Francois Sibbald

Edutainer, erfaren underholder og konferansier

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Francois Sibbald

Francois Sibbald er en av Norges mest populære konferansierer og foredragsholdere. Han har vært i faget siden 1995 og gjør rundt 150 oppdrag i året. Det gjør ham til Norges mest ettertraktede navn i denne bransjen. Francois er foredragsholder, konferansier, komiker og trener innen presentasjonsteknikk. Hans underholdende karakterer, profesjonelle tilnærming, faglige bakgrunn og språklige ferdigheter gjør han meget anvendelig i konferansemarkedet både på dag -og kveldstid. Francois er kjent for sin skreddersøm og unike teft til å treffe publikum. Hvis du har hørt Francois som karakteren Dr. Thierry Dupont, er dette foredraget 100 % fornyet i 2017, og enda morsommere og mer treffsikkert enn før. En annen Francois-karakter, kokken Pablo, kan underholde under middagen. Det slår aldri feil. Hans priser begynner på 50.000,- og går oppover avhengig av omfang på oppdrag. For booking, ta kontakt med Sarah Emilie Mørch på 400 600 35

Foredrag med Francois Sibbald

Humoristiske foredrag om kultur, salg, service og norsk mentalitet

Den franske karakteren Dr. Thierry Dupont har gjort furore i næringslivet i en årrekke. Denne "trendforskeren" ser på Norge og norsk mentalitet med sitt særegne kontinentale skråblikk og tilhørende fransk-norske ortografi i Power Point og fransk aksent i tale. Overraskelsesmomentet er så sterkt at Dr. Dupont alltid er i toppen av evalueringen både når det gjelder innhold og presentasjon. Pris fra 50.000,-

Konferansier dag eller kveld

Francois Sibbald er en enestående konferansier både på dag -og kveldsarrangement enten som seg selv eller som en av sine mange figurer. Han binder sammen dagen og/eller kvelden på unikt vis og krydrer programmet med humoristiske innslag underveis. Francois kan gjøre jobben både på norsk og engelsk. Pris fra 75.000,-

Konferansier som kokken Pablo

Kokken Pablo er en spansk karakter som fungerer utmerket som konferansier på kveldsarrangement. Denne spanske kokken vil både lure og sjarmere forsamlingen og en helaften med Pablo er garantert en suksess. Pris fra 75.000,-

Konferansier som Steven Powers

Den amerikanske figuren Steven Powers fungerer strålende både for norsk -og engelskspråklige forsamlinger. Denne karakteren passer også meget bra til middager med prisutdelinger for å sette et amerikansk preg på det hele. Pris fra 75.000,-

Temakvelder, coaching og annet...

Francois Sibbald er som nevnt en meget anvendelig artist. Han kan brukes til mangt og det lønner seg derfor å ta kontakt med ham for å diskutere nærmere hvilke løsninger som er optimale for dere. Trenger dere å bli bedre i presentasjonsteknikk? Vil dere forbedre helheten i dramaturgi og form? Vil dere ha en artist som kan stille de rette kritiske spørsmålene? Ta kontakt med Francois Sibbald via Talerlisten. Han har garantert noen spennende forslag.

Talerlisten mener

Francois er en opplevelse. Francois er alltid kveldens eller lunsjens "snakkis" når han er på scenen på et event. Og fordi han er så profesjonell og har mange roller å spille på, kan han turnere alle typer arrangement. Han er en dreven konferansier, og hjelper også ledere med å kommunisere bedre.

Francois Sibbald har 51 vurderinger

Anne-Karin Femanger Pettersen

14. juni 2022

Generalsekretær, Forum for kontroll og tilsyn

6

Pablo var fantastisk. Veldig god forberedt. Mange gikk fem på. Det tok en stund før folk begynte å google «kokk og stand-up». Veldig morsomt 😃

Tone Bye

13. juni 2022

Generalsekretær, Livsglede for EldreLivsglede for Eldre

6

Francois forberedte seg til oppdraget med min organisasjon på en uvurderlig måte. Han ble godt kjent med våre behov, før foredraget. han var profesjonell, kunnskapsrik, moro og hadde en unik tilstedeværelse. Og dette selv om han var syk og uten stemme den dagen han gjennomførte oppdraget. Vi hadde et meget godt læringsutbytte av dagen. I tillegg var dagen fantastisk morsom. Vi anbefaler foredragsholderen både til presentasjonsteknikk, kommunikasjon og kulturbygging i organisasjoner.

Renate Koen

9. juni 2022

Livsglede for eldre

6

Francois hadde en fantastisk inspirerende presentasjon om kommunikasjon og presentasjonsteknikk. Godt balansert mellom humor og alvor. Hans karakter som Thierry Dupont tok alle med storm. Desidert beste edutaneren vi har opplevd! Inntrykket og opplevelsen av han vil sitte i lenge. Kan anbefales på der varmeste!

Synne Bjugg

9. juni 2022

Livsglede for eldre

6

Francois har gitt oss et uforglemmelig foredrag om kommunikasjon og presentasjonsteknikk. Han formidler et godt faglig stoff på en lett og humoristisk måte. Han traff hele publikumet med sin inspirerende framtreden, og skapte gode diskusjoner blant ansatte i selskapet. Kan virkelig anbefales.

Annbjørg Lyngås

9. juni 2022

Livsglede for Eldre

6

Foredragsholder på vår personalsamling. Kommunikasjon var tema. Alle ansatte var enige om at her var det mye å lære og Francois fikk frem poengene på en humoristisk, interessant, overraskende og engasjerende måte. Toppers foredragsholder

Robert Gjønnes

25. oktober 2021

Norsk Flygelederforening

6

Francois er et unikum! Trollbandt hele forsamlingen gjennom hele sitt foredrag. Utrolig moro med en Edutainer som både har et godt og faktisk seriøst budskap samtidig som det er noen poenger som er så «off» at man ikke forstår helt hva som treffer en! Hele forsamlingen lo og fulgte seriøst med trendforskeren med franske aner, og jeg fikk utelukkende svært positive tilbakemeldinger fra absolutt alle i etterkant av seansen! Anbefaler Francois på det aller sterkeste – dette var virkelig bra! Gleder meg til neste gang vil jeg bare si – for vi sees igjen!

Øyvind Solstad

17. september 2020

Vy

6

Allerede i 2007 hadde jeg gleden av å møte Francois. Han var konferansier på Motion i Kristiansand. Jeg var taler og var skikkelig nervøs fordi jeg hadde planlagt et stunt på scenen som var litt flaut men morsomt. Francois var stadigheten selv. Snakket med meg i green room, med masse spørsmål om detaljer i det jeg skulle snakke om, og oppriktig interessert.

Etter dette har jeg hatt gleden av å være på arrangementer under hans ledelse fire-fem ganger. Det er alltid både profesjonelt, underholdende og (i mangel av et bedre ord) «tight». Det skjer noe, det går videre, det flytter seg.

Som den gangen i 2007, får han de som snakker til å roe seg, han spør de riktige spørsmålene når salen ikke har noe de lurer på (en foredragsholders mareritt), og han setter seg veldig godt inn i tema for arrangementet.

Også er han utrolig morsom på toppen av det hele.

Soleklar anbefaling.

Espen Leknes

8. mai 2019

Bane NOR

6

Wow! Vet ikke helt hva som traff meg. Helt rått. Profesjonelt, morsomt og tidsriktig med punchlines til ettertanke som perler på en snor.

Line Merethe Viggen

18. september 2018

Berg Hansen Reisebureau Trondheim

6

Fabelfantastisk, superproff! Anbefales 👍

Jørgen Eggli

21. februar 2018

Fredag Design

6

Veldig artig foredrag. Høyt tempo. Jeg koste meg på denne seansen og den var spekket med god humor og bra poenger.

Tommy Bottenvik

16. mars 2017

Trivselsleder AS

6

Francois LØFTET taket som siste foredragsholder på programmet, og leverte noen av det råeste undertegnede har opplevd fra en scene! Vi hadde ca 400 lærere fra hele Norge som endte med å gi denne fantastiske mannen stående applaus, ikke bare en eller to ganger, men de var så fornøyd at det ble tre ganger. Vi sender alltid ut en questback etter våre seminarer, og Francois scorer 5,8 av 6 mulige 🙂 Francois anbefaler jeg på det sterkeste! Terningkast 6 !!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS