Cathrine Vånge Singstad

Cathrine Vånge Singstad

Digital sikkerhet

Fra kr 18.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Cathrine Vånge Singstad

Cathrine er en erfaren kurs- og foredragsholder, og er opptatt av å engasjere og involvere menneskene rundt seg. Hun har mange års erfaring som rådgiver innen digital sikkerhet, personvern og teknologi, og har fungert som CISO og personvernombud i både offentlig og privat sektor.

Cathrine er Partner i rådgivningsselskapet Otte med hovedansvar for personvern og informasjonssikkerhet. Hun er utdannet forvaltningsinformatiker, en kombinert grad i IT og juss. Bakgrunnen hennes bidrar til en god forståelse av samspillet mellom teknologi, regelverk og mennesker.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Cathrine Vånge Singstad

Sikkerhet 24/7, er det virkelig nødvendig?

Holder det ikke å drive med sånt på jobben? Idag følger den digitale verden med oss stort sett overalt. Det gjør også at valgene vi tar hjemme fra sofaen kan påvirke sikkerheten på jobb. Dette kan høres både slitsomt og komplisert ut, men det trenger det ikke nødvendigvis å være. Enkle grep kan strekke langt. I dette foredraget snakker jeg om digital sikkerhet i vårt møte med internett: bevisstgjøring, tips og råd. Det trenger ikke være verken slitsomt eller komplisert. La oss holde det enkelt.

2024 © Talerlisten AS