Geert De Wael og Michael van Damme

Interaktive workshops innen bærekraft, inkludering, innovasjon og kundeservice

Fra kr 60.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Geert De Wael og Michael van Damme

Geert De Wael og Michael van Damme utgjør duoen «The Forge» fra Belgia. De holder engasjerende og interaktive workshops på engelsk, innen fire temaer: Bærekraft, inkludering, innovasjon og kundeservice. Deres annerledes og morsomme metode, gjør workshoper til en mer verdifull og erfaringsrik øvelse, fordi deltakerne utfordres og må utfordre seg selv.

Geert drømte som liten om å bli kameramann på de store filmsettene. Han ble aldri det. I stedet tok han økonomiutdanning og fikk jobb i IT-bransjen. Senere gjorde han karriere innen media og TV, mens han moret seg og sitt publikum med stand up på kveldstid. Etter ulike opp- og nedturer bestemte han seg for å starte et selskap sammen med forsker-vennen Michael. Deres ambisjon var: Å hjelpe virksomheter å skape endring og bygge kultur på en systematisk måte, i en verden der mange velger å stole mest på magefølelsen. Resultatet ble The Forge, som tilbyr interaktive og morsomme spill bygget på akademisk innsikt. Du kan godt kalle det interaktiv, forskningsbasert læring.

Michael van Damme er psykolog og spesialist i atferdspsykologi. Han har en doktorgrad fra Ghent University, med fordypning innen gruppepsykologi, beslutningstaking og innovasjon. Michael vet hva som må fungere for å få folk til å endre seg, og det er ikke Power Point-monologer, tradisjonelle workshops eller ordrike strategidokumenter. Han har gjort eksperimenter i en rekke forskjellige virksomheter med mange ulike mål. I dette arbeidet var hans viktigste erfaring at de fleste selskaper ikke kjenner til den enorme mengden forskning som er relevant for dem. Dette ble stadig et samtaletema i bilturene med Geert på vei hjem fra ulike stand up-show, og til slutt som et fundament for deres felles prosjekt: The Forge.

The Forge tilbyr morsomme og nyttige læringsprogrammer, bygget på akademisk forskning innen psykologi. Gjennom fysiske eller hybride spill på 3-6 timer, kan opptil 20 personer delta i spillene. Gruppene deles opp i lag som konkurrerer mot hverandre ved å svare på spørsmål og løse problemer i fellesskap. Det er interaktivt, inspirerende og inkluderende. Ta kontakt for å høre mer.

Fagekspert
Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

2024 © Talerlisten AS