Elise Landa

Digital rådgiver, ekspert på sosial kommunikasjon

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Elise Landa

Elise Landa er en engasjert digital rådgiver med fokus på synlighet og kommunikasjon i digitale og sosiale kanaler. Hennes påstand er at du må se på deg selv som en merkevare fordi du bygger deg opp et digitalt omdømme, uansett om det er som ansatt, leder, bedrift, skole, offentlig eller privat.

Hun har jobbet som designer, produksjonssjef og rådgiver i medie- og reklamebransjen i mange år. Elise er glødende opptatt av kommunikasjon, kundeservice, gode historier, teknologi, mennesker og samfunnet rundt seg noe som gjør hennes tilnærming til markedsføring og sosiale medier fargerik og spennende.

Elise Landa har jobbet med foredrag, workshop og kurs og innholdsproduksjon i sosiale medier i et vidt spekter av bedrifter, bransjer og segmenter i mange år. Hun er opptatt av den daglige driften av kanalene og mener at planer som legges må være operative og fleksible. Elise er også gründer av Trygge digitale foreldre som er et nettkurs og et foredrag om trygg nettbruk for voksne med barn mellom 5-16 år.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Elise Landa

Synlighet og salg i sosiale medier

Hvordan når vi målgruppen vår via sosiale medier og hvilke kanaler er riktig for din bedrift? Hvordan jobbe strategisk med innholdsmarkedsføring? Her får du de beste tipsene til hva du må tenke på når du skal produsere innhold til målgruppen og hvordan det hele settes inn i en plan som er lett å følge i hverdagen. Vet du hvordan du tilfredsstiller en algoritme? Alt handler om riktig synlighet til riktig pris. Kan bestilles som bedrifts intern workshop.

Sosiale medier endrer kommunikasjonen - både markedsmessig og medmenneskelig

Sosiale medier er et kraftfullt verktøy i dialog med målgruppen. De som ikke skjønner de nye kommunikasjons-premissene, kan heller ikke påvirke dem. Hvilke utfordringer har du som leder, ansatt, forelder og butikkeier? Hvordan når vi ut med budskapet vårt og hva trenger egentlig målgruppen vår hjelp til? Sosiale medier er et av de beste verktøyene vi har til å yte eksemplarisk kundeservice og bygge et godt omdømme.

Strategisk omdømmebygging i sosiale og digitale kanaler

Et omdømme er summen av alle oppfatninger rundt deg som selskap, bedrift, kommune, destinasjon eller skole. Hvordan kan du strategisk bygge stolte ambassadører? Organisk synlighet er din fortjente synlighet blant målgruppen. Det er forskjell på god kjennskap og et godt omdømme. Du må ta din digitale posisjon der ute. Du må se på deg selv som en merkevare.

Sunn og trygg nettbruk for barn og foreldre

Er du en trygg digital voksen? Det beste og viktigste verktøyet dagens foreldre har er åpenhet og god kommunikasjon med barna sine. Det må legges til rette for den gode dialogen hjemme rundt kjøkkenbordet, og begge parter må lære seg å snakke sammen om utfordringene rundt trygg nettbruk og hvordan man forvalter privatlivet sitt på nett. Jeg tilbyr foredrag/møter i klasserommet og på foreldremøter.

Synlig og digitalt lederskap - Hvorfor bruke sosiale medier i B2B

«Rune er kul-foredraget» er Elises mest populære. Kravet til dagens ledere/selgere om å være digitalt synlige vil være vinn eller forsvinn i fremtiden. Mange opplever det som ubehagelig å bli synlig fordi de er redde for å gjøre feil, de er redde for å feire og de er redde for å skape kriser. Men du vil være avhengig av de beste hodene i fremtiden og de har helt andre krav til dagens lederskap. Som leder/selger må du se på deg selv som en merkevare og bygge deg opp et godt omdømme.

Kurs med Elise Landa

Historiefortelling på sosiale medier

«Alle» snakker om at historiefortelling er det kraftigste kommunikasjonsverktøyet vi har. Men hva er egentlig god historiefortelling i 2020? I dette kurset lærer du hvordan du kan bruke historiefortelling som virkemiddel i markedsføringen og vi ser på hvilke forskjeller det er på merkevarer og bedrifter som lykkes med historiefortelling kontra de som ikke gjør det. Hva kan vi lære av det? Mål: Hvordan finner du de gode historiene, og hvordan forteller du dem i sosiale medier?

Selger 2.0 - er du ambassadør for merkevaren?

Dette er et kurs som består av både foredrag, diskusjoner og jobbing i praksis. Det å være selger i 2020 krever ny kunnskap om digitale verktøy og kanaler - er du en synlig ambassadør for bedriften/merkevaren? Det handler om å gjøre leads «halvvarme» før de kan kontaktes. Ingen ønsker kalde tlf.samtaler i 2020. Kursets varighet er 3,5 time og gir en praktisk og konkret tilnærming til hvordan selgere bygger nettverk og relasjoner digitalt via kanaler som LinkedIn, Facebook, YouTube og Instagram.

Talerlisten mener

Elise er en erfaren og kunnskapsrik foredragsholder, som kommuniserer godt med salen og har mye energi. Hun kan tilpasse sine foredrag til ulike grupper, og har god oversikt over både trender, muligheter og verktøy.

2024 © Talerlisten AS