Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Dan Lystad

Dan Lystad

Sommelier / Vinkelner

Fra 8.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Dan Lystad

Dan Lystad er en av Norges fremste Vinkelnere. Med over 20 år i restaurantbransjen på alle nivåer av restauranter, har han dybdekunnskaper i alle områder av produksjon av vin, øl og brennevin. Dan er også utdannet ved Court of Master Sommelier. Dan eier også Norsk Sommelier utdannelse som utdanner vinkelnere til HORECA markedet i Norge. Et foredrag med Dan er både kunnskapsrikt, lekende og inspirerende. Dan er også flere ganger Norgesmester for vinkelnere og har deltatt i både EM og VM.

Foredrag med Dan Lystad

Vinens verden

Her tar vi for oss hvordan vin blir laget og hvordan vi kan lære oss forskjellen på de. Du kan lære å blindsmake viner på 1-2-3

Mat og drikke i kombinasjon

I dette foredraget setter vi fokus på hvilke elementer i maten og drikket som passer sammen, hva vi bør gjøre og hva man skal unngå.

Bobler!

Hvordan lages de forskjellige typer av musserende viner. Alt fra Champagne , Cava, Prosseco og alle de andre rundt i verden!

Dan Lystad har 2 vurderinger

Helén Foss

14. februar 2019

Fri Bokhandel SA

6

Dan var en veldig hyggelig og lett person å jobbe med i forkant av arrangementet. Selve foredraget gikk kjempe fint. Han var uhøytidelig og fin i formen og balanserte bra fakta med humor.

Joakim Sorthe

12. februar 2019

Fürst

6

Dan var veldig entusiastisk og formidlet vinkunnskap med humor og faglig dybde. Kan anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS