Elise Landa

Digital rådgiver, ekspert på sosial kommunikasjon

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Elise Landa

Elise er en engasjert omdømmebygger med fokus på synlighet og kommunikasjon i digitale og sosiale kanaler. Hennes påstand er at du må se på deg selv som en merkevare fordi du bygger deg opp et digitalt omdømme, uansett om det er som ansatt, leder, virksomhet, skole, offentlig eller privat. Hun har jobbet som designer, produksjonssjef og rådgiver i medie- og reklamebransjen i mange år. Hun er glødende opptatt av kommunikasjon, kundeservice, gode historier, teknologi, mennesker og samfunnet rundt seg noe som gjør hennes tilnærming til markedsføring og sosiale medier fargerik og spennende. Elise har jobbet med foredrag, workshop og kurs og innholdsproduksjon i sosiale medier i et vidt spekter av bedrifter, bransjer og segmenter i mange år. Hun er opptatt av den daglige driften av kanalene og mener at planer som legges må være operative og fleksible. Elise er også gründer av Trygge digitale foreldre som er et nettkurs og et foredrag om trygg nettbruk for voksne med barn mellom 8-16 år.

Foredrag med Elise Landa

Synlighet og salg i sosiale medier

Hvordan når vi målgruppen vår via sosiale medier og hvilke kanaler er riktig for din bedrift? Hvordan jobbe strategisk med innholdsmarkedsføring? Her får du de beste tipsene til hva du må tenke på når du skal produsere innhold til målgruppen og hvordan det hele settes inn i en plan som er lett å følge i hverdagen. Vet du hvordan du tilfredsstiller en algoritme? Alt handler om riktig synlighet til riktig pris. Kan bestilles som bedrifts intern workshop.

Sosiale medier endrer kommunikasjonen - både markedsmessig og medmenneskelig

Sosiale medier er et kraftfullt verktøy i dialog med målgruppen. De som ikke skjønner de nye kommunikasjons-premissene, kan heller ikke påvirke dem. Hvilke utfordringer har du som leder, ansatt, forelder og butikkeier? Hvordan når vi ut med budskapet vårt og hva trenger egentlig målgruppen vår hjelp til? Sosiale medier er et av de beste verktøyene vi har til å yte eksemplarisk kundeservice og bygge et godt omdømme.

Strategisk omdømmebygging i sosiale og digitale kanaler

Et omdømme er summen av alle oppfatninger rundt deg som selskap, bedrift, kommune, destinasjon eller skole. Hvordan kan du strategisk bygge stolte ambassadører? Organisk synlighet er din fortjente synlighet blant målgruppen. Det er forskjell på god kjennskap og et godt omdømme. Du må ta din digitale posisjon der ute. Du må se på deg selv som en merkevare.

Sunn og trygg nettbruk for barn og foreldre

Er du en trygg digital voksen? Det beste og viktigste verktøyet dagens foreldre har er åpenhet og god kommunikasjon med barna sine. Det må legges til rette for den gode dialogen hjemme rundt kjøkkenbordet, og begge parter må lære seg å snakke sammen om utfordringene rundt trygg nettbruk og hvordan man forvalter privatlivet sitt på nett. Jeg tilbyr foredrag/møter i klasserommet og på foreldremøter.

Synlig og digitalt lederskap - Hvorfor bruke sosiale medier i B2B

«Rune er kul-foredraget» er Elises mest populære. Kravet til dagens ledere/selgere om å være digitalt synlige vil være vinn eller forsvinn i fremtiden. Mange opplever det som ubehagelig å bli synlig fordi de er redde for å gjøre feil, de er redde for å feire og de er redde for å skape kriser. Men du vil være avhengig av de beste hodene i fremtiden og de har helt andre krav til dagens lederskap. Som leder/selger må du se på deg selv som en merkevare og bygge deg opp et godt omdømme.

Talerlisten mener

Elise er en erfaren og kunnskapsrik foredragsholder, som kommuniserer godt med salen og har mye energi. Hun kan tilpasse sine foredrag til ulike grupper, og har god oversikt over både trender, muligheter og verktøy.

Elise Landa har 23 vurderinger

Ingeline Kaldestad

2. oktober 2019

Næringsforeningen Haugalandet

6

Vi har hatt gleden av å ha Elise Landa som foredragsholder ifm. MF-dagen 2019. Elise er en svært dyktig foredragsholder, som engasjerer både ift. innhold og formidlingsevne! Elise er også svært profesjonell og ryddig vedr. avtaler, tilbakemeldinger etc. I tillegg er hun en svært hyggelig person å samarbeide med! Anbefales varmt!

Mari Søtvedt Oulie

15. mai 2019

IDÉ House of Brands

6

Vi booket Elise for å snakke om sosiale medier til våre avtalekunder. Ikke bare er hun utrolig dyktig i faget sitt, men hun har en fremføringsevne som overgår de fleste jeg har hørt tidligere. Kan varmt anbefales videre!

Gunn K. Ryde

8. februar 2019

Focus Engineering AS / Administrasjon og Markedskoordinator

6

Vi var heldige som fikk Elise til å gi oss et skreddersydd kurs/foredrag om «sosiale medier for ingeniører»! Her ble det mye latter og mange gode tips og råd ble delt ut. Focus Engineering ønsker å ha en digital tilstedeværelse og ser stor verdi i å følge med på utviklingen – dette var topp!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS