Francois Sibbald

Edutainer, erfaren underholder og konferansier

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Francois Sibbald

Francois Sibbald er en av Norges mest populære konferansierer og foredragsholdere. Han har vært i faget siden 1995 og gjør rundt 150 oppdrag i året. Det gjør ham til Norges mest ettertraktede navn i denne bransjen. Francois er foredragsholder, konferansier, komiker og trener innen presentasjonsteknikk. Hans underholdende karakterer, profesjonelle tilnærming, faglige bakgrunn og språklige ferdigheter gjør han meget anvendelig i konferansemarkedet både på dag -og kveldstid. Francois er kjent for sin skreddersøm og unike teft til å treffe publikum. Hvis du har hørt Francois som karakteren Dr. Thierry Dupont, er dette foredraget 100 % fornyet i 2017, og enda morsommere og mer treffsikkert enn før. En annen Francois-karakter, kokken Pablo, kan underholde under middagen. Det slår aldri feil. Hans priser begynner på 50.000,- og går oppover avhengig av omfang på oppdrag. For booking, ta kontakt med Sarah Emilie Mørch på 400 600 35

Foredrag med Francois Sibbald

Humoristiske foredrag om kultur, salg, service og norsk mentalitet

Den franske karakteren Dr. Thierry Dupont har gjort furore i næringslivet i en årrekke. Denne "trendforskeren" ser på Norge og norsk mentalitet med sitt særegne kontinentale skråblikk og tilhørende fransk-norske ortografi i Power Point og fransk aksent i tale. Overraskelsesmomentet er så sterkt at Dr. Dupont alltid er i toppen av evalueringen både når det gjelder innhold og presentasjon. Pris fra 50.000,-

Konferansier dag eller kveld

Francois Sibbald er en enestående konferansier både på dag -og kveldsarrangement enten som seg selv eller som en av sine mange figurer. Han binder sammen dagen og/eller kvelden på unikt vis og krydrer programmet med humoristiske innslag underveis. Francois kan gjøre jobben både på norsk og engelsk. Pris fra 75.000,-

Konferansier som kokken Pablo

Kokken Pablo er en spansk karakter som fungerer utmerket som konferansier på kveldsarrangement. Denne spanske kokken vil både lure og sjarmere forsamlingen og en helaften med Pablo er garantert en suksess. Pris fra 75.000,-

Konferansier som Steven Powers

Den amerikanske figuren Steven Powers fungerer strålende både for norsk -og engelskspråklige forsamlinger. Denne karakteren passer også meget bra til middager med prisutdelinger for å sette et amerikansk preg på det hele. Pris fra 75.000,-

Temakvelder, coaching og annet...

Francois Sibbald er som nevnt en meget anvendelig artist. Han kan brukes til mangt og det lønner seg derfor å ta kontakt med ham for å diskutere nærmere hvilke løsninger som er optimale for dere. Trenger dere å bli bedre i presentasjonsteknikk? Vil dere forbedre helheten i dramaturgi og form? Vil dere ha en artist som kan stille de rette kritiske spørsmålene? Ta kontakt med Francois Sibbald via Talerlisten. Han har garantert noen spennende forslag.

Talerlisten mener

Francois er en opplevelse. Francois er alltid kveldens eller lunsjens "snakkis" når han er på scenen på et event. Og fordi han er så profesjonell og har mange roller å spille på, kan han turnere alle typer arrangement. Han er en dreven konferansier, og hjelper også ledere med å kommunisere bedre.

Francois Sibbald har 52 vurderinger

Ann-Kristin Kristoffersen

3. mars 2017

Næringslivets Hovedorganisasjon NHO

6

Helt rå! Slik var tilbakemeldingene fra de 1200 elevene som deltok på Læreplasskonferansen 2017 i Grieghallen i Bergen. Francois fanget stemningen i salen, og tilpasset innholdet til å treffe midt i blinken. Med rekordhøye 62% som svarer at de er svært fornøyd, er det rekordgode tilbakemeldinger fra et krevende publikum som 17-18 åringer kan være. Vi opplever Francois som godt forberedt og profesjonell. En sikker vinner!

Ingvild Jørgensen

1. mars 2017

Agderbygg AS

6

Francois er bare helt fantastisk! Ingen over, og ingen ved siden. Han vinner over prinser og prinsesser som ingen kan målbinde. Med en helt spesiell evne til å lese publikum og en eksepsjonell humor, klarer han å holde engasjementet oppe under hele kvelden, og litt til. Vitser og punchlines ble repetert utover hele kvelden, og det blir de fremdeles. Vi booket han som konferansier som kokken Pablo, og det er så betryggende å vite at han har full kontroll. Han ER en opplevelse, og vi er alle mektig imponert! Francois kommer med en garanti: Suksess!

Erik Sollerud

6. desember 2016

Pon

6

En meget profesjonell gjennomføring. Leser publikum, tilpasser og gir det lille ekstra som gjør opplevelsen spesiell.

Christian Myklebust

5. desember 2016

DNB Bank

6

Benyttet Francois i rolla som Dr. Thierry Dupont og kokken Pablo Iglesias under et kundearrangement med ca. 150 gjester. Hans opptreden har vert «snakkisen» blant våre kunder i flere dager etter arrangementet. Han evner å holde publikum interessert over lengre perioder, med sin hårfine balanse mellom humor og kloke poenger. Hans ulike karakterer er så «ekte» og naturlig innarbeidet at publikum bruker lang tid på å «avsløre» rollen. Dette overaskelsesmomentet var et av høydepunktene i hans opptreden for vår del. Her får du god valuta for pengene, og det beste er at han kan benyttes i lignede sammenhenger senere, som ein av sine andre karakterer.

Knut Skille

2. desember 2016

Green Hat People

6

Francois er en fantastisk entertainer og kongen av improvisasjon. Han har en unik evne til å sette seg inn i konsept og emner på en utrolig bra måte. Han ser arrangementets helhet og bygger riktig humor og konsept som blir ”spot on” i forhold til arrangementet. I tillegg til hans egne fantastiske karakterer kan han sette seg inn i andre roller på en unik måte som de færreste har evne til. Han har en helt eksepsjonell evne til å se publikum, og leder arrangementet med full kontroll. Fantastisk å jobbe sammen med, anbefales på det sterkeste.

Monica Tenstad

1. desember 2016

Pon Equipment AS

6

Godt forberedt.Profesjonell.Mestret publikum med glans.
Tommel opp. Vi storkoste oss!

Ina Hesle

10. november 2016

First Hotels

6

Francois er et sikkert kort på et hvilket som helst arrangement! Han er profesjonell, godt forberedt og leverer topp kvalitet på sine oppdrag. I tillegg er han hysterisk morsom – noe som definitivt hever stemningen, og blir en snakkis i lang tid. Anbefales på det sterkeste!

Marianne Blindheim Eriksen

8. november 2016

Storygarden

6

Veldig godt forberedt – fantastisk godt gjennomført – ellevill begeistring blant tilhørerne! Noe helt nytt og annerledes fra scenen på kick-off for 150 eiendomsmeglere.

Kjetil Aanonsen Strandi

2. november 2016

Porsgrunn kommune

6

Francois er profesjonell og svært underholdende. Har sett ham ved flere anledninger i bedriftssammenheng, og han er morsom, godt forberedt og leverer!

Josefin Ligne

1. november 2016

Nordic Choice Hotels

Francois är en av de mest proffesionella aktörer jag arbetat med i många olika konstellationer. Både på scen men också i coachning av dem som ska på scen. Francois lämnar ingenting åt slumpen och har en otrolig känsla för detaljer. I tillägg är han hysteriskt kul på scen och lämnar ingen oberörd. Med varmaste rekommendationer hoppas att fler ska få ta del av hans briljans och unnar dem som ska få den första «wow» känslan av att ha Francois som en del av ditt event.

Kjetil Hag Tellefsen

1. november 2016

TD

6

Francois Sibbald er fantastisk. Evnen til å ta ting på strak arm viser at det er en mann med lang erfaring. Har opplevd Francois to, tre ganger og han skuffer aldri. Skal man ha en uforglemmelig kveld med firmaet er han å anbefale på det varmeste. Min beste opplevelse var da han var Talkshow Vert på «Oscar Award Show».

Jonas Thome

31. oktober 2016

Nordic Choice Hotels

6

Jeg har hatt gleden av å oppleve Francois som seriøs konfransier, edutainer og alle hans andre figurer. Det er dette Francois gjør utrolig bra – han mestrer fra det morsomme, lattermilde til det seriøse og alvorlige. Små eller store forsamlinger. En fantastisk fyr å jobbe med og profesjonell til fingerspissene. Det beste er at han speiler publikum på en veldig fin måte. Jeg har sett han foran 2500 gale hotellfolk, 200 innkjøpere og kunder, 2000 på julebord, 800 maskinfolk, og fortsatt like morsomt. Han har han en klar plan, men tar ting på strak arm og pinpointer ting han plukker opp fra publikum eller andre foredragsholdere.

Line Victoria Husby

31. oktober 2016

Quality Hotel Skjærgården

6

Han er helt eksepsjonelt dyktig! Må oppleves. Jeg har sett han i både små og enorme settinger (fra 30 til 3000 publikummere) og han gir alltid maksimalt i arbeidet sitt fra scenen.

David Wall

31. oktober 2016

Fieldwork AS

6

Jeg har opplevd Francois både som gjest og som arrangør ved flere tilfeller og jeg blir stadig imponert over hans evner når det gjelder å stå på scenen og levere. Både som konferensier og underholder. Anbefaler han på det sterkeste.

Signe-Marie H Bjerke

31. oktober 2016

DNV

6

Francois er fantastisk! Råbra, rett og slett. Med intelligent humor og en egen evne til å knytte bånd til publikum, skaper han en magisk atmosfære. Jeg har brukt ham ved flere anledninger, både på jobben og på konferanser jeg har vært med å arrangere. Han leverer alltid!

Anne-Lise Veire

31. oktober 2016

EY Enterpreneur Of The Year region Sørvest

6

Det er tredje gang vi bruker Francois som foredragsholder og konfransier. Han er veldig morsom og underholdende. Han leder arrangementet på en godt skjult strukturert måte, gir rom for improvisasjon, og det hele oppleves som veldig avslappet for publikum.

Sigbjørn Larsen

30. oktober 2016

Nets og BBS

6

Francois er en allsidig begavelse. En stor entertainer. Perfekt som konferansier for en festaften for mange mennesker. Profesjonell dyktig med humor og snert. Men det er intelligent humor som balanserer og som ikke blir vulgær. En sekser på terningen!

Morten Meier

30. oktober 2016

Sun-Net AS

6

I min tid i Telekom benyttet vi Francois på ulike arrangement. Vi benyttet han ofte under hele arrangementet med sine rollefigurer. Gjennomføringen og tilnærmingen til selskapets strategier/budskap ble flettet inn i hans rollefigurer. Fantastisk gøy å oppleve for ansatte og de som jobber utenfor selskapet. Jeg vil på det sterkeste anbefale Francois!!

Dirk Lammering

30. oktober 2016

Visma Software

6

Opplevde Francois aka Dr. Dupont, da jeg jobbet i selskapet (Mamut) som i dag heter Visma. Har aldri før eller siden opplevd en så morsom taler. Kan anbefale ham på det varmeste!

Leonard Bijl

30. oktober 2016

If forsikring

6

Jeg har jobbet flere ganger med Francois. Fin blanding av underholdning, alvorlig talkshow og humor. Godt forberedt klarer han å treffe sjelen i selskapet han jobber for. Fantastisk å jobbe sammen med. Uforglemmelig type!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS