Talerlisten
Elisa Røtterud

Elisa Røtterud

Globetrotter, tinderangler og innholdsrådgiver

Pris / 45 min

Kr 10 000,-

Beskrivelse

Elisa Røtterud er moteredaktøren som ble globe-trekker og fjellgeit. Hun har reist så mye rundt i verden at hun er overkvalifisert til å være selvrealisert. Dette har hun dokumentert i utallige reisereportasjer for landets største magasiner som på blogg og gjennom foredrag. Elisa er engasjert og en god historieforteller! Hun har vært på dannelsesreiser i India, prøvd å finne rytmen i Afrika, og oppsøkt tynn luft på ekspedisjon i Himalaya. Men hvorfor gå over bekken etter vann? Kan vi få svarene her hjemme? Elisa er en dedikert friluftsentusiast. Dette er hennes versjon av «Eat, Pray & Love.» Veien blir nemlig til mens en går seg vill. Alle eventyr og valg en har tatt, har sin mening og intensjon. Elisa ønsker å inspirere deg til å oppsøke kortreist- som langreist eventyr. Elisa snakker om inspirasjon, egenutvikling og målbevissthet, og kan skreddersy sine foredrag til deg og din bedrift. Intensjonen er å skape entusiasme, nysgjerrighet og lek i hverdagen! Hvorfor være demotivert, når «everyday is an expedition»?

Foredrag

Drømmen om verdens vakreste fjell

Drømmen om verdens vakreste fjell. Ama Dablam (6812 moh.) Og Khumbu-dalen i Nepal som reisemål. Globe trekker og journalist Elisa Røtterud hadde sin første reise til Nepal med Hvitserk i 2011, og har siden ikke sett seg tilbake. Møtet med Nepals mektige naturlandskap forandret livet hennes. Siden den gang har Elisa vært i Nepal hvert eneste år. Her får dere ekspedisjonen dag for dag i form av videodagbok. Mektig landskap og humoristiske situasjoner som oppstår når du ferdes i tynn luft.

Fra Fashion til Fjells

Elisa er moteredaktøren som ble eventyrer og fjellgeit. Hun har reist så mye rundt i verden at hun er overkvalifisert til å være selvrealisert. Elisa er engasjert og en god historieforteller! Dette foredraget vil inspirere! Hun har vært på dannelsesreiser i India, prøvd å finne rytmen i Afrika, og oppsøkt tynn luft på ekspedisjon i Himalaya. Men hvorfor gå over bekken etter vann? Kan vi få svarene her hjemme? Elisa er en dedikert friluftsentusiast. Dette er hennes versjon av "Eat, Pray & Love."

Yoga, baby!

Hva er egentlig yoga? Hvorfor bør en praktisere dette? Og hvilken yogatype passer egentlig deg? Bli med på Elisas reiser fra India og i verden der hun har forsøkt å finne seg selv på ulike yoga-retreats. Humoristiske episoder, underlige situasjoner og yoga-guiden- får dere her!

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Elisa Røtterud har 8 vurderinger

Trine Gunnlaugsson

24. mars 2017

6

Horisont

Med sin fantastiske formidlingsevne var det fasinerende å høre om Elisas reise i livet, fra
hennes bakgrunn innen mote & fashion til veien hun har valgt i dag. Det hun forteller om
forberedelser og stå på vilje viser et enormt pågangsmot som smitter over, og inspirerer oss som hører på. Elisa er engasjerende, sprudlende, humoristisk og selvironisk. Dette var et
fantastisk foredrag med kombinasjon av bilder, videoer og spennende historier. Hun fikk oss til å innse at alt er mulig med den rette innstillingen!

Elisabeth Øvsthus

7. mars 2017

6

Warner Bros.

Drømmen om verdens vakreste fjell. Dette er ei historie om ein fantastisk men krevande klatreekspedisjon til Ama Dablam i Himalaya. Elisa Røtterud fortel open og ærleg om opp- og nedturar frå ankomst i Kathmandu til målet er nådd, ho klarar å fenga alle med ei levande framstilling av eit folk og et land så unikt og eineståande at ingen som dreg dit kjem heim upåverka. Elisa er personleg og morsom og viser nydelege bilete frå eit fjell som er ein draum for einkvar med eit sug etter høge toppar, og som vil inspirera og lokka dei som i utgangspunktet likar seg best i låglandet. Flott foredrag som passar alle!

Lisbeth Hansen

23. februar 2017

4

Vic horisont

Takker for et flott foredrag med en imponerende historie! Normalt tror jeg at alle lar seg bli fascinert og en smule misunnelig av alle de kule «fashionitas» på sosiale medier, og kanskje t.o.m drømmer om å være i deres sko. Elisa viste oss at det ikke alltid handler kun om kjendiser og dyre klær, men at lykken kan være å kombinere disse tingene. At lykken kan være å stå på toppen av et fjell ( eller bare nesten på toppen..) men også trives med et Chanel smykke rundt halsen. Hun får oss til å tenke igjennom på hva som er vår drøm, og hva vi kan gjøre for å komme dit.. kul dame!

Cathrine Tunes

22. februar 2017

6

Bikbok

Elisa har en helt utrolig formidlingsevne og du føler du er med på hele reisen hun forteller. Du føler deg så inspirert og klar for å gripe dagen etter dette, det kan jeg love deg. En dame som er helt rå og som oser selvtillit og oppdagelse. Håper jeg får dra på flere slike foredrag.

Susanne Lerøy

15. februar 2017

6

AdLINK Media

Elisa sitt foredrag var utrolig inspirerende, morsomt og traff mange nerver hos meg. Gjennom bilder, film og prat fikk hun frem både oppturer og nedturer hun har opplevd gjennom sine reiser. Dette inspirerte også meg til å utfordre meg selv. Elisa evner å engasjere publikum med sin tilstedeværelse og med sitt sprudlende vesen. Uten tvil det beste foredraget jeg har vært på. Anbefales!

Caroline Vagle

19. januar 2017

6

Aller Media

Drømmen om verdens vakreste fjell. Moteredaktøren som ble fjellgeit! Det sier seg selv at dette er en spennende reise å få innblikk i.
Elisa Røtterud har en fantastisk formidlingsevne, og fikk frem både tårer og latter med sitt inspirerende foredrag. Hun kombinerer alvor og humor på en nydelig måte gjennom bilder, video og egne ord – og viser på en inspirerende måte hvordan hun satte drømmen sin ut i virkelighet. Selv om du og jeg kanskje ikke har tenkt oss i de samme krevende fotsporene, er tankegangen likevel lett å overføre til nettopp det du drømmer om å gjennomføre. Anbefales på det varmeste.

Erik Vea

15. januar 2017

6

Erik Vea Events

Drømmen om verdens vakreste fjell.
Dette er et spennende foredrag om en krevende bestigning av et av Himalayas vakreste fjell Ama Dablam. Med bilder og videoer flott bundet sammen med ærlige, alvorlige og humoristiske kommentarer formidlet Elisa på en uforglemmelig måte hvordan hennes drøm ble til virkelighet. Det ble en inspirasjon for oss andre til å gjøre noe med våre drømmer.

Liv Marit Stern

15. januar 2017

6

DHL Express (Norway) AS

Drømmen om verdens vakreste fjell.
Elisa Røtterud har en unik formidlingsevne hvor hun kombinerer kunnskap, sjarme og selvironi – ispedd en god dose humor. Hennes kjærlighet for Nepal og folket der gjennomsyrer det hele, noe som forsterkes av bildene og videoene hun viser under foredraget. Hun evner svært godt å formidle hvordan gjøre en drøm til virkelighet, slik at en selv får lyst til å sette egne drømmer ut i verden. Anbefales på det sterkeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS