Hallvard Holmen

Skuespiller, regissør

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Hallvard Holmen

De fleste kjenner ham som Roy i Himmelblå eller som den svært irriterende Prorektor Ingstad i Side om Side. Men Hallvard har over 40 TV- og filmproduksjoner bak seg, har vært nominert til Gullruten tre ganger, og Amanda en gang, og i tillegg har han lang erfaring fra teaterscenen. Hallvard er en populær konferansier. Han kombinerer nord-norsk humor med musikalsk innhold. Hallvard synger, spiller trommer og har oftest med seg en av landets beste musikere bak pianoet eller gitaren. Slik binder han sammen arrangementet: Kult, smart, annerledes, relevant og gøy. Hallvard passer både til fagdag og kveldsarrangement. Han kan også presentere foredraget Fiaskometoden, om skuespillerfagets opp- og nedturer. Om det å prestere. Om det å feile og krype opp igjen. Om å spille på lag med en haug individualister med felles deadline. Om felleskapets nødvendige krav. Og lojalitet. Ta kontakt for å høre hvordan Hallvard kan bidra til din suksess.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Hallvard Holmen

KONFERANISER

Hallvard kombinerer sin nord norske humoristiske sans med musikalsk innhold. Han synger, spiller trommer og har oftest med seg en av landets beste musikere bak pianoet eller gitaren. Slik binder han sammen arrangementet. Verbalt og musikalsk. Det er kult, smart, annerledes, relevant og gøy. Hallvard passer både til fagdag og kvelds event.

Fiaskometoden

Om skuespiller fagets opp og nedturer. Om det å prestere. Om det å feile og krype opp igjen. Om å spille på lag med en haug individualister med felles deadline. Om felleskapets nødvendige krav. Og lojalitet. https://www.facebook.com/NRKUnderholdning/videos/2252555258195813/UzpfSTEwMDAwMjc4Njk0MzU4NDoxODM0MjgzNTEwMDA3ODYz/

Kurs med Hallvard Holmen

Presentasjonsteknikk.

Skuespillerens oppgave å forstå dramatikerens og regissørens ide. Herav handler det om gestalte historien på en slik måte at publikum elsker den, slik at de etterpå ringer vennene sine og sier `Dette må ses ! `. Som skuespiller stiller du primært tre spørsmål. 1.Hvem er jeg? 2. Hva vil jeg? Hvorfor? Presentasjonsteknikk handler om hvordan. Hallvard er timelærer og sensor ved Høyskolen Kristiania i fag relatert til dette.

2024 © Talerlisten AS