Talerlisten

Elise Landa Omsland

Digital rådgiver | Vestfold

Pris / 45 min

Kr 15 000,-

Pris / hel dag

Kr 30 000,-

Veldedighet

25% rabatt

Beskrivelse

Elise er en engasjert omdømmebygger med fokus på synlighet via digitale og sosiale kanaler. Hennes påstand er at du som leder må se på deg selv som en merkevare og må bygge deg opp et digitalt omdømme. Hun har jobbet som designer, kreativ leder og produksjonssjef i medie- og reklamebransjen i flere år. Hun er glødende engasjert i kommunikasjon, teknologi, mennesker og samfunnet rundt seg noe som gjør hennes tilnærming til markedsføring og sosiale medier fargerik og spennende. Hun har jobbet med foredrag, workshop og kurs i sosiale medier i et vidt spekter av bedrifter, bransjer og segmenter. Hun er fast kursholder både i Telemark Fylkeskommune og i Folkeuniversitetet.

Foredrag

Sosiale medier – målgruppens nye fritidsarena

Hvordan forstå den fjerde teknologiske (frustrerende) og digitale revolusjon? Hvordan når vi målgruppen vår via sosiale medier og hvilke sosiale medier er riktig for din bedrift? Hvordan jobbe strategisk med innholdsmarkedsføring i sosiale og digitale kanaler? Her får du de beste tipsene til hva du må tenke på når du skal produsere innhold til målgruppen og hvordan det hele settes inn i en plan som er lett å følge i hverdagen.

Omdømmebygging og kundeservice i sosiale medier

Sosiale medier er et kraftfullt verktøy i dialogen med målgruppen. Hvordan snakker vi til dem, hva trenger de hjelp til og hvordan finner vi ut hva de liker å få informasjon om? Sosiale medier er et av de beste verktøyene vi har til å yte eksemplarisk kundeservice og bygge et godt omdømme. Et godt omdømme blir mer og mer viktig i den tiden vi lever i, fordi målgruppen aldri har vært så kravstor eller lite lojal mot bedriftene og merkevarene som nå. Ta din posisjon der ute!

Sosiale medier – en utfordring? Hva kan bedriften gjøre? og hva kan de ansatte gjøre?

I et bedriftsinternt foredrag med inkludert workshop jobbes det konkret med bedriftens strategi for sin tilstedeværelse i sosiale medier og hvor viktig det er å ta eierskap over eget digitalt innhold. Her jobbes det også med hvordan du som leder kan bli synlig på best måte og hva de ansatte kan gjøre for å være gode ambassadører for bedriften og merkevaren.

Sosiale medier - barn og unges nye fritidsarena

Trygge digitale voksne! Hvorfor skal barnet prate med deg når du ikke har peil? I dette foredraget som er rettet mot foreldre i grunnskolen settes det fokus på hvordan man på best måte kan skape en god arena for dialogen mellom generasjoner. Det å forby barn og unge digital tilstedeværelse, er ingen god idé - det er som å be dem om å ikke delta i livet. Vi må ville se, høre og forstå dem. Dagens unge har aldri vært så flinke som nå! La de lære deg teknologien, vær nysgjerrig og se mulighetene.

Er du en digital og synlig leder

Jeg tror at kravet til dagens ledere om å være digitalt synlige vil være vinn eller forsvinn i fremtiden. Jeg møter mange bedriftsledere i jobben min og det jeg opplever er at mange er redde for å bli synlige. De er redde for å gjøre feil, de er redde for å feire, de er redde for å skape kriser, og de er redde for selve kommunikasjonen i seg selv. Du må se på deg selv som en merkevare og bygge deg opp et godt omdømme.

Talerlisten mener

Elise er en erfaren og kunnskapsrik foredragsholder, som kommuniserer godt med salen og har mye energi. Hun kan tilpasse sine foredrag til ulike grupper, og har god oversikt over både trender, muligheter og verktøy.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Elise Landa Omsland har 9 vurderinger

Bjørn Moi

21. september 2017

Norstamp Etikett & Emballasje

6

Vi snakker innsikt og engasjement. Tydelighet og Inspirerende.
Elise anbefales for alle som vil lykkes med omdømmebygging.

Alexander Stöckl

10. mai 2017

Norges Skiforbund

6

Veldig engasjert og «open minded». Hadde en god diskusjon med Elise etter foredraget under KM Forum. Virker interessert og bidrar i større grad enn bare med å holde en strålende presentasjon. Inspirerende!

Siv Hjertø

30. januar 2017

Folkeuniversitetet Sør-Øst

6

Elise evner å engasjere våre deltagere når hun i regi av Folkeuniversitetet Sør-Øst holder kurs om sosiale medier. Våre deltagere er de viktigste menneskene i verden for oss og de gir henne høyeste score på alle evalueringer. Sammen med dem gir vi henne våre beste anbefalinger! Vi glede oss til et videre samarbeid, med både Elise og Sense Kommunikasjonun. De gjør oss til en bedre leverandør av kurs og studier. Kunnskap gir muligheter – og Elise leverer virkelig kunnskap på en engasjerende, utfordrende og spennende måte.

Lill Susan Vale

6. januar 2017

Vest-Telemark Næringsutvikling AS

6

Elise er en svært kunnskapsrik og engasjerende foredragsholder som evner å tenne en digital glød i selv den mest analoge tilhører! For oss er det ingen tvil om at Elise er rett dame til å formidle kunnskap om sosiale medier til bedrifter i regionen vår! Vi gleder oss til å få henne på podiet.

Svein Haug

24. oktober 2016

Notodden Energi Nett AS

6

Har til gode og oppleve at Elise ikke leverer på podiet. Skaper positiv energi og engasjement. Og ikke nok med det, hun er også en kløpper på relasjonsbygging og veileder kundene på en meget god og profesjonell måte. Den dama kan jeg så absolutt anbefale.

Gillian Hockly

24. oktober 2016

Larvik kommune

6

Elise brenner for sosiale medier og det engasjementet vises når hun holder foredrag! Kan absolutt anbefales!

Kjersti Foss-Strand

24. oktober 2016

Cathwell as

6

Energisk, veldig dyktig, formidler godt, engasjerer og motiverer!

Lise Bech

24. oktober 2016

Yes! vi leker AS

6

Kunnskapsrik og sprudlende.Interessant og energisk med et brennende engasjement.
Når frem til en lydhør forsamling.

Tine Berge Staff

22. oktober 2016

Staff design

6

Meget engasjert og flink.
Masse energi som smitter over på lytterne.
Og budskapet når frem til alle 🙂

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS