Elisa Røtterud

Storyteller og friluftsentusiast.

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Elisa Røtterud

Elisa Røtterud er moteredaktøren som ble globe-trekker og fjellgeit. Hun har reist så mye rundt i verden at hun er overkvalifisert til å være selvrealisert. Dette har hun dokumentert i utallige reisereportasjer for landets største magasiner som på blogg, TV og gjennom foredrag. Elisa er engasjert og en god historieforteller! Hun har vært på dannelsesreiser i India, prøvd å finne rytmen i Afrika, og oppsøkt tynn luft på ekspedisjon i Himalaya. Men hvorfor gå over bekken etter vann? Elisa er en dedikert friluftsentusiast. Elisa ønsker å inspirere deg til å oppsøke bærekraftige kortreiste eventyr. Elisa snakker om inspirasjon, egenutvikling og målbevissthet, og kan skreddersy sine foredrag til deg og din bedrift. Bli med på kurs og et mikroeventyr i skogen! Elisa kan også ta med jobben din på en unik teltnatt i skogen med matlaging, trening og motivasjonsforedrag. Intensjonen er å skape entusiasme, nysgjerrighet og lek i hverdagen.

Foredrag med Elisa Røtterud

Drømmen om verdens vakreste fjell

Eventyr fra Himalaya. Hvorfor blir vi tiltrukket av Himalayas mektige fjell? Elisa tok sin første reise til Nepal i 2011 og har siden ikke sett seg tilbake. Hun reiser til eventyrlandet flere ganger i året. Hun har vært to ganger på Ama Dablam (6856) og Manaslu (8163), samt utallige fotturer rundt Everest regionen. Under dette foredraget får dere videodagbok fra ekspedisjon, artige glimt fra livet i base camp, samt humoristiske situasjoner som oppstår når du ferdes i tynn luft.

Veien blir til mens du går deg vill

Elisa er moteredaktøren som ble eventyrer og fjellgeit. Hun har reist så mye rundt i verden at hun er overkvalifisert til å være selvrealisert. Gjennom bevegelse med publikum, film, og smarte bærekraftige triks til å finne entusiasme i hverdagen- vil du garantert bli inspirert! Hun har vært på dannelsesreiser i India, prøvd å finne rytmen i Afrika, og oppsøkt tynn luft på ekspedisjon i Himalaya. Men hvorfor gå over bekken etter vann? Dette er hennes versjon av "Eat, Pray & Love."

Yogareisen

Hva er egentlig yoga? Hvorfor bør en praktisere dette? Og hvilken yogatype passer egentlig deg? Bli med på Elisas reiser fra India og i verden der hun har forsøkt å finne seg selv på ulike yoga-retreats. Humoristiske episoder, underlige situasjoner og yoga-guiden- får dere her!

Seven Summits: Norges syv høyeste fjell på en uke

En kan si så mangt om det moderne friluftslivet. Det er like mange meninger som det er stier. Likevel har naturen som destinasjon evigvarende egenskaper: Forskning viser at vi blir lykkeligere, mer kreative og harmoniske av å være ute. Eventyrlige og miljøvennlige overnattingssteder popper opp som god Norgesreklame. Og nå har vi jammen også fått vår egen Seven Summits. Helst krysset av på syv dager. Frister det med et fjellmaraton, et bærekraftig eventyr- er dette noe for deg.

Kurs med Elisa Røtterud

Bli med på MIKROEVENTYR med ELISA

Eventyrlig teltnatt i skogen med matlaging, trening og motivasjonsforedrag. Når var siste gang du gjorde noe for første gang? Stadig flere oppdager friluftslivets eventyrlige magi. En natt i naturen gir deg ikke bare mestringsfølelse og velbehag, det vil også senke stressnivået ditt og gi deg fornyet energi. Dessuten er det innmari gøy! Bli med på et mikroeventyr i skogen med Elisa. Pris per person: 2500,- NOK (Minimum 6 personer i gruppen)

Talerlisten mener

Elisa Røtterud er en ekte inspirator! Med sin unike formidlingsevne tar hun publikum med på eventyret om moteløven som ble en selvrealisert fjellgeit. En motiverende historie om pågangsmot, målbevissthet og mestring. Elisa er morsom, poengtert og engasjerende - og med en god dose selvironi underholder hun sitt publikum fra start til slutt.

Elisa Røtterud har 35 vurderinger

Malini Gaare Bjørnstad

1. desember 2020

Aller Media

6

Elisa er et fyrverkeri av en dame, som har en helt spesiell evne til å engasjere og inspirere i løpet av bare noen sekunder. Pågangsmot, gjennomføringsevne og en god dose «kjørr, dette fikser vi!» er typisk Elisa, og man skal lete lenge etter en som gir den samme gløden og engasjementet som hun gjør, når hun setter seg noe fore.

Ingeborg Heldal

1. desember 2020

KK

6

Vi avholdt eventet Eventyrnatt sammen med Elisa i oktober 2020. Elisa var helt fantastisk å samarbeide med! Proff, entusiastisk, energisk og inkluderende. Hele opplevelsen ble virkelig et eventyr! Alt klaffet – fra utendørs yoga, til deilig mat, røverhistorier rundt bålet og kaffe på «senga» morgenen etter. Dette vil vi gjerne gjøre igjen – og vi unner alle å oppleve et skogseventyr med Elisa 🌲

Aina Halfstad

13. oktober 2020

Privat

6

Mikroeventyr i Oslomarka var en super opplevelse. Elisa er en herlig historieforteller og man får definitivt lyst på flere turer etter å ha hørt på henne. Mer entusiasme og sann glede over opplevelser skal man lete lenge etter. Anbefales på det varmeste.

Cille Saastad

14. september 2020

Arba Inkludering

6

For en magisk opplevelse! Med Elisas forhåndsinformasjon, veiledning underveis og ikke minst hennes entusiasme, ble dette en fantastisk mestringsopplevelse som også inkluderte bra trening, nydelig mat, bålkos og gode historier . Værmeldingen var elendig og jeg var skeptisk til hvordan dette ville bli. Men nå kan jeg legge lista mye lavere for nye utflukter. Tusen takk Elisa 🙂

Helle Hofgaard

7. september 2020

Ullern vgs

5.5

Mikroeventyr i Oslomarka ble en Makro- opplevelse!
God veiledning og tips fra Elisa har gjort oss klare for å legge ut på eventyr alene, terskelen er blitt lav, for nå har vi trent i regn og vind. Inspirert og klar for nye og større eventyr.

Siv Karin Felde

7. september 2020

Memira

6

Elisa er en tøff, modig og inspirerende person. Microventyr i Oslo-marka i piss regnvær var helt magisk. Å høre Elisa sine historier om hvordan hun har tatt steget til å bli den rangle-dama hun i dag er, er rett og slett nyttig for oss alle. Elisa lar oss forstå at det ikke er så vanskelig å gå ut av Comfort-sonene som vi gjerne tror. Det er bare å ta steget og prøve.

Grethe Fjørtoft

17. juni 2020

Barnehagematen.no

6

Herlig dame på herlig tur. Kortreist mikroeventyr i Oslomarka var ett eventyrlig avbrekk i hverdagen du burde prøve. Det går an å oppleve veldig mye på veldig kort tid sammen med Elisa. Ta sats og kontakt henne i dag. Du vil ikke angre:-)

Cathrine Pryser

17. juni 2020

Pryserfilm AS

6

Mikroeventyr i Oslomarka var en fantastisk flott og magisk opplevelse. Elisa er en entusiastisk og knallgod historieforteller. Hennes lidenskap for turer og humør smitter. Vil høre mer. Og ja til flere turer!

Marianne Nipe

15. juni 2020

Privat

6

Mikroeventyr i Oslomarka med Elisa var bare helt magisk! Med sine morsomme og spennende historier fra eventyr over hele verden kunne vi sikkert satt oppe hele natta og hørt på. Anbefales på det sterkeste!

LArs Ebbesen

4. februar 2020

Design, Tur & Ting / Ousland Explorers / Tur & Tøys Podcast

6

Elisa kunne falle inn under kategorien ‘kvinner som pryler sine menn holder seg raske og rørlige’. Det er bare det at Elise fenger, inspirerer og begeistrer alt fra barn til eldre og på tvers av alt av kjønn.
Med sitt brennende engasjement, selvutslettende humor og myriader av anekdoter ikke bare overrasker hun, men hun fyller scenen og trollbinder.
Hun ble et veldig viktig innslag i vår store Eventyr Aften i Chateau Neuf. 1005 i salen mente i hvertfall det.

Eli Holme Lie

29. oktober 2018

DERMELIE Dr.med.Schrammek hudpleie konsept

6

Elisa er den perfekte konferansier som absolutt kan anbefales videre. Hun oppfattet fort essensen i utrykket vi ville formidle og gjorde et grundig forarbeid. Elisa ledet oss perfekt gjennom en dag med mange foredragsholdere. Hun gav av seg selv gjennom hele dagen på en inspirerende, informativ, trygg og tydelig måte. Alle foredragsholdene på ble fremragende presentert. Samtidig er hun en person som finner løsninger om ikke alt går etter planen.
Vi kan trygt anbefale henne videre.

kari plejdrup-skillestad

24. oktober 2018

Infinitum

6

Elisa fremsto profesjonell, stødig og engasjert under sin fremføring som konferansier på vår konferanse «Infinitum Think-in» 2018. Hun ledet publikum gjennom programmet med letthet, smil om munn og glimt i øyet! Flott levert oppdrag – anbefales!

Helle

1. oktober 2018

Eiendomsmegler Vest

6

Inspirerende, morsom og behagelig laid-back!
Absolutt å anbefale! 🙂

Sidsel Bjørkedal

1. oktober 2018

Sparebanken Vest

6

Fantastisk foredrag av ei engasjert og sprudlande dame som tydelig har forelska seg i dei nepalske fjell. God formidlingsevne ispedd ei god dose humor. Spennande historier frå turar vi berre kan drøyme om og eit viktg bodskap om kva som virkelig betyr noko her i livet. Høyrer gjerne på deg igjen. Klar anbefaling!!

Anne Grete Flo

1. oktober 2018

Sparebanken Vest Sogndal

6

Foredraget «Vegen vert til mens du går deg vill» for 100 gjester Damelosje i fruktbygda Sogndal-var heilt topp. Vi vart alle inspirert av å høyre di historie, men dei ferraste av oss er så tøff og rå som Elisa. Kanskje fleire skal følge draumane sine? Vi har fått mange gode tilbakemeldingar frå våre gjester. Dette kan du Elisa. Anbefalast på det sterkaste! Dette må flest mulig få med seg.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS