bruk av sosiale medier.

Bara Edibe Mirza

19. september 2018

OsloMet

5

Syntes det var gøy å bli kjent med Norske Hemmeligheter, veien dit og hvordan man jobber for å nå ut.

Silje Rasmussen Sandnes

19. september 2018

Student ved Oslo Met - Design og kommunikasjon i digitale medier 2018-2019

6

Hatt foredrag med Cathrine Louise på Design og kommunikasjon i digitale medier. Og det har vært et utrolig spennende foredrag om «Norske Hemmeligheter»! Forklarer ting på en utrolig fin og kreativ måte. Vil virkelig anbefale henne til andre.

Ida Sophie Jøssund

19. september 2018

Student, Design og kommunikasjon i digitale medier på OsloMet

5

Holdt foredrag om egen bruk av sosiale medier og ga tips om hvordan vi (studenter innen design og kommunikasjon) burde tenke for å nå ut til arbeidsgivere. Et foredrag som er enkelt å følge med på, og tiden gikk fort. Jordnær og interessant dame!

Cecilie Bolander

19. september 2018

OsloMet

5

Meget engasjert i sine prosjekter.

Marita Kvanli

7. september 2018

Kunst og håndverksstudium ved OsloMet

5

Spennende foredrag om Norske hemmeligheter! Kjente ikke til prosjektet fra før og syntes det var interessant å bli kjent med det. Cathrine formidlet på en behagelig måte og oppgavene i etterkant av forelesningen var morsomme og utfordrende. Har fått et nytt og mer oppmerksomt syn på illustrasjoner, og jeg koste meg.

Dorthe Stokstad Sandnes

7. september 2018

Lærer i Moss kommune

6

Cathrine Louise Finstad med «Illustrasjoner av norske hemmeligheter» på OsloMet, var utrolig inspirerende! Hun er en sprudlende igangsetter og en kreativ pådriver. I veiledningen av oss studenter, opplevde jeg henne som varm og tydelig!

Ellinor Arneberg

6. september 2018

Lærer Ringsaker kommune / Student Digital kunst og håndverk 2018/19 OsloMet

6

Cathrine Louise formidler på en inspirerende, morsom og kreativ måte, hun er strukturert og behagelig å lytte til. «Illustrasjoner av norske hemmeligheter» har vært en flott måte å bli kjent med noen av fagområdets hemmeligheter og til å bli inspirert til eget arbeid med illustrasjoner. 👍🏻

Åse Marit Myrvang

6. september 2018

Preståsen skole

5

Jeg har hatt to dager med Cathrine Louise Finstad i regi av Kunst og håndverk 1, digital kompetanse hos OsloMet. Det har vært inspirerende, krevende og utrolig gøy! Jeg vil virkelig anbefale dette til andre. For min del som jobber som lærer på en barneskole så fikk jeg inspirasjon til å jobbe mer med illustrasjon i undervisningen min. Dette var nyttig og lærerikt.

Øystein Moen

13. juni 2018

Postkom

6

Morsomt og annerledes foredrag.

Peter Haakonsen

11. februar 2017

Høgskolen i Oslo og Akershus

6

Cathrine Louise Finstad har snakket om illustrasjon og om Norske hemmeligheter på Kunst- og håndverkskonferansen 2015. Konferansen ble arrangert av Høgskolen i Telemark (nå Høgskolen i Sørøst-Norge) og Høgskolen i Oslo og Akershus, og arrangeres årlig for grunnskolelærere i kunst og håndverk. Finstads morsomme og overraskende vinklinger bidro til forståelse for illustrasjoners nytteverdi og egenverdi. Hun skapte engasjement blant publikum med sin uanstrengte formidlingsmåte. I tillegg til foredraget ledet hun også en kort og effektiv workshop basert på Norske hemmeligheter. 150 konferansedeltakere fikk utdelt til sammen 8 ulike hemmeligheter fra arkivet og fikk tegne hver sin hemmelighet. I et evalueringsskjema som ble sendt ut i ettertid ble Finstads innlegg trukket fram som et høydepunkt av flere deltakere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS