Cathrine Louise Finstad

Snakker om hemmeligheter

Fra kr. 15.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cathrine Louise Finstad

Cathrine er illustratør og dama bak kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER. Siden 2009 har hun samlet anonyme betroelser fra hele landet og vist dem fram som illustrasjoner på nettet. Et utvalg innsendte hemmeligheter blir hver dag illustrert og publisert på norskehemmeligheter.no og på Instagramkontoen med over 115 000 følgere! Hemmelighetene som vises speiler samfunnet vi lever i og er et visuelt dokument av det vi velger å skjule. Hemmelighetenes innhold varierer fra humor til alvor og er en god dose blanda drops fra virkeligheten! NORSKE HEMMELIGHETER ble i 2018 en del av «Community Voices from Facebook» og var invitert til Facebook Community Summit (London) som et av prosjektene som representerer god og inspirerende bruk av sosiale medier. Som foredragsholder er Cathrine engasjert, fri og har en levende formidlingsmåte som får publikum interessert. Om du arrangerer et fagtungt seminar passer det perfekt med et pusterom med NORSKE HEMMELIGHETER om tematikken dere allerede diskuterer.

Foredrag med Cathrine Louise Finstad

NORSKE HEMMELIGHETER «skreddersydd om ditt tema»

Arkivet består av over 100 000 hemmeligheter og favner nesten alle temaer som finnes! Cathrine holder et foredrag skreddersydd ditt tema eller budskap, basert på innsendt materiale som er relevant. For eksempel innledet hun Nasjonal Barnevernskonferanse 2019 med hemmeligheter sendt inn fra dem som var direkte berørte av temaene på konferansens program. En unik mulighet til å synliggjøre dem som er i kontakt med Barnevernet.

NORSKE HEMMELIGHETER om klima, miljø og bærekraft

Hemmelighetene følger tida vi lever i og akkurat nå er bærekraft et hett stikkord. Hemmelighetene relatert til klima, miljø og bærekraft strekker seg fra frykt og flyskam til irritasjon over alle søppelbøttene under kjøkkenbenken. Et humoristisk blikk på et alvorlig tema. Foredraget er holdt for Klima- og miljødepartementet.

NORSKE HEMMELIGHETER om naboskap, boligblokka og familieliv

«En ny innsikt i etters utilgjengelige deler av bolivet» sa Christian F.B. Mathisen da Cathrine holdt foredrag om naboskap og blokklivet for Norske Boligbyggelags Landsforbund SA (NBBL). Det er mange hemmeligheter bak lukkede dører i en blokk, i huset som skal arves av flere eller bak epletreet med innrisset hjerte i barken. Dette foredraget forteller om alt vi skjuler for nabo´n!

NORSKE HEMMELIGHETER om arbeidsplassen, kollegaer og julebordet

Skal du arrangere Kick-off, sommerfest eller julebord? Hva med et foredrag om arbeidslivets hemmeligheter! Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som kilde forteller Cathrine om hemmelighetene fra sjefens kontor, fra lunsjrommet og fra timene som glir forbi mellom klokka 8 og 16.

NORSKE HEMMELIGHETER om politikk og påvirkning

Med stikkord som samfunnskontrakt, bærekraftig lokaldemokrati, dialog og innspillsrunde, holder Cathrine foredrag om hva grasrota egentlig tenker om politikk, lokalvalg og påvirkningskraft. Foredraget er holdt for politisk og administrativ ledelse i Viken kommune under høstkonferansen 2019 i regi av KS – kommunesektorens organisasjon. Et ypperlig eksempel på hvordan NORSKE HEMMELIGHETER ble trukket inn som et lettbeint innslag i et ellers fagtungt seminar.

Kurs med Cathrine Louise Finstad

Kreative prosesser og visualisering

Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som bakteppe forteller Cathrine om prosess, visualisering og om hvorfor vi rett og slett ikke kan leve uten illustrasjon! Foredraget inkluderer en kort (eller lenger) praktisk oppgave der deltagerne blir utfordret til å visualisere en hemmelighet sendt inn i løpet av de siste 24 timene... Cathrine gjesteforeleser i fagene «Design og kommunikasjon i digitale medier» og «Digital kunst og håndverk» på Oslo Met.

En strategi i sosiale medier

Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som bakteppe forteller Cathrine om sin strategi i sosiale medier. Hva skal til for å drive et kunstprosjekt på nettet? Hva forteller du om deg selv gjennom dine egne kontoer i sosiale medier? Cathrine gjesteforeleser i fagene «Design og kommunikasjon i digitale medier» og «Digital kunst og håndverk» på Oslo Met.

Cathrine Louise Finstad har 32 vurderinger

Ellen Hole

17. desember 2021

Sweco

6

Veldig fint skreddersydd foredrag om temaet arbeidsliv – perfekt balanse mellom humor og alvor. Tror mange kjente seg igjen i mye og at foredraget kan bidra til lave skuldre. Og ikke minst er Norske hemmeligheter et interessant prosjekt som skaper refleksjon – anbefales!

Anne Gåsefra

23. november 2021

Vold og overgrepslinjen

6

Vi er så fornøyd med det skreddersydde foredraget til Catrine, det var både engasjerende og viktig! Catrine er dyktig, profesjonell og varm.

Therese Wiik Jahnsen

18. november 2021

NoA Ignite

6

Cathrine kom til oss med et tilpasset foredrag. Viktig, inspirerende, varmt, morsomt, trist, visuelt. Veldig engasjerende og varm foredragsholder som tar opp noe som er viktig for oss alle. Anbefaler!

Julie

18. november 2021

NoA Ignite

6

Artig og inspirerende, åpnet øynende for hvor like vi er som mennesker og hva vi brenner inne om ✨

Kari Pettersen

12. november 2021

Helfo og fagforening Avyo

6

Hørte et foredrag i forbindelse med fagforeningsdag. Morsomt, interessant og hun hadde vinklet deler av det spesielt for oss. Anbefaler henne virkelig!

Nataliya Granerud og Grete Olsen, Hovedverneombud

5. november 2021

Statistisk sentralbyrå

5

Cathrine hadde med seg en presentasjon som var tilpasset verneombudsseminar hos oss. Det kom mange refleksjoner fra salen under foredraget, og det ble gode diskusjoner utover dagen. Hemmeligheter… De kan være uskyldig og useriøse og tunge og mørke. De er vanskelig å bære noen ganger. Bare å dele dem anonymt kan «lette» noen og hjelpe å se på dem fra en annen vinkel.

Pernille Eriksdatter Giske

27. oktober 2021

Møre og Romsdal fylkeskommune

4.5

Cathrine fikk oss til å reflektere, humre og få et annet blikk på mange tanker og meninger! Lett å samarbeide med, gjør som avtalt og leverer det hun skal!
Takk 🙂

Kristine Iversby

26. oktober 2021

Asker kommune

6

Vår ledersamling fikk en fin avsluting ved foredraget fra Cathrine. Som ledere må vi huske på at alle våre medarbeidere er mennesker som har sine egne hemmeligheter. Det er ikke alt vi skal vite om, men vi må ha det i bakhodet når vi samhandler at vi ikke vet alt om hverandre.
Samtalene ved middagen ble ekstra interessante. Anbefales 🙂

Martin

21. oktober 2021

ASKER KOMMUNE

Kult, noe nytt og gir en tankevekker👍

Ida Maria Halvorsen

14. september 2021

Høyskolen Kristiania

6

Vi var så heldige å få et skreddersydd foredrag til Studiestart for nye studenter på Høyskolen og Fagskolen Kristiania på Youngstorget høsten 2021. Cathrine er varm, åpen og hadde en herlig tilstedeværelse på scenen. Innholdet var bredt og samtidig rettet mot målgruppen vår, nemlig studentene. Det var også relevant å høre mer om Norske Hemmeligheter i dybden og hvordan hun har bygget opp konseptet og om hvorfor hemmeligheter er så viktige for henne og for alle følgerne hennes. Med både morsomme, fine og såre hemmeligheter satte hun fokus på mange av følelsene studenter kan sitte med gjennom studietiden. Vil absolutt anbefale foredrag fra Cathrine.

Anette Hjerde

9. september 2021

Språkrådet

6

Foredraget fra Norske hemmeligheter på Språkrådets sensommerfest vakte stor begeistring og ble akkurat den snakkisen resten av kvelden som vi hadde håpt på!

Ingrid Hasselgård Bøe

8. september 2021

aktivCampus Trondheim

6

Cathrine kom på besøk til oss under aktivCampus Trondheim, og holdt et utrolig flott foredrag tilpassa temaene vi ønska å belyse. Her rettet hun seg spesielt mot det å være student, hvordan man kan kjenne på ensomhet og frykt for å ikke være som «de andre». Norske hemmeligheter er et utrolig fint konsept som bidrar til åpenhet rundt temaer som er vanskelig å snakke om, samtidig som det får en til å føle at man sjeldent er alene om ting man selv syns er vanskelig. Et så inkluderende konsept passa utrolig godt inn i våre verdier om inkluderende fellesskap, og det var utrolig kjekt at vi fikk Cathrine på besøk til oss! Et foredrag med henne anbefales virkelig!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS