Francois Sibbald

Allsidig edutainer, erfaren underholder og konferansier

Fra kr 65.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Francois Sibbald

Enten det er en konferanse, et seminar eller en spesiell begivenhet, er Francois Sibbald en av Norges fremste eksperter når det gjelder å fange publikums oppmerksomhet og gjøre øyeblikket uforglemmelig. Med over 25 års erfaring i bransjen, har Francois etablert seg som en av landets mest ettertraktede konferansierer og foredragsholdere.

Med rundt 100 oppdrag i året har Francois bevist sin evne til å levere høykvalitets underholdning og inspirasjon på et bredt spekter av arrangementer. Enten det er som foredragsholder, konferansier, komiker eller trener innen presentasjonsteknikk, bringer Francois sin unike blanding av profesjonalitet, humor og ekspertise til hvert eneste oppdrag.

Francois er kjent for sin skreddersydde tilnærming og evne til å lese publikum. Med en imponerende rekke av karakterer og en språklig dyktighet som imponerer på både norsk og engelsk, vet han akkurat hvordan han skal krydre enhver begivenhet og holde publikum engasjert fra start til slutt.

Med en startpris på 65.000,- tilpasser Francois seg etter omfanget og behovene til hvert enkelt oppdrag. Enten det er en dagskonferanse eller en kveldsarrangement, er han den perfekte personen til å binde sammen dagen og/eller kvelden på en unik og minneverdig måte.

Ta kontakt med oss for å diskutere hvordan Francois Sibbald kan bidra til å gjøre ditt arrangement til en suksess. Med hans ekspertise og unike tilnærming er du garantert en opplevelse som vil skille seg ut fra mengden.

Premium
Konferansier
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Francois Sibbald

Humoristiske foredrag om kultur, salg, service og norsk mentalitet

Den franske karakteren Dr. Thierry Dupont har gjort furore i næringslivet i en årrekke. Denne "trendforskeren" ser på Norge og norsk mentalitet med sitt særegne kontinentale skråblikk og tilhørende fransk-norske ortografi i Power Point og fransk aksent i tale. Overraskelsesmomentet er så sterkt at Dr. Dupont alltid er i toppen av evalueringen både når det gjelder innhold og presentasjon.

Motivasjon og endring

François har et helt nytt motivasjonsforedrag som handler om samarbeid i tider som preges av stadig endring. Foredraget byr på nye perspektiver, bevisstgjøring, læring og latter. Han avslører sin metodikk og gir anvendelige verktøy som kan brukes i din hverdag. Dette foredraget tilpasses tematikken for ditt arrangement og kan bygges ut med workshops. Ta en prat med oss for å se hvordan dette foredraget kan tilpasses dine ønsker og behov.

Konferansier som kokken Pablo

Kokken Pablo er en spansk karakter som fungerer utmerket som konferansier på kveldsarrangement. Denne spanske kokken vil både lure og sjarmere forsamlingen og en helaften med Pablo er garantert en suksess.

Konferansier som Steven Powers

Den amerikanske figuren Steven Powers fungerer strålende både for norsk -og engelskspråklige forsamlinger. Denne karakteren passer også meget bra til middager med prisutdelinger for å sette et amerikansk preg på det hele.

Temakvelder, coaching og annet...

Francois Sibbald er som nevnt en meget anvendelig artist. Han kan brukes til mangt og det lønner seg derfor å ta kontakt med ham for å diskutere nærmere hvilke løsninger som er optimale for dere. Trenger dere å bli bedre i presentasjonsteknikk? Vil dere forbedre helheten i dramaturgi og form? Vil dere ha en artist som kan stille de rette kritiske spørsmålene? Ta kontakt med Francois Sibbald via Talerlisten. Han har garantert noen spennende forslag.

Talerlisten mener

Francois er en opplevelse. Francois er alltid kveldens eller lunsjens "snakkis" når han er på scenen på et event. Og fordi han er så profesjonell og har mange roller å spille på, kan han turnere alle typer arrangement. Han er en dreven konferansier, og hjelper også ledere med å kommunisere bedre.

2024 © Talerlisten AS