Elisa Røtterud

Storyteller, Inspirator og Eventyrer

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Elisa Røtterud

Elisa Røtterud er moteredaktøren som ble globetrekker og fjellgeit. Hun har reist så mye rundt i verden at hun muligens er overkvalifisert til å være selvrealisert. Dette har hun dokumentert i utallige reisereportasjer for landets største magasiner og på TV. Elisa er engasjert og en entusiastisk historieforteller! Hun har vært på dannelsesreiser i India, funnet rytmen i Afrika, og oppsøkt tynn luft på utallige ekspedisjoner i Himalaya. Men hvorfor gå over bekken etter vann? Kan vi finne svarene her hjemme?

Elisa snakker om nysgjerrighet, takknemlighet, egenutvikling og målbevissthet. Og galgenhumor! Her vil du få verktøy til å skape eventyr i hverdagen- enten det gjelder motivasjon til en bedre dag på jobben- eller i hverdagen. Når var sist gang du gjorde noe for første gang?

Elisa tilbyr i tillegg eventer i naturen der hun skreddersyr eventyret til deg og din bedrift.

Foredrag med Elisa Røtterud

VEIEN blir til mens du går deg VILL

En vinner er en som realiserer seg selv og virkeliggjør sine muligheter på sine premisser. Må vi hige etter å være best hele tiden? Hva skjer på denne veien eller stien mens du går deg vill? Hvilke erfaringer får en med seg i sekken sin? Kommer en langt alene- uten å puste med magen? Nei, du gjør ikke det. Ikke vær så skeptisk til bortebane. Når var sist gang du gjorde noe for første gang? Elisa er moteredaktøren som ble eventyrer og fjellgeit. Hun har reist så mye rundt i verden at hun er overkvalifisert til å være selvrealisert. Elisa snakker om nysgjerrighet, takknemlighet, egenutvikling og målbevissthet. Og galgenhumor! Gjennom ufiltrerte videosnutter fra utallige turer og va va voom bilder vil du her få verktøy til å finne frem nysgjerrigheten din. Og smilet! Skap eventyr i hverdagen din! Enten det gjelder motivasjon til en bedre dag på jobben- eller i hverdagen. Når var sist gang du gjorde noe for første gang?

Kurs med Elisa Røtterud

Bli med på MIKROEVENTYR med ELISA

Eventyrlig teltnatt i skogen med matlaging, trening og motivasjonsforedrag. Når var siste gang du gjorde noe for første gang? Stadig flere oppdager friluftslivets eventyrlige magi. En natt i naturen gir deg ikke bare mestringsfølelse og velbehag, det vil også senke stressnivået ditt og gi deg fornyet energi. Dessuten er det innmari gøy! Bli med på et mikroeventyr i skogen med Elisa. Pris per forespørsel (Minimum 6 personer i gruppen)

Talerlisten mener

Elisa Røtterud er en ekte inspirator! Med sin unike formidlingsevne tar hun publikum med på eventyret om moteløven som ble en selvrealisert fjellgeit. En motiverende historie om pågangsmot, målbevissthet og mestring. Elisa er morsom, poengtert og engasjerende - og med en god dose selvironi underholder hun sitt publikum fra start til slutt.

Elisa Røtterud har 40 vurderinger

Ole-Johan Dyste

28. november 2022

Oppland Røde Kors

5

Elisa var en engasjerende og opplagt foredragsholder som satte fokus på det som var viktig for oss. Hun har glimt i øye, og lager en fortelling det er lett å se for seg. En inspirerende foredragsholder.

Elisabeth Mosteid

15. august 2022

FACE2FACE CREATIVES INTERNATIONAL AS

6

Elisa leverte et av de beste foredragene vi har hatt! Anbefaler på det varmeste!

Anette Ramsrud

13. juni 2022

Opsahl Gruppen

5

Elisa er et fyrverkeri av en dame som engasjerer publikum. Hun har en inspirerende historie som skiller seg ut med sitt brennende engasjement. Ikke et kjedelig øyeblikk! Hun kommer med gode tips man enkelt kan ta med seg i hverdagen eller på tur.

Marthe Trondsen

1. juni 2022

Haukeliseter fjellstue

6

Elisa er et fyrverkeri av en foredragsholder! Hun leverer foredrag med masse energi, en god dose humor og engasjement som smitter over på publikum. Hun er ekte, ærlig og inspirerende. Elisa formidler historiene og tankene sine på en profesjonell måte, og evner å tilpasse seg publikum. Anbefales på det sterkeste!

Nina Utheim

31. mai 2022

Hudhelse AS

6

Elisa kom inn med rett rygg og et stort smil. Hun hadde et levende og inspirerende foredrag/historie. Vi kan hvis vi vil! Vi ser at hun elsker det hun gjør. Hennes historie er personlig, men hun har også vinklinger som gjør at det blir personlig for oss. Anbefales! Vi vil til Nepal!

Malini Gaare Bjørnstad

1. desember 2020

Aller Media

6

Elisa er et fyrverkeri av en dame, som har en helt spesiell evne til å engasjere og inspirere i løpet av bare noen sekunder. Pågangsmot, gjennomføringsevne og en god dose «kjørr, dette fikser vi!» er typisk Elisa, og man skal lete lenge etter en som gir den samme gløden og engasjementet som hun gjør, når hun setter seg noe fore.

Ingeborg Heldal

1. desember 2020

KK

6

Vi avholdt eventet Eventyrnatt sammen med Elisa i oktober 2020. Elisa var helt fantastisk å samarbeide med! Proff, entusiastisk, energisk og inkluderende. Hele opplevelsen ble virkelig et eventyr! Alt klaffet – fra utendørs yoga, til deilig mat, røverhistorier rundt bålet og kaffe på «senga» morgenen etter. Dette vil vi gjerne gjøre igjen – og vi unner alle å oppleve et skogseventyr med Elisa 🌲

Aina Halfstad

13. oktober 2020

Privat

6

Mikroeventyr i Oslomarka var en super opplevelse. Elisa er en herlig historieforteller og man får definitivt lyst på flere turer etter å ha hørt på henne. Mer entusiasme og sann glede over opplevelser skal man lete lenge etter. Anbefales på det varmeste.

Cille Saastad

14. september 2020

Arba Inkludering

6

For en magisk opplevelse! Med Elisas forhåndsinformasjon, veiledning underveis og ikke minst hennes entusiasme, ble dette en fantastisk mestringsopplevelse som også inkluderte bra trening, nydelig mat, bålkos og gode historier . Værmeldingen var elendig og jeg var skeptisk til hvordan dette ville bli. Men nå kan jeg legge lista mye lavere for nye utflukter. Tusen takk Elisa 🙂

Helle Hofgaard

7. september 2020

Ullern vgs

5.5

Mikroeventyr i Oslomarka ble en Makro- opplevelse!
God veiledning og tips fra Elisa har gjort oss klare for å legge ut på eventyr alene, terskelen er blitt lav, for nå har vi trent i regn og vind. Inspirert og klar for nye og større eventyr.

Siv Karin Felde

7. september 2020

Memira

6

Elisa er en tøff, modig og inspirerende person. Microventyr i Oslo-marka i piss regnvær var helt magisk. Å høre Elisa sine historier om hvordan hun har tatt steget til å bli den rangle-dama hun i dag er, er rett og slett nyttig for oss alle. Elisa lar oss forstå at det ikke er så vanskelig å gå ut av Comfort-sonene som vi gjerne tror. Det er bare å ta steget og prøve.

Grethe Fjørtoft

17. juni 2020

Barnehagematen.no

6

Herlig dame på herlig tur. Kortreist mikroeventyr i Oslomarka var ett eventyrlig avbrekk i hverdagen du burde prøve. Det går an å oppleve veldig mye på veldig kort tid sammen med Elisa. Ta sats og kontakt henne i dag. Du vil ikke angre:-)

Cathrine Pryser

17. juni 2020

Pryserfilm AS

6

Mikroeventyr i Oslomarka var en fantastisk flott og magisk opplevelse. Elisa er en entusiastisk og knallgod historieforteller. Hennes lidenskap for turer og humør smitter. Vil høre mer. Og ja til flere turer!

Marianne Nipe

15. juni 2020

Privat

6

Mikroeventyr i Oslomarka med Elisa var bare helt magisk! Med sine morsomme og spennende historier fra eventyr over hele verden kunne vi sikkert satt oppe hele natta og hørt på. Anbefales på det sterkeste!

LArs Ebbesen

4. februar 2020

Design, Tur & Ting / Ousland Explorers / Tur & Tøys Podcast

6

Elisa kunne falle inn under kategorien ‘kvinner som pryler sine menn holder seg raske og rørlige’. Det er bare det at Elise fenger, inspirerer og begeistrer alt fra barn til eldre og på tvers av alt av kjønn.
Med sitt brennende engasjement, selvutslettende humor og myriader av anekdoter ikke bare overrasker hun, men hun fyller scenen og trollbinder.
Hun ble et veldig viktig innslag i vår store Eventyr Aften i Chateau Neuf. 1005 i salen mente i hvertfall det.

Eli Holme Lie

29. oktober 2018

DERMELIE Dr.med.Schrammek hudpleie konsept

6

Elisa er den perfekte konferansier som absolutt kan anbefales videre. Hun oppfattet fort essensen i utrykket vi ville formidle og gjorde et grundig forarbeid. Elisa ledet oss perfekt gjennom en dag med mange foredragsholdere. Hun gav av seg selv gjennom hele dagen på en inspirerende, informativ, trygg og tydelig måte. Alle foredragsholdene på ble fremragende presentert. Samtidig er hun en person som finner løsninger om ikke alt går etter planen.
Vi kan trygt anbefale henne videre.

kari plejdrup-skillestad

24. oktober 2018

Infinitum

6

Elisa fremsto profesjonell, stødig og engasjert under sin fremføring som konferansier på vår konferanse «Infinitum Think-in» 2018. Hun ledet publikum gjennom programmet med letthet, smil om munn og glimt i øyet! Flott levert oppdrag – anbefales!

Helle

1. oktober 2018

Eiendomsmegler Vest

6

Inspirerende, morsom og behagelig laid-back!
Absolutt å anbefale! 🙂

Sidsel Bjørkedal

1. oktober 2018

Sparebanken Vest

6

Fantastisk foredrag av ei engasjert og sprudlande dame som tydelig har forelska seg i dei nepalske fjell. God formidlingsevne ispedd ei god dose humor. Spennande historier frå turar vi berre kan drøyme om og eit viktg bodskap om kva som virkelig betyr noko her i livet. Høyrer gjerne på deg igjen. Klar anbefaling!!

Anne Grete Flo

1. oktober 2018

Sparebanken Vest Sogndal

6

Foredraget «Vegen vert til mens du går deg vill» for 100 gjester Damelosje i fruktbygda Sogndal-var heilt topp. Vi vart alle inspirert av å høyre di historie, men dei ferraste av oss er så tøff og rå som Elisa. Kanskje fleire skal følge draumane sine? Vi har fått mange gode tilbakemeldingar frå våre gjester. Dette kan du Elisa. Anbefalast på det sterkaste! Dette må flest mulig få med seg.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS