Cathrine Louise Finstad

Snakker om norske hemmeligheter, Årets rakett 2021

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cathrine Louise Finstad

Cathrine er illustratør og dama bak kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER. Siden 2009 har hun samlet anonyme betroelser fra hele landet og vist dem fram som illustrasjoner på nettet. Et utvalg innsendte hemmeligheter blir hver dag illustrert og publisert på norskehemmeligheter.no og på Instagramkontoen med over 115 000 følgere! Hemmelighetene som vises speiler samfunnet vi lever i og er et visuelt dokument av det vi velger å skjule. Hemmelighetenes innhold varierer fra humor til alvor og er en god dose blanda drops fra virkeligheten! NORSKE HEMMELIGHETER ble i 2018 en del av «Community Voices from Facebook» og var invitert til Facebook Community Summit (London) som et av prosjektene som representerer god og inspirerende bruk av sosiale medier. Som foredragsholder er Cathrine engasjert, fri og har en levende formidlingsmåte som får publikum interessert. Om du arrangerer et fagtungt seminar passer det perfekt med et pusterom med NORSKE HEMMELIGHETER om tematikken dere allerede diskuterer.

Blant 650 talere ble Cathrine kåret til Årets rakett 2021 av Talerlisten.

Premium
Paneldeltaker
Inspirator

Foredrag med Cathrine Louise Finstad

NORSKE HEMMELIGHETER «skreddersydd om ditt tema»

Arkivet består av over 100 000 hemmeligheter og favner nesten alle temaer som finnes! Cathrine holder et foredrag skreddersydd ditt tema eller budskap, basert på innsendt materiale som er relevant. For eksempel innledet hun Nasjonal Barnevernskonferanse 2019 med hemmeligheter sendt inn fra dem som var direkte berørte av temaene på konferansens program. En unik mulighet til å synliggjøre dem som er i kontakt med Barnevernet.

NORSKE HEMMELIGHETER om klima, miljø og bærekraft

Hemmelighetene følger tida vi lever i og akkurat nå er bærekraft et hett stikkord. Hemmelighetene relatert til klima, miljø og bærekraft strekker seg fra frykt og flyskam til irritasjon over alle søppelbøttene under kjøkkenbenken. Et humoristisk blikk på et alvorlig tema. Foredraget er holdt for Klima- og miljødepartementet.

NORSKE HEMMELIGHETER om naboskap, boligblokka og familieliv

«En ny innsikt i etters utilgjengelige deler av bolivet» sa Christian F.B. Mathisen da Cathrine holdt foredrag om naboskap og blokklivet for Norske Boligbyggelags Landsforbund SA (NBBL). Det er mange hemmeligheter bak lukkede dører i en blokk, i huset som skal arves av flere eller bak epletreet med innrisset hjerte i barken. Dette foredraget forteller om alt vi skjuler for nabo´n!

NORSKE HEMMELIGHETER om arbeidsplassen, kollegaer og julebordet

Skal du arrangere Kick-off, sommerfest eller julebord? Hva med et foredrag om arbeidslivets hemmeligheter! Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som kilde forteller Cathrine om hemmelighetene fra sjefens kontor, fra lunsjrommet og fra timene som glir forbi mellom klokka 8 og 16.

NORSKE HEMMELIGHETER om politikk og påvirkning

Med stikkord som samfunnskontrakt, bærekraftig lokaldemokrati, dialog og innspillsrunde, holder Cathrine foredrag om hva grasrota egentlig tenker om politikk, lokalvalg og påvirkningskraft. Foredraget er holdt for politisk og administrativ ledelse i Viken kommune under høstkonferansen 2019 i regi av KS – kommunesektorens organisasjon. Et ypperlig eksempel på hvordan NORSKE HEMMELIGHETER ble trukket inn som et lettbeint innslag i et ellers fagtungt seminar.

Kurs med Cathrine Louise Finstad

Kreative prosesser og visualisering

Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som bakteppe forteller Cathrine om prosess, visualisering og om hvorfor vi rett og slett ikke kan leve uten illustrasjon! Foredraget inkluderer en kort (eller lenger) praktisk oppgave der deltagerne blir utfordret til å visualisere en hemmelighet sendt inn i løpet av de siste 24 timene... Cathrine gjesteforeleser i fagene «Design og kommunikasjon i digitale medier» og «Digital kunst og håndverk» på Oslo Met.

En strategi i sosiale medier

Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som bakteppe forteller Cathrine om sin strategi i sosiale medier. Hva skal til for å drive et kunstprosjekt på nettet? Hva forteller du om deg selv gjennom dine egne kontoer i sosiale medier? Cathrine gjesteforeleser i fagene «Design og kommunikasjon i digitale medier» og «Digital kunst og håndverk» på Oslo Met.

Talerlisten mener

Cathrine Louise Finstad står bak et unikt prosjekt, som hun bruker som skattekiste når hun holder foredrag om nær sagt alle temaer som kan kobles til livene våre og hemmelighetene vi alle bærer på. Hvert foredrag er nytt og hvert foredrag berører og skaper latter, tårer og ettertanke.

Cathrine Louise Finstad har 40 vurderinger

Helene Fronth

28. september 2022

Devoteam Business Consulting

5

Cathrine leverte et innholdsrikt foredrag for oss på et event. Hun var godt forberedt og punktlig, hadde innlevelse i foredraget og fikk lytterne både til å le og reflektere over dypere tema. En skikkelig god ice breaker for en større samling, og ikke minst spennende tema å høre om den norske befolkningens hemmeligheter. Kan virkelig anbefales.Takk, Cathrine!

Line Sletvold

26. september 2022

Crayon

6

Cathrine var «sidekick» på vår årlige digitale IT-konferanse som vi gjennomførte på direkten for 600 kunder og partnere. Hun fikk veldig gode tilbakemeldinger fra alle som deltok i sendingen og fra de som så på. Cathrine kom godt forberedt, og foredraget var tilpasset den røde tråden, og var både humoristisk og alvorlig. Cathrine skapte god stemning på «green room» og på hjemmekontoret den formiddagen. Med sin behagelige fremføring og de flotte illustrasjonene fanget hun publikums oppmerksomhet fra første stund. Jeg anbefaler Cathrine som foredragsholder uavhengig av tema og bransje!

Magnus Hjelle

26. september 2022

Norsk Butikkdrift AS

6

Cathrine ga et engasjerende og inspirerende foredrag som satte tankene i sving. Hun snakket blant annet om psykisk helse på arbeidsplassen, å kunne ha noen å snakke med, og viktigheten av psykologisk trygghet, med historier fra Norske hemmeligheter-prosjektet både som eksempler og bakteppe rundt dette. Vi gir Cathrine våre varmeste anbefalinger. Dette er et foredrag som gir godt utbytte for publikum! Vi hentet inn Cathrine som foredragsholder i vår HMS-uke hvor tema var psykisk helse.

Kjellaug Johansen

9. september 2022

Aurskog-Høland kommune, Stab Økonomi og organisasjon

5

Cathrine deltok på stabens samling, der arbeidsmiljø, samarbeid og endringer var noen av temaene. Det passet veldig godt at hun snakket om hemmeligheter og utfordret oss til å være en god lytter hvis noen hadde en hemmelighet å fortelle, og samtidig tørre å være åpen og ærlig. Annerledes og nært foredrag.

Borgny Hatlestad Tveekrem

1. juni 2022

NEAS gruppen

6

Cathrine heldt innlegg om Norske hemmeligheter på vår bærekraftsdag for NEAS-gruppen. Foredraget var eit flott, varmt og engasjert innlegg som var godt tilpassa temaet vårt for dagen, som var bærekraft. Fint «pauserom» i ei rekke av faglege innlegg, men likevel relatert til temaet. Vi bruket også temaet til å engasjere forsamlinga til å avsløre sine hemmeligheiter rundt bærekraft. Fin måte å engasjere eit stort publikum på. Cathrine er veldig profesjonell og hadde forberedt seg godt. Anbefaler henne og foredrag om Norske Hemmeligheter på det varmaste!

Benedicte Bendiksen

31. mai 2022

Helse Førde

6

Cathrine holdt foredrag for stabs- og ledergruppen til fag- og utviklingsavdelingen i Helse Førde på vår første fysiske samling på to år. Det var et varmt, engasjerende, tankevekkende og humorfylt foredrag som alle satt pris på! Det tilrettela for gode diskusjoner, og fikk oss til å tenke mer over hvordan vi selv kan bidra til å skape tillit og trygghet for deling av små og store hemmeligheter oss kolleger mellom. Vil anbefale Cathrine på det varmeste!

Eileen Myrbakk Olsen

29. april 2022

Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad, Plankebyen frivilligsentral

6

Cathrine kom til oss i Blå Kors Fredrikstad for å ha foredrag for våre Tidgivere. Hun hadde skreddersydd opplegget sitt for oss og gjorde det med glans! En herlig blanding av humor og alvor var på agendaen, og vi er veldig fornøyde med kvelden vi fikk sammen. Likte spesielt godt at Cathrine var så jordnær og åpen for dialog at Tidgiverne våre fikk muligheten til å stille spørsmål og snakke åpent. Alt i alt et fantastisk foredrag og dame som vi vil anbefale alle 🙂

Marita Hammervik-Owen

24. april 2022

Kirka i Orkland

6

Ville bare takke Cathrine Louise for et så nært, ekte, alvorlig og samtidig utrolig morsomt foredrag for våre frivillige i Kirka i Orkland. Alle tilbakemeldingene vi har fått sier oss at Cathrine slo an en nerve av både alvor som har åpnet for mange fine samtaler, men også mang en latter vi fikk dele og som fortsatt lever mellom oss. Cathrines foredrag om tro, tvil, frivillighet mm. ble en opplevelse for livet, og en gave til våre frivillige vi var veldig stolte av å gi dem.

Ellen Hole

17. desember 2021

Sweco

6

Veldig fint skreddersydd foredrag om temaet arbeidsliv – perfekt balanse mellom humor og alvor. Tror mange kjente seg igjen i mye og at foredraget kan bidra til lave skuldre. Og ikke minst er Norske hemmeligheter et interessant prosjekt som skaper refleksjon – anbefales!

Anne Gåsefra

23. november 2021

Vold og overgrepslinjen

6

Vi er så fornøyd med det skreddersydde foredraget til Catrine, det var både engasjerende og viktig! Catrine er dyktig, profesjonell og varm.

Therese Wiik Jahnsen

18. november 2021

NoA Ignite

6

Cathrine kom til oss med et tilpasset foredrag. Viktig, inspirerende, varmt, morsomt, trist, visuelt. Veldig engasjerende og varm foredragsholder som tar opp noe som er viktig for oss alle. Anbefaler!

Julie

18. november 2021

NoA Ignite

6

Artig og inspirerende, åpnet øynende for hvor like vi er som mennesker og hva vi brenner inne om ✨

Kari Pettersen

12. november 2021

Helfo og fagforening Avyo

6

Hørte et foredrag i forbindelse med fagforeningsdag. Morsomt, interessant og hun hadde vinklet deler av det spesielt for oss. Anbefaler henne virkelig!

Nataliya Granerud og Grete Olsen, Hovedverneombud

5. november 2021

Statistisk sentralbyrå

5

Cathrine hadde med seg en presentasjon som var tilpasset verneombudsseminar hos oss. Det kom mange refleksjoner fra salen under foredraget, og det ble gode diskusjoner utover dagen. Hemmeligheter… De kan være uskyldig og useriøse og tunge og mørke. De er vanskelig å bære noen ganger. Bare å dele dem anonymt kan «lette» noen og hjelpe å se på dem fra en annen vinkel.

Pernille Eriksdatter Giske

27. oktober 2021

Møre og Romsdal fylkeskommune

4.5

Cathrine fikk oss til å reflektere, humre og få et annet blikk på mange tanker og meninger! Lett å samarbeide med, gjør som avtalt og leverer det hun skal!
Takk 🙂

Kristine Iversby

26. oktober 2021

Asker kommune

6

Vår ledersamling fikk en fin avsluting ved foredraget fra Cathrine. Som ledere må vi huske på at alle våre medarbeidere er mennesker som har sine egne hemmeligheter. Det er ikke alt vi skal vite om, men vi må ha det i bakhodet når vi samhandler at vi ikke vet alt om hverandre.
Samtalene ved middagen ble ekstra interessante. Anbefales 🙂

Martin

21. oktober 2021

ASKER KOMMUNE

Kult, noe nytt og gir en tankevekker👍

Ida Maria Halvorsen

14. september 2021

Høyskolen Kristiania

6

Vi var så heldige å få et skreddersydd foredrag til Studiestart for nye studenter på Høyskolen og Fagskolen Kristiania på Youngstorget høsten 2021. Cathrine er varm, åpen og hadde en herlig tilstedeværelse på scenen. Innholdet var bredt og samtidig rettet mot målgruppen vår, nemlig studentene. Det var også relevant å høre mer om Norske Hemmeligheter i dybden og hvordan hun har bygget opp konseptet og om hvorfor hemmeligheter er så viktige for henne og for alle følgerne hennes. Med både morsomme, fine og såre hemmeligheter satte hun fokus på mange av følelsene studenter kan sitte med gjennom studietiden. Vil absolutt anbefale foredrag fra Cathrine.

Anette Hjerde

9. september 2021

Språkrådet

6

Foredraget fra Norske hemmeligheter på Språkrådets sensommerfest vakte stor begeistring og ble akkurat den snakkisen resten av kvelden som vi hadde håpt på!

Ingrid Hasselgård Bøe

8. september 2021

aktivCampus Trondheim

6

Cathrine kom på besøk til oss under aktivCampus Trondheim, og holdt et utrolig flott foredrag tilpassa temaene vi ønska å belyse. Her rettet hun seg spesielt mot det å være student, hvordan man kan kjenne på ensomhet og frykt for å ikke være som «de andre». Norske hemmeligheter er et utrolig fint konsept som bidrar til åpenhet rundt temaer som er vanskelig å snakke om, samtidig som det får en til å føle at man sjeldent er alene om ting man selv syns er vanskelig. Et så inkluderende konsept passa utrolig godt inn i våre verdier om inkluderende fellesskap, og det var utrolig kjekt at vi fikk Cathrine på besøk til oss! Et foredrag med henne anbefales virkelig!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS