Talerlisten

Elise Landa Omsland

Rådgiver sosiale medier | Vestfold

Pris / 45 min

NOK 20.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 30.000,- (eks. mva)

Veldedighet

25% rabatt

Engelsk

Nei

Beskrivelse

Elise er en engasjert omdømmebygger med fokus på synlighet via digitale og sosiale kanaler. Hennes påstand er at du må se på deg selv som en merkevare fordi du bygger deg opp et digitalt omdømme. Hun har jobbet som designer, kreativ leder, produksjonssjef og rådgiver i medie- og reklamebransjen i flere år. Hun er glødende opptatt av kommunikasjon, teknologi, mennesker og samfunnet rundt seg noe som gjør hennes tilnærming til markedsføring og sosiale medier fargerik og spennende. Hun har jobbet med foredrag, workshop og kurs i sosiale medier i et vidt spekter av bedrifter, bransjer og segmenter. Hun er fast kursholder både i Telemark Fylkeskommune og i Folkeuniversitetet. Elise er gründer av Trygge digitale foreldre som er et foreldrekurs om trygg nettbruk for voksne med barn mellom 8-16 år.

Foredrag

Sosiale medier – målgruppens nye fritidsarena

Hvordan forstå den fjerde teknologiske (frustrerende) og digitale revolusjon? Hvordan når vi målgruppen vår via sosiale medier og hvilke medier er riktig for din bedrift? Hvordan jobbe strategisk med innholdsmarkedsføring? Her får du de beste tipsene til hva du må tenke på når du skal produsere innhold til målgruppen og hvordan det hele settes inn i en plan som er lett å følge i hverdagen. Vet du hvordan du tilfredsstiller en algoritme? Alt handler om riktig synlighet til riktig pris.

Omdømmebygging i sosiale medier

Sosiale medier er et kraftfullt verktøy i dialogen med målgruppen. Hvordan snakker vi til dem, hva trenger de hjelp til og hvordan finner vi ut hva de liker å få informasjon om? Sosiale medier er et av de beste verktøyene vi har til å yte eksemplarisk kundeservice og bygge et godt omdømme. Et godt omdømme blir mer og mer viktig i den tiden vi lever i, fordi målgruppen aldri har vært så kravstor eller lite lojal mot bedriftene og merkevarene som nå. Ta din posisjon der ute!

Sosiale medier - en utfordring?

I et bedriftsinternt foredrag med inkludert workshop jobbes det konkret med bedriftens strategi for sin tilstedeværelse i sosiale medier og hvor viktig det er å ta eierskap over eget digitalt innhold. Her jobbes det også med hvordan du som leder kan bli synlig på best måte og hva de ansatte kan gjøre for å være gode ambassadører for bedriften og merkevaren.

Sunn og trygg nettbruk for barn og foreldre

Er du en trygg digital voksen? Det beste og viktigste verktøyet dagens foreldre har er åpenhet og god kommunikasjon med barna sine. Det må legges til rette for den gode dialogen hjemme rundt kjøkkenbordet, og begge parter må lære seg å snakke sammen om utfordringene rundt trygg nettbruk og hvordan man forvalter privatlivet sitt på nett. Jeg tilbyr foredrag/møter i klasserommet, med oppfølging av foreldre i etterkant.

Er du en digital og synlig leder

Jeg tror at kravet til dagens ledere om å være digitalt synlige vil være vinn eller forsvinn i fremtiden. Jeg møter mange bedriftsledere i jobben min og det jeg opplever er at mange er redde for å bli synlige. De er redde for å gjøre feil, de er redde for å feire, de er redde for å skape kriser, og de er redde for selve kommunikasjonen i seg selv. Du må se på deg selv som en merkevare og bygge deg opp et godt omdømme.

Talerlisten mener

Elise er en erfaren og kunnskapsrik foredragsholder, som kommuniserer godt med salen og har mye energi. Hun kan tilpasse sine foredrag til ulike grupper, og har god oversikt over både trender, muligheter og verktøy.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Elise Landa Omsland har 12 vurderinger

Helen Foss

16. oktober 2017

Fri Bokhandel SA

5

Elise var kjempe god på høstkonferansen vår. Engasjerende og tydelig. Det viktigste var at hun greide å legge til rette for gruppa vår med relevante eksempler og innspill. Det morsomme nå i etterkant er å se at butikkene tar det de har lært i bruk.

Linn Steen

13. oktober 2017

Visit Vestfold

Elise er flink og engasjerer folk. Vår utfordring var ulike ferdigheter blant kursdeltakerne. Elise klarte likevel å holde et kurs som passet for alle, og brukte relevante eksempler fra vår bransje. Vi bruker gjerne Elise igjen.

Kristina Svartangen Wallin

21. september 2017

Høyt & Lavt Klatreparker

Med en fantastisk energi og veldig god formidlingsevne trollbandt Elise alle i forsamlingen, vi lærte mye nytt om hvordan vi skal nå målgruppene våre via sosiale medier og fikk samtidig en langt bedre forståelse av den digitale revolusjonen! Ikke noe å lure på – kontakt Elise dersom du ønsker en foredragsholder som er oppdatert på trender og muligheter!

Bjørn Moi

21. september 2017

Norstamp Etikett & Emballasje

6

Vi snakker innsikt og engasjement. Tydelighet og Inspirerende.
Elise anbefales for alle som vil lykkes med omdømmebygging.

Alexander Stöckl

10. mai 2017

Norges Skiforbund

6

Veldig engasjert og «open minded». Hadde en god diskusjon med Elise etter foredraget under KM Forum. Virker interessert og bidrar i større grad enn bare med å holde en strålende presentasjon. Inspirerende!

Siv Hjertø

30. januar 2017

Folkeuniversitetet Sør-Øst

6

Elise evner å engasjere våre deltagere når hun i regi av Folkeuniversitetet Sør-Øst holder kurs om sosiale medier. Våre deltagere er de viktigste menneskene i verden for oss og de gir henne høyeste score på alle evalueringer. Sammen med dem gir vi henne våre beste anbefalinger! Vi glede oss til et videre samarbeid, med både Elise og Sense Kommunikasjonun. De gjør oss til en bedre leverandør av kurs og studier. Kunnskap gir muligheter – og Elise leverer virkelig kunnskap på en engasjerende, utfordrende og spennende måte.

Lill Susan Vale

6. januar 2017

Vest-Telemark Næringsutvikling AS

6

Elise er en svært kunnskapsrik og engasjerende foredragsholder som evner å tenne en digital glød i selv den mest analoge tilhører! For oss er det ingen tvil om at Elise er rett dame til å formidle kunnskap om sosiale medier til bedrifter i regionen vår! Vi gleder oss til å få henne på podiet.

Svein Haug

24. oktober 2016

Notodden Energi Nett AS

6

Har til gode og oppleve at Elise ikke leverer på podiet. Skaper positiv energi og engasjement. Og ikke nok med det, hun er også en kløpper på relasjonsbygging og veileder kundene på en meget god og profesjonell måte. Den dama kan jeg så absolutt anbefale.

Gillian Hockly

24. oktober 2016

Larvik kommune

6

Elise brenner for sosiale medier og det engasjementet vises når hun holder foredrag! Kan absolutt anbefales!

Kjersti Foss-Strand

24. oktober 2016

Cathwell as

6

Energisk, veldig dyktig, formidler godt, engasjerer og motiverer!

Lise Bech

24. oktober 2016

Yes! vi leker AS

6

Kunnskapsrik og sprudlende.Interessant og energisk med et brennende engasjement.
Når frem til en lydhør forsamling.

Tine Berge Staff

22. oktober 2016

Staff design

6

Meget engasjert og flink.
Masse energi som smitter over på lytterne.
Og budskapet når frem til alle 🙂

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS