Cathrine Louise Finstad

Snakker om norske hemmeligheter, Årets rakett 2021

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Cathrine Louise Finstad

Cathrine er illustratør og dama bak kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER. Siden 2009 har hun samlet anonyme betroelser fra hele landet og vist dem fram som illustrasjoner på nettet. Et utvalg innsendte hemmeligheter blir hver dag illustrert og publisert på norskehemmeligheter.no og på Instagramkontoen med over 115 000 følgere!

Hemmelighetene som vises speiler samfunnet vi lever i og er et visuelt dokument av det vi velger å skjule. Hemmelighetenes innhold varierer fra humor til alvor og er en god dose blanda drops fra virkeligheten! NORSKE HEMMELIGHETER ble i 2018 en del av «Community Voices from Facebook» og var invitert til Facebook Community Summit (London) som et av prosjektene som representerer god og inspirerende bruk av sosiale medier.

Som foredragsholder er Cathrine engasjert, fri og har en levende formidlingsmåte som får publikum interessert. Om du arrangerer et fagtungt seminar passer det perfekt med et pusterom med NORSKE HEMMELIGHETER om tematikken dere allerede diskuterer.

Blant 650 talere ble Cathrine kåret til Årets rakett 2021 av Talerlisten.

Premium
Paneldeltaker
Inspirator
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Cathrine Louise Finstad

NORSKE HEMMELIGHETER «skreddersydd om ditt tema»

Arkivet består av over 100 000 hemmeligheter og favner nesten alle temaer som finnes! Cathrine holder et foredrag skreddersydd ditt tema eller budskap, basert på innsendt materiale som er relevant. For eksempel innledet hun Nasjonal Barnevernskonferanse 2019 med hemmeligheter sendt inn fra dem som var direkte berørte av temaene på konferansens program. En unik mulighet til å synliggjøre dem som er i kontakt med Barnevernet.

NORSKE HEMMELIGHETER om klima, miljø og bærekraft

Hemmelighetene følger tida vi lever i og akkurat nå er bærekraft et hett stikkord. Hemmelighetene relatert til klima, miljø og bærekraft strekker seg fra frykt og flyskam til irritasjon over alle søppelbøttene under kjøkkenbenken. Et humoristisk blikk på et alvorlig tema. Foredraget er holdt for Klima- og miljødepartementet.

NORSKE HEMMELIGHETER om naboskap, boligblokka og familieliv

«En ny innsikt i etters utilgjengelige deler av bolivet» sa Christian F.B. Mathisen da Cathrine holdt foredrag om naboskap og blokklivet for Norske Boligbyggelags Landsforbund SA (NBBL). Det er mange hemmeligheter bak lukkede dører i en blokk, i huset som skal arves av flere eller bak epletreet med innrisset hjerte i barken. Dette foredraget forteller om alt vi skjuler for nabo´n!

NORSKE HEMMELIGHETER om arbeidsplassen, kollegaer og julebordet

Skal du arrangere Kick-off, sommerfest eller julebord? Hva med et foredrag om arbeidslivets hemmeligheter! Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som kilde forteller Cathrine om hemmelighetene fra sjefens kontor, fra lunsjrommet og fra timene som glir forbi mellom klokka 8 og 16.

NORSKE HEMMELIGHETER om politikk og påvirkning

Med stikkord som samfunnskontrakt, bærekraftig lokaldemokrati, dialog og innspillsrunde, holder Cathrine foredrag om hva grasrota egentlig tenker om politikk, lokalvalg og påvirkningskraft. Foredraget er holdt for politisk og administrativ ledelse i Viken kommune under høstkonferansen 2019 i regi av KS – kommunesektorens organisasjon. Et ypperlig eksempel på hvordan NORSKE HEMMELIGHETER ble trukket inn som et lettbeint innslag i et ellers fagtungt seminar.

Kurs med Cathrine Louise Finstad

Kreative prosesser og visualisering

Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som bakteppe forteller Cathrine om prosess, visualisering og om hvorfor vi rett og slett ikke kan leve uten illustrasjon! Foredraget inkluderer en kort (eller lenger) praktisk oppgave der deltagerne blir utfordret til å visualisere en hemmelighet sendt inn i løpet av de siste 24 timene... Cathrine gjesteforeleser i fagene «Design og kommunikasjon i digitale medier» og «Digital kunst og håndverk» på Oslo Met.

En strategi i sosiale medier

Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som bakteppe forteller Cathrine om sin strategi i sosiale medier. Hva skal til for å drive et kunstprosjekt på nettet? Hva forteller du om deg selv gjennom dine egne kontoer i sosiale medier? Cathrine gjesteforeleser i fagene «Design og kommunikasjon i digitale medier» og «Digital kunst og håndverk» på Oslo Met.

Talerlisten mener

Cathrine Louise Finstad står bak et unikt prosjekt, som hun bruker som skattekiste når hun holder foredrag om nær sagt alle temaer som kan kobles til livene våre og hemmelighetene vi alle bærer på. Hvert foredrag er nytt og hvert foredrag berører og skaper latter, tårer og ettertanke.

2024 © Talerlisten AS