Cecilie Hoxmark

Prosjekt Åpenhet, barnløs, biolog, forfatter

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Cecilie Hoxmark

Cecilie Hoxmark holder foredrag om barnløshet og forventningene og følelsene dette utløser. Med glød, humor og åpenhet formidler hun sin egen historie om et liv som endte opp uten barn, men som blir beriket av så mye annet. Med tilstedeværelse og innlevelse trekker hun oss med inn i en historie om livets store valg, bølgedaler, forventninger, og ikke minst hvordan skape vendepunkter og et godt liv. Cecilie står bak Prosjekt Åpenhet AS, et ideelt selskap hvor målet er å skape en positiv samfunnsendring. Cecilie gir av seg selv og tilbakemeldingene fra hennes foredrag er at det er lett å relatere det hun snakker om til andre ting i livene våre som ikke går som forventet. Historien hennes er fortalt til ulike medier som NRK, Aftenposten og God Morgen Norge. Hun er aktiv i samfunnsdebatten og har gitt ut boken «Barnløs» og lager podkasten «Barnløs på godt og vondt», som også ligger på Forskning.no.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Cecilie Hoxmark

Barnløs

Vi har sterke forventninger fra samfunnet og til oss selv om at vi bør få barn. Hva gjør det med oss når du ikke nnfrir det kanskje mest naturligste av alt? Her formidler Cecilie sin egen historie om det å forsøke å få barn i 10 år uten å lykkes. Hun bringer inn refleksjoner om sin egen, dengang fastlåste tankemønster, besettelse og dårlige valg. Hennes metoder for å skape seg et godt og tilfredstillende liv med mening, energi og lyspunkter deler hun med stor entusiasme.

Oppvåkning

Livet byr på glede men også på utfordringer, motgang og tap. Her formidler Cecilie hvordan det er mulig å skape seg et vendepunkt. Cecilie opplevde å forbli barnløs etter 10 år hvor hun forsøkte alt. Hun følte på et utenforskap, ensomhet og en sorg over livet som ikke ble slik hun hadde tenkt. Her deler hun sine oppskrifter på hvordan glede igjen kommer tilbake og hvordan du oppnår tilfredshet i livet.

2024 © Talerlisten AS