Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Francois Sibbald

Edutainer, erfaren underholder og konferansier

Fra 50.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Francois Sibbald

Francois Sibbald er en av Norges mest populære konferansierer og foredragsholdere. Han har vært i faget siden 1995 og gjør rundt 150 oppdrag i året. Det gjør ham til Norges mest ettertraktede navn i denne bransjen. Francois er foredragsholder, konferansier, komiker og trener innen presentasjonsteknikk. Hans underholdende karakterer, profesjonelle tilnærming, faglige bakgrunn og språklige ferdigheter gjør han meget anvendelig i konferansemarkedet både på dag -og kveldstid. Francois er kjent for sin skreddersøm og unike teft til å treffe publikum. Hvis du har hørt Francois som karakteren Dr. Thierry Dupont, er dette foredraget 100 % fornyet i 2017, og enda morsommere og mer treffsikkert enn før. En annen Francois-karakter, kokken Pablo, kan underholde under middagen. Det slår aldri feil. Hans priser begynner på 50.000,- og går oppover avhengig av omfang på oppdrag. For booking, ta kontakt med Sarah Emilie Mørch på 400 600 35

Foredrag med Francois Sibbald

Humoristiske foredrag om kultur, salg, service og norsk mentalitet

Den franske karakteren Dr. Thierry Dupont har gjort furore i næringslivet i en årrekke. Denne "trendforskeren" ser på Norge og norsk mentalitet med sitt særegne kontinentale skråblikk og tilhørende fransk-norske ortografi i Power Point og fransk aksent i tale. Overraskelsesmomentet er så sterkt at Dr. Dupont alltid er i toppen av evalueringen både når det gjelder innhold og presentasjon. Pris fra 50.000,-

Konferansier dag eller kveld

Francois Sibbald er en enestående konferansier både på dag -og kveldsarrangement enten som seg selv eller som en av sine mange figurer. Han binder sammen dagen og/eller kvelden på unikt vis og krydrer programmet med humoristiske innslag underveis. Francois kan gjøre jobben både på norsk og engelsk. Pris fra 75.000,-

Konferansier som kokken Pablo

Kokken Pablo er en spansk karakter som fungerer utmerket som konferansier på kveldsarrangement. Denne spanske kokken vil både lure og sjarmere forsamlingen og en helaften med Pablo er garantert en suksess. Pris fra 75.000,-

Konferansier som Steven Powers

Den amerikanske figuren Steven Powers fungerer strålende både for norsk -og engelskspråklige forsamlinger. Denne karakteren passer også meget bra til middager med prisutdelinger for å sette et amerikansk preg på det hele. Pris fra 75.000,-

Temakvelder, coaching og annet...

Francois Sibbald er som nevnt en meget anvendelig artist. Han kan brukes til mangt og det lønner seg derfor å ta kontakt med ham for å diskutere nærmere hvilke løsninger som er optimale for dere. Trenger dere å bli bedre i presentasjonsteknikk? Vil dere forbedre helheten i dramaturgi og form? Vil dere ha en artist som kan stille de rette kritiske spørsmålene? Ta kontakt med Francois Sibbald via Talerlisten. Han har garantert noen spennende forslag.

Talerlisten mener

Francois er en opplevelse. Francois er alltid kveldens eller lunsjens "snakkis" når han er på scenen på et event. Og fordi han er så profesjonell og har mange roller å spille på, kan han turnere alle typer arrangement. Han er en dreven konferansier, og hjelper også ledere med å kommunisere bedre.

Francois Sibbald har 44 vurderinger

Trond Vidar Mjørlaug

30. oktober 2016

Lantmannen Unibake

6

En mann som fascinerer og trollbinder. Fantastisk på å holde publikum/mottaker engasjert. Verd hver krone! Gir ham de beste anbefalinger!

Monica

30. oktober 2016

VW

6

Knall!!!!! Har opplevd ham flere ganger på Volkswagen Kick Off og en gang på Hallmakers jubileum. På sistnevnte var han kokken Pablo – ufattelig morsom, salen vred seg i latter. På Kick Off VW har han hatt mange roller; både som konfransier (med sin egen vri, hystetisk morsom til tider) og som Casino-kongen Tony Montana. Han er utrolig profesjonell, ekstremt dyktig og trygg i jobben sin – og en fryd for øyet 😜 Dette er full pakke og fullt trøkk fra A til Å. Hadde jeg hatt penger skulle jeg leid ham inn til privat fest, hadde vært SÅÅÅ kult!!! 👍👍

Bas Strang

30. oktober 2016

Scan Trade

6

Har du ikke opplevd Francois før er det bare én ting å gjøre. Book ham til ditt neste arrangement. Du kommer ikke til å angre. Anbefales på det sterkeste!

Kenneth Monsen

30. oktober 2016

Sandnessjøen Vaktselskap AS

6

Helt fabelaktig! Briljerer på mange språk og har veldig mange strenger å spille på. Opplevde han på Wuerth-samling og han hadde absolutt alle i sin hule hånd fra morgen til kveld. Har savnet å se dette talentet på en større scene som ren komiker.

Linda Iversen

30. oktober 2016

Sparebank 1

6

Opplevde Francois gjennom jobb. Han var så godt forberedt at jeg ikke visste om det var humor eller fag før det hadde gått en stund. Helt hysterisk morsomt!

Thomas Johnsen

30. oktober 2016

HAM

6

Benyttet han flere ganger på jobben, sett flere av hans karakterer og han er utrolig morsom. Men han er også dyktig som talkshow host hvor han holder kontroll på hva vi skal si. Kan absolutt anbefale denne karen.

Tommy Jacksonville

29. oktober 2016

RadioJam

6

Definitivt blant topp 3 viktigste entertainere i Norge. Hysterisk morsomt, underholdende og overraskende! Anbefales på det sterkeste!

Lars Roalkvam

29. oktober 2016

Quality Hotels Region Stavanger

6

Gjennom Nordic Choice Hotels har jeg opplevd Francois i et utall anledninger og i ulike roller. Har også leid han inn i ulike roller til kundearrangementer gjennom årene. Utrolig profesjonell og kanskje blant de beste vi har på dette området. Skal du gjøre en forskjell til ditt neste arrangement er dette et godt tips!

Cathrine Aanensen

29. oktober 2016

Privat arrangement

6

Francois var konferansier under en privat Oscarutdeling med 120 gjester. Han gjennomførte kvelden som Steven Power og var enestående. Han håndterte prisutdeling av 14 kategorier og presenterte dette på en strålende måte. Gjør en grundig jobb i forkant og har utrulig mange gode måter å få frem gjestene på i løpet av kvelden med morsomme kommentarer. Det ble stående applaus fra 120 gjester som opplevde en aften de aldri vil glemme. Profesjonell til fingerspissene!! Støl i lattermusklene flere dager etterpå. Kan anbefales på det sterkeste!

Ingvild Nistad

29. oktober 2016

ØKONOMISENTERET AS

6

Victoria leide han inn til Økonomisenterets årskonferanse i Lofoten og han traff ryggraden på oss alle, anbefales på det varmeste.

Gunn Helga Pedersen

29. oktober 2016

ISS

6

Opplevde han på Fornebu i fobindelse med årsfest. Utrolig morsom og flink, både som Pablo og Dubont etc. Kan anbefales på det varmeste!

Johan

29. oktober 2016

JS

6

Anbefales på det sterkeste. Ingen som denne mannen. Har blitt kjent med han gjennom flere oppdrag og det blir aldri feil.

Frode Pedersen

29. oktober 2016

SPORT 1 gruppen

6

Sett for mange foredrag gjennom diverse «team building»-events og etterhvert er de ganske like. MEN: denne mannen er unik! Rett og slett fantastisk bra.

Håkon Blad

29. oktober 2016

Akademiet Oslo

6

Den beste entertaineren jeg har opplevd. Utrolig bra show med førsteklasses utførelse. Anbefales på det sterkeste.

Pål Espen Kilstad

29. oktober 2016

www.komiker.no

6

Jeg jobber som komiker og skuespiller og har jobbet med utrolig mange flinke folk. Jeg setter høye krav til meg selv overfor kunder og forventer samme holdning fra kolleger. Der faller noen i gjennom. Og noen er himmelhøyt flinkere enn andre. Denne mannen er så grundig, så utrolig dyktig og så morsom at jeg vel må være ærlig nok til å si at jeg ikke tror jeg har jobbet med en flinkere fyr. Dyp kollegial anbefaling fra hjerterota.

Ove A. Tysnes

29. oktober 2016

Gyro AS

6

Jeg har jobbet med Francois mange ganger, og blir stadig imponert over hans kreativitet, klokskap, humor, humør, spilleglede og ikke minst evnen til å bidra til å gjøre andre gode, enten de er på eller bak scenen. Og karakteren hans er kostelige, spesielt Dr. Dupont er en herlig foredragsholder. Francois har ikke bare figurer, han fungerer også godt som programleder. Anbefales.

Fredrik Østereng

29. oktober 2016

Indico Systems Group

6

En kveld med Francois som konferansier er fantastisk bra og noe alle burde få med seg. I motsetning til mange andre jeg har opplevd er det tydelig at Francois tydelig setter seg inn i hver enkelt situasjon og bruker masse tid på dette, noe som gjør at han treffer publikum på en helt spesiell måte.

Silje Lindborg

29. oktober 2016

TINE

6

Francois er profesjonell til fingerspissene, og er hysterisk morsom samtidig som han kan være dønn seriøs. Har jobbet med ham i flere sammenhenger, og er like fornøyd og imponert hver gang. Han er smart (ikke bare morsom) og tar ting veldig fort. Anbefales på det sterkeste, ikke bare som et humoristisk innslag, men også som konferansier og moderator.

Ida Jostad

20. oktober 2016

Handelshøyskolen i Trondheim

6

Opplevde han på et foredrag på en konferanse på skolen. Hysterisk morsom! Anbefales.

Bjørn Erik Vinje

17. oktober 2016

Gustav Käser Training International AS

6

Opplevde han på Torp konferansen i Sandefjord. Han innledet konferansen som Dr. Thierry Dupont. Fantastisk morsomt!!
Veldig god som konferansier gjennom hele dagen og som kokken Pablo under banketten.
Anbefales som underholder!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS