Elisa Røtterud

Storyteller, Inspirator og Eventyrer

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Elisa Røtterud

Elisa Røtterud snakker om nysgjerrighet, takknemlighet, egenutvikling og målbevissthet. Og galgenhumor! Hun er moteredaktøren som ble globetrekker og fjellgeit, og hun har reist så mye rundt i verden at hun muligens er overkvalifisert til å være selvrealisert. Dette har hun dokumentert i utallige reisereportasjer for landets største magasiner og på TV. Elisa er engasjert og en entusiastisk historieforteller! Hun har vært på dannelsesreiser i India, funnet rytmen i Afrika, og oppsøkt tynn luft på utallige ekspedisjoner i Himalaya. Men hvorfor gå over bekken etter vann? Kan vi finne svarene her hjemme?

Her vil du få verktøy til å skape eventyr i hverdagen- enten det gjelder motivasjon til en bedre dag på jobben- eller i hverdagen. Når var sist gang du gjorde noe for første gang?

Elisa tilbyr i tillegg eventer i naturen der hun skreddersyr eventyret til deg og din bedrift.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Elisa Røtterud

VEIEN blir til mens du går deg VILL

En vinner er en som realiserer seg selv og virkeliggjør sine muligheter på sine premisser. Må vi hige etter å være best hele tiden? Hva skjer på denne veien eller stien mens du går deg vill? Hvilke erfaringer får en med seg i sekken sin? Kommer en langt alene- uten å puste med magen? Nei, du gjør ikke det. Ikke vær så skeptisk til bortebane. Elisa er moteredaktøren som ble eventyrer og fjellgeit. Hun snakker om nysgjerrighet, takknemlighet, egenutvikling og målbevissthet. Gjennom ufiltrerte videosnutter fra utallige turer og va va voom bilder vil du her få verktøy til å finne frem nysgjerrigheten din. Og smilet! Skap eventyr i hverdagen din! Enten det gjelder motivasjon til en bedre dag på jobben- eller i hverdagen. Når var sist gang du gjorde noe for første gang?

Kurs med Elisa Røtterud

Bli med på MIKROEVENTYR med ELISA

Eventyrlig teltnatt i skogen med matlaging, trening og motivasjonsforedrag. Når var siste gang du gjorde noe for første gang? Stadig flere oppdager friluftslivets eventyrlige magi. En natt i naturen gir deg ikke bare mestringsfølelse og velbehag, det vil også senke stressnivået ditt og gi deg fornyet energi. Dessuten er det innmari gøy! Bli med på et mikroeventyr i skogen med Elisa. Pris per forespørsel (Minimum 6 personer i gruppen)

Talerlisten mener

Elisa Røtterud er en ekte inspirator! Med sin unike formidlingsevne tar hun publikum med på eventyret om moteløven som ble en selvrealisert fjellgeit. En motiverende historie om pågangsmot, målbevissthet og mestring. Elisa er morsom, poengtert og engasjerende - og med en god dose selvironi underholder hun sitt publikum fra start til slutt.

2024 © Talerlisten AS