Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Gustav Jørgensen

Gustav Jørgensen

Ølbokforfatter og øl-ekspert - konferansier og øl-smaking

Fra 12.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Gustav Jørgensen

Gustav Jørgensen er ølbokforfatter, foredragsholder, underholder og musiker. Han har siden 1989 ledet smakinger, holdt foredrag, ledet ølsmakekonserter og underholdt med øl og akevitt som tema. Jørgensen har skrevet om det gode øl i aviser og tidsskrifter, blant annet i VG, samt snakket om øl i både TV2 og NRK. Han er forfatter av tre bøker; «Verdens klassiske øltyper» (2009), «Skummende lidenskap – fem stabeiser og deres øl» (2013), «ØL VIN MAT – perfekte kombinasjoner til tradisjonsmat»(2015). Sistnevnte i samarbeid med Aftenpostens mangeårige vinanmelder Geir Salvesen. Jørgensen har også underholdt i diverse sammenhenger, blant annet på lørdagsmatinéer i Drammen Teater og Chat Noir. Logistikken rundt ølet og kostnaden avhenger av hvor kurset gjennomføres.

Foredrag med Gustav Jørgensen

Ølsmaking med Gustav Jørgensen

Bli med på en engasjerende, lærerik, underholdende og leskende innføring i ølets verden. Tilpasser gjerne opplegget etter kundens ønske, gjerne med vekt på øl og matkombinasjoner.

Gustav Jørgensen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS